Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Demascarea industriei muzicale

#1
Nu v-ati intrebat niciodata cine e in spatele celor de la Hollywood ? Nu v-a interesat niciodata de ce atat de multe vedete mor sau ajung in inchisoare pe marginea acuzatiilor false ? Ei bine , in acest documentar aflati rezolvarea . Poate nu tot ce veti vedea acolo veti crede , dar eu personal sunt de acord cu autorii documentarului . Incercati si voi :

http://vimeo.com/16408531#

Sadica mai e lumea asta !
[center][Imagine: sunsetsig.png][/center]

[center] My Anime List[/center]

#2
Mă aşteptam sincer să găsesc altceva când am intrat aici; pur şi simplu mă aşteptam la ceva înşelătorii şi aşa mai departe.
Probabil că dacă mi-ai fi povestit nu aş fi crezut, dar am avut momente când pur şi simplu mă lua frigul uitându-mă. Cine s-ar aştepta la aşa ceva? Mai nimeni; e tare interesant documentarul acesta. N-am să stau să povestesc ce-am văzut, nu stric "surpriza". : )).
Pe bune, chiar m-a speriat chestia asta. [:

#3
Era de asteptat. PE bune. Daca ar fi sa ne gandim logic: 1. Versurile ne trasmit fie energii negative fie pozitice, ce ,,implementeaza'' anumite principii si idei despre viata. 2. Sunt mii de concerte: chiar credeti ca artistii incaseaza macar jumatate din acea suma? Nu! Totul se duce la impresar. 3.Daca vreun artist incepe sa aiba ceva viata privata sau este privat de bliturile paparazzilor, ei sunt somati sa faca vreun scandal pentru a fi pe prima pagina a ziarelor. Fie ca li se face o reclama pozitiva sau una negativa, ei au semnat un contract si sunt obligati sa il respecte. 4. Impresarii isca tot felul de scandaluri sau ii au cu ,,ceva la mana'' pe cei care semneaza: de exemplu: daca iti dau seama ca te-a inselat la bani sau pur si simplu nu vrei sa mai colaborezi, impresarii te vor acuza de calomie, santaj sau alte idei cu tenta de peste 18 ani.
[Imagine: wqymg0.jpg]

#4
Ei bine , da . Si eu am fost absolut socata cand am vazut acest documentar , l-am vazut si seara si cateva zile bune mi-a ramas in cap asa , m-a lasat vorba aia tampita . Dar de atunci sunt super fan Eminem si ascult in prostie albumul lui Recovery . Sincer mi se pare genial pentru ca incepe sa lupte cu ceea ce i se intampla . Va recomand sa incercati .
[center][Imagine: sunsetsig.png][/center]

[center] My Anime List[/center]

#5
Citat:Nu v-ati intrebat niciodata cine e in spatele celor de la Hollywood ? Nu v-a interesat niciodata de ce atat de multe vedete mor sau ajung in inchisoare pe marginea acuzatiilor false ?
Nu.


You guys are fckin' crazy.
Do not speak unless you can improve the silence.

#6
Last night the aliens gave me anal implants.
Cât despre teoriile ălea, vă afectează viaţa personal ? E aerul vostru ?
[Imagine: subpagenav02_r1_c1.gif]

I am a lying asshole and a troll.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)