Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste de adolescent

sal! am benit cu nextu! incerc sa il fac cat mai corect!

Capitolul 8: prima zi de antrenament la Circul Star

Trecusera 4 saptamani de la accident. Ma bucur ca a trecut, iar parintii mei si ai celorlali nu au aflat de fumat. Dar parintii mi-au recastigat increderea si m-au lasat sa merg la Circul Star. Astazi era prima zi de antrenament. Era ora 6 dupa amiaza, iar pe la 7 trebuia sa fiu acolo.
Am terminat pranzul, dupa care mi-am luat un ghiozdan mic in care aveam niste cipici negri, un maieu alb care era pana pe deasupra buricului ,o pereche de jampiere pentru picioare de culoare alba si niste colanti negri. Am intrat in limuzina care urma sa ma duca la circ. Stateam si ma uitam pe geam admirand covorul de frunze ruginii de pe trotuar pe care stateau copacii goi. Simteam cum de cativa fiori reci imi strabateau sirea spinarii. Cred ca incep sa am emotii. Imi amintesc de prima mea vizita la Circul Star.

Flash Black

-Mama, tata, sa ne grabim! Incepe spectacolul!zise o fetita de vreo 5 ani imbracata intr-o rochita pana la genunchi, cu niste sandalute albe si cu un dres subtire si alb.
Ea statea de mana cu parintii ei in timp ce mergeau pe un pod foarte mare care ducea direct inainte spre o cladire sub forma unui cort cu albastru, mov, rosu si roz.
Au intrat inauntrul cladiri, apoi s-au indreptat spre sala de spectacole. In 5 minute s-au stins toate luminile, cu exceptia celor de pe scena. Deodata a aparut pe trambulina de pe scena o fata cu parul lung si blond costumata lebada care sari atat de sus incat ajunse la trapez. Isi lua avant si sari spre alt trapez in timp ce se invartea gratios cu ochii inchisi. Parca era un inger. In acel moment un baiat cu parul scurt si negru imbracat ca un print veni de nicaieri prinzand trapezul pe care avea labada sa il prinda si o prinse si pe ea de mana balansand-o in sus si ii dadu drumul, iar ea intanse o mana in fata, alta in spate si picioarele le departa, iar trupul i se umbrise. Arata ca un inger.

End Flash Black

Asta a fost tot ce mi-am putut aminti. Era ca intr-o lume fermecata! Am vazut ca am ajuns in fata circului. Am iesit din masina si m-am indreptat spre intrare. M-am oprit o seunda sa il studiez putin. Era la fel ca acu 10 ani. Dar ma intreb daca aceiasi dragoste, aventura si emotie se va regasi in spectacolele din prezent. Am intrat inauntru unde am fost intampinata de Kurenai.
-Buna dimineata, Sakura! zise Kurenai.
-Buna dimineata, domana! zise Sakura.
-Imi pare rau de ce ai patit acu 4 saptamani, dar ma bucur ca ni te poti alatura.
-Si eu la fel!
M-a condus pana la vestiare unde m-am schimbat, apoi mi-a aratat sala de antrenamente. Inauntru erau foarte multi tineri de varsta mea, dar si mai mari. Se mai aflau si 4 trambuline, 3 barne, 10 saltele si 2 paralele.
-Fiti atenti cu totii! zise Kurenai.
In acel moment toti s-au oprit din activitate si s-au uitat la Kurenai.
-Aceasta este noua voastra colega. Numele ei este Sakura Haruno. zise Kurenai aratand spre mine.
-Incantata sa va cunosc! am spus eu zambind.
Cand m-am uitat mai atent am vazut numai priviri reci. As fi sperat sa fie maai bine de atat.
-Sakura, mai trebuie sa iti arat atractiile principale. zise Kurenai deschizand usa.
Am mers dupa ea, dar cand am intors spatele la noii mei colegi am auzit ,,Suntem destui aici, de ce a mai adus Kurenai o alta incepatoare? Ce bataie de cap!" si ,,O fi o mironosita din aia care o sa se dea mare! Poate Kurenai e prietena cu parintii ei si o s-o bage ca atractie alaturi de Uchiha! Nu va fi deloc drept fata de noi toti!". Cand am auzit numele Uchiha am impietrit. Se putea ca Itachi sau Sasuke sa lucreze aici!
Am mers pe coridolul racoros, in timp ce era o caldura mortala in sala de antrenamente. Am mers 2 minute pana ce am dat de o usa la dreapta. Am intrat in incapere. Era uriasa. Acolo erau 2 trapeze, o plasa sub ele si 2 trepe sus de tot in spatele trapezelor. Acolo se antrena o fata roscata cu ochii de aceiasi culoare si cu ochelari si un baiat cu parul negru ca onixul si ochii de aceeasi culoare, acesta era nimeni altul decat Sasuke. In acel moment Sasuke era cu picioarele lipite de bara leaganului, cu capul in jos si cu bratele intinse in jos, iar roscata sari si se dadu peste cap, apoi fu brinsa de mana brunetului. Fusese uimitor! Dupa acea miscare Sasuke se uita inspre mine si Kurenai deoarece vroia sa stie cine a intrat in sala de antrenamente. Cand ma vazu fusese socat si ii dadu drumul lui Karin, care cazu pe plasa aspra.
-Hey! De ce mi-ai dat drumul? zise roscata nervoasa.
-Asa mi-a venit. zise Sasuke care se uita la Sakura.
Si eu eram la fel de atenta la Sasuke cum era el la mine. Nu mai avea nicio zgarietura de la accident! Se recuperase complet. Dar ma intreb de ce lucreaza aici? Oare si el este fermecat la fel ca si mine de acest circ?
Sasuke cobora de treapta si sari pana jos, dar spre mirarea mea nu pati nimic, iar in acelasi timp Karin sari si se dadu jos de pe plasa aterizand in picioare.Amandoi s-au apropiat de mine. Sasuke era surprins, iar Karin era plictisita si dezinteresata de vizita mea, in speranta ca voi pleca cat mai repede pentru ca ea si Sasuke sa fie din nou singuri.
-Sakura, nu esti surprinsa sa il vezi pe Sasuke aici? zise Kurenai uitandu-se spre mine.
Eu incerc sa par cat mai plictisita inainte sa raspund, si imi reusea destul de bine.
-Nu? El e Uchiha! El trebuie sa fie peste tot! zic eu cat mai plictisita si incercand sa imi bat joc de el.
-Dar tu, Sasuke?zise Kurenai.
-Mda...zise Sasuke care dorea sa ii faca jocul adolescentei.
-Karin, ea e Sakura! zise Kurenai.
-Ma rog! zise Karin in bataie de joc.
-Idem! zic eu.
Ne-am intors spatele una la alta si am plecat fiecare in alta directie, in timp ce Kurenai si Sasukeerau surprinsi de reactiile noastre. Eu m-am dus spre usa, iar ea s-a urcat pana sus si a inceput sa exerseze din nou, dar de una singura deoarece Sasuke si Kurenai s-au dus dupa Sakura.
-Sakura, mai avem o sala de antrenament pentru a putea exersa la trapez. Daca doresti poti sa incepi chiar acum.zise Kurenai.
-Da! Sigur! am zis eu cu zambetul pe buze.
-Doamna, o pot antrena eu?zise Sasuke.
Nu ma asteptam la asta. Dar mie imi convenea, adica mie inca imi placea de el si nu prea mai aveam de ce sa spun nu.
-Sakura, esti de acord? intreba Kurenai care era si ea destul de surprinsa de intrebarea lui Sasuke.
-Da....nu am de ce sa spun nu. zic eu zambind la Sasuke.
Era fericit pentru ca i-am vorbit in sfarsit dupa 5 ani din nou cu o caldura foarte mare in voce. Fara sa ne mai lungim am ajuns in incaperea unde urma sa ma antrenez. Kurenai mi-a urat succes si spor la treaba, apoi a iesit din incapere.
Am urcat sus si am apucat bara trapezului, iar inainte a-mi lua avant am inspirat si am expirat adanc, dupa care mi-am luat avant. Am sarit, iar in acel moment am tinut faorte strans bara trapezului pentru a nu cadea, desi aveam plasa pe care puteam sa cad. Simteam cum corpul meu strabatea aerul. Era atat de placut, dar fara sa imi dau seama nu mi-am dat drumul la momentul potrivit si m-am dus oprit acolo.
-Trebuie sa te balansezi cu putere pana canditi dai drumul! Ai inteles? zise Sasuke cu raceala in voce.
Imi placea ca la antrenamente se va purta aspru cu mine deoarece asa voi putea sa fiu tot mai buna.
-Da! zic eu cu seriozitate.
Imi dau drumul si astept sa cad in plasa pentru a putea dupa aceea sa urc din nou la trapez. Cand am ajuns in fata trapezului l-am prins tot cu bratele mi-am luat cat de mult avant am putut eu dupa care m-am balansat cu toata forta mi-am dat drumul. Simteam ca zbor eram cu mainile in aer asteptand sa apuc trapezul care era din ce in ce mai aproape de mine. Din pacata m-am oprit la distanta dintre cele doua trapeze.
Au trecut asa vreo trei ore pana cand am vrut sa ma ridic de pe plasa, dar am simtit cum un cutit imi impunse inima si mi-am pus repede mana pe ea. Sasuke vazu acea scena.
-Ai patit ceva? zise Sasuke alarmat.
-Nu! Nu am nimic! zic eu incerand sa ascund ce simtisem cu cateva secunde in urma.
-Esti sigura? Nu ai facut nicio pauza? Te antrenezi in continuu de 3 ore.zise Sasuke speriat.
-Da. Sunt sigura. Mai am putin si prind trapezul.zic eu respirand greu din cauza oboselii.
Simteam cum de curg incet, incet apele fierbinti pe mine, dar le-am ignorat si m-a urcat din nou sus. In timp ce imi luam avant nu stiam ca o persoana ma privea din usa. Deabia venise. Nici nu stiam ca acea persoana era Karin. Am tras aer in piept si m-am balansat cat de tare am putut de tare. Imi simteam corpul slabit, dar m-am incordat si mi-am dat drumul, strabatand aerul cu ochii inchisi timp de cateva secunde si cu mainile intinse. Am deschis ochii si cu atentie am incercat sa nu ma misc din acea pozitie pentru a ajunge la celalalt trapez impecabil, iar spre surprinderea mea vedeam ca mai aveam 3 centimetri pana la bara, 2 centimentri, 1 centimetru dupa care am prins bara rece care fu incalzita imediat de palma mea fierbinte. Lui Karin nui ii venea sa creada. Se gandea la cum de am putut atat de repede sa pot prinde trepezul. Am schitat un zambet pe buze, iar Sasuke facu la fel, numai ca el zambi smecher.
-Cum poti sa te descurci mai bine ca mine? spuse Karin care iesi din coltisorul acela.
-Poate pentru ca am sa fiu mai buna ca tine! ii zic eu smecher.
Karin pleca nervoasa, iar Sasuke fu amuzat de situatie. M-am dat jos de pe plasa dupa care m-am dus spre Sasuke.
-Felicitari! zise Sasuke.
-Mersi. ii zic eu zambind.
-Maine sa fii aici la aceiasi ora.zise el.
-Ok! ii zic eu zambind.
S-a apropiat de mine si m-a sarutat pe obraz, dupa care a parasit sala. Am ramas fara cuvinte. Acel sarut pe obraz a fost asemanator cu cel de acum 5 ani, dar mai pasional.
Dupa ce m-am trezit din visare m-am dus la vestiar si m-am schimbat. In drum spre iesire mi-am pus mana pe inima. Acum nu mai aveam nimic, dar oare de la ce o fi fost? Poate din cauza efortului? Am renuntat la acest subiect si am grabit pasul spre limuzina. Dupa 20 de secunde am ajuns la ea si am intrat inauntru. Ma uitam pe geam linistita. Ma gandeam la sarutul care mi l-a dat Sasuke. Pe strada era intuneric, dar care mai era strabatut de cateva lumini din cand in cand. Dupa 15 minute am ajuns in fata casei. Eram atat de obosita, dar si fericita ca am trecut de prima lectie.
[Imagine: 66407010.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Dragoste de adolescent - de brunetzika_rebela - 02-07-2010, 03:50 PM
RE: Dragoste de adolescent(sasusaku, naruhina, inosai and sayaitachi) - de brunetzika_rebela - 12-07-2010, 04:47 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Un adolescent pierdut în emoÅ£ii macabre Mhg 0 1.666 27-12-2010, 10:03 PM
Ultimul răspuns: Mhg
  Iubire de adolescent shiro 0 6.497 27-10-2009, 12:23 AM
Ultimul răspuns: shiro
  Nebunie de adolescent MaDyY 7 5.961 19-07-2009, 04:36 PM
Ultimul răspuns: Argenta
  O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) Annya 67 82.836 17-03-2009, 05:25 PM
Ultimul răspuns: Isis-Zeita iubirii
  O viata de adolescent Nevermind 10 9.386 25-12-2008, 02:53 PM
Ultimul răspuns: Nevermind

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)