10 miliarde % ^^ sigur ma pot intelge cu tine ^^ si da foarte dragut colegul meu de banca se plange mereu si ma rog mereu sa il calce o masina in drum spre scoala nu de alta , da' e ultimul din clasa cu care am vrut sa stau in banca , dar avem o diriginta nesimtita si m-a pus cu el X-( ( si pe aia ma rog sa o calce masina )
Next : Cat la suta esti ne-enervanta ?
cateva miliarde la suta , urasc oamenii care azi se compoarta frumos cu tine si le esti bff , iar maine te ignora si au uitat de existenta ta .
Next : Cat la suta iti plac pisicile ? ^^
n-am un iubit ............... asa ca 0% pana cand nu gasesc si eu pe cineva dragut , amabil , politicos , dulce , educat , inteligent , atent , frumos
Next : Cat la suta iti place caracterul meu ?
Pai 1 miliard % . Iubesc cartofii prajiti ........... bine mai mult imi place piureul de cartofi , dar nu are nimic , tot cartof e
Next : Cat la suta te-ar face sa ma ignori daca ai afla ca sunt mega-sensibila la critici dure din partea celor care stiu ca nu ar zice-o ca sa ma supere ?
0% nu te-as ignora.De ce as face-o?daca esti sensibila nu cred ca am de ce sa te judec.As si incerca sa te ajut sa intelegi ca unele sfaturii sunt spre binele tau. Si ca n-ai de ce sa fii atat de sensibila.
NEXt;Cat la suta te-ai enerva daca ai afla ca peste un an vei fi ceea mai urata perspoana din lume?-urata in sensul dispretuita ^.^