Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: De ce nu lasati comentarii?
eu las
24.32%
9 24.32%
probabil o sa`ti las alta data
21.62%
8 21.62%
mi`e lene
54.05%
20 54.05%
Total 37 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Uita de tot si aventureaza-te cu mine

Asa cum mai rugat si eu cum miam facut timp, tiam citit cele doua capitole si pe al treilea mai cu atentie ca sa prind firul povestii.
Titlul este lung si uzual. Nu este tocmai poetic sa zic eu, dar atrage cat de cat.
Compozitia ficului este bazata mult pe sentimentul melancoliei si tristetii , de asemenea ai si o poveste care e dureroasa, adica o fata care are parte de o '' mama alcoolica'' si nare tata. Am vazut ca ai pus spatii si stelute la flashback intrun capitol. Este bine pentru ca nu toti fac asta.
Descrierea sa stii cami place faptul ca te bazezi pe sentimentele personajelor, dar totusi sa nu uitam si de descrierea fizica si a lumii din jurul personajelor.
Actiunea. In general nu e fugarita de gaste :)) , dar in primul capitol a fost mai repezita la fel si in finalul celui deal treilea.
Dialogul este bunicel, desi nar mai strica sa mai adaugi replici, iar prin intermediul lor sa descrii personajele.( descriere indirecta). Ca sa o spun mai asa, sa mai adaugi dialog. ^_^. Estetica este buna si nu sunt lacune. Cateva mici greseli de tastare nu sunt mare lucru. Astea nu prea le iau in calcul.
Astept sa citesc nextul si sper sa ai inspiratie. Bafta. Si knd mai vr comm dami un pm si se rezolva. :-h :*
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Uita de tot si aventureaza-te cu mine - de Erina Ozaki - 06-05-2010, 09:48 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Un zambet ce nu se uita niciodata ¿ Misterious Girl ¿ 11 10.146 12-09-2010, 08:30 PM
Ultimul răspuns: ▌▒ Zยzzααα ▒▌
  Tradarea doare dar o poti uita! akadella 5 4.622 24-08-2010, 01:46 PM
Ultimul răspuns: Paradox 。◕‿◕。

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)