22-06-2010, 04:41 PM 

Kanaa !! Unde e continuarea ? Am ramas in fum si aici, ca si in celalalt mult prea-iubit fic ( cred ca stiti cu toti la care ma refer-a nu se intelege ca fac reclama). Eu chiar sunt curioasa de ce se va intampla cu relatia dintre Shin si Jin, si sa aflu reactia lui Julian, cu privinta la cele intamplate ? Kaoru, bietul de el... Si sa vezi ca e abia la inceput. 
 Sper ca pisoiasul meu sa fie eliberat cat mai curand, pentru buna purtare, sau macar sa se afle adevaratul motiv al crimei si ca nu a fost comisa de el, iar apoi, el si Julian sa plece in Hawaii, sa-si cumpere-o vila mare, sa faca cinci copii ( numai daca Kaoru ar avea organe reproducatoare cu care sa-i faca) si sa traiasca " Fericiti pana la adanci batraneti !". Eh, na... Mintea mea tampita. 
 Jin e un cretin daca poate sa-i faca el asa ceva gogosicii mele cu ciocolata. Il UraSsC !! Nextu' !!!!!!

Sper ca pisoiasul meu sa fie eliberat cat mai curand, pentru buna purtare, sau macar sa se afle adevaratul motiv al crimei si ca nu a fost comisa de el, iar apoi, el si Julian sa plece in Hawaii, sa-si cumpere-o vila mare, sa faca cinci copii ( numai daca Kaoru ar avea organe reproducatoare cu care sa-i faca) si sa traiasca " Fericiti pana la adanci batraneti !". Eh, na... Mintea mea tampita. 
 Jin e un cretin daca poate sa-i faca el asa ceva gogosicii mele cu ciocolata. Il UraSsC !! Nextu' !!!!!!
	:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::