Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Omul din zăpadă

Salut : )

Eu nu aveam nicio idee că ai vreo poveste postată pe aici, lol, am dat de ea din întâmplare ( nu prea stau să mă uit cine şi ce postează, e adevărat ).
Când am citit titlul m-am gândit cu totul şi cu totul la altceva, maybe something since-fiction, nu am idee de ce, a fost aproape involuntar ( deşi îmi zisesei că eşti specializată în thriller ) . Ok, în orice caz, prima dată mi-a venit în gând titlul cărţii " Oamenii de porum", and I almost laughed, aşa că am intrat şi eu să văd despre ce e vb.
Şi am fost destul de surprinsă, ştii. Nu aveam idee care este stilul tău şi cum scrii, dar îmi imaginasem cu totul şi cu totul ... altceva. N-am idee ce. Poate ceva gen " filozofie" şi ceva complicat cu prea multe cuvinte întortochiate. Mă rog, aşa îmi imaginasem eu, însă văd că m-am înşelat destul de tare.
Şi ăsta e un lucru bun, îndrăznesc să spun * laughs* . Povestea îmi place, prologul a fost captivant şi primul capitol ( e deja terminat, nu-i aşa ? ) a fost superb. Sau, în fine, foarte plăcut. Hmm, ideea e că prima dată nu mi-a plăcut aşezarea ta în pagină. Mi s-a părut foarte ... aiurea. Adică nu prea îmi place aşezarea de genul ăsta, cu spaţiere între anumite paragrafe, sau ceva de genul, spaţierea prea deasă mi se părea destul de inestetică, nu ştiu de ce. Dar pe parcurs ce am citit a început să îmi placă, sau să agreez, nu sunt sigură, poate că doar m-am obişnuit dar nu mi se mai pare atât de neplăcut.
Am văzut nişte greşeli de genul "că" în loc de " ca" şi mai multe cuvinte ce nu aveau puse diacriticile, presupun că le-ai omis, nu ai fost atentă când ai scris sau ceva de genul. Plus că mi se pare că am văzut şi nişte greşeli de tastare de alt tip , doar că nu le-am notat. Ah şi pe undeva ştiu că uitasei să pui câte un cuvânt, nu mai ştiu exact unde dar uitasei să pui ceva , ori o prepoziţie ori nu mai ştiu ce. Îmi pare rău că nu le-am notat la momentul respectiv, acum mi-e lene să reiau şi să văd despre ce naiba era vb. Îmi cer scuze. Nu am văzut să ai probleme nici cu virgulele nici cu exprimarea nici cu semnele de punctuaţie ( gen spaţiere, if you know what I mean ) . Doar o chestie pe care am găsit-o şi nu mi-a plăcut prea tare:
M-am încruntat și am mai sorbit câteva guri din cafeaua pe care o am în față
Ultima parte, la timpuri, parcă nu se potriveşte cu restul frazei, bine după ce am citit-o de câteva ori nu mi se mai pare că sună atât de aiurea dar când am citit-o prima dată îmi zgâria urechile.

Acum, descrierea ta îmi place. Îmi place cum narezi la persoana întâi, foarte... Frumos şi captivant. Lol, când m-am apucat de citit pur şi simplu nu m-am mai putut opri, şi asta e bine ( în sensul că nu m-am plictisit, oricum voiam să citesc până la capăt chiar dacă mă plictiseam şi să las un comentariu, voiam neapărat, dar nu a fost necesar pt că a decurs totul de la sine şi mi-a plăcut ) . În orice caz, personajele tale sunt şi ele foarte interesante, Gabe, e foarte cul, Să zicem aşa. I-ai creat o personalitate interesantă. Mi-a plăcut modul în care spunea că plânge, atât de franc şi lispit de ruşine că aproape m-a înduioşat. Cât despre Lotte, surioara lui, hmm... are o personalitate aparte şi ea, plus că îmi place boala pe care o are. De fapt, la o adică, ea face toată acţiunea. Robert e mort, deci, din câte am înţeles. Oare la fel şi tatăl lor? Mă întreb cum l-a omorât, faain.Îmi place asta. Îmi place genul ,de fapt îmi plac genurile pe care le-ai abordat, frumos. Thriller, indeed, te pricepi foarte bine la asta. ( jos pălăria ). Ideea e fascinantă, like it. Cât despre restul, nu ştiu ce aş mai putea comenta. Dialogul este foarte bine pus la punct, plăcut şi mi-e foarte uşor să îmi imaginez totul. Descri bine sentimentele şi peisajele şi totodată îţi păstrezi dialogul interesant, e foarte bine. PLus că se citeşte uşor, nu ai exprimări grele şi prea îmbârligate ( what a word I used : >)
Acum , sunt curioasă ce o să se întâmple mai de parte şi când o să ajungem la partea cu prologul. Cât şi ce o să facă Lotte mai departe.

baftă la scris .

Răspunsuri în acest subiect
Omul din zăpadă - de Paradox - 26-06-2010, 10:42 PM
RE: Omul din zăpadă - de Paradox - 29-06-2010, 04:58 PM
RE: Omul din zăpadă - de Paradox - 26-09-2010, 08:05 PM
RE: Omul din zăpadă - de BloodyInnocence - 01-07-2010, 03:23 PM
RE: Omul din zăpadă - de Paradox - 08-07-2010, 03:06 PM
RE: Omul din zăpadă - de Paradox - 24-08-2010, 02:41 PM
RE: Omul din zăpadă - de BloodyInnocence - 20-08-2010, 06:59 PM
RE: Omul din zăpadă - de Teh - 24-08-2010, 03:35 PM
RE: Omul din zăpadă - de Ich. - 11-09-2010, 04:16 AM

Subiecte de discuție similare...