Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hyugacest - pain

#37
Hinata se intorcea acasa. Era foarte tarziu, antrenamentul se prelungise destul de mult si dupa aceea cinase cu echipa ei. Intotdeauna ii placuse intunericul, cerul negru cu stelele stralucitoare, dar mai ales faptul ca nimeni nu se plimba la ora aceea. Era singura! Altor oameni le e frica de singuratate, dar ei nu…o considera fireasca. Doar ne nastem singuri, murim singuri. Si in plus niciodata nu suntem cu adevarat singuri…doar avem amintirile, gandurile, umbra care ne insotesc la bine si la rau. Avea nevoie sa fie singura, i se intamplasera atatea…trebuia sa reflecteze!
Se simti tentanta sa faca o plimbare in jurul Konohei, dar ora tarzie o determina sa se razgandeasca. Se indrepta direct spre casa. Cum pasi in apartament, se simti prinsa intr-o cursa din care nu putea sa iasa oricat ar fi incercat. Majoritatea oamenilor considerau viata ei usoara, era mostenitoarea tronului, asa ca orice dorinta i s-ar fi indeplinit…Dar viata ei era diferita de ce isi imaginau pana si prietenii ei cei mai apropiati. Prea multe secrete care rabufneau in intunericul noptii cand ies la iveala fantasmele temerilor noastre.
Daca viata ei ar fi avut un motto-ul in acel moment ar fi fost <Urasc pacatul, dar iubesc pacatosul.> Faptul ca a fost generoasa nu o ajutase cu nimic, oamenii invatasera ca o pot folosi, in special sora ei Hanabi care abuzase de multe ori de bunatatea ei. Neji o dispretuia, iar Aoshi o considera un instrument, un obiect de care profita cand avea chef. Se luptase cu ideea de a se ineca in intuneric, dar nu poate alegea calea cea usoara. Daca Naruto o invatase ceva…era sa lupte pentru a-si indeplini visul. Era cea mai importanta lectie primita in viata ei, mai importanta de cat iubirea, mai importanta decat moartea…Nu dorea sa fie un mort in viata!
Zambetul care ii aparuse fata, ii disparu. Merse incet, incercand sa nu faca nici un zgomot. Stia ca Neji o sa fie furios daca ar afla ca vine asa tarziu. Relatiile intre ei erau la limita suportabilitatii, orice scanteie ar fi fost de ajuns pentru a porni focul…
- Ce faci atat de tarziu? Auzi o voce din fundul coridorului, tocmai cand intra in camera ei.
Hinata isi dadu cu usurinta seama ca era el. Gardianul inchisorii ei, sangele ei, vanatorul ei. Doar locuia in acelasi apartament cu ea, la o camera de a ei si obligatiile lui erau foarte simple – sa fie singur ca il asculta pe tatal ei, sa fie singur ca este in siguranta. Niciodata pana acum nu-si indeplinise datoriile cu atata seriozitate. Poate o facea in mod intentionat, poate faptul ca o bantuia, ca ii urmarea fiecare miscare, fiind sigur ca viata ei e mizerabila, devenise scopul vietii lui. Doar isi promisese ca o s-o faca sa plateasca pentru ca-l tradase.
- Am ajuns acasa. Raspunse incet ea, evitand privirea lui intense.
- La ora asa? I-o taia scurt.
- Nu e problema ta…Trebuie sa plec acum! Sunt obosita. Fata cu parul raspunse usor agitat. Deschise usa camerei ei si intra inauntru, dar Neji n-o lasa sa inchida usa.
Intra si el imediat dupa ea si impinse usa dupa ei.
- Ai fost cu el? Urla la ea. Crezi ca sunt prost, ca nu stiu ce faci? Nu stiu ce gandesti, dar mai bine ar fi ultima data cand asta se mai intampla. Esti o rasfatata, faci ce vrei…Dar asculta asta, datoria mea e ca tu sa fi in singurata, asa ca iti ordon sa incetezi sa te mai comporti ca o printesa egoista.
- Presupun ca a fost o companie agreabila…Te-ai simtit mai bine cu el decat mine? I-ai tipat numele? Continua s-o tortureze cu intrebarile lui, chiar daca simtea ca sunt lovituri de pumnal pentru el. Un ranjet rautacios ii aparu pe fata.
Fata se uita jos, in podea nestiind ce sa spuna. Cum putea ea sa raspunda la acuzatiile lui? Ea nu era egoista deloc si nici macar nu era o printesa…Spera ca Neji o sa plece in curand, ca o sa-i spuna ce are de gand si o sa o lase in pace…
- Nu ma evita…Uita-te in ochii mei. O lua de brat si o forta sa se uite in ochii lui. Cine crezi ca esti pentru a-mi conduce viata in acest mod?
Nu indrazni sa raspunda, doar isi intoarse privirea de la el.
- Ti-e fica de mine? Ii rase in fata. Asta e bine. Ar trebui sa-ti fie…un ranjet diavolic ii aparu.
- O lua din nou de brat si o oblige sa-i intalneasca din nou privirea. Simti durerea pe care degetele lui i-o provocau zgariindu-i pielea, stia ca o sa-i ramana rani.
- Asta e ultima avertizare pe care o s-o primesti, inca o noapte ca asta si o sa platesti pentru ea! Ranji la ea, multumit ca acum ea era speriata de el. Hinata incepu sa tremure si nu-i raspunse la amenintare. Spera ca el s-o paraseasca in curand, dar Neji avea alte planuri in mintea lui. Se apropie si mai mult de ea si o saruta puternic. Era amortita de soc, nu se misca si nici nu reactiona in niciun fel astfel ca adolescentul lua acest semn ca un accept. Incepu sa o desfaca la bluza, deschizandu-i nasturii. O mana avea pe sanul ei drept, in timp ce cu cealalta o deschidea. Tanara nu se uita la el, singura ei reactie a ramas faptul ca se inrosise la fata. Nu reactiona nici cand ii dadu jos bluza si o impinse pe podea. Spera inca c-o sa plece…Dar cand se aseaza peste trupul ei sarutand-o si muscand-o brutal, in timp ce mainile lui ii explorau corpul, realiza ca n-o sa plece pana n-o sa termine ce incepuse… Incepu sa se lupte cu el, incercand sa-l impinge. Vrea sa fuga, dar Neji era prea puternic si prea greu. Era un singur lucru pe care-l putea face, incepu sa planga. Se uita la ea cu un zambet diabolic.
- Acum stii ce o sa primeste daca ma mai enervezi…Ranji la ea din nou si se ridica. Parasi camera fara a zice nici un cuvant, lasand-o plangand.

**
Se uita la el in oglinda in camera lui si se gandi la ce tocmai facuse in acea noapte. Se gandi la ceea ce vroia sa faca cu adevarat. Se gandi la felul cum se purtase cu ea. Stia ca ce facuse era gresit, stia ca nu e un copil rasfatat, stia ca nu e o tarfa, stia ca nu merita un astfel de comportament.
Dar nimic altceva nu-l facuse sa se simta asa de mine. Nimic altceva nu-l facuse sa simta ca tot ce suferise in viata a fost rasplatit. O dorea…asta era problema lui. O iubea cel putin fizic, dorea s-o faca sa sufera pentru ca-l tradase si totusi ceva in interiorul lui nu dorea sa vada lacrimile pe care i le cauzase in aceasta seara. Ceva adanc in el dorea s-o ajute, sa-i alineze durerea, sa fie prietenul ei.
Gandurile lui logice, rationale dispareau de fiecare data cand o vedea. Singurul lucru la care se putea gandi cand o vedea, era cand de mult o dorea, tanjea sa fie doar a lui si a nimanui altcuiva. Si totusi acel tip o avea…Cat de mult isi dorea ca era sa-i strige numele, sa admita ca el e mai bun decat ea, ca nu merita tot ce i se intamplase inca din copilarie. Inca ii simtea sanii mari fara sa fie acoperiti de bluza…tanjea sa se duca inapoi, sa termina ce incepuse.
Atunci o auzi plangand, gemand. In final, realiza ce a facut, cat de rau o tratase din nou. Dar o dorea atat de tare. Auzi cum gemetele se rarira, devenind mai incete, dar nu disparura. Il durea ca ea plangea si aceasta durere il irita. Iesi din camera lui, nepasandu-i ca e imbracat doar in boxeri, se intoarse la ea in camera.
O gasi in patul el, stand intr-o parte, tinand strans in pana o perna. Hinata inca plangea, fata ei era acoperita de lacrimi, iar corpul ei tremura. La inceput, vru sa urle din nou la ea, dar realiza ca nu ar face altceva decat sa inrautateasca lucrurile. Asa ca facu altceva, un lucru care il mira atat pe el, cat si pe ea. Se aseza inca ea in pat si o lua in brate, incalzind-o usor. Ea parea si mai sperita decat inainte, dar observand ca nu mai e ostil o lasa s-o imbratiseze si isi ascunse fata in plapuma.
Hinata nu-l putea intelege deloc, era o enigma pentru in ciuda a tot ce se intamplase intre ei. Nu stia la ce sa se mai astepte…Dupa un timp indelungat, reusi in final sa adoarma in bratele lui. Neji se trezi intr-o pozitie incomfortabila. Fu surprins sa se gaseasca in camera si in patul ei. Dar apoi isi aminti cum urlase la ea, cum o tratase si ca venise s-o linisteasca. Fata cu parul indigo era dormea inca, langa el, capul ei era pe pieptul lui, in timp ce bratul ei era infasurat in jurul ei. Era intoarsa cu spatele la el, astfel incat putea observa formele ei sub cearceaf, linia frumoasa a spatelui ei. Parul ei indigo era pe pieptul lui gol.
Se misca mai aproape de ea, apasand usor corpul lui impotriva trupului ei. Brunetul ii putea simti sanii fermi, ii mirosi parfumul ei. O lua usor de obraz pentru ca apoi sa se joace cu parul ei. Putea sa-i admire corpul fara nicio intrerupere, fara nicio interdictie. Hinata purta doar o pereche de boxeri si o bustiera astfel incat el putea vedea aproape tot. Se apleca si o saruta pe umar, trasand usor o linie cu buzele lui moi pe gatul ei. Dupa care o saruta in spatele urechii ei micute, simti cum fata se misca datorita placerii, ceea ce il excita si mai mult. Fata scoase un geamat usor. Incepu sa tremure sub atingerea lui si se muta mai aproape. Apoi ea se trezi. La inceput, brunetul nu observa fiind prea concentrat asupra trupului ei si asupra sentimentelor pe care le incerca, insa in cele din urma observa ca e incordata. Dar nu era pregatit sa inceteze. Avea nevoie de mai mult, cu sau fara acordul ei. Mai facu inca o miscare cu mana lui si o atinse senzual pe sani. Hinata scoase un tipat usor. Adolescentul spera ca nu era un tipat de disperare ci de placere. Incepu sa-I maseze usor sanii, in curand auzi inca un geamat, dar de data asta era sigur ca e unul de placere, spatele ei se arcui in jurul trupului lui, reducand distanta dintre ei la minimum.
Neji simti cum fata cu parul indigo deveni din nou incordata cand simti cat de excitat era, dar bratele lui o tineau strans, incat nu putea fugi. Ea se intoarse cu spatele la el, observa teama in ochii ei, dar nu era doar teama.
O saruta. Ea in saruta inapoi desi ezita. Curand legatura dintre ei se stabili, mainile ei ii explorau trupul lui, in timp ce mainile lui se jucau cu sanii ei, buzele lor erau unite.
It's a game...



Răspunsuri în acest subiect
Hyugacest - pain - de Red Baron - 09-02-2008, 09:34 PM
RE: Hyugacest - pain - de Red Baron - 10-02-2008, 02:24 PM
RE: Hyugacest - pain - de Red Baron - 14-02-2008, 09:11 PM
RE: Hyugacest - pain - de Lye - 15-02-2008, 02:28 PM
RE: Hyugacest - pain - de Mikomi_Aikou - 15-02-2008, 02:54 PM
RE: Hyugacest - pain - de Red Baron - 15-02-2008, 07:52 PM
RE: Hyugacest - pain - de Mikomi_Aikou - 16-02-2008, 06:04 PM
RE: Hyugacest - pain - de Mikomi_Aikou - 17-02-2008, 06:22 PM
RE: Hyugacest - pain - de Red Baron - 21-02-2008, 07:51 PM
RE: Hyugacest - pain - de Lye - 21-02-2008, 07:57 PM
RE: Hyugacest - pain - de Red Baron - 24-02-2008, 12:26 PM
RE: Hyugacest - pain - de Lye - 25-02-2008, 02:55 PM
RE: Hyugacest - pain - de Red Baron - 25-02-2008, 07:16 PM
RE: Hyugacest - pain - de Lye - 25-02-2008, 07:30 PM
RE: Hyugacest - pain - de Red Baron - 26-02-2008, 10:07 PM
RE: Hyugacest - pain - de Lye - 27-02-2008, 03:33 PM
RE: Hyugacest - pain - de Red Baron - 28-02-2008, 07:57 PM
RE: Hyugacest - pain - de ~Hell Girl~ - 29-02-2008, 12:33 PM
RE: Hyugacest - pain - de Red Baron - 01-03-2008, 01:00 PM
RE: Hyugacest - pain - de Red Baron - 02-03-2008, 01:16 PM
RE: Hyugacest - pain - de Red Baron - 04-03-2008, 01:30 PM
RE: Hyugacest - pain - de Melyeter - 08-03-2008, 10:54 PM
RE: Hyugacest - pain - de Red Baron - 09-03-2008, 07:23 PM
RE: Hyugacest - pain - de Melyeter - 09-03-2008, 07:51 PM
RE: Hyugacest - pain - de Lye - 10-03-2008, 12:52 AM
RE: Hyugacest - pain - de Red Baron - 13-03-2008, 06:27 PM
RE: Hyugacest - pain - de Melyeter - 13-03-2008, 08:07 PM
RE: Hyugacest - pain - de Red Baron - 22-03-2008, 09:35 PM
RE: Hyugacest - pain - de Melyeter - 22-03-2008, 09:47 PM
RE: Hyugacest - pain - de Lye - 22-03-2008, 09:47 PM
RE: Hyugacest - pain - de Red Baron - 24-03-2008, 06:08 PM
RE: Hyugacest - pain - de Red Baron - 29-03-2008, 02:28 PM
RE: Hyugacest - pain - de Red Baron - 06-04-2008, 01:22 AM
RE: Hyugacest - pain - de Red Baron - 06-04-2008, 05:26 PM
RE: Hyugacest - pain - de Red Baron - 07-04-2008, 12:32 PM
RE: Hyugacest - pain - de Red Baron - 09-04-2008, 10:18 PM
RE: Hyugacest - pain - de Red Baron - 05-05-2008, 04:45 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Pain and love Lexx45 8 4.135 08-09-2011, 05:09 PM
Ultimul răspuns: mary97
  Pain and Pleasure [yaoi, +18] DeDal N. & Midnight Mistery DeDal N. 71 38.207 03-09-2011, 06:40 PM
Ultimul răspuns: AbiiShu'
  Pain and tears Roses.on.fire 10 5.610 04-08-2011, 12:47 PM
Ultimul răspuns: ^Ciresica^
  Pain and tears Roses.on.fire 1 1.934 08-07-2011, 03:18 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  No pain, just love ... Vex 27 11.622 30-12-2010, 03:31 PM
Ultimul răspuns: Mariah .
  Pain and death Ryuu 3 3.093 17-05-2009, 07:47 PM
Ultimul răspuns: Ryuu


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)