yeeey, nextul :X este foarte reusit :D ma bucur ca ai pus un personaj nou, Kim. stii, ai putea sa pui o poza cu ea? :-? sunt curiosa cum arata ca nu imi este deajuns prin cuvinte. 
cateva greseli: 

La antrenamente devenise deja un chin perioada de dupa antrenamente. => se repeta ''antrenamente'' si nu prea suna bine, incearca sa gasesti o alta modalitate de a scrie propozitia 

La vestiar se aflau decat Sakura si Hinata. => nu cred ca este formulata corect...puteai spune: La vestiar  nu se aflau decat Sakura si Hinata...sau: In vestiar se aflau doar Sakura si Hinata 

n-ar => n-ai 

EA ESTE Temari. => de ce ai scris cu caps lock ? ca doar nu striga... 

paruk -> paruca..avea peruca? ;)) poate vroiai sa spui: parul ...defapt, sigur asta vroiai sa spui ;)) 

acestea au fost. nu sunt multe si nici foarte mari...oricum, nu zic ca eu as fi mai buna, dar macar altii sa fie mai buni decat mine ;)  
abia astept nextu, sunt curioasa daca Sakura se va descurca la concurs ;;)

Răspunsuri: 403 
	Subiecte: 15 
	Data înregistrării: Jan 2009

Reputație: 
 77
Zupi: 478 z

"reitorci"=reintorci 
"paruk"=parul 
 well...well....imi place mult...dar cred ca mai trebuie sa astept pana la SasuSaku nuh:)...descrierea ai:X...dialogul e:X:X....greseli de tastare nu am vazut.....Kim e noua nuh:.....cand o cunosc:>....sa vad dak o plac sau nuh:))...astept nextu'...chu si gambate:X

I'll be in every beat of your heart!

Răspunsuri: 180 
	Subiecte: 7 
	Data înregistrării: Dec 2008

Reputație: 
 45
Zupi: 751 z

georgiana_georgiana36->ji u prima pe aici.ai rabdare.dragostea exista dar, cum am zis, este inspirat din realitae so...mai ai de asteptat:)) 
Mambrella->mz de mentinonarea greselilor si...da-mi si mie ID-ul tau plz 
Lexy.The.Kitty->neah, nu mai ejti prima 
Ancuta Chan->da da este fic SasuSaku 

Primul concurs (part II) 

La un moment dat se facu liniste.Nimeni nu mai spunea nimic.Pana si Kim incetase s-o mai priveasca pe Temari cu invidie.Avea motivele ei pe care le vom afla in curand.Insa se facuse liniste deoarece toate o priveau pe Sakura.Era atat de nesigura pe ea si avea emotii foarte mari. 

![[Imagine: chibi_1799.gif]](http://animezup.com/chibi/img/user/chibi_1799.gif)  
, chibi-ul lui miss_sakura_uchiha[font=Tahoma]  

'Cause I luw my two susy ....:::SasuSaku:::....,   and ^^"Bubbles"^^ And my family is too big^^ (only girlz) Sunt mandra rau mey voi, am o moomy cea mai tare.^^ Yes, you Mitzuke-chan  

http://media.photobucket.com/image/hitsu...22.jpg?o=3 

![[Imagine: Toshiro-Hitsugaya.jpg]](http://2.bp.blogspot.com/_Taezh4ULlfw/SOSvd5sMUGI/AAAAAAAAAI0/cSc_745zuwQ/s400/Toshiro-Hitsugaya.jpg)  
^ 
| 
[b]He is mine!*MINE*''Cuz I can't have Deidara (he's Akatsuna Lynn's) and I have Sasuke I decide to have and this anime hot boy^^ 

Ha, ha, hi, hi, ha, ha, ho! 
Why I like Sasuke-kun?It's simple!He is so hot, the most beautiful, powerful, clever and again is the most beautiful^^ 
He is mine and you can't do anything^^ 

I say again and the last time: Hitsugaya-kun si MINE!!! ONLY MINE!!! GET IT? 

yeeey, a new cap :D hurray ;;) nu stiu ce m-as face fara fic-ul tau ;;) 

este foarte interesant capitolul, sunt curioasa cate parti va mai avea concursul ;;) si daca Sakura va castiga. imi place cum descrii totul, ca nu copiezi de la altii, ci folosesti propria exprimare ;) 
greselile care nu sunt multe: 

cinne => cine 

castro => castron 

asemanacu => asemana cu 

Sasri => Sasori 

cam atat, nu cred ca am zarit altele :D sunt putine, fata de mine -_-" oricum, imi place ca scrii foarte des ;;) 
astept urmatorul capitol cu nerabdare :-h

Răspunsuri: 311 
	Subiecte: 9 
	Data înregistrării: Feb 2009

Reputație: 
 232
Zupi: 6.633 z

Dragut capitol ... Imi place ca nu ai respectat cuplurile originale din anime ( nu chiar pe toate ... )! Are mult mai mult farmec , serios ! 
Am mai gasit si eu o greseala ...Teamri (Temari) , dar oricum nu cred ca conteaza prea mult ! 
O abrob pe anim3_girl ... dialogul nu e sec ... Dar poate ca ar trebuii sa 
mai lucrezi la descriere ... 
Ei, dar nu e prea important ce am scris mai sus ! Ficul tau e grozav !Continua tot asa , si posteaza repede noul capitol ...

P.S : Am uitat sa spun ca ideea ficului e suuper originala ? Ooo, si bravo si tie ... ( am citit ca practici scrima !)   

Răspunsuri: 143 
	Subiecte: 5 
	Data înregistrării: Mar 2009

Reputație: 
 226
Zupi: 673 z

"Ce ti-am zis eu tembelule?spuse brunetul nervos.Ti-am zis sa o provoci nu sa o faci sa te placa! 
-Si, pana la urma nu sunt sluga ta!Nu fac ceea ce-mi spui decat daca imi convine.spuse Kiba nervos de atitudinea luata de Sasuke. 
-Nu faci decat ce-ti convine, ha?Lasa, vei vedea tu ce vei pati.spuse brunetul plecand."-->> asta e faza care mia placut cel mai mult:X 
se pare k e gelos:">.....tare:X 
ajtept continuarea  
ja' ji spor la scris 
^^'

Orcine ar fi spus că aşa e Sfârşitul 
Credeam c-o să fie cumplit, dureros 
Când colo, sfidând la amurg răsăritul 
Fu cum nu se poate mai pur, mai frumos . . . 
![[Imagine: chibi_2356.gif]](http://animezup.com/chibi/img/user/chibi_2356.gif)  
Tanya, chibi-ul lui SaKu_AnGeLs_SaSu

Răspunsuri: 180 
	Subiecte: 7 
	Data înregistrării: Dec 2008

Reputație: 
 45
Zupi: 751 z

Ma bucur ca va plac replicile lui Sasuke;));)) 
So...the next chapter... 

O schimbare

![[Imagine: chibi_1799.gif]](http://animezup.com/chibi/img/user/chibi_1799.gif)  
, chibi-ul lui miss_sakura_uchiha[font=Tahoma]  

'Cause I luw my two susy ....:::SasuSaku:::....,   and ^^"Bubbles"^^ And my family is too big^^ (only girlz) Sunt mandra rau mey voi, am o moomy cea mai tare.^^ Yes, you Mitzuke-chan  

http://media.photobucket.com/image/hitsu...22.jpg?o=3 

![[Imagine: Toshiro-Hitsugaya.jpg]](http://2.bp.blogspot.com/_Taezh4ULlfw/SOSvd5sMUGI/AAAAAAAAAI0/cSc_745zuwQ/s400/Toshiro-Hitsugaya.jpg)  
^ 
| 
[b]He is mine!*MINE*''Cuz I can't have Deidara (he's Akatsuna Lynn's) and I have Sasuke I decide to have and this anime hot boy^^ 

Ha, ha, hi, hi, ha, ha, ho! 
Why I like Sasuke-kun?It's simple!He is so hot, the most beautiful, powerful, clever and again is the most beautiful^^ 
He is mine and you can't do anything^^ 

I say again and the last time: Hitsugaya-kun si MINE!!! ONLY MINE!!! GET IT? 

yeeey, nextul :D rapid ca de obicei ;)) tu chiar nu ramai fara idei? aproape ca semeni cu mine, doar ca la mine se mai intampla sa fac pana de idei ;;)) 
greselile: 
joaca zapada => ai vrut cumva sa zici: joaca in zapada ? :-? 

avae => avea 

dejka => deja 

sad ea => ai vrut cumva sa zici: sa o dea ? :-? 

stresu => stresa 

...isi prinse parul, si merse in sala => nu cred ca mai era nevoie de virgula... 

ins ape => insa pe 

aeropor => aeroport 

acestea sunt greselile, nu sunt multe si nici mari, dar nu pot fi trecute cu vederea, nu? :D 
deci...in locul lui Sasuke l-ai pus pe Gaara, interesant :D sper sa nu fie ceva intre Sakura si Gaara ca ma spargi...capitolul din nou a ajuns la asteptarile noastre(la mine oricum sigur ^^) si e foarte interesant. descrierea, naratiunea si dialogul se impletesc foarte bine ;) 
astept cu nerabdare nextul ;)

†♥ ⓓⓐⓡ ๔คгкภєรร ⓓⓐⓡ♥ †  

Vizitator 

Offf.....ca de obicei nu sunt prima:sad: 
Poi sa incepem. 
Descrierea este foarte buna. 
Dialogul si el este bun. 
Imi place foarte mult cum ai descris melanconia Sakurei.Si ca de obicei Sasuke a avut o replica foarte buna care ia lasat pe toti cu gura cascata.Mi-a placut foarte mult replica. 
Spor la scris in continuare si cat mai multa imaginatie. 
Ja ne.:bye:

Răspunsuri: 403 
	Subiecte: 15 
	Data înregistrării: Jan 2009

Reputație: 
 77
Zupi: 478 z

" dejka" = deja 
" Paritii" = parintii 
" sad ea" = sa dea 
" obersvatie" = observatie 
" aeropor" = aeroport 
imi place noul cap sis:X...deci....descrierea e super:x..dialogul nu mai spun:X....unde pleaca Sakura;;)...mai e mult pana la ceva SasuSaku;;)....vreau mai repede:D...astept nextu'....chu si gambate sis:X:X

I'll be in every beat of your heart!

|