Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragostea ascunsa in razboi

#37
A trecut mult, nici un comm asa ca pun nextul.. ^_^ Sper sa va placa. Avenit timpul sa revenim la Sasuke si Sakura

Cap 20

Pe de-o alta parte, masina cu care fugisera cei doi tineri in seara cand aflasera de incindent , era parcata langa o casa taraneasca devastata de razboi. Inauntrul ei, multi pereti erau patati cu picaturi mici de sange Mobila era o parte furata sau distrusa si imprastiata. Numai geamurile ramasese intacte. Afara vremea parea sa se inrautateasca. Norii incepura sa-si schimbe culoarea devenind parca furiosi. Casuta avea usa improizata, Sasuke reusise s-o inlocuiasca cu una de la o camera. Sakura statea inghemuita sub o patura de lana tremurand langa semineu. Incepu sa bata vantul cu putere. Rozalia acorda atentie pret de cateva clipe la acest lucru si se infricosa cand il putu auzi vajaind. Alaturi, Sasuke nu avea stare, se plimba dintr-o parte intr-alta nascocind un plan. Paru nervos si deranjat de vant. Privirea aceeasi induiosetoare si confuza a rozaliei nu-l mai inmuia, dimpotriva se intoarse catre fereastra trecandu-si degetele peste ochi. Paru gata sa loveasca orice, nu stia de unde provine aceasta furie, aceasta iesire ciudata si brusca. Se intoarse cu coada ochiului si o privi discret pe fata care sedea tacuta la foc, asteptand ca el sa spuna ceva, in special o vorba frumoasa, un cuvant care s-o scoata din starea aceea de confuzie.
Inchise ochii meditand vreo cateva clipe. In cele din urma isi facu un plan milimetric si o strategie cum sa plece definitiv din Rusia, si deasemenea Itachi nici macar nu era mentionat in ideile sale. Convins ca aceasta strategie va merge, zambi deschis in fata geamului. Se intoarse cu tot corpul catre Sakura si se aseza langa ea. Ea sezu nemiscata asteptand odata un gest fix. In sfarsit , el isi trecu mana pe langa ea si o cuprinse in brate. Sakura isi rezema capul pe umarul sau drept si medita putin timp.
Sasuke cu o voce calda ii spuse scurt ca vor pleca din Rusia:
- Iti promit...Ca vom pleca Sakura! Ai cuvantul meu!
- Si cu Itachi cum ramane?intreba intru-un tarziu Sakura.
- Itachi, sa se duca dracului ca probabil e si mort pentru rusoaica. Cine l-a pus sa se indragosteasca de dusman?
- Cum poti spune asta? E fratele tau? tresari rozalia.
- Sakura, stai jos!
Fata se ridica in picioare si pleca de langa brunet cativa pasi ma incolo langa foc. Se facu acaparata de indiferenta, desi stia ca n-o sa tina gestul. Baiatul pleca si el de la locul sau si se rezema de rozalie. Incapatanata, aceasta ii respinse gestul putin morocanoasa.
- Sakura, isi spuse Sasuke mieros luandu-i mana tandru fetei, Itachi a facut ceva in trecut de care imi amintesc cu groaza, si de atunci il urasc, mereu am cautat sa ma razbun pe el, si acum e numai bine!
- Dar ce? Ce a facut de il urasti asa?
- Hmm.. Acum vreo 11 ani, eu eram plecat la academie sa ma antrenez. Am stat pana tarziu la ore si m-am intors in fuga acasa. Eh si ce gasesc eu cand revin. Mama sedea intr-un colt al casei speriata si insagerata, iar tatal meu se lupta cu Itachi. Era clar ca nenorocitul avea de gand sa ne omoare parintii. Cand m-a vazut in pragul usii, s-a uitat la mine si a disparut dupa un Genjutsu din casa. El crezand ca sunt prea mic si prost, nu voi intelege si n-o sa-mi amintesc. Dar greseste, tin minte acele clipe de parca s-ar fii petrecut ieri.
- Usor Sasuke! Nu te mai supara! Acum inteleg de ce esti furios!
Sakura il cuprinse intr-o imbratisare tandra spre a-i calma furia indreptata asupra fratelui sau. Brunetul se relaxa inspirand parfumul dulce de flori de cires al fetei. Acea mireasma paru sa-m imbete si s-al duca pe taramuri indepartate de aceasta realitate. Incepu sa viseze cu ochii deschisi. Cand se desprinse lin din gesturil fetei, ii cuprinse incheieturile ambelor maini si ii prinse buzele intr-un sarut brutal si pasional. Incetisor ii elibera mainile, incolacindu-si bratele in jurul taliei Sakurei, iar ea raspunzand gesturilor sale. Limba sa se strecura tiptil printre buzele sale intr-ale fetei, provocand un joc de amor.
Sarutul se rupse plin de tandrete si senzualitate. Sakura inrosi ca un bujor in timp ce brunetul muti. Amandoi isi alipira corpurile spre a se incalzi. Dupa ce paru ca se simt mai bine, tanara se ridica si porni sa faca ceva d-ale gurii. Brunetul ii urmarea milimetric miscarile cu o mica perversitate ca oricare baiat. Timp de cateva minute statu ca pe ghimpi sa-i vina iubita cu gustarile. Cand sosi Sakura cu farfuria, se aseza iarasi langa baiat si incepura sa manance. Intr-un final, la terminarea gustarilor, Sasuke lua o atitudine brusca si serioasa. Totul se schimba... Isi freca putin gura si barbia, poi incepu sa-i insire Sakurei pe indelete planul sau...
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]




Răspunsuri în acest subiect
Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 27-12-2009, 04:47 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 20-12-2010, 09:40 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 20-01-2011, 08:26 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de LaVyNuTZzZ - 29-01-2011, 12:28 AM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Flash - 07-03-2011, 08:19 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 29-03-2011, 09:17 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Zuzu XoXo - 17-04-2011, 05:22 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Durerea ascunsa Infinite 4 3.633 12-08-2013, 04:28 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  In razboi Storymaker 0 1.937 05-04-2013, 11:45 PM
Ultimul răspuns: Storymaker
  Zona de razboi odette 0 1.696 17-01-2013, 09:56 PM
Ultimul răspuns: odette
  Iubire ascunsa in ura AyumiHamasaki 50 25.557 06-08-2011, 06:54 PM
Ultimul răspuns: Piersicuta
  Iubire ascunsa in spatele tradarii... Ary^_^Arishime 2 2.329 03-08-2011, 08:43 AM
Ultimul răspuns: candy girl
  [ RBD / Guild ] - Iubire ascunsa in muzica Maria 8 7.791 06-03-2011, 11:40 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Iubire si Razboi MIssAngel 6 6.752 21-01-2010, 10:48 PM
Ultimul răspuns: Miauu
  Iubirea ascunsa sakura_love_sasuke 8 5.735 18-06-2009, 10:40 PM
Ultimul răspuns: sakura_love_sasuke


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)