Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste de adolescent

Soo... fix cand mi-ai trimis mesaj ca sa-ti comentez ficul, eu iti citeam ficul:)). Ce chestie:)). Dar stii cum se spune- mintile luminate gandesc la fel B-).
Deci:
Mi-au placut foarte, foarte mult ultimele doua capitole. Bestiale:x. Realizezi cat de mult ai progresat de la primul capitol? Ma bucur ca in sfarsit Sasuke si Sakura sunt impreuna 8->. Iar finalul... cum ziceau si altii, m-a lasat masca... in sensul bun, bineinteles:

"-Raspunsul....raspunsul meu este.....ca ma protejez pe mine.....doarece....sufletul meu traieste prin fiecare om pe care il iubesc....zic eu incet, incet deoarece de abia am mai putut vorbi."

Foarte frumos! Dar te rog, te rog din tot sufletelul meu de fetita- nu vreau ca Sakura sa moara! Asta ar cam insemna sfarsitul ficului, iar eu nu vreau asta:(.
In rest, imi place mult descrierea sentimentelor (am o problema cu asta:]]), care se impleteste frumos cu naratiunea si dialogul. Aaaa, da, iar dialogul nu mai este sec ca in primele parti, replicile sunt acum mai dezvoltate. Bravo:)
De-abia astept urmatorul capitol, ca doar nu vrei sa-l dezamagesti pe cititorul tau fidel ;;)!
Zbye:*
[Imagine: 11qpgxx.jpg]

Naruto FanFiction || Vreau sa fiu EU

Răspunsuri în acest subiect
Dragoste de adolescent - de brunetzika_rebela - 02-07-2010, 03:50 PM
RE: Dragoste de adolescent(sasusaku, naruhina, inosai and sayaitachi) - de Ada - 04-09-2010, 01:06 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Un adolescent pierdut în emoÅ£ii macabre Mhg 0 1.624 27-12-2010, 10:03 PM
Ultimul răspuns: Mhg
  Iubire de adolescent shiro 0 6.454 27-10-2009, 12:23 AM
Ultimul răspuns: shiro
  Nebunie de adolescent MaDyY 7 5.773 19-07-2009, 04:36 PM
Ultimul răspuns: Argenta
  O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) Annya 67 80.854 17-03-2009, 05:25 PM
Ultimul răspuns: Isis-Zeita iubirii
  O viata de adolescent Nevermind 10 9.045 25-12-2008, 02:53 PM
Ultimul răspuns: Nevermind

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)