Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragostea ascunsa in razboi

#20
Deci am venit cu nextul ,desi am ramas in pana ceva vreme . >_> Sankyu de commuri si intradevar actiunea a fost in cel precedent cam putin fugarita de gaste :"> :))

Capitolul 12


Sakura se trezi inghemuita si invadata de senzatii reci, chiar daca ea era imbracata bine. Cand se trezi de dimineata, vazu ca Sasuke dormea pe un fotoliu vizavi de usa cu pistolul in mana. Zgomotele pe care le auzisera in acea noapte, i-au facut sa tresara si sa ramana cu garda sus.
Focul din semineu se stinsese si nici urme de fum nu se iveau. Sakura se dete tiptil jos din pat, tot timpul privindu-l pe brunet cu o grija exagerata rasarita de nicaieri. In acea grija se ascund si urme de iubire pe care le purta fata de cel care ii salvase viata mai multe ori. Cu toate aceste gesturi, brunetul niciodata nu-i spusese in fata sentimentele ci prefera sa si le arate cand avea ocazie. Pentru el punerea iubirii in vorbe si declaratii de amor erau patetice.
Fata se apropie nitel de brunet privindu-l fix cu ochii ei sclipitori de smarald. Lui Sasuke ii scapa arma din mana si nici macar nu simti. Rozalia, atunci realiza ca el statuse aproape toata noaptea de veghe ca nu cumva ceva rau sa se intample. Isi trecu mana pe obrazul lui si el incepu sa se trezeasca.
- Hmm...Sa-Sakura?Te-ai trezit deja? intreba Sasuke cu un ton moale.
- Ce ai facut de ai dormit asa de mult?
- Azi noapte pe la 1 am auzit impuscaturi si m-am trezit sa stau de paza! In caz ca venea cineva ii dadeam una!
- Si a fost cineva?
- Eh doar niste vanatori la vanat de cerbi sau elani!
- Noaptea?! Dar cum vad pe intuneric?
- Ei sunt profesionisti, stiu sa se descurce.
Sasuke realizand ca ar putea fii vulnerabili la soldati si intrusi, i-a spus Sakurei sa se pregateasca de drum. Rozalia ii asculta ordinul si se imbraca intr-un mod alarmant si apoi se prezenta in fata baiatului pregatita.
Brunetul mai analiza pentru ultima data imprejurimila si cu fata in urma sa, pornira spre granita. Sasuke isi lua arma ce o gasise in cabana si o strecura in buzunar indata. Tanara nici nu avea idee de existenta armei in mainile prietenului ei.
Cei doi acum rataceau prin padure pe o poteca oarecum falsa, facuta de vietuitoarele codrului. Zapada incepuse iarasi sa cada, iar soarele nici sa nu se mai arate. Sakura tinu toata teama in ea, exact cum a facut si la inceput, in timp ce brunetul ramase misterios si tacut, parca fara pic de sentimente. Fata simti o intepatura in golul sufletesc de parca pierduse ceva important. Ii era teama ca Sasuke, cumva sa isi bata joc de iubirea pe care ea i-o poarta.
El intui aceasta senzatie din senin si intoarse capul spre fata. Ochii sai negri se inmuiara ca ceata si zari o lacrima pe obrajul tinerei.
- Sakura, ce ai? S-a intamplat ceva?
El se apropie de ea, dar fata intoarse privirea in alta parte.
- Sakura ce-i cu tine? De ce plangi?
- Ce se va intampla cu noi cand vom ajunge acasa?
- Cum adica? Nimic, vom fi in siguranta! si in toate aceste vorbe Sasuke avu intentia de a o cuprinde pe Sakura in brate, insa rozalia cu putere il izgoni.
- Eu nu ma refeream la noi, siguranta. Ma refeream la noi , la tine si cu mine? Ce sa va intampla? Toata aceasta idila se va sterge si fiecare va porni pe drumul sau?!
- Nici gand, vom ramane impreuna! Jur!
Acest ''jur'' in mintea Sakurei se invartea precis si clar ii parea o promisiune solida. Baiatul ca sa-i stearga acea urma de suparare, se apropie si o saruta calm si tandru pe buze. Indata, tanara uita mica divergenta si porni iarasi vizavi de el.
Pana seara ei au reusit sa iasa din padure si sa ajunga la sosea, semn de civilizatie. In ambele parti ale soselei era numai camp inzapezit cu cativa pomi desfrunziti. Drumul e drept si putin necolindat, poate din pricina razboiului. Tinerii plecara de-a lungul soselei sperand sa duca intr-o asezare omeneasca de unde sa ia legatura cu acasa si sa gaseasca o cale de iesire din acest teren minat. Cerul se intuneca, dar pare mai senin si lipsit de nori negri. Intamplarea facu ca cei doi sa ajunga langa o moara abadonata. Cladirea mai avea putin si cadea jos din temelie la mai multe furtuni si cu toate acestea avea si un motoras in care se macinau granele. Era asezata pe o parte a soselei ,in mijlocul nimicului. Peretii erau din lemn si erau ingauriti de curand, semn ca cineva trasese focuri de arma. Sakura si Sasuke se uitara putin prin imprejurimi si cautara ceva folositor, dar cu grija. Pe urma, se asezara in spatele morii pentru a se feri de vant.
Noaptea se lasa in tot sensul cuvantului si o patrula de indivizi trece in mod silentios pe drum. Era imosibil ca drumul sa fie abadonat, dovada primita in aceasta noapte. Sasuke astupa gura fetei cu mana si ii zice sa faca linsite.
Soldatii remarca urme in zapada, chit ca era intuneric. Unul dintre ei era american sub acoperire, dar cu totii purtau uniforme ruse. Majoritatea erau rusi.
Cel venit sa inspecteze vede umbra lui Sasuke si striga in rusa sa vina repede ca au instrusi.
- Sakura repede fugi!
Americanul aude pe Sasuke vorbind si isi da seama ca e japonez, iar el se opune ordinului. Ceillalti rup gramada si pornesc dupa cei doi. Unii tragi focuri de arma, dar nimeresc in lemnaria morii.
- Sasuke???
- Vino dupa mine!
Sasuke o cuprinse pe Sakura de mana si alerga cu ea dupa el. Au reusit sa se ascunda intr-o gramada de zapada. Inimile lor bateau agitat si erau speriati. Se intrebau cum au reusit sa-i gaseasca in plina noapte.
Un soldat simtind prezenta lor a tras un foc, tinerii au reactionat si au fugit cat au putut. Sasuke privi in spatele sau si vazu cum soldatul isi incarca arma si era gata sa traga. Baiatul panicat sare s-o protejeze pe Sakura devenind un scut uman.
- Sakura ai grija!!
Imediat se auzi un foc de arma. In coltul buzelor lui Sasuke, porni incet in jos un firicel de sange. El tusi si scuipa lichidul rosu pe zapada.
Sakura infricosata se intoarse spre el si-l trase in alta gramada mai mare de zapada, rugandu-se sa nu fie gasiti. Patrula i-a urmarit ceva vreme, dar crezand ca au murit, au dat retragerea. Baiatul fusese impuscat in spate aproape de zona lombara, iar acum sedea pe picioarele fetei care incerca sa-l ingrijeasca. Rozalia gasi langa ei o statie abadonata si incerca sa cheme ajutoare, dar parea inchisa. Brunetul intredeschise ochii si o mangaie pe fata pe obraji.
- Sakura ai mare grija. Te rog!
- Te rog Sasuke nu renunta! Nu renunta!
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]




Răspunsuri în acest subiect
Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 27-12-2009, 04:47 PM
RE: [SasuSaku]Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 18-07-2010, 04:04 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 20-12-2010, 09:40 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 20-01-2011, 08:26 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de LaVyNuTZzZ - 29-01-2011, 12:28 AM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Flash - 07-03-2011, 08:19 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 29-03-2011, 09:17 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Zuzu XoXo - 17-04-2011, 05:22 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Durerea ascunsa Infinite 4 3.646 12-08-2013, 04:28 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  In razboi Storymaker 0 1.950 05-04-2013, 11:45 PM
Ultimul răspuns: Storymaker
  Zona de razboi odette 0 1.712 17-01-2013, 09:56 PM
Ultimul răspuns: odette
  Iubire ascunsa in ura AyumiHamasaki 50 25.647 06-08-2011, 06:54 PM
Ultimul răspuns: Piersicuta
  Iubire ascunsa in spatele tradarii... Ary^_^Arishime 2 2.387 03-08-2011, 08:43 AM
Ultimul răspuns: candy girl
  [ RBD / Guild ] - Iubire ascunsa in muzica Maria 8 7.823 06-03-2011, 11:40 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Iubire si Razboi MIssAngel 6 6.778 21-01-2010, 10:48 PM
Ultimul răspuns: Miauu
  Iubirea ascunsa sakura_love_sasuke 8 5.769 18-06-2009, 10:40 PM
Ultimul răspuns: sakura_love_sasuke


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)