08-12-2008, 04:03 PM
Si pe Alice ati uitat-o?! Banuind ca are aceeasi personalitate ca si inainte, si fiind sigura ca imi seamana un pic (cam la nivelul unei particule de praf...atat de mica e asemanarea dintre noi...numele...si nervii) sunt 100% sigura ca o sa faca o criza de isterie daca cei doi ii vor zice ca au uitat de ea.
Kaname e simpatic...dar pe mine tot ma doare capul cand imi amintesc de interviuri...eu tot am vaga impresie ca aces Kaname este fratele lui Ryo, din cate ai mentionat tu...deci intr-un fel...Ryo si Ren au devenit...rude?Legal, desigur, nu va ganditi la altceva.
Imi e dor de Teru si Ryo...adik...nu i-am mai vazut de mult impreuna...si eu care credeam ca nu o sa-mi pese prea mult de ei...eu sunt mai pesimista din fire...
Gambate la scris si astept capitolul urmator(logic! )...
Kissu! Ja'!
Kaname e simpatic...dar pe mine tot ma doare capul cand imi amintesc de interviuri...eu tot am vaga impresie ca aces Kaname este fratele lui Ryo, din cate ai mentionat tu...deci intr-un fel...Ryo si Ren au devenit...rude?Legal, desigur, nu va ganditi la altceva.
Imi e dor de Teru si Ryo...adik...nu i-am mai vazut de mult impreuna...si eu care credeam ca nu o sa-mi pese prea mult de ei...eu sunt mai pesimista din fire...
Gambate la scris si astept capitolul urmator(logic! )...
Kissu! Ja'!
[center]No winter lasts forever; no spring skips its turn.
I love spring anywhere, but if I could choose I would always greet it in a garden.[/center]
[center][/center]
I love spring anywhere, but if I could choose I would always greet it in a garden.[/center]
[center][/center]