Răspunsuri: 395 
	Subiecte: 19 
	Data înregistrării: Jan 2010

Reputație: 
 394
Zupi: 7.897 z

Ador melodiiaaa. Mi s-a înveselit umpic ziua, că tot tre' să mă pregătesc pentru şcoală. ;-; Deci, melodia e superbă. Versurile sunt interesante. Toţi cântă foarte bine. : x MV'ul e minunatt. Şi dansul este drăguţ. Iar părul lui Bling Bling JJong e foarte frumoss. Îmi place mult freza asta. 
So fantastic, so elastic~. 
Nota 10.

Next:   Heechul - First Star / Chobyeol. 

'Cause you are so beautiful 
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh 
'Cause you are so beautiful 
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui). 

Răspunsuri: 410 
	Subiecte: 13 
	Data înregistrării: Sep 2010

Reputație: 
 7
Zupi: 1.309 z

Ehehe~ 
Normal ca sunt ready for MinHo and Onew~ ;x . Melodie de nota zece, versuri de nota zece, album de nota zece si baieti de nota zece ! 10!!!!!!!!!!! 
SHINee    Click~
JunSu oppa !! Taecyeon :X and ChanSung !  
:X:X Ii ador !!

Răspunsuri: 462 
	Subiecte: 1 
	Data înregistrării: Oct 2008

Reputație: 
 86
Zupi: 7.929 z

Eh, da, stiu ca multora le place melodia asta    in special mie. Melodia asta a fost prima ascultata de la formatia asta, si nu pot spune ca ca nu mi-a placut-o. xD Am invatat si dansul aproape, care e marfa rau [lol], ador coreografia, ador melodia, si ador baietii xD in special pe Junsu [ma boy, ma boy xD] Nota fiind 10.

Next -  SHINee - haru ost
Ador mel >w<~ si la fel si filmul.

Răspunsuri: 738 
	Subiecte: 33 
	Data înregistrării: May 2008

Reputație: 
 566
Zupi: 13.511 z

Edit : 
U KISSSSSSSS    ii ador pe tipii astia =p~ XANDEEEER *fan girl mood* Ii ador absolut ! m-am indragostit de ei datorita lui DongHo <3. Am urmarit Chef's Kiss si am fost obsedata de man man ha ni [ stiu si dansul ]. 
Cand a aparut melodia era ceva geeen suuuuuuuuuuuuuuuper tare frate.    Inecputul e genial, vocea lui Eli =p~. Versuri <3 geniale    . Negativ superb. nota 10 .    
Next:
  I'm sorry - B2ST 
Nee, daca s-ar putea ... nu mai repetati aceasi melodie la infinti    Adica Lucifer a fost de cel putin 3 ori pe aceeasi pagina >.<

Always keep the faith !  

YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan. 
The pleasures of the mighty are the tears of the poor 
A song will outlive all sermons in the memory 
Always Keep The Faith 
Deferto Neminem 
Hope to the End  

Răspunsuri: 1.723 
	Subiecte: 36 
	Data înregistrării: Jun 2010

Reputație: 
 82
Zupi: 28.095 z

Off : Puteai să anunţi asta la început . Anyway .  

On :  
Acum să revenim la ce făceam . 
Adoor meleodia . Vociile sunt atât de . . . armonioase . Versurile mă duc în altă lume . 
E atât de frumoasă . Zece ! Mi se pare genială trupa . Cine sa nu iubească asemenea baieţii frumoşi şi talentaţi ? B2ST FIGHTING !!!  
Tot la aceaşi notă rămăn . Băieţii aştia mă dau gata . 

Eu nu o să mai pun link - ul de la youtube . 
Next :  
T.O.P - Turn it up  
Iar dacă a mai fost atunci : SHINee - Ready or not sau Up Down  - la alegere .

"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2 

Reputație: 
 7

Off: Ready or Not a mai fost ^^ . Si Up  & Down a mai fost. [ ai uitat sa pui ' and' intre ele ^^ ]

On: Ador melodia, MV-ul care este alb-negru, versurile ''Maimutica magica'' sunt fenomenale, el arata bestial, imi plac fetele ce se 'bataie' pe langa el. 
Zece ^^, T.O.P merita din plin    . 

Next: Without You...

Răspunsuri: 738 
	Subiecte: 33 
	Data înregistrării: May 2008

Reputație: 
 566
Zupi: 13.511 z

"I'm gonna be ok \:d/ I'ill be ok <3 baby without you <3" 
Ador melodia asta    a fost a 2-a pe care am ascultat-o de la 2pm <3 cu care am ramas profund impresionata de Junsu, Junho si Khunnie <3, datorita melodiei asteia i-am adorat pe 2pm din ce in ce mai mult.    Nota mea este 10 fara indoieli, vocile, versutile si melodi ain sine e superbaaa   .

Next:
  Wrong Number   

Always keep the faith !  

YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan. 
The pleasures of the mighty are the tears of the poor 
A song will outlive all sermons in the memory 
Always Keep The Faith 
Deferto Neminem 
Hope to the End  

Reputație: 
 7

Ah, ii ador! YooChun is my love~''I'm sorry, you got the wrong number, don't call me, no more! '' Super melodia, versurile mai frumoase, dansul, ei, MV-ul, povestea, toate sunt frumoase !! Ah, cat imi lipsesc   . Ii vreau inapoiiii~ 10 !! Merita, melodia e super ! 

Next:  Ahh~
''Make me go crazy~''

Răspunsuri: 1.943 
	Subiecte: 126 
	Data înregistrării: Sep 2008

Reputație: 
 824
Zupi: 30.748 z

E cea mai naşpa melodie auzită vreodată în viaţa mea    fratele meu it sucks. Kanye nu are ce căuta acolo nici într - o mie de ani. E foarte aiurea piesa. 3 cu indulenţă.  
KW nu are ce căuta acolo săracul. ._. fugi băiete cât mai poţi că nu îţi e locul acolo. : )) haha.  
next :  http://www.youtube.com/watch?v=skZxb5sBo...re=channel
Uite acilea masterpiece.

-

Răspunsuri: 1.723 
	Subiecte: 36 
	Data înregistrării: Jun 2010

Reputație: 
 82
Zupi: 28.095 z

Dau edit imediat sa spun cat iubesc melodia ' Hello ' . 
Pana atunci . 
Ador melodia . Stiu ca atunci cand mi - a dat - o prietena mea sa o ascult m - am indragostit de ea instant . Asta mai nou e singura melodie care o ascult de la ei . Daca nu canta JongHyun la inceput sigur nu ma mai atragea . Vocea lui Onew si acel zambesc ce ma da pe spate suta la suta merita un zece de toata frumusetea . Sa traisca , Shinee ! 
Next : 
 I love you , Hero ! Ne casatorim ? 

"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2 

|