Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dear Diary

Dear.

E frumos afara, chiar foarte frumos. Dimineata nu a fost asa ger ca si ieri dimineata.
Eh, a fost o zi interesanta si ciudata. La Engleza am ras de m-am prapadit de un fragment din manual. Si nu numai eu, bineinteles. La Sport am stat in clasa, la Economie am scris iar si iar si inca o data. Apoi, la ultima ora, la Romana am lucrat in grupe, lol. Nu cred ca trebuia sa facem asta. Aveam o foameee si profa s-a asezat fix in fata mea, langa banca. Imi zbiera practic in urechi. Parca nu s-a mai sfarsit ora aia, uh. Abia astept sa fac o baie calda, sa imi fac referatul ala la Mate si tema la Engleza si atat, nimic altceva. Ah, astazi mi-am tras la xerox ce avem de invatat la Religie, adica pe joi. Adica ce am maine de invatat. Plus ca TIC si plus tema la TIC. Apoi am si un referat pe joi si pe vineri unul. WoW, atatea note, wow.

Am vorbit cu Amalia dar doar putin, se uita la SPN si bineinteles ca nu vreau sa o deranjez. A ajuns deja la sezonul 2 episodul 11, wow, se vede ca e dependenta. Nu ma mira faptul, cred ca toate persoanele ce urmaresc serialul asta sunt la fel. Apoi la scoala e bine, in general. Dar stau si ma uit cateodata prin clasa si imi dau seama ca jumatate sunt pe jumatate analfabeti. Ce pretentii sa ai la limbi straine cand tu abia citesti in limba natala. Prea multe pretentii. Si ma gandeam si la fetele care deja s-au maritat si/sau sunt pe punctul de a o face. Dar imi aduc aminte de ele, de cele ce se jurau ca merg la facultate de cum termina liceul. Oh, tot wow, nu sunt sigura ca jumatate dintre noi vom face asta. Facultate? Ce facultate viseaza? Poti sa mergi la facultate si sa ai familie, toate la varsta de 19-20 de ani? Plus toate celelalte responsabilitati cum ar fi munca si poate chiar copii? Nu inteleg de ce se precipita asa fetitele cand deja stiu ca mai mult de maritat nu pot face.
Dar nah. Nu judec, doar gandesc pentru mine. Si ma indoiesc ca e posibil dar daca ele pot, atunci, foarte bine.

Ah, aseara am mers la culcare la 21:30 si pana dimineata la 06:35, somn de voie. Nici nu stiu de ce am fost atat de obosita. Nu am stat tarziu, la scoala nu a fost chiar atat de obositor chiar daca am avut ore pana la 15:00, dar nu ma deranjeaza, imi place sa dorm. De fapt, cred ca imi place sa dorm mai mult decat ar trebui. Oare poate fi pofta de somn o boala? Orice ar fi, tata stie ca o am, dar nu poate face nimic in privinta asta. Sunt sigura ca prefera sa ma vada dormind sau in camera mea, in general, decat mai stiu eu pe unde, prin oras, chiar daca nu recunsoate. E norocos ca ma are fiica. Ar fi cazul sa isi dea seama.


[Imagine: ak8THBQ.png]


Dear Diary,

Nu știam până acum că am un jurnal. Bun început, ehh? Azi a fost o plictiseeală atât de mare, cred că am adormit nițel la ora de religie. Până mi-a trântit țicnita mea colegă de bancă una în cap cu manualul. În rest... Mi-am îngropat capul în teme, am început deja să învăț pentru teze, noi începem de luni, cu Math, deschizătorul de drumuri. XD
Am mai vorbit un pic și cu Teddy, cu care cred că am stat vreo 3 ore în parc (mi-a înghețat fundul pe banca aia) discutând despre Academia Vampirilor & Supranatural & Vampirii din Morganville & Altfel de îngeri. Supranatural Adept, nimic altceva. Eu vampir, ea demon. Asta sună un pic a preistorie, nu vi se pare? Și uite cum am repetat eu la istorie. =) Ohh, și să nu uit, de dimineață până la momentul de față tot spun CE FRUMOASĂ E VIAȚĂ și zâmbesc ca tâmpita la monitor. Exactly, chiar fac asta, habar n-am ce am.

Dear Diary,

Today, adică azi, m-am confruntat cu nişte teme foarte...nesimţite care nu m-au ascultat deloc! Nici nu prea am ştiut să le fac, dar contează?
Am învăţat şi următoarea parte din RDD [ Ring Ding Dong de SHINee ] şi sunt foarte foarte mulţumită de rezultate şi bucuroasă. Azi mi-am trântit un laptop în bot încercând să intru în maşina cu el, so yeah, mi-ar trebui un premiu pentru neîndemănare. Azi pe la ore m-am foarte plictisit chiar. În rest, nimic interesant.
Mâine...mă aşteaptă ore grele şi urâte/oribile la şcoală, nici nu vreau să mă gândesc.
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

@Aerith, nici eu. Dar cat timp o sa-mi vorbesti despre unda in aer a lui KiKwang cred ca o sa am cu ce sa-mi ocup mintea. *rolling*
Revenind, jurnalule.
Intrase tata acum o ora (uau o.o, ce repede trece timpul cand cauti bancuri cu homosexuali si o manga buna >.>) ca sa imi aprinda caloriferul (pentru ca eu nu il aprind de obicei), dar de data asta da, si era: Uau!
Anywaaaaaaaaay~. E bine sa stii sa ai un tata care sa stie sa coase. *rolling* Daca nu era el cred ca mai stateam treisprazece minute sa-i cos pantalonii lui frati-miu. *laughs* Hmmmmmmmmmmm, cura mea s-a dus pe apa zambetei *s-a gasit TOCMAI atunci sa ii dea tata banii lui Cristi si sa fie ziua de nume a cumantamiului meu Gabriel*. Cred ca inca nu v-am imparatasit "cat" imi place de Stefan (Stefi -eu cu Aerith/Dya il strigam asa-; Stefiuta -eu-; Dya/Aerith - maslinuta *don't ask me o.o*-). Atunci cand ii dadea clama pe care o aruncase Marius nu-stiu-unde si... felul in care isi bagase mainile in buzunar si isi continuase drumul... @_________@ Eu eram *dreaming*. Anywayyyy~, sa continuam sa ne uitam dupa Eiji-ul bun al mamii *manga time -again and again and again-* *laughs*. :-b
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

Dear.

Sunt foarte relaxata in acest moment. M-am uitat astazi toata ziua la seriale. Acum vorbesc cu Amalia. Si astazi am baut multa, multa apa. Nu ma mai satur de ea =]
Anywho, nu multe s-au intamplat. Vineri dau teza la romana, am de citit pana in 25 doua romane pentru teza la engleza si mai am teste de dat. Nici un pic de stres.
Maine imi fac temele pe luni si ma apuc de primul. Nu vreau sa raman in urma. Apoi, mai am ceva filme si seriale de vizionat. Dar trebuie sa imi pastrez si pentru vacanta de Craciun. Eh si daca nu o fac, sunt o gramada de unde pot alege. Abia astept vacanta <3.
Tata a plecat in oras, la ora asta. La cumparaturi. Mi-a cazut fata cand l-am auzit. Dar e bine, ies in avantaj. Am ceva timp pentru mine.
[Imagine: ak8THBQ.png]


Dear Diary,

In aceasta zi superba, Rumeisa, nepotica mea, mi-a dat un cap un gura -nas mai specific- cand incerca sa ma pupe in craba de "Plec acasa! Pa!". Micheal Jackson nu mi-ar sta rau, dar nici nu vreau sa-l plagiez, deja o fac altii.
Am ceva cu ciudatii (ma atrag, dar am ceva cu animatiile *tata ma intreaba daca mai sunt mica >.>, nu e chiar asa de rau o . o*). Am ceva cu tipii batrani pe post de uke in mangauri. Am ceva cu bestiile cu muschii-n pana in gat pe post de uke (sunt adorabili! ex: "Hey! Doctor", penultimul capitol -ultimele pagini-, ultimul capitol -tot la desfundatorul ala plin de muschi care ajunge schilodit dupa o partida cu ăla- *I am sooo good in (giving) examples*. Am ceva cu dramatizarea. Am ceva cu ukeii... nu imi plac. Mici, pricajiti... imi vine sa le rup gura si sa-i inchid undeva unde sa le dau picioare si topoare (.____.' I'm too strange for this world); unii uke fac exceptie -Shiro din Sex Pistols, o cu*vita mica dintr-o manga de care-mi placea, ii dedicasem vreo doua statusuri *ce vremuri*-. Am ceva... cu multi si multe. *laughs* Chiar n-am nimic. o.o I like peace. PEACE IN THE WORLD! *sure, sure, altii au bombe de fac bum-bum la tari intregi cu populatii de miliarde, pace, pace, viseazaaa~*
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

Well... nu prea le am cu jurnalele but: Dear Diary azi a fost o zi ca... ceva acolo inre si intre. Din cauza visatului meu am cazut pe scari la scoala. Yeah m-am impiedicat ori de scari ori de propriile picioare. M-am relaxat cand si bff meu a cazut din banca ^^ Azi am luat 9 la romana x.x Un cuvant sau 2 am uitat drace. Ma prinsese profa de mate ca imi facusem temela mai la msito -lenea de a trage niste linii la geometrie- dar cel putin nu am patit nimica ^^ Mi-am uitat o paret din echipamentul de sport acasa (mai exact o pereche de sosete) so a treuit sa stau pe hol cu bff meu si alti prieteni, care erau in aceeasi situatie. Si ala mi-a dat si absenta -.- Well... macar putea fi si mai rau.

Psycho XD

Dear diary,

Ca în fiecare zi, n-am făcut altceva decât să mă plictisesc. M-am ales cu o durere de cap de două zile. Azi am plâns...mama s-a simțit rău, era...grav. M-am dus și am luat-o în brațe și am început să plâng.
Ascult în prostie melodia de debut a celor de la Double A, și eu care nu-i plăceam... Mdea.
Azi m-am surprins singură, I mean, țin cură de slăbire, și chiar am refuzat să mănânc, adică...mi-am impus. E ceva nou pentru mine, pentru persoanele care mă știu, LOL.
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

Helllou.

Nimic nou.
De-abia astept vacanta; sper sa se tina de promisiune.
Mi-a lipsit.
Imi e ca o a doua mama. Serios.
Mama mi-a lasat tot ce-i mai bun dupa incetarea ei din viata pe acest pamant.
Nu prea stiu ce sa zic. O iubesc pe doamna Nuti. E o femeie incredibila! Cateodata ma duceam la ea sa mananc. Nu ma trata nu-stiu-cum. Eram libera. Puteam vorbi cu ea libera. De Martisor i-am dat unul.
Dupa multa vreme (nu chiar, cred), incepuse sa-mi dea unele lacrimi + alergam ca vaca prin frig, si asta, dar se pot si emotiile.
Imi aduc aminte cand am fost cu ea, mama, Ioana (fata ei de 21 de ani acum, daca nu ma insel) la Breaza. Nu o sa-l uit pe Robert (stiu ca-i asta numele, DAMN!). Dragut si... dragut. Nu mi-l mai aduc aminte. Trist. Sure.
Mi-a zis ca daca nu ar avea atata treaba atunci mi-ar fi dat meditatii. Din toata inima. Dar a spus ca e prea ocupata... era trista. Am inceput sa zambesc ca o vaca. Doamna Nuti e o femeie incredibila.
De dimineata eram In love with the... guardian (*rolling*), cand am ajuns acasa tata a inceput sa ma scoata din sarite. >.> Starea mea de drool s-a dus. Una de stres a navalit asupra mea. Era sa mi se faca rau la pilaful ala cu ciuperci. Bleah! Trebuia sa stiu ca o sa puna morcovi si alte legume. Inca ma simt rau. T________________________T
O iau pe urmele profesoarei de tehnologie cu hamurgerul.
De-abia astept sa faca sarmale. Sper ca tot vreo douazeci si patru ca data trecuta. 22 Mi s-au parut putine. Bine, bine, vreo patru in fiecare zi (doar eu am mancat cinsprazece-saptispreze sau optispreze sarmale). >.> Dar erau asaaaaaaaa de bune. Damn... .___.'' Sa curga cu sarmale,
Amin!
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

Oh hell yeah~
Mă 'cert' cu Andrei pe mess, că le-a spus ' pisoi ' celor de la LedApple, şi pe mine nu mă alintă. Ah, s-a rezolvat, o să mă alinte şi pe mine :]].
Azi...again, like yesterday, plictiseală, şi ca în fiecare oră de franceză [ urăsc ora de franceză, o urăsc pe profesoara de franceză, ADICĂ URĂSC FRANCEZA ] a trebuit să-mi facă nervi. Am dat test, yeah, căci un coleg prea idiot nu şi-a putut ţine guraaa~ şi i-a spus că trebuia să dăm test. Şi, am dat test. Mdeah.
În rest...nimic interesant. Ca în orice zi, a fost una de cacao. Ah, proiectul meu la tehnologie, nu trebuie să uit de el =]].
A trebuit să fac un proiect despre circuitul electric, mi l-a făcut tata, dar ce contează... aşa. L-am pus în penar, l-am dus la şcoală. Am vrut să-l salut, să văd ce face, şi baaam~ a ieşit fum. M-am speriat îngrozitor, mai aveam puţin şi-l aruncam din mână. Mi-era frică să-l ating. Şi l-am cărat şi făcut degeaba, pentru că aparent nu azi trebuia să-l duc.
După când am ajuns acasă am pus-o pe mama să îl scoată din penar că mi-era frică, şi când l-a scos a pornit motoraşul, LOL~ I-a dat drumul din mână, LOLOOLOLOLOL~
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
7 Vizitator(i)