Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce parere aveti despre Animezup ?

#51
Citat:cum pun poza la semnatura?

Intri in Control Panel [ User CP ] si ai o bara de instrumente in stanga.
1. http://img839.imageshack.us/img839/2018/29897278.png
2. http://img843.imageshack.us/img843/5522/25415802.png

In a doua imagine am incercuit un pic patratel. Apesi pe patratel apoi o sa-ti apara : [IMG]
dupa acest IMG introduci dupa el un link catre o imagine. Dupa ce ai dat copy / paste la linkul respectiv, dupa link pui [/IMG]

Un exemplu :
[IMG] http://img843.imageshack.us/img843/5522/25415802.png [/IMG]
[ Fara spatiu intre IMG si link, oki ? ca altfel nu apare si, 'img' scrii cu litere mici, eu am scris cu majuscule pentru a evidentia ^^ ]

Daca mai ai nevoie de ceva poti sa intrebi.
-

#52
umm,chiar daca sunt un user mai vechi (din 2008)pot sa spun ca deabia acum m-am scos din " carapace".Va sunt recunoscatoare din tot sufletul tuturor celor care au facut si ajutat siteul.Fara acest site chiar nu aveam prieteni.Aici am invatat cum sa socializez si sa imi pun in valoare personalitatea,va multumesc inca o data ca mi-ati schimbat viata ^_^ hug
Animezup este un forum minunat plin de useri minunati hug sunt mandra ca fac parte din aceasta familie T_T
Cam atat...Zuppy03
[Imagine: syred2_by_antonie15-d6tdkwx.gif]
Ashes to ashes. Dust to dust. We are nothing, but dust and to the dust we shall return.� Amen�

#53
Pai am asteptat sa treaca o vreme si sa apuc sa hoinaresc putin pe aici inainte sa imi exprim o opinie...si acum cred ca e timpul sa o fac:
Site-ul asta mi se pare foarte reusit...si ce apreciez cel mai mult la el este efortul depus pentru a-l mentine asa.
Am observat ca in fiecare zi toate posturile sunt analizate...cele considerate "inutile" sunt sterse, de asemenea moderatorii si administratorul (si nu numai) par sa se ocupe indeaproape de toate aspectele...ce sa mai...10 pentru organizare. Probabil ca a fost depus foarte mult efort pentru a mentine toata aceasta ordine si sunteti de apreciat.
Despre useri...imi place sa intalnesc o gramada de persoane care sunt capabile sa scrie un post calumea...si din fericire aici sunt destui. Plus ca userii sunt foarte activi si asta este un alt lucru demn de apreciat.
Eu hoinaresc mult pe la Fan Fiction si imi place sa vad ca am ce sa citesc acolo...adica sunt foarte multi useri talentati...nu i-am retinut pe toti in timpul asta scurt...dar cred ca cea care mi-a ramas cu adevarat in cap a fost Teh 21 nu stiu dece...nu o cunosc si nici nu am vorbit vreodata cu ea cred...dar imi place cum scrie...foarte mult...si e unul din userii care chiar mi-au sarit in ochi.
Imi place ca aici sunt toti prietenosi...chiar si unii moderatori care incearca ei sa fie mai duri (aici am retinut numele lui Lynn...o alta persoana straina pentru mine de altfel) dar care chiar stiu sa mentina ordinea si sa se impuna, intr-un mod corect.
Imi plac concursurile organizate...si mai mult decat atat imi place atentia care li se acorda si seriozitatea cu care sunt concepute.
Apreciez de asemenea ca lumea nu se fereste sa dea o critica buna...dura dar adevarata...pana la urma e ceva de apreciat...multi prefera falsitatea dragalasa decat adevarul crud...si ma bucur sa vad ca aici sunt multe persoane care gandesc ca mine si care spun lucrurilor pe nume.
In comparatie cu multi de aici inca sunt un user nou...dar pot sa spun ca site-ul asta mi-a lasat o impresie mai mult decat placuta...si sper ca lucrurile sa nu se schimbe...poate doar in si mai bine.

#54
39 Pot spune din toata inima ca il adoooor 8x1000
Imi place la nebunie, e complex, bine organizat si nemaipomenit de interesant 8
Vorbeam cu o buna prietena si mi-a spus de un fic yaoi, '' Let me be ... your guardian '' si am intrat pe aici ... Am citit fic-ul respectiv si inca multe altele ... SI m-am indragostit de AnimeZup 8

#55
Asa avand in vedere ca am hoinarit aprope peste tot cred ca pot lasa un comentariu...
Animezup mi se pare un sait foarte interesant si bine organizat ,am observat ca sunt foarte multi useri activi in fiecare zi cea ce nu observi la toate forumurile .Toate rubricile sunt foarte interesante si te atrage sa intri si sa postezi e foarte mare si inca nu stiu toate rubricile cred ca o sa imi ia cateva luni pana intru chiar peste tot24.sper sa pot tine pasul cu voi pentru ca sunteti foarte rapizi.
[Imagine: n3w6eu.jpg]

#56
Buna!Animezup39..site chiar imi place ..si sunt foarte multe persoane cu imaginatie si talent.Despre acest site nu pot sa spun decat ca e frumos 39,nu?Am aflat despre el de la o colega .. care si-a pus si ea ficul aici si imi tot povestea despre el se apucase si de scris povesti si m-am gandit sa ma apuc si eu fiindca nu era o idee deloc rea .Dupa ce am scris la aceea poveste ea mia spus ca as putea sa mio pun aici ..Smileasa am aflat eu despre animezup chiar dak mia luat mai mult sa invat cum sa umblu pe aici .Acum totul e ok . Smilepaa
● ● Iubesc si voi fi iubita ● ● Imi voi dorii ● ● Voi castiga si voi pierde● ● Voi visa si visele ajung realitate● ● Imi iubesc prietenii ● ●
:love:
● ●Unde e Momo?:blink:
● ●Snowy and Love_neji_Forever .. Me too 71● ●
:bye:
[Imagine: ajvtw3.png]

#57
Si mie-mi place forumul ^.^ mascota e super draguta 8 ma duce cu gandul la anime-uri si manga-uri amuzante, care te invioreaza. Userii sunt draguti si sper sa-mi fac prieteni cat mai multi, ba chiar si sa ma intalnesc cu cei din Bucuresti si sa fiu primita in comunitate. Adica, sa fiu de-a voastra 21
Imi place ^.^ e singurul pe care activez in prezent. Sunt si pe manga-anime si inca cateva, dar nu am mai intrat de-un car de ani 21
[Imagine: mboi6o.png]

#58
Heyz. Chiar daca sunt user numai de 3 luni , am reusit cu brio sa ma integrez. Dupa parerea mea, Zuppy este absolut genial 21 Mi-am inebunit toti amicii , pietenii, prietenele cu Zuppy Smile Este bine structurat Smilesi...mai am de zis cateva lucruri dar promit sa dau edit cand mi le amintesc 4
[Imagine: wqymg0.jpg]

#59
Mi-a placut acest site de odat ce l-am gasit pe web!
Dupa, m-a atras culoarea, tema, modul de prezentare!
Apoi a mai fost si mascota voastra!
Dupa ce m-am inregistrat, am inceput sa caut ce se poate, si ce nu sepoate!
Am dat peste forumuri funny, multe teste informative, am dat de un oracol zuppy pe care nu l-am probat inca, am discutat mult cu persoane ce m-au impresionat, toate cu care am discutat pe profil si PM, m-au impresionat!
Imi plac toti ca sunt comunicabili, glumeti...si ma bucur ca asa o comunitate a adunat atitea persoane placute!
Imi place ca sunt multe persoane talentate, cit si la fic, atit si la art...dar desigur as dori sa apara si mai multe!
Imi place, ca va place...........ma bucur ca existati>>sunteti acele citeva ore din viata mea!

#60
Buna!Mi-a placut foarte mult acest site si de aceea m-am gandit sa ma logez si eu..ba chear am scris si un fic pe care il voi afisa cat de curand!Vreau multe comentarii chear severe pt. ca m-ar ajuta mult sa vad unde gresesc3...Va pot spunde k este o poveste Sasusaku8 destul de originale deoare ce este inspirata din viata reala a orcarui adolescent.22Am pus si un sport..sper sa nu credeti k am plagiat pe altii dar mi se pare un sport interesant:d..nu as fi vrut sa pun handbalul pe care il practic zi de zi deoare ce l-am mai vazut intr-un alt fic..este cam banal capitolul 1. deoare ce lam facut aseara la 03:00 29 in lipsa chefului de dormit..sper sa va placa si va astept cu comentarii...Zbye!:bye:
E destul de ciudat cum găseşti înţelesuri în lucruri la care nu te gândeai că te vei uita vreodată. Ca în show-urile TV, udne adevărul iese întotdeauna la iveală, fiind una din regulile fundamentale ale timpului. Şi când iese la iveală, te poate elibera sau poate pune capăt tuturor lucrurilor pentru care ai luptat. Un alt fel în care adevărul iese la suprafaţă e atunci când te aştepţi cel mai puţin ca asta să se întâmple sau când, fără a spune un cuvânt, tot este cusut cu aţă albă. Dar cel mai rău lucru pe care îl poate face adevărul? Să îl spui şi să nu te elibereze, ci să te încarcereze la loc, pentru totdeauna.

(ME): --->> "I am the new GOD of the new World ... because I am youre GOD ... give me CANDY!!! ... or I will KILL you ... you ... you pice of SHIT! ... <<hehe>>"


<<"KIRA”
We are the “KIRA”
My name is “KIRA”
Even your “KIRA”>>

Will you be eating that cake?...say what you want, but I will be taking the cake.
We will be removed. All because of that Chicken-shit President… No, far from Chicken-shit, less than Chicken-shit president.
He's a genius!!.....I'll still have to kill him though...
I just can’t sit any other way than this. If I sit the way other people do, my reasoning ability drops by 40%.
If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser.




Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)