08-11-2010, 08:04 PM
Hei Salut! Ete` ca tocmai acum am terminat si eu de citit ficul vostru . Aveti un talent aparte . Imi place descrierea si e foarte bine asa cum e . Nu stiu in ce comentariu am citit ca ar trebuii sa descrieti mai mult aspectul fizic decat sentimentele [parca >.>] , dar eu nu sun de acord . Adica , e perfect asa cum e si imi place ca descrierea se bazeaza pe sentimentele si nu pe descriere fizica . E si asta destul de important , dar mie , personal , imi place mai mult un fic ce se bazeaza pe descrierea sentimentelor decat a fizicului. Ma rog ... am aberat destul , acum sa trecem mai departe .
Ideea mi se pare originala. Ma rog , asta e primul fic citit de mine . Nu am mai citit niciodata .
Deci pur si simplu ador atitudinea celor doi protagonisti . Ce imi place cel mai mult la ei este perversitatea . La asta m-ati prins . Ficul e pe placul meu asa ca nu am ce critica .
Inca nu imi vine sa cred ca brunetul a mintit-o pe Sakura ca a facut sex cu ea . Adica ... de ce ar marturisii cineva ceva ce ar stii ca ar putea fi folosit impotriva sa ? Trebuie sa recunosc ca acest lucru ma intriga .
M-am uitat la datele la care ati postat continuarile si va admir ca postati asa de repede . Sper ca scoala sa nu afecteze rapiditatea cu care postati .
Va urez multa bafta si spor la scris si imaginatie !
Ideea mi se pare originala. Ma rog , asta e primul fic citit de mine . Nu am mai citit niciodata .
Deci pur si simplu ador atitudinea celor doi protagonisti . Ce imi place cel mai mult la ei este perversitatea . La asta m-ati prins . Ficul e pe placul meu asa ca nu am ce critica .
Inca nu imi vine sa cred ca brunetul a mintit-o pe Sakura ca a facut sex cu ea . Adica ... de ce ar marturisii cineva ceva ce ar stii ca ar putea fi folosit impotriva sa ? Trebuie sa recunosc ca acest lucru ma intriga .
M-am uitat la datele la care ati postat continuarile si va admir ca postati asa de repede . Sper ca scoala sa nu afecteze rapiditatea cu care postati .
Va urez multa bafta si spor la scris si imaginatie !