Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragostea ascunsa in razboi

#34
Bun sankyu cititorul dar si celor care au comentat :* :x. Scuzati intarzierea , dar am avut lucrari la scoala T_T si pana de idei. Abracadabra :)) :

Capitolul 18


E trecut de miezul noptii si deja Itachi simte absenta Ninei. Fata il parasise cu cateva clipe inainte fara macar sa-si ia ramas bun, doar suindu-se in masina si apasand acceleratia fara ezitare. Baiatul se plimba prin camera in cercuri trecandu-si des mainile prin par sau ducandu-le dupa ceafa. Se aseza nervos pe canapea tot rasucind telefonul printre degete si mai gata sa-l arunce in partea cealalta a camerei. Cu noaptea in cap, medicul chirurg care nu avea somn, isi face aparitia in pragul usii. El este un om de statura mijlocie , chelios si cu riduri pe frunte. Ochii sai de un albastru intens ascund numai urme de suferinta , dar si multumire pentru numeroasele vieti salvate. Buzele lui sunt crapate si uscate de parca n-ar fi baut deloc apa. Era si dansul imbracat in halat alb pana la genunchi si cu mainile in buzunare. Dupa ce Itachi il pofti, chirurgul intra in incapere dornic sa fumeze si sa poarte o discutie cu el. Pe cealalta parte, tanarul era ingandurat si raspunde inconstient la orice lucru cu ''da''. In fine, se trezi la realitate, isi freca o ultima data mainile, apoi adopta o atitudine serioasa.
- Deci, despre ce doriti sa discutam? intreba Itachi serios.
- Despre tine , baiete! Stiu sigur ca fata cu care tu ai o relatie e rusoaica, prin urmare trebuie sa te denunt.
- Poftim? Ce tot spuneti? Nu am nimic cu ea!
- O da? Si atunci unde este? De ce complotezi cu dusmanul? De ce il aduci aici si pretinzi ca e medic?
Seria de intrebari adresate lui, il facura pe Itachi sa-si piarda cu totul controlul. Adrenalina o simti gata sa explodeze si sa distruga tot in calea lui. Isi incrunta pumnii, pe urma, animalic rasturna masa care se afla langa fotoliul sau , spargand canile si imprastiind cafeaua pe podea. Apa neagra insirata pe jos parea ca otrava ce tocmai se scursese din inima baiatului. Se napusti la chirurg, inconjurandu-l cu mainile pe bratele fotoliului si aruncandu-i priviri diabolice si manioase.
- Ascultati la mine!... Fata aia am adus-o aici...O iubesc....Dar m-am inselat ca e sincera! Tocmai cu putin timp inainte, m-a lasat cu ochii in soare ducandu-se la parintii ei in Serbia! Eu mi-am riscat viata s-o salvez ,iar ea pleaca.
Chirurgul se simte putin intimidat uitandu-se in furia profunda ce izvoraste din privirea lui Itachi. Acesta ii spune baiatului ca nu trebuia sa se indragosteasca de o rusoaica, deoarece in perioada de razboi totul se schimba, fiecare lupta pentru sine si mai ales uita de iubire. Totusi tanarul Uchiha isi aminti ca era o exceptie, ca din razboi s-a nascut in toata acea mizerie si suferinta, iubirea dintre fratele sau, Sasuke si Sakura. De indata se calma de parca ar fi inghitit morfina. Nu mai paru asa de violent si se aseza in fotoliu calm. Alaturi de el , chirurgul facu semn , se ridica si pleca.
- Ai grija domnule Itachi! Esti in vizorul nostru! Ti-as recomanda sa pleci daca tii la viata ta!
- Nu-mi spuneti mie ce sa fac! Voi face ce cred eu ca e de facut! Acum, lasati-ma in pace!
'' Sunt satul de idioti si nu stiu ce sa fac... Sa plec dupa Nina ...Sa nu? Voi merge dupa ea, ii voi cere socoteala nesimtirii ei, pentru ca ea nu-i asa!''
Itachi ,atunci cu hotararea coapta, s-a decis ca peste doua ore sa plece . Din coltul usii, chirurgul il privi cum isi aduna lucrurile si se decide s-ai saboteze evadarea. Incet se retrase de langa usa si porni tiptil pe scari in jos pana ce iesi din cladirea medicala. Se uita in magazia spitalului unde erau tinute provizii pentru mancare si caldura. Cauta prin dulapurile care erau aproape inghetate. Totul era rece si foarte intepator la nas, un miros inecacios. Rascolind dulapurile si cutiile, gasi pana la urma ce cauta. Medicul lua o sticla alba plina de lichid inflamabil.
- Acum Itachi nu vei mai pleca nicaieri!
Se napusti afara unde incepu sa toarne cu benzina peste si inauntrul masinii lui Itachi. Brunetul intre timp isi facu bagajele si se pregatea sa coboare. Cand auzi ca pe scara se face aglomeratie, medicul se ascunse in spatele spitalului, trimitand semnal catre o infanterie din interior in care spunea ca planul a fost lansat.
- Tinta se indreapta spre masina! Totul e pregatit...
Itachi ,in acea clipa, ajunge afara. Se uita sa vada daca nu cumva e cineva pe strada. Isi verifica telefonul si suna pe Nina. Legatura se face, dar fata ii da ocupat. Atunci plin de sine, brunetul realizeaza ca inca e pe drum. Isi imbraca haina de iarna, arunca valizele in portbagajul masinii si cu o miscare lenta incearca sa deschida portiera. Lui ii se paru ceva suspect. Simti mirosul de benzina infiripat in bancheta.
- Deci asta pun ei la cale. Mangekyou Sharingan!
Brunetul se uita imprejur dupa ce activa Sharinganul. Ochii de o tenaticitate incredibila si ascutiti il zarira in umbra zidurilor spitalului pe chirurgul care incearca sa-l ucida. Fara ezitari, se sui in masina ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Deschise geamul la maxim si porni masina.
'' Nu ma vei ucide, sobolan mizerabil! ''
Itachi apasa acceleratia incet, masina pleca de pe loc. Merse o perioada bine pret de cateva secunde, iar la 10 metri in fata, automobilul izbucni in flacari. Explozia a fost letala si mare. Flacari intense ieseau din toate partile autovehicului, ramanand numai fiare vechi. Pe jos se imprastiasera urme de ulei si doar cateva picaturi de sange. In acea noapte friguroasa si intunecata, explozia o lumineaza prin scateiele ei rosii.
Dincolo de zid, chirurgul scoate un ras malefic si nici macar nu-i pare rau, apoi striga in statie:
- S-a terminat , baieti! E dus!
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]




Răspunsuri în acest subiect
Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 27-12-2009, 04:47 PM
RE: [SasuSaku]Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 08-11-2010, 10:09 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 20-12-2010, 09:40 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 20-01-2011, 08:26 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de LaVyNuTZzZ - 29-01-2011, 12:28 AM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Flash - 07-03-2011, 08:19 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 29-03-2011, 09:17 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Zuzu XoXo - 17-04-2011, 05:22 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Durerea ascunsa Infinite 4 3.644 12-08-2013, 04:28 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  In razboi Storymaker 0 1.950 05-04-2013, 11:45 PM
Ultimul răspuns: Storymaker
  Zona de razboi odette 0 1.712 17-01-2013, 09:56 PM
Ultimul răspuns: odette
  Iubire ascunsa in ura AyumiHamasaki 50 25.644 06-08-2011, 06:54 PM
Ultimul răspuns: Piersicuta
  Iubire ascunsa in spatele tradarii... Ary^_^Arishime 2 2.384 03-08-2011, 08:43 AM
Ultimul răspuns: candy girl
  [ RBD / Guild ] - Iubire ascunsa in muzica Maria 8 7.823 06-03-2011, 11:40 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Iubire si Razboi MIssAngel 6 6.776 21-01-2010, 10:48 PM
Ultimul răspuns: Miauu
  Iubirea ascunsa sakura_love_sasuke 8 5.769 18-06-2009, 10:40 PM
Ultimul răspuns: sakura_love_sasuke


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)