11-05-2010, 07:51 PM
Rezervat. Vin cu un edit 8->.
Prea scurt ._. lalalalalalalalalalalalala
Măi, mie una mi-a plăcut cum ai descris tu acolo sentimentele fetei şi mie chiar mi-a părut rău de ea. Şi cum au spus şi dânsele de mai sus se vede o îmbunătăţire. Cuvinte noi, cuvinte noi : > chiar mi-a plăcut cum le-ai pus tu pe toate acolo. Greşeli de tastare/ gramatică nu am văzut, poate or fi da eu nu am văzut. Cam atât. Nu mai am nimic de zis şi ăi'lalţi ţi-au zis posibilele greşeli. Oircum mie mi-a plăcut steaua aia.
Baftă şi inspiraţie ! îţi urează al tău fan nr.unu, oficial de ier îs.
Prea scurt ._. lalalalalalalalalalalalala
Măi, mie una mi-a plăcut cum ai descris tu acolo sentimentele fetei şi mie chiar mi-a părut rău de ea. Şi cum au spus şi dânsele de mai sus se vede o îmbunătăţire. Cuvinte noi, cuvinte noi : > chiar mi-a plăcut cum le-ai pus tu pe toate acolo. Greşeli de tastare/ gramatică nu am văzut, poate or fi da eu nu am văzut. Cam atât. Nu mai am nimic de zis şi ăi'lalţi ţi-au zis posibilele greşeli. Oircum mie mi-a plăcut steaua aia.
Baftă şi inspiraţie ! îţi urează al tău fan nr.unu, oficial de ier îs.
![[Imagine: guitargirlsignature.png]](http://i923.photobucket.com/albums/ad76/Tekami/guitargirlsignature.png)
Mulţumesc Alysu : o3
- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))
- nu supă la plic : ))