Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste de adolescent

sal! cred ca e timpul pentru next! multumesc de comuri!

Capitolul 12: Si mai multa dragoste spulberata

Au trecut zilele si eu ma insanatoseam mai greu. Astazi este deja sambata. Primisem vreo patruzeci de mesaje de la Sasuke, dar nu m-am deranjat sa deschid niciunul, ci am preferat sa aud doar soneria care o aveam la primirea mesajului. In timp ce stateam trantita in pat si citeam cateva reviste de gen ,,POPCORN" sau ,,Cool Girl" ma gandeam la printul meu brunet. Afara era frumos, dar eu nu doream nici in gradina sa ies, ci doream doar sa stau tolanita in pat.
In mall se pare ca erau Naruto, Hinata, Ino si Sai. Se pare ca vroiau sa iasa din mall si gasca sa se sparga pentru ca fiecare cuplu sa fie singur. Naruto si Hinata s-audus spre cafenea, iar Ino si Say spre o cofetarie. Naruto si Hinata au ajuns in fata unei cladiri pe care scria ,,Spring Cafe" si luara loc la o masa care se afla afara. Naruto a comandat un fresh de portocale, iar Hinata o cafea cu mult lapte.
-Pacat ca astazi nu au venit Sakura si Sasuke cu noi! zise HInata lasand capul in jos.
-Si eu! Dar nu avem ce face! Nu e vina noastra ca ei doi nu se impaca si ca nu vor sa se mai vada.zise el luand-o in brate pe Hinata.
-Totusi, Sakura este una dintre cele mai bune prietene ale mele, si de mine depinde sa o readuc pe picioare daca Sasuke nu o va face. Imi pare rau!
Hinata incepu sa planga, iar Naruto se enerva.
-Nu trebuie sa plangi pentru ea! Nu mai fi asa o plangacioasa si infrunta viata!
Dupa ce Hinata auzi acele cuvinte ramasese socata, dar si Naruto. Se pare ca a vrut doar sa se descarce.
-Hinata, eu doar..zise Naruto, dar nu mai putu continua propozitia deoarece Hinata se ridica si ii trase o palma care ii intoarse capul in partea opusa.
Obrazul se inrosi si parea ca este atat de rosu incat lua foc.
-Bine, daca eu sunt o plangacioasa atunci poate nu ar trebui sa stau pe langa tine, domnule trezit la realitate! zise Hinata rece.
Naruto inchise ochii si lasa capul in jos pregatit pentru a doua palma, dar in schimb simti buzele brunetei peste ale lui. Sarutul nu dura mult timp, deoarece Hinata il rupse in cateva secunde si ii intoarse spatele lui Naruto ramanand asa.
-Adio, Naruto! zise Hinata cu lacrimi in ochi in timp ce isi scoase de la gat un colier cu o inimioara bleo.
Bruneta se intoarse din nou spre Naruto si intinse mana in care tinea colierul. Desfacu usor palma, iar colierul cadea incet, incet, iar parca pentru Hinata totul mergea din ce in ce mai incet. Cand inimioara atinse pamantul se sparse in mii de bucati, iar Hinata isi puse mana la inima si stranse tare materialul din care era facut maieul portocaliu pe care il purta. S-a intors in directia opusa si incepu sa alerge, lasand in urma sa numai lacrimi care care contineau otrava numita durere. Avea ca destinatie casa mea. Deodata un strop de apa ii cazu pe nas.
-Ploaie? zise Hinata care se uita in sus spre cer.
Toata intinderea albastra acum era gri. A continuat sa alerge, dar obosi si se opri la un moment dat. Cazu jos in genunchi. S-a ridicat usor si a inceput sa mearga mai usor.
La cofetarie Ino isi comanda un tiramisu, iar Sai o prajitura cu struguri.
-As vrea ca Sakura sa fie mai fericita...zise Ino luandu-l pe Sai de mana.
-De unde sti ca nu este? zise el zambind.
-Din cauza ca este speriata! Vrea sa fie cu Sasuke, dar nu o lasa acel adimrator!
-O sa o rezolve ea!
-Adica noi! Noi suntem o echipa! Asta inseamna ca o vom ajuta! este si problema noastra!
-A mea nu este! Este treaba ei! Eu nu ma bag in treburile ei asa cum nici ea nu se baga in ale mele!
-Dar, ai putea macar sa vorbesti cu Sasuke sa incerce sa vorbeasca cu Sakura?
-Poate, nu stiu sigur!
-De ce? Nu sti cat inseamna Sakura pentru mine! Suntem prietene de mici! Imi este ca o sora! Si ma doare sa o vad asa!
-Ti-am mai zis! Nu e treaba mea!
Asa a continuat cearta, pana cand Ino a vrut sa se ridice sa plece, dar Sai a luat-oi in brate in speranta ca o poate opri sa plece. Ino se tot smucea, dar cu cat facea mai tare, cu atat el o strangea mai tare. Sai ii prinse buzele intr-un sarut, dar ea il rupse. Asta era! Ii veni o idee pentru a putea scapa de Sai! Ea ii raspunse la sarut, iar cand limba lui Sai ajunse pe langa dintii lui Ino ea il musca. Limba lui Sai incepu sa sangereze, dar tot nu ii dadu drumul lui Ino. Blonda ii dadu un sut intre picioare si se elibera! O lua la fuga! Fugi asa un kilometru, sau chiar doi si se opri. A privit spre cer care plangea in continuare, dupa care si-a pus mana pe inima. A stat asa cateva secunde, dupa care incepu iar sa alerge. Simtea cum de tenisi ei mov cu alb calcau repede si apasat pamantul. Mai avea putin si ajungea la casa mea.
Hinata era pe langa un parculet, iar dupa inca vreo doua minute de mers ajungea la casa Sakurei. Hinata si Ino s-au intalnit amandoua una langa alta in fata casei mele. Au sunat la usa, iar eu le-am poftit inauntru. Am mers sus, la mine in camera si ne-am asezat pe pat.
-Ino, ce ai pe la gura? intreb eu in timp ce priveam coltul drept al gurii lui Ino.
Ino se sterse usor pe la gura si vazu ca ii ramasese sange uscat pe la gura. Se pare ca fusese din cauza ranii ce i-a provocat-o lui Sai.
-Dar nu trebuia sa fiti la mall? intreb eu nedumerita.
-Ba da....raspunsera Ino si Hinata in cor.
Fetele mi-au povestit totul , iar eu am inceput sa vars lacrimi de bucurie. Le-am luat pe amndoua de gat si am zambit.
-Nu imi vine sa cred ca ati spus asta!am zis eu razand.
Dar imediat zambetul imi pieri. Eu eram fericita pentru ca am prietene asa de bune, dar si trista pentru ce au patit cele mai bune prietene ale mele.
[Imagine: 66407010.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Dragoste de adolescent - de brunetzika_rebela - 02-07-2010, 03:50 PM
RE: Dragoste de adolescent(sasusaku, naruhina, inosai and sayaitachi) - de brunetzika_rebela - 01-08-2010, 11:20 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Un adolescent pierdut în emoÅ£ii macabre Mhg 0 1.638 27-12-2010, 10:03 PM
Ultimul răspuns: Mhg
  Iubire de adolescent shiro 0 6.460 27-10-2009, 12:23 AM
Ultimul răspuns: shiro
  Nebunie de adolescent MaDyY 7 5.792 19-07-2009, 04:36 PM
Ultimul răspuns: Argenta
  O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) Annya 67 81.409 17-03-2009, 05:25 PM
Ultimul răspuns: Isis-Zeita iubirii
  O viata de adolescent Nevermind 10 9.128 25-12-2008, 02:53 PM
Ultimul răspuns: Nevermind

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)