Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sarutul trandafirului [ YAOI ]

#71
scurt capitolul:((, trebuia sa aiba zeci de pagini:X:X sa ma imbat cu el:X
vreau yaoi:((, imi place de vampir ca este grijuliu si rabdator, iar Kaoru e asa de scump:X, parca ar fi un copil:X:)), sa aiba NaTsuhi grija de el ca daca nu il fur:>:)
ideea este foarte interesanta si originala , iar titlul la fel de incitant:X
naratiunea si descrierea impreuna cu restul modurilor de expunere sunt ok nu am ce sa zic. Iar in concluzie continua tot asa si pune nextul cat mai repede:X

spor la lucru , am vazut niste greseli de tastatura, dar nu stau sa le enumar:D
Las cadavrele trecutului in spate, imi croiesc drum spre viitor,ma arunc intr-o mare inspumegata,fac o baie insangerata. Renasc cu aripi rosi si gravate cu mii de dorinte neimplinite,care sa ma duca in iadul meu,numit viata


tot ce ramane in final sunt lacrimi, durere, cioburi de sperante si multa ura, aceasta ne defineste fiinta animalica, parsiva si atat de frivola22, suntem ceea ce vorbim si facem, nu ce aspiram sa fim

#72
probabil voi fi a doua la coment...ouf! eram sigura ca o vor face..ouf! a fost o scena atat de aprinsa si ...hmmm atatea saruturi..si el este cel ales..si visele acelea ceva nu este in regula. Si eu credeam ca ii va spuna ca da, ca vrea..dar el s-a speriat si i-a spus ca vrea acasa, totusi ma bucur ca i-a spus ca vrea si ca in el s-a aprins dorinta de a fi langa Natsuhi..care este un scump..nu am cuvinte sa il descriu, este atat de dulce, frumos, rabdator...iar Kaoru este asemeni unui copilas...si ce era cu acele umbre..ceva nu imi miroase a bine, sper ca totul sa fie bine...
P.S Hanii te rog mai renunta la dialog...fiindca intr-un timp nu prea am mai inteles cine ce spune..foloseste descrierea, descrie cat poti tu sentimentele... naratiunea..stiu ca poti daca vrei..eu ti-am spus asta pentru ca..unii pot considera ca dialogul face o poveste sa isi piarda farmecul daca este in exces... in fine..tu stii ce faci..eu una ador ficurile tale..deci astept nextul..si mai vreau scena hot intre porumbeii meu..te rog ...

anunta-ma din nou cand apare nextul

#73
Hey dear >:D< Ms ca m-ai anuntat. : - *
"-Ba o sa fi..[...]" - Well, asta imi miroase a yaoi. >:) Si bineinteles ca astept cu nerabdare, cred nu mai avea rost s-o spun, but... ^^
So, tipi vampiri? Imi par extrem de ciudati, mai ales daca au aparut langa Kaoru si Nasuhi. Posibili dusmani, then? :-? Ohh, sunt intr-o totala ceata. :]]
Mda, deci ador acest cuplu, cred ca toata lumea ii adora pe cei doi. :X Scumpo, bafta!! :*

#74
Da-mi voie sa-ti spun inainte ca-mi place semnatura ta cu lilieci:))))))))
Asa revenind: Intereasnt capitolul, dar iar ai foarte mult dialog pe care ai putea sa il mai dezvolti si sa il faci mai explicit, erau unele fraze in care nu percepeam cine vorbeste... Da-mi voie sa-ti spun ca la ultima parte cu dialogul eu daca eram in locul lui Natsuhi as fi suferit, gen....Kaoru acum fuge de el , fiindca ii e frica, serios! cat de rau:o3 cat de trist...:D
Oricum , astept nextu. Succes!
[Imagine: innocentlovesig.png]
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria


#75
Capitolul XXI

Natsuhi il lua in brate, ducandu-l acasa asa cum ceruse. Se intreba ce a patit. Ar putea sa-i citeasca gandurile, dar nu mai vroia si nu i se parea corect. Stia ca Kaoru tinea la el, dar de ce nu vroia? Nu trebuia sa-i fie frica. Nu vroia sa-l raneasca intentionat, dar asta nu se va intamla, deoarece cand vroia si el, atunci o va face, dar problema lui cea mai mare era ca, atunci in parc a avut un presentiment ca fratii lui il vad si se temea ca poate ii va spune ceva cand va ajunge acasa,.
Ajuns in camera lui Kaoru, il lasa pe pat. Nu apuca sa plece ca baiatul il prinse de maneca bluzei.
Barbatul se puse in genunchi in fata lui, privindu-l in ochi. Baiatul se apropie de el pana la cativa centrimetri de fata lui. Nu stia cum va reactiona si de aceea nu indraznea sa merga mai in fata. Nu era ca si cum ar fi vrut sa-l provoace sa il sarute, dar lui ii era rusine sa-i spuna asta sau sa inceapa el primul.
Barbatul ii puse mana pe obrazul drept iar Kaoru isi inchise ochii, simtindu-se in siguranta langa el. Nu stia daca a inteles ce vroia, dar spera ca da.
-Nu crezi ce e destul pe ziua de azi?
Baiatul dadu negativ din cap. Neavand ce sa faca, il asculta dorinta si il saruta. Stia ca e vina lui de dorinta lui Kaoru pentru ca de atatea ori l-a sarutat ca acum el vroia. La asta vroia sa ajunga, in plus, il dorea cu fiecare secunda care trecea si mai ales, ii placea si se simtea bine sarutandu-i buzele moi.
Opri sarutul vrand sa-i vad chipul ingeresc. Ii zambi, dar stia ca nu il vede.
Il intinse in pat, dar nu inainte de ai da geaca jos.
Baiatul vru sa-l opreasca crezand ca vroia sa plece, dar Natsuhi il calma si apoi merse inapoi la el, punandu-se cu el in pat. Baiatul se uita confuz la el. Nu vroia deca sa-l sarute si putea sa pleca daca vroia.
-Pot sa-ti spun ceva? intreaba Natsuhi.
-Da.
-Daca chiar iti doresti asa de mult sa fi vampir, am o conditie.
-Care? intreaba baiatul curios.
-O noapte.
-Vrei sa spui ca ...
-Da.
-Nu.
Kaoru isi puse capul pe pieptul barbatului si se culca inainte sa mai spuna si altceva ce nu ar accepta.

In dimineata urmatoare, Kaoru se trezi de la zgomotul ceasului. Ura deja sunetul. Ca de obicei il inpinse jos de pe noptiera, doar de data asta puse si o perina sa nu se sparga pentru ca trebuia sa-si cumpere singur altul.
Isi deschise somnoros ochii si puse m,ana in cealalta parte unde dormise Natsuhi care acum plecase. Se descoperi, observand un ghem de blana. El era! Il mangaie blana catifelata si un zambet ii aparu pe chip.
Usa se deschise si aparu mama lui in prag. Ii zambi pretenoasa si vorbi:
-Am auzit la stiri ca nu se face astazi scoala pentru ca se face consiliul profesorilor, doar in unele scoli si una dintre ele este a ta. Poti sa mai dormi, scumpule.
-Multumesc.
Kaoru se ridica de pe pat si porni la bae, facandu-si rutina de dimineata. Nu prea avea chief, dar era nevoit pentru ca mergea la lucru. Acasa se plictisea.
Dupa cateva minute bune, aproape jumatare de ora, intra in camera si isi cauta haine: o pereche de pantaloni negri cu un buzunar la margine, o bluza albastra cu o chitara si o geaca tot neagra. Lua pisicuta de pe pat, vrand sa o duca proprietarilor.
Deschise usa cu mana libera si intra in florarie. O vazu pe doamna Akasaka pregatind buchetele.
-Buna dimineata! o saluta politicos baiatul.
-M-ai speriuat! spuse femeia, intorcandu-se spre el cu o mana pe inima. Nu trebuia sa fi la scoala?
-Se pare ca s-a anulat pe ziua de azi, raspunse baiatul.
-Pai atunci, apuca-te de munca. Raspunde la telefon daca suna.
Kaoru asculta si se puse pe scaunul de langa o masa patrata, la aproximativ doisprezece metri paralela cu usa. Isi intoarse capul spre ea, avand un presentiment ca va intra cineva. Si avea dreptate. Intra Keito.
Baiatul se intreba ce cauta aici. Era surprins nevenindu-i sa creada ceea ce vedea.
Era inbracat intr-un costum alb. Parul lasat liber ca de obicei si zambea. Chiar nu ii statea rau.
-Buna dimineata, doamna Akasaka! saluta politicos barbatul. Kaoru, nu stiam ca esti aici?
-Din pacate sunt, spuse baiatul mai mult pentru el, dar cei doi il auzira.
Femeia se apropie de el, vorbindu-i in soapta:
-Poarta-te frumos daca nu te conciedez.
Merse spre barbat si vorbi rusinata:
-Buna dimineata, domnule Keito. Imi pare rau pentru angajatul meu. Nu stie sa se poarte cu oameni tineri.
" Tanar? Are 200 de ani sau mai mult! gandi alarmat baiatul.
-Nu-i nimic. Am venit asa cum am promis, vorbi Keito. Dar inainte mai trebuie sa fac ceva.
-Ultima camera de la coridor. Sa nu uiti, vorbi femeia si intra pe o usa de langa masa.
" Despre ce vorbesc? Pentru ce a venit? Ce sa faca?"
Mi de intrebari nu il lasa in pace pe Kaoru.
Keito se apropie de baiat, chiar in fata scaunului. Il prinse de barbie, apropindu-si fata de a baiatului. Pe chip i se imprma un zambet smecher.
-Intr-o zi vei fi al meu! vorbi Keito.
-Vezi sa nu.
Il lua pe sus si il aseza pe masa, inpingandu-i capul pe suprafata ei. Baiatul incerca sa scape, dar barbatul se puse deasupra.
-Termina! Poate intra cineva! vorbi brunetul, punandu-si mainile pe pieptul barbatului in incercarea de a-l da jos, dar nici nu se clinti.
Ii imobiliza mainile intr-o stransoare deasupra capului. Baiatul isi intoarse capul intr-o parte, dar ii prinse barbia cu mana libera, sarutandu-l. Ii simti limba intrand in lacasul umed, facandul sa inroseasca. Dadu din picioare, dar nu rezolva nimic. Vru sa-l loveasca in stomac cu genunchiul, dar barbatul ii observa intentia si il opri.
-A doua oara nu merge, spuse barbatul intrerupand sarutul. A fost minunat. Multumesc pentru sarut.
Se ridica de pe baiat, intrand pe usa indicat de doamna Akasaka.
Kaoru se ridica si el, isi lipi spatele de perete si se las in jos. Isi intoarse privirea spre scaunul pe care lasase pisica inainte ca barbatul sa-l aseze pe masa, dar animalul nu mai era acolo.
La ce se gandea acum Natsuhi dupa ce i-a vazut sarutandu-se. Usa se deschise su un barbat intra lent in incapere. Se uita in jur, dupa care se apropie de baiat.
-Esti bine? intreaba acesta, punandu-se in fata lui.
Kaoru isi ridica capul speriat. Se ridica in picioare si vorbi:
-Sunt bine.
-Esti sigur?
-Da, sunt sigur. Ce ati dori?
Se indrepta spre masa iar in spatele lui veni barbatul.
-Un buchet de trandafiri rosii, comanda acesta.
Aranja un buchet de trandafiri si i-o intinse. Barbatul ii multumi si pleca.
Se indrepta spre usa pe care intrara Keito si doamna Akasaka si ajunse pe un coridor lung cu multe usi. Nu intrase in nici una dintr-e ele pana acum. In fata ultimei usi vazu sacoul doamnei Akasaka. O ridica si simti un miros de parfum barbatesc.
" Ce se intampla aici? "
I se parea cunoscut.Oare de la cine? Brusc isi aminti a cui era. A lui Keito. Ce legatura era intre Keito si doamna Akasaka? Keito avea douazeci si doi de ani iar doamna Akasaka treizeci.
Se uita spre usa si puse mana pe cleanta. Apasa pe ea si o deschise. Vazand imaginea din fata lui, ii cazu haina din mana si amuti. Nu credea ca asa ceva era posibil.
[Imagine: Anime-Girl-8-Anime-Wallpapers-1366x768-300x168.jpg]

[Imagine: PupetteSiggy2.png]

Trei lilieci stau pe balcon. Zboara unul si dupa un timp se intoarse plin de sange la gura. Le spuse celorlalti doi:
-Ati vazut turma aia se oi?
-Da!
-Nu mai este!
Zboara si al doilea si se intoarce la fel, cu sange la gura.
-Ati vazut turma aia vaci?
-Da!
-Nu mai este!
Zboara si al treilea si se intoarcec la fel ca fratii lui, zicand:
-Vedeti turnl ala de biserica?
-Da!
-Eu nu l-am vazut!

[Imagine: chibi_5878.gif]
, Kaoru


#76
Ohh, shit! Spune-mi, te rog, ca Doamna Akasaka si Keito nu-s amanti! O.O
Bineinteles, asta ar fi un motiv pentru care dna i se adreseaza astfel vampirului, si totusi... :-? Mie tot nu-mi vine a crede. : |
Am o vaga banuiala sau chiar presimtire... Mi-e teama pentru Kaoru. Vorbele vampirului au parut infricosatoare, dar pentru un yaoi, nu-i rau deloc, asa ca se accepta. >:)
Dear, sper sa ne lamuresti in urmatorul capitol. ^^ Te pup dulce, dulce! :]

#77
Bau-Bau ce am gasit eu aici..nextul tau San`qu de anuntare..
Ahhh imi este mila de Natsuhi.. ce frate are... am o presimtire rea in legatura cu Keito.. si acea femeie.. sper ca Keito nu a mancat-o..[ pardon.. sper ca nu i-a supt sangele].. ca faptul ca sunt amanti..daca sunt nu am nimic impotriva..Deci Natsuhi il vrea pe Kaoru sub trupul sau.. hmm yami yami.... dar pacat ca el nu vreau.. Natsuhi il cam santajeaza.. asa se numeste..ahh si Kaoru incepe sa cedeze..imi place.. si Keito e un porc ..de ce l-a sarutat... ahhh
bine cam atat scump-o pe data viitoare...

#78
oare ce se v`a intampla?:-? off mai lasat atat de controversata,nu stiu ce sa mai cred...cei doi amanti? sau tipa o fi tip? sau o fi si ea vampir? sau cine stie ce creatura:))?..si mai ciudat e ca si`A lasat sacoul afara,suspect de ciudat si ma sperie aceasta asteptare a raspunsului corect ,chiar ma sugruma, e ca un lant invizibil:dead:

si daca Nasuhi e un vampir pisica, Kaoru nu ar da in sadomie daca ar intretine relatii sexuale cu el?:ask:....sau nu se pune pentru ca e si vampi?..off prea complicat:dizzy:
sper ca Keito nu este vreo varianta vampireasca a marchizului de Sade( stiti voi tipul de la care a pornit sadismul, google search si aflati mai multe):...: ca daca e atunci ne asteapta o imagine de teroare si plina de...sadism....

nu am vazut greseli asa ca bafta multa:X:XX

astept cu nerabdare nextul:X:X:X
Las cadavrele trecutului in spate, imi croiesc drum spre viitor,ma arunc intr-o mare inspumegata,fac o baie insangerata. Renasc cu aripi rosi si gravate cu mii de dorinte neimplinite,care sa ma duca in iadul meu,numit viata


tot ce ramane in final sunt lacrimi, durere, cioburi de sperante si multa ura, aceasta ne defineste fiinta animalica, parsiva si atat de frivola22, suntem ceea ce vorbim si facem, nu ce aspiram sa fim

#79
Capitolul XXII

Femeia statea cu fata la perete gemand de placere, iar Keito in spatele ei, miscandu-se cand in fata, cand in spate. Se parea sa nu auda usa deschinzandu-se. Doamna Akasaka avea sot si un baiat. De ce vroia sa fie cu Keito? Oare Keito il insela pe Shun cu doamna Akasaka?
Barbatul isi intoarse capul spre Kaoru, zambind. Nu ii venea sa creada ce vede.
Kaoru facu un pas in fata socat.
-Imi pare rau! spuse acesta si incepu da fuga pe coridor.
Iesind de pe hol, se aseza ope scaun, respirend greu. Acea imagine nu si-o putea scoate din minte.
Nu dupa mult timp, venira si cei doi din camera. Baiatul isi intoarse capul in alta parte, nevrand sa le intalneasca privirile.
-Kaoru, nu e ceea ce crezi, vorbi femeia agitata.
Baiatul isi intoarse capul neintelegand ce trebuia sa creada.
-Vroiam sa spun ca ceea ce ai vazut nu e adevarat, vorbi din nou femeia.
-Lasa-l sa stie, interveni si Keito.
-Promisiunea. Ai uitat? il intreba doamna Akasaka.
-Nu o enerva ca o sa te bata, vorbi Kaoru.
Keito o lua in grate si o saruta pe gat, soptindu-i ceva la ureche. Obrajii femei de facura rosii. O saruta bland pe bube, la care femeia isi inchise ochii.
Kaoru simti cum stomacul i se intoarse pe dos.
-Cred ca am vomitat putin, spuse baiatul punandu-si mana la gura.
Keitoo elibera din staransoare dupa care se indeperta putin.
-Asa cum ti-am promis, e al tau. Mi-a facut placere sa fac afaceri cu tine, vorbi femeia incantata.
-Stai putin! Ai facut asta doar ca sa poti sa ma iei? Intreaba baiatul mirat.
-Da, raspunse Keito scurt. Mi-am dat seam ca este obsedat de mine si stiam, ca va vrea sa faca asta. Acum vino!
Pe drum observa ca fetele se inrosesc cand trece Keito pe langa ele. Ce le-a apucat? Nici asa de frumos nu era.
Din neatentie, baiatul se inpiedica si cand era gata si cadea, Keito il prinse in brate. Il stranse la piept, ducandu-si mainile in jurul taliei baiatului.
-Esti bine? intreaba barbatul in cele din urma.
-Nu pot respira, spuse baiatul neprimind aer.
Isi mai retrase mainile pentru al lasa se respire. Ii mirosi gatul si isi inchise ochii. Ar fi frut sa-l muste, dar ceva il opri. Se comporta pervers cu el pentru ca il iubea, dar ii era greu sa-i spuna asta.
-Nu poti sta deperte de mine? intreaba barbatul revenindu-si.
Spunand asta, isi apropie capul de gatul baiatului, soptindu-i la ureche:
-Vei fi al meu!
Baiatul incepu sa se simta ciudat. Nu mai putea sa-si controleze corpul si isi puse mainile in jurul taliei barbatului.
Cand isi dadu seama ce face,il inpinse fara sa se gandeasca daca va mai cadea din nou. Nu apuca se se miste, simtind ca painile ating piele.
Se uita spre pieptul lui si observa ca nu are nici in nasture inchis.
Kaoru isi intoarse capul intr-o parte, simtindu-si obraji fierbinti. Picioarele incepura sa-i tremure si orice ar fi facut nu putea sa le opreasca. Barbatul vazandu-l asa, zambi satisfacut. Il prinse de barbie si o ridica usor, privindu-l drept in ochii. Isi apropie capul de el baiatului vrand sa-l sarute.
-Sa nici nu incerci, il ameninta Kaoru.
-Si daca nu vreau! spuse pe aceasi ton.
-O sa-i spun ce s-a intamplat in depozit si nu cred ca se va bucura, dar nici el nu e prea breaz.
Ii dadu drumul stiind la cine se referea, continuandu-si drumul, scufundandu-se inapoi in ganduri. Si Kaoru era in aceasi loc. De data asta il avea la mana, dar stia ca nu va tine prea mult. Il durea sufetlul gandindu-se la Natsuhi si ce ii va spune cand va fi fata in fata cu el.
Deschise usa ce dadea la intrarea principala. Keito era gentelman cateodata, dar de cele mai multe ori nesimtit, incaunul mare.
Deschise di usa dubla de lemn, dar inainte sa treaca pragul, Kaoru ofta.
-L-am adus cum am spus, ii anunta Keito.
-Si ce i-ai facu, ai ... intreaba Saisei curios.
" Nu. Si mai rau. " gandi Kaoru.
-Te-am lasat in pace, zise barbatul intorcandu-se spre baiat.
-Dar pe drum ce ai facut? intreaba Kaoru reamintindu-i.
-Asta e altceva.
Spunand asta, se duse in fata geamului, ca de obicei iar Kaoru pe canapea.
Nu il putu privi in ochii pe Natsuhi, pur si simplu nu putea. Ii parea rau pentru ceea ce vazuse si vroia sa-i explice ce s-a intamplat, dar stoa ca nu il va asculta. Isi ridica capul pentru al privi, dar nu dura decat cateva secunde ca Natsuhi isi intoarse privirea.
Nu prea auzi mai nimic din ceea ce vorbira pentru ca ii era rusine de ceea ce facuse.
-Nu trebuia sa ma calaresti atat, vorbi roscatul.
-Doar ti-a placut. Chiar tu ai spus asta, vorbi fratele cel mare.
-Da, doua ore, dar dupa acea ... cum sa-ti spun obisnuit sa spun mai frumos.
Roscatul se puse in bratele lui Keito si pentru cateva minute ramase cu privirea la pieptul lui. Ii puse mana unde ar fi trebui sa fie inima si il saruta scurt pe buze. Barbatul la randul lui, ii puse mana pe abdomen iar cu cealalta ii inconfura talia dandu-i un sarut lung. Le placea sa faca asta in public.
Kaoru nu suporta aceste scene obscene. Se saturase. Vroia doar sa vorbeasca cu Natsuhi. Isi lua inima-n dinti si se ridica de pe canapea. Toate privirile erau atintite asupra lui. Trebuia sa-i spuna ce are pe suflet intr-o camera mai goala, fara persoane.
-Trebuie sa vorbesc cu tine, Natsuhi, spuse baiatul.
-Poate mai tarziu, zise acesta intorcandu-si capul intr-o parte.
-E urgent.
-Mai poate astepta.
Furia baiatului crestea cu fiecare secunda care trecea. De ce nu venea? Doar era urgent, ce dracu. Stia ca era suparat, dar macar sa-l asculte.
-Daca vi, iti accept conditia, vorbi baiatul putin rusinat.
Natsuhi isi intoarse capul mirat de cuvintele baiatului. Nu credea ca va accepta pentru ca nu il credea in stare. Se ridica de pe scaun, trecand pe langa Kaoru si ii vorbi:
-Vino!
Baiatul il asculta si merse dupa el. Iesi pe coridor, pana in dreptul nuei usi tot de lemn. O deschise si il lasa pe Kaoru primul. Era camera lui Natsuhi.
-Spune, vorbi barbatul punandu-si manile in san.
Baiatul ezita putin dupa care vorbi:
-Pai ... eu ... ceea ce ai vazut la florarie ... cum sa-ti spun ... nu era adevarat. Eu am incercat sa-l opresc, dar el e mai puternic decat mine si ceea ce isi pune in minte nu se opreste pana nu termina.
-Asa este e si stiam ce s-a intamplat, vorbi batbatul caml.
-Ce?
-Stiam de la inceput. Vroiam sa vad cat rezisti cand te ignor, dar si sa accepti conditia pusa de mine.
Kaoru nu-si credea urechile. De ce ii facuse asta? De ce tocmai lui? Daca atat de mult vroia sa fie al lui, stia ca va ajunge la un moment dat acolo. Isi puse mainile pe ochii, simtind ca ii venea sa planga, dar bratele puternice lui Natsuhi ii inconjura talia.
-Imipare rau, spuse acesta.
De ce? intreba Kaoru.
Barbatul se uita la el neintelegand ce vorbide.
-De ce mi-ai facut asta? De ce? De ce? intreba baiatul lasandu-se sa alunece pana pe podea. Si Natsuhi facu la fel. Isi puse mainile pe obraji, sarutandu-l scurt pe buze.
-Imi pare rau. Nu se va mai intampla. Iti promit!
[Imagine: Anime-Girl-8-Anime-Wallpapers-1366x768-300x168.jpg]

[Imagine: PupetteSiggy2.png]

Trei lilieci stau pe balcon. Zboara unul si dupa un timp se intoarse plin de sange la gura. Le spuse celorlalti doi:
-Ati vazut turma aia se oi?
-Da!
-Nu mai este!
Zboara si al doilea si se intoarce la fel, cu sange la gura.
-Ati vazut turma aia vaci?
-Da!
-Nu mai este!
Zboara si al treilea si se intoarcec la fel ca fratii lui, zicand:
-Vedeti turnl ala de biserica?
-Da!
-Eu nu l-am vazut!

[Imagine: chibi_5878.gif]
, Kaoru


#80
Citat:....Kaoru facu un pas in fata socat.
- Cred ca trebuia sa scri "...un pas in spate socat." - Caci totusi, nu putea sa paseasca in fata si apoi sa fuga pe coridor. Desi pare ... logic, cam asta ar fi in cazul de fata. :]]
Btw, ma bucur ca m-ai anuntat, si vad ca nu mai ai asa multe greseli. Doar de tastare si cateva de exprimare. Well, sper ca o sa te imbunatatesti mai mult, deja se vad unele "schimbari". ^^
Asa... Si acum sa ma duc direct la fic. :)) Nu pot sa cred! Deci Keito chiar este amantul doamnei Akasaka [ nenorocita, mai e si casatorita, cu copil pe deasupra. : - L ]. Ma rog, acum cred ca lucrurile se vor schimba, ca din cate am citit si am inteles, se pare ca doamna a renuntat. : - ? Si eu care credeam ca Shun este un afurisit afemeiat [ si gay ], iata ca mai este inca unul. : ))
Hm. [-(
Ceea ce m-a socat, adica, nu pot spune ca a fost chiar soc, deoarece mi-a placut pe o parte, a fost "planul" lui Natsuhi. Ohh, si acum chiar vreau un yaoi! Nu conteaza intre cine, dar nu-l include pe Shun! -.-""
Uhhf, gata cu comm`ul meu. Sper sa te grabesti cu nextu`. Te pup si-ti urez succes la scris si la inspiratie! :*



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sarutul ispitei Riynka 4 4.510 10-11-2012, 02:45 PM
Ultimul răspuns: Riynka
  Astrul Trandafirului Albastru BloodyInnocence 61 39.566 26-12-2011, 03:31 PM
Ultimul răspuns: Lucifer
  Sarutul vampirului Camelie. 25 12.563 18-06-2011, 12:51 PM
Ultimul răspuns: Arikashika
  Sarutul mortii.... Dufresne 40 19.288 08-01-2011, 01:12 PM
Ultimul răspuns: Kayla.


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)