Randul meu. Cam lunga lista, huh?
1. Negrul: cand vad unele persoane care poarta negru ( chiar si cei EMO ), imi vine in minte o imagine cu o babuta care vine de la o inmormantare in doliu
2. Babele : Good, nu poti face ceva fara sa te spioneze o baba de la etajul 2-3, toata vara, de dimineata pana seara.
3. Temele: toata dimineata, de la 8 la 11 eu scriu, fara sa am voie sa stau pe net Very good.
 Very good.
4. Socatii: vezi cate unul pe strada, si incepe: " Ce faci pisi? Imi dai numarul tau?" Omg.
5. Tokio Hotel => I'm so sorry, dar e sub orice critica trupa
6. RBD => cu zdrentele alea pe care le poarta, nici nu ma mir ca jumatate din cei care au postat aici ii detesta.
7. 50 Cent, Eminem, Akon => Ingrozitor. Am nevoie de o punga urgent.
8. OTV => Omg, sunt departe cu logica In frunte cu Diaconescu.
9. Matematica: Sunt ascultata in fiecare zi. Vai de mine daca nu-mi invat
10. Franceza: Omg, cu 5-urile alea cate am o sa raman repetenta
11. Primavara: detest albinele. M-a intepat odata una
12. Cand nu am semnal la telefon: cand am si eu chef sa discut cu cineva, na discutie
13. Cand n-am credit: omg, nici mesaje nu pot da Sa traiesc din Beep-uri. Pff ce viata!
14. Skype-ul: ma seaca unii disperati. Ma adauga la prieteni fara sa fi auzit de mine. Omg.
15. Numele meu ( Andreea ) : Imi urasc numele :p Mi se pare groaznic Sunt persoane carora li se potriveste numele si sunt carora nu
16. Ipocritii: Se dau drept prieteni si la greu iti fac cu mana
17. Ironiile: Intrebi ceva ca sa fii ajutat, si persoana respectiva rade de tine fara motiv, cu replici aiurite.
18. Muzica rock: ce disperati
19. EMO-istii. Lipsa de neuroni ii fac sa recurga la gesturi specifice celor din rasa EMO? Sau poate ca e o noua moda,...
20. Combinatia intre galben si albastru. Prefer combinatia Galben, Roz, Gri. Mi se pare dulce si kawaii :p
21. Telenovelele: Omg, imi vine sa vomit "Ooo, nu e posibil! E insarcinata cu altul!" si ea " Nu e adevarat! Ooo, eu pe tine te iubeeesc!". Dezgustator.
22. Pisicile: asteapta toata ziua de la om sa fie alintate, si omu' cu ce se alege? Cu pierderea de timp.
23. Tradati in Dragoste: Aoleu. Altii care o duc rau. Probabil s-ar incadra perfect in fenomenul EMO: singurul pas care ii opreste sunt paznicii aia care ii opreste pe El si pe Ea sa se ia la bataie
24. Maghiara: Omg, ce limba Limba de balta.
 Limba de balta.
25. Pareri necerute: De parca m-ar interesa ce crezi tu despre mine
26. Rochiile lungi: sa ma mai si impiedic in ele.
27. Fustele: eu ma plimb cu rolele, cad, si fusta se salta. Ce peisaj frumos! Iar si mai frumos l-ar face si un baiat care sa se uite frumos la mine
28. Romania: A decazut rau de tot tara asta I'm so sorry, dar parlamentarii sunt de vina cred ca suntem cel mai de groaza stat din Europa.
 I'm so sorry, dar parlamentarii sunt de vina cred ca suntem cel mai de groaza stat din Europa.
29. Zodia Varsator: Sa aiba unii de ce face misto pe motiv ca Vars
30. Filmele sadice: Oo baby, cine se uita la asa ceva?
30 si inca mai sunt. Ya, asta sunt eu. Pretentioasa si o rebela independenta. Unii ma considera zuza, altii sarita de pe fix. Mie una mi-e indiferent Pentru cei care ma comenteaza sa citeasca numarul 25
 Pentru cei care ma comenteaza sa citeasca numarul 25 
^___^ See ya!
[Edit] exces de emoticons, erau in jur de 30 .. pe langa limita de 10 o_o in concluzie, incetati sa mai folositi 200 de emoticons [jigoku]

1. Negrul: cand vad unele persoane care poarta negru ( chiar si cei EMO ), imi vine in minte o imagine cu o babuta care vine de la o inmormantare in doliu
2. Babele : Good, nu poti face ceva fara sa te spioneze o baba de la etajul 2-3, toata vara, de dimineata pana seara.
3. Temele: toata dimineata, de la 8 la 11 eu scriu, fara sa am voie sa stau pe net
 Very good.
 Very good.4. Socatii: vezi cate unul pe strada, si incepe: " Ce faci pisi? Imi dai numarul tau?" Omg.
5. Tokio Hotel => I'm so sorry, dar e sub orice critica trupa
6. RBD => cu zdrentele alea pe care le poarta, nici nu ma mir ca jumatate din cei care au postat aici ii detesta.
7. 50 Cent, Eminem, Akon => Ingrozitor. Am nevoie de o punga urgent.
8. OTV => Omg, sunt departe cu logica In frunte cu Diaconescu.
9. Matematica: Sunt ascultata in fiecare zi. Vai de mine daca nu-mi invat
10. Franceza: Omg, cu 5-urile alea cate am o sa raman repetenta

11. Primavara: detest albinele. M-a intepat odata una
12. Cand nu am semnal la telefon: cand am si eu chef sa discut cu cineva, na discutie

13. Cand n-am credit: omg, nici mesaje nu pot da Sa traiesc din Beep-uri. Pff ce viata!
14. Skype-ul: ma seaca unii disperati. Ma adauga la prieteni fara sa fi auzit de mine. Omg.
15. Numele meu ( Andreea ) : Imi urasc numele :p Mi se pare groaznic Sunt persoane carora li se potriveste numele si sunt carora nu
16. Ipocritii: Se dau drept prieteni si la greu iti fac cu mana

17. Ironiile: Intrebi ceva ca sa fii ajutat, si persoana respectiva rade de tine fara motiv, cu replici aiurite.
18. Muzica rock: ce disperati
19. EMO-istii. Lipsa de neuroni ii fac sa recurga la gesturi specifice celor din rasa EMO? Sau poate ca e o noua moda,...
20. Combinatia intre galben si albastru. Prefer combinatia Galben, Roz, Gri. Mi se pare dulce si kawaii :p
21. Telenovelele: Omg, imi vine sa vomit "Ooo, nu e posibil! E insarcinata cu altul!" si ea " Nu e adevarat! Ooo, eu pe tine te iubeeesc!". Dezgustator.
22. Pisicile: asteapta toata ziua de la om sa fie alintate, si omu' cu ce se alege? Cu pierderea de timp.
23. Tradati in Dragoste: Aoleu. Altii care o duc rau. Probabil s-ar incadra perfect in fenomenul EMO: singurul pas care ii opreste sunt paznicii aia care ii opreste pe El si pe Ea sa se ia la bataie
24. Maghiara: Omg, ce limba
 Limba de balta.
 Limba de balta.25. Pareri necerute: De parca m-ar interesa ce crezi tu despre mine
26. Rochiile lungi: sa ma mai si impiedic in ele.
27. Fustele: eu ma plimb cu rolele, cad, si fusta se salta. Ce peisaj frumos! Iar si mai frumos l-ar face si un baiat care sa se uite frumos la mine
28. Romania: A decazut rau de tot tara asta
 I'm so sorry, dar parlamentarii sunt de vina cred ca suntem cel mai de groaza stat din Europa.
 I'm so sorry, dar parlamentarii sunt de vina cred ca suntem cel mai de groaza stat din Europa.29. Zodia Varsator: Sa aiba unii de ce face misto pe motiv ca Vars
30. Filmele sadice: Oo baby, cine se uita la asa ceva?
30 si inca mai sunt. Ya, asta sunt eu. Pretentioasa si o rebela independenta. Unii ma considera zuza, altii sarita de pe fix. Mie una mi-e indiferent
 Pentru cei care ma comenteaza sa citeasca numarul 25
 Pentru cei care ma comenteaza sa citeasca numarul 25 ^___^ See ya!
[Edit] exces de emoticons, erau in jur de 30 .. pe langa limita de 10 o_o in concluzie, incetati sa mai folositi 200 de emoticons [jigoku]

![[Imagine: chibi_1547.gif]](http://animezup.com/chibi/img/user/chibi_1547.gif)
![[Imagine: b24945.png]](http://public2.tektek.org/img/av/0811/d09/0244/b24945.png)

![[Imagine: df.jpg]](http://i481.photobucket.com/albums/rr179/LapisLazuli_photo/df.jpg)

)
  )
![[Imagine: haruhisuzumiya7.jpg]](http://img268.imageshack.us/img268/1329/haruhisuzumiya7.jpg)
![[Imagine: chibi_41.gif]](http://animezup.com/chibi/img/user/chibi_41.gif)

adica alea swwwweeeet gaah
 adica alea swwwweeeet gaah![[Imagine: FES_Icon_by_ShardRenzi.jpg]](http://fc02.deviantart.com/fs24/f/2007/347/b/3/FES_Icon_by_ShardRenzi.jpg)

*
 *![[Imagine: musicsign.png]](http://i688.photobucket.com/albums/vv245/Lollilay/musicsign.png)

să nu mai zic că nu îmi plac maslinele [ doar în pizza ] dar ele nu mă enervează :99.
 să nu mai zic că nu îmi plac maslinele [ doar în pizza ] dar ele nu mă enervează :99.