Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Rate the song v3.
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Interesant. Nu am mai auzit de formatie, de melodie nici atat (descopar ca nu am mai auzit de multe de pe aici, trebuie sa dau mai des pe la topic, sa descopar formatii hehe). Ma duce cu gandul la Disturbed parca, refrenul mai ales. Imi place instrumentalul si vocea tipului, it's quite catchy, desi mmm.. dubioasa intr-un fel greu de explicat 21 ii dau totusi un 8 pentru ca nu mi se pare ca vocea tipei se potriveste acolo.

http://www.youtube.com/watch?v=PQtRXqBQETA

i dunno how to video ._.
Edit: oh. deci se transforma singur. buuun.
I ain't such an enormous fan of Serj, either SOAD. Yet, I can't negate that he has some kind of a voice that tickles my ears in a pleasurable way. I'll rate it a 9; I also like the video.

http://www.youtube.com/watch?v=Zto1E_gOO...3OVeRrUwO3

I don't even know why I listen this. It's all about the rain.
Epica rules, a? da mai mult de 10 dar nu pot s? dau. 2

Gotta love Tyr. De cand au scos Shadow Of the Swastika nu i-am mai apreciat atat de mult, but f**k it, they're awesome. 9.5. 4

Interesanta melodia,instrumentalul in special,ar merge ca near ending la unele jocuri ii dau un 9.

Recunosc ca e prima melodie pe care o ascult de la aceasta formatie, insa mi-a placut ce am auzit. Mesajul din versuri este unul de actualitate cu care multi oameni ar putea sa se identifice, iar instrumentalul este antrenant si in forta, fara a deveni agresiv astfel inca sa zgarie la ureche. Ce nu mi-a placut a fost interpretarea solistului, pur si simplu nu a fost pe gustul meu, mi s-a parut monotona si neconvigatoare. 8 este nota mea.

Imi place Lindsey, insa coverul asta nu ar prea caracteriza-o, cred. Si nu-mi place vocea tipului de la inceput. Buuuut 9 for the instrumental.

http://www.youtube.com/watch?v=YncNm0WQY...oyfbHVK7g1
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20