Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire intre doi Akatsuki

#19
Ma bucur ca va place si imi cer scuze ca n-am venit mai devreme cu next-ul , dar mi-a luat ceva timp sa il scriu , mai ales ca inspiratia m-a cam parasit in acest capitol (zic eu ) Mie capitolul acesta mi se pare cam plictisitor , dar astept parerile voastre .

Deidara : O strangeam si mai tare in imbratisare in fiecare secunda , parca nemaivrand sa ii dau drumul . Nu o cunosc de mult timp pe Sakura , dar e singura fata pentru care am impresia ca simt ceva . Imi face placere sa fiu aproape de ea . Simt ca trebuie sa o protejez pentru ca desi ea este puternica pare atat de firava . Nu ma pot gandi ce as face daca ar pati ceva . E greu de crezut ca intr-un timp asa de scurt te poti indragosti . Dar totusi preferam sa ascund sentimentele mele fata de ea , un timp . Nu cred ca poate lua o decizie atata timp cat ea il iubeste pe piticania de Uchiha . Ma trezesc din visare si vad ca Sakura era mai bine . Am intrebat-o daca se simte mai bine pentru a cobora la parter , iar aceasta a aprobat din cap . Nu cred ca ii va fi usor sa dea ochii cu Uchiha in felul in care a sarit Konan pe el , dar ceva era sigur . Voi avea o discutie cu Konan de o sa ii fie frica si sa ma priveasca . Revenind la realitate . Coboram scarile impreuna cu rozalie si cand am ajuns in bucatarie totul era mai calm . Probabil ca plecarea brusca a rozaliei i-a pus pe ganduri pe toti . Nimeni n-a itrebat-o nimic , doar blondul ala hiperactiv tot incerca sa scoata ceva de la ea , dar nu prea ii reusea . Se pare ca mintea lui era la fel de blnda ca si parul . L-am privit pe Sasuke sa vad ce reactie are in prezenta Sakurei , dar nu parea sa arate prea mult interes fata de Sakura . Era de asteptat , dar nu mai comentez pe tema asta . Dupa ce am mancat toti , fiecare si-a gasit de treaba , astazi neavand misiuni . Insa pe mine ma rodea un gand . Cu cine va face Sakura echipa ? Nu pot fi toti trei . O grupa trebuie sa aiba doua persoane . Sa vedem … Eu sunt coechipier cu Sasori , Pein cu Konan , Itachi cu Kisame , Hidan cu Zetsu si Tobi care nu prea era luat in misiuni pentru ca se prostea tot timpul , dar facea treaba buna cand aveai nevoie de el . Deci Sakura va cadea ori cu Tobi , ori cu hiperactivul ala , ori cu piticania de Uchiha . E clar . Trebuie sa vorbesc cu Pein . Nu mai stau pe ganduri si ma indrept spre biroul lui . Ma pregatesc sa bat la usa , dar ma opresc cand aud niste gemete de placere din incapere . Pun capul pe usa incercand sa aud mai bine pentru a fi sigur ca imaginatia mea nu imi joaca feste . Se pare ca Pein si Konan se distrau din nou . Of , Doamne ! Plec din fata usii indreptandu-ma catre camera mea . Cand ajung in dreptul camerei mele aud tipete din camera Sakurei ce m-au alarmat . Am inceput sa alerg spre camera Sakurei si am vrut sa deschid usa , dar aceasta era inchisa . Ma dau putin mai in spate si o lovesc cu piciorul , aceasta daramandu-se si scotand un sunet inferanal , alaramand tot sediul . Privesc in camera si o vad pe Sakura in lenjeria intima , plangand , deasupra ei fiind … Itachi ?! Dar de cand s-a facut el pervers ? Parca era cuminte . Stiu si eu ca Sakura iti fura ochii , dar nici sa o violezi . Ma apropiu de Itachi luandu-l de brat vrand sa il dau afara , dar acesta se impotrivi dandu-mi un pumn zdravan .
-Stai la coada frate ! imi spuse acesta enervandu-ma peste limita .
Il scot afara din camera prin suturi si nu apuc sa mai fac vreo miscare ca apar toti in fata camerei Sakurei . Ma intorc cu fata la ea si vad ca aceasta isi trase cearsaful pe ea stand ghemuita si plangand . Imediat ce Naruto isi da seama de cele intamplate incepe sa isi dezlantuie furia prin vulpea cu noua cozi . Sakura vazand acestea se da jos din pat si se indreapta spre el incercand sa il calmeze . Naruto se opri vazand ca Sakura il roaga acestea , apoi o imbratisa . Ma simteam pe dinafara . Cred ca se simtea mai aparata de fostul coechipier decat de mine .
-Sasuke , tine-ti fratele in lesa daca nu vrei sa il decapitez . spuse Naruto uitandu-se cu ura la Itachi .
Va dati seama ce mutre aveau ceilalti , nu? Adica nimeni nu il credea pe Itachi in stare de asa ceva . Ma uit la Sasuke , care se uita putin ciudat la Itachi . Avea si de ce , dar totusi nu reactiona . Probabil ca nu stia cum . Intr-un sfarsit au plecat toti , ramanand doar eu si Sakura . Aceasta inca avea cearsaful pe ea stand pe pervazul geamului privind cerul oarecum trista . Nu cred ca a fost o experienta prea placuta pentru ea si sincer sa va spun am ajuns in locul lui Sasuke . Nu stiam cum sa reactionez . Pur si simplu o priveam . Ma durea sa o vad asa , dar nu staim ce sa ii fac . Mi-as fi dorit sa dau timpul inapoi , sau sa il opresc si sa ma gandesc ce as putea sa ii fac pentru a se simti mai bine , dar nu puteam . Pasii ma conduc catre ea , fara voia mea , iar bratele ii inconjoara talia intr-o imbratisare . Aceasta isi puse capul pe pieptul meu , luandu-ma la randul ei in brate . Cred ca se simtea mai bine pentru ca incepea sa ma stranga din ce in ce mai tare . Poate ca m-am inselat . Poate ca si ea simte ceva pentru mine , dar probabil ii era teama sa imi spuna . Ea nu avea nicio vina . Eu trebuia sa fac primul pas , dar nu era momentul potrivit , sau cel putin asa credeam eu . Probabil ca si mie imi era teama sa fac acel prim pas . Nu stiam cum va reactiona . Imi era teama sa se sperie de mine cum s-a speriat si de Itachi . O vad pe Sakura cum isi atinteste privirea catre mine privindu-ma in ochi . Se ridica pe vrafuri ajungand la inaltimea mea . Stiu ce vroia sa faca , dar ezita , asa ca am facut-o eu in locul ei . Mi-am unit buzele cu ale ei intr-un sarut tandru si pasional , introducandu-mi limba in gura ei cercetand fiecare particica . Limbile noastre se duelau , intr-un sfarsit castigand a mea . Sarutul continua timp de cinci minute , mai apoi eu desprinzandu-ma din sarut si privind-o pe Sakura in ochi . Nu parea sa ii fie rau de cele intamplate , ceea ce ma bucura .
-Deidara … Tu ma iubesti ? ma intreba aceasta lasandu-si privirea in jos .
Am zambit ridicandu-i cu doua degete capul pentru a ii putea vedea privirea . Aceasta era putin rosie in obraji , avand o privire putin tematoare , probabil de raspunsul pe care urma sa il dau .
-Daca nu te-as iubi , nu te-as mai fi sarutat .
Imi apropii capul de gatul ei incepand sa il sarut si probabil as fi mers mult mai departe daca in camera nu intra piticul de Uchiha . Cand ne vazu incremeni in usa parca ar fi vazut cine stie ce .
-Ce vrei Uchiha ? il intreb eu in sila .
-Vroiam sa vorbesc cu Sakura , dar vad ca sunteti ocupati , asa ca nu mai conteaza . spuse acesta , apoi parasi camera .
O privesc pe Sakura si vad ca nu prea o deranja ca Sasuke a plecat . Se pare ca Uchiha nu mai este detinatorul inimii sale . Ranjesc pervers in sinea mea , apoi vreau sa continuu ce am inceput , dar Sakura ma opreste . Oare ce s-a intamplat cu ea ? Pana acum vroia… Nu ma mai gandesc la asta si o i-au in brate punand-o pe pat , apoi ies din camera ei mergand spre living .

Sakura : Poate ca Deidara s-a suparat ca l-am respins , dar in acest moment trebuie sa ma gandesc la anumite lucruri . Ma gandeam ce ar putea sa imi spuna Sasuke . De ce ar vrea el sa vorbeasca cu mine ? Ma dau jos din pat si ies din camera indreptandu-ma spre curtea din spate a cabanei . Aceasta era plina de trandafiri rosii , iar in mijloc era un balansoar . Ma asez in el dand drumul sirul gandurilor . Observ ca langa mine se aseaza Sasuke pregatindu-se sa zica ceva .
-Sakura…Imi pare rau pentru atitudinea fratelui meu …Stii , eu chiar credeam ca te-ai speriat , dar tu imediat ai inceput sa te dai la acel blond si cred ca m-am inselat . Probabil ca ai sa devii ca Konan . O curva !
Incremenise-m . Nu imi venea sa cred ceea ce imi spusese . De ce credea asta ? Eu nu avusesm pana acum nicio relatie sexuala pentru a spune asta . Inainte ca lacrimile sa imi alunece din ochi , i-am dat o palma , apoi m-am ridicat fugind in casa si dand drumul la lacrimi .

Sper sa va placa
[Imagine: lovely-complex.gif]
Risa Koizumi & Otani Atsushi
[Imagine: risa05.png] [Imagine: Otani.gif]
My fic : Iubire intre doi Akatsuki



Răspunsuri în acest subiect
Iubire intre doi Akatsuki - de Risa Koizumi - 02-01-2011, 09:45 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Kittyket - 02-01-2011, 09:50 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Marina. - 02-01-2011, 10:05 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Vero - 02-01-2011, 10:07 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Nywa - 02-01-2011, 11:07 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Whisky - 02-01-2011, 11:19 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Risa Koizumi - 03-01-2011, 12:52 AM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Cookiesor - 03-01-2011, 01:12 AM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Marina. - 03-01-2011, 02:00 AM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Vero - 03-01-2011, 01:20 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Risa Koizumi - 03-01-2011, 03:27 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Vero - 03-01-2011, 03:38 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Alany Aysee - 03-01-2011, 04:09 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de n{iK}a aMmA - 03-01-2011, 08:12 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Cookiesor - 03-01-2011, 08:29 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Risa Koizumi - 03-01-2011, 08:51 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Vero - 03-01-2011, 09:12 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de sickness - 03-01-2011, 09:35 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Whisky - 03-01-2011, 10:30 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Risa Koizumi - 03-01-2011, 10:45 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Marina. - 04-01-2011, 02:28 AM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Risa Koizumi - 04-01-2011, 04:55 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Vero - 04-01-2011, 08:20 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Mariah . - 04-01-2011, 06:10 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de n{iK}a aMmA - 04-01-2011, 06:48 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Risa Koizumi - 04-01-2011, 11:32 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de AyumiHamasaki - 05-01-2011, 09:26 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Whisky - 30-01-2011, 08:57 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Mada Shine - 31-01-2011, 11:54 AM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de *ILY Yaoi Maniac* - 31-01-2011, 12:35 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Rukia JJ - 04-02-2011, 11:21 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Risa Koizumi - 05-02-2011, 01:12 AM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Vero - 05-02-2011, 01:32 AM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de AyumiHamasaki - 05-02-2011, 01:34 AM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Rukia JJ - 05-02-2011, 12:06 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Harona - 05-02-2011, 06:40 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de neko_tamashi00 - 05-02-2011, 09:14 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de *ILY Yaoi Maniac* - 05-02-2011, 11:01 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de larisa13lary14 - 06-02-2011, 03:14 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Mada Shine - 10-02-2011, 06:06 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Zummy - 15-02-2011, 05:51 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Rin - 15-02-2011, 08:10 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Zummy - 18-02-2011, 07:33 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Mada Shine - 19-02-2011, 03:19 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Zummy - 19-02-2011, 03:51 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Zummy - 20-02-2011, 03:56 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Risa Koizumi - 20-02-2011, 11:06 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Zummy - 21-02-2011, 04:38 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de CandyGirl - 21-02-2011, 05:02 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Nixu - 22-02-2011, 07:19 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Zummy - 06-03-2011, 03:03 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Elyy - 07-03-2011, 11:47 AM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Zummy - 20-03-2011, 12:51 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Sho-Yo - 20-05-2011, 10:04 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Zummy - 31-05-2011, 03:11 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de ciupaciup - 08-06-2011, 05:33 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Madalovenar - 13-06-2011, 11:35 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ramane intre noi doi ? Natsuru 14 9.082 13-08-2013, 11:15 AM
Ultimul răspuns: hiimera
  [Naruto] Intre vant si umbre... hero1hero 11 8.408 12-08-2012, 04:09 PM
Ultimul răspuns: hero1hero
  Intre viata si moarte + 16 *Piersicuta 2 3.363 01-07-2012, 02:00 AM
Ultimul răspuns: *Piersicuta
  Iubire intre demoni[+18] ♥FallenAngel♥ 16 11.914 12-09-2011, 09:57 PM
Ultimul răspuns: ♥FallenAngel♥
  Intre doua paralele Ymequa 8 4.638 10-04-2011, 05:40 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Intre vis si realitate CandyGirl 8 4.620 22-03-2011, 05:35 PM
Ultimul răspuns: CandyGirl
  Viata intre doua paralele Aira 3 3.504 23-01-2011, 02:05 AM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Intre razbunare si iubire uselessHope 7 5.360 31-10-2010, 01:12 PM
Ultimul răspuns: Marina.
  Intre bine si rau Neith 40 19.046 05-09-2010, 03:34 PM
Ultimul răspuns: Yuki Onna
  Un destin intre umbre si lumini Shadow. 8 11.973 15-12-2009, 11:53 AM
Ultimul răspuns: marya


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)