02-05-2010, 10:40 PM 

Am trecut si eu pe aici, doar sti cat iti iubesc fic-urile 
. 
Imi place ideea in sine, personajele sunt bine caracterizate si ador cum descrii slabiciunile umane. Descrierea, avand in vedere ca fic-ul este la persoana I, este excelenta. Dialogul nu e deloc sec si chiar iti poate oferii detalii despre atitudinea personajelor. Imi place cum fixezi actiunea, luandu-ma mereu prin surprindere, niciodata nu pot prevede ce se va intampla.
Ai mici greseli de tastatura, iata-le: terbuie - trebuie
capu - capul
managaindu-ma - mangaindu-ma
propiile - propriile
ceve - cele
Cam astea le-am vazut. Greseli obisnuite deci nu ai de ce sa te ingrijorezi, mai grav ar fi fost daca ar fi existat de gramatica dar nu sunt
. 
Am savurat fiecare capitol, fiind scrie cu mare atentie pentru a oferi cititorului exact ce isi doreste si ce se asteapta de la un fic yaoi, felicitari.
Astept capitolul urmator cu nerabdare.
Multa inspiratie si spor la scris!

. Imi place ideea in sine, personajele sunt bine caracterizate si ador cum descrii slabiciunile umane. Descrierea, avand in vedere ca fic-ul este la persoana I, este excelenta. Dialogul nu e deloc sec si chiar iti poate oferii detalii despre atitudinea personajelor. Imi place cum fixezi actiunea, luandu-ma mereu prin surprindere, niciodata nu pot prevede ce se va intampla.
Ai mici greseli de tastatura, iata-le: terbuie - trebuie
capu - capul
managaindu-ma - mangaindu-ma
propiile - propriile
ceve - cele
Cam astea le-am vazut. Greseli obisnuite deci nu ai de ce sa te ingrijorezi, mai grav ar fi fost daca ar fi existat de gramatica dar nu sunt
. Am savurat fiecare capitol, fiind scrie cu mare atentie pentru a oferi cititorului exact ce isi doreste si ce se asteapta de la un fic yaoi, felicitari.
Astept capitolul urmator cu nerabdare.
Multa inspiratie si spor la scris!

![[Imagine: 97943774.png]](http://img687.imageshack.us/img687/7232/97943774.png)