Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

~pe cine alegi?

Gaara vs. Sasuke. Evident ca Sasuke. Este printe personajele principale din serial in schimb bietul Gaara apare mai des, dar totus este bine ca mai apare din cand in cand si nul lasa de o parte.

Next: Sasuke vs. Sakura
[Imagine: nunu.jpg]
My movies:Operele Mele
My little children:.::Min::. , Frozen Soul, ~MusicxD~.
Nasica:deeaH2elen
Nepotica mea: Venus-Roseta
My sweet neighbor:Kayla.

Hmmmm.....sa alegi asta este foarte greu.Sakura este un ninja medic foarte bun si o mosteneste pe Tsunade,profesoara ei.Sasuke in schimb si-a dezvoltat tehnicile in timpul stat cu Orochimaru si acum este strong.Insa,el a facut prostia de a-si ucide fratele si acum sa distruga Konoha ( pentru cei ce nu stiu , asta se va intampla in Shippuden ).
Cred ca il aleg pe Sasuke fiindca eu cateodata tin cu raul fiindca e mai interesant...Zuppy04
Next : Gaara vs Sasori
[Imagine: ItachiSig.jpg]






Gaara is the winner pentru ca super dragut fata de Sasori care e doar o papusa adevaru e ca este simpatic dar tot o papusa ramane (cred ca am ami spus asta o data pt Sasuori intrun alt post9).
Next:Itaci vs Sasuke (brother vs brother19.
Just the
way you know me..

Itachi versus Sasuke, lol, tipic. Ei bine, o să zic din ce am văzut până acum că nu sunt la zi cu Shippuuden-ul. Trebuie să recunosc că în Shippuuden Sasuke devine chiar cul, smexy, arătos, mişto, bad. În orice caz, genul de personaj superb pe care l-aş adora, dar Itachi mi-a plăcut încă de la început, în comparaţie cu Sasuke ( înainte nu aveam părerea asta, still ). However, cine poate să îi întreacă privirea aceea genială, his totally gorgeous eyes, perelina stil akatsuki care îi vine perfect and so on? Sasuke sigur nu. Plus că Itachi e mai deştept, sau era la început dar sigur a rămas până la final, e arătos, e mai mare, mai matur, mai bătut de soartă, mai super, mai frumos, mai orice decât e Sasuke. Bine bine mai arătos e sasuke din Shippuuden dar mie tot Itachi îmi place mai mult. I looove big brothers. Plus că Sasuke e stupid, prost şi idiot. Tot ceea ce Itachi nu este. Cred că se vede ce am ales.

Zetsu versus Sai

Bine inteles ca Sai. Este prinrte personejele principale in schimb Zetsu apare mai rar.
Next : Jiraiya vs. Tsunade
[Imagine: nunu.jpg]
My movies:Operele Mele
My little children:.::Min::. , Frozen Soul, ~MusicxD~.
Nasica:deeaH2elen
Nepotica mea: Venus-Roseta
My sweet neighbor:Kayla.

Destul de greu sa aleg intre Jiraiya si Tsunade... Amandoi mi se par foarte puternici si inteligenti (desi la Jiraiya nu sunt intotdeauna sigura de asta 71). Tsunade e si un medic foarte bun si desi uneori in cearta mult pe Naruto, tot tine la baiatul asta. Jiraiya este si el ok, il invata multe pe Naruto si il si protejeaza, dar uneori e cam aiurit, enervant si pervers. Asa ca, de data asta o aleg pe Tsunade.

Shino vs. Kabuto
[Imagine: sig_reinoir.png]

Shino vs Kabuto... well that's a weird choice.
Pai amandoi sunt destul de ciudati si totusi foarte diferiti. Shino nu vorbeste aproape deloc, in timp ce Kabuto e foarte vorbaret din cate mi s-a parut mie. Kabuto e asistentul personal a lui Orochimaru, in timp ce Shino e doar ninja in echipa lui Kurenai. Deci pentru mine, pana acum 1-0 pentru Kabuto. Shino are niste jutsu-uri ciudate mai ales ca e inconjurat mereu de gandaci (yuck!). Deci 2-0 pentru Kabuto. La aspect, cred ca iar o sa ii mai dau un punct lui Kabuto, pentru ca imi place mai mult de el decat de Shino. So the winner is...Kabuto!

Next: Pain vs. Tobi
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine


Pai, sa vedem...Nu prea imi plac personajele astea dar hai sa incep. Pein nu a avut o viata chiar grozava si chiar mi-a fost mila de el pana l-a omorat pe Jiraiya. Tobi mi s-a parut chiar amuzant cum se prostea sa fiu sincera. Ma facea sa rad intruna. Acum sincer, ma intreb ce fata ar fi facut Sasuke daca Madara se prefacea din nou ca este Tobi. Adica nu ar mai incerca sa distruga satul daca un tantalau iar spune asa ceva. Deci desi il urasc de moarte, il aleg pe Tobi.

Next: Shino vs Ino

L-as alege pe Shino, imi place mult de el, mi se pare mai simpatic decat Ino, calmul lui e amuzant. Desi nu imi plac gandacii dar poate ii ia pe cei din casa mea, daca avem.
Next: Chouji vs Shikamaru
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24539 O dorinta....oare se poate indeplini? ( one-shot)
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=22963 Te iubesc, te doresc, doar incerc sa te amagesc!
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13236 - vampiri? atunci ai venit la locul cu crini



Hmm.. grea alegere39.. sincer:]]. Cred ca il aleg pe Shikamaru- e lenes, cu capul undeva in nori, doar ff inteligent15. In schimb Chouji, la unele faze, ma face sa rad in hohote10.
Next: Hinata vs Tenten.
[Imagine: 11qpgxx.jpg]

Naruto FanFiction || Vreau sa fiu EU



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Pe cine algi? Ryuu 3 3.547 11-11-2009, 12:08 AM
Ultimul răspuns: Tox
  cine ai vrea sa fi? Iofly_murasaki 1 2.424 13-07-2009, 10:49 AM
Ultimul răspuns: Amy8D
  pe cine urasti din naruto Ryuu 5 4.260 25-10-2008, 09:19 PM
Ultimul răspuns: Shilpa
  Cu cine semanam? Magica Bloom 2 3.035 16-03-2008, 11:40 PM
Ultimul răspuns: Magica Bloom
  Cine e Kagome? Mikomi_Aikou 1 3.299 09-01-2008, 09:34 PM
Ultimul răspuns: kana-chan


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)