Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Rate the song v3.
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Ştiu melodia de cevaa vreme, totuşi nu îmi amintesc s-o fi auzit pe la CSINY. A fost o perioadă în care mă obsedau creepy shits like this şi îmi ocupam timpul ascultând numai "aşa ceva"-uri. Totuşi, am depăşit perioada deşi încă mă pasionează. Cum am spus, nu e prima oară cqnd ascult melodia, îmi place Fever Ray, îmi place mult melodia, e printre favoritele mele. Deci 10 - awesum voice, awesum lyrics, awesum song, bla bla.

Next: Graveyard - Uncomfortably Numb

Enjoy ^^

xoxo, Ang.
Imi place melodia asta. Imi inspira asa un fel de 'lasa-ma sa te las'. E perfecta ptr ora asta si starea generala de nesomn. Imi place vocea lui nenea vocalist, si imi place foarte mult chitara aia dintre strofe. Refrenu e cam meh, dar restul melodiei compenseaza. 8

click
restul e can can.
Nightwish - Nu sunt o mare fană, dar pot spune că ascult din când în când în momente în care îmi mai aduc aminte de trupă. Nu mă pasionează atât de tare, dar versurile cât şi vocea solistei sunt absolut... minunate, liniştitoare, iar partea în care apar drums and guitar sounds sunt mult mai frumoase. O combinaţie frumoasă între light and hard. Yep, îi dau 9. ^^

http://www.youtube.com/watch?v=UWlSw5Kb0dg
Ehhe..Metallica b-)! Ascult Metallica, nu foarte mult, insa e una dintre cele mai EPICE trupe si stiu foarte multe piese tari de la ei, insa sincer, pe asta n-o stiam 39(sa mi se taie capu')! E foarte tare, e genul meu, ce sa mai. So...piesa asta e trecuta in lista "EPIC SONGS. . .EPIC!!" si bine inteles ca-i dau 10!

Take this 16:

http://www.youtube.com/watch?v=YBxXEx4lx4M
Oh, m-am îndrăgostit de melodia asta după ce am văzut un amv cu Naruto bine făcut cu ea. Eram înebunită după Shipuuden atunci, acum mă mai uit când am timp la câte un episod. 30 Seconds to Mars e una din trupele mele favorite, iar această melodie de asemenea. Văd că sunt în măsură să dau numai note mari în ultima vreme. 10!

http://www.youtube.com/watch?v=em3-CFkl3gY
Ok, nu vreau sa sun ca o baba, dar dropul ala m-a bagat in spital. Nu stiu, si microfonia cred ca e mai usor de ascultat. Inceputul, genial, dar dropul...sunetul ala era cel mai potrivit instrument pentru lobotomii. Nu stiu, poate sunt eu prea depasita, dar nu inteleg. Poate boxele mele sunt random, dar nu pot sa ascult asa ceva. 4

click

exista si o varianta dubstep de la melodia asta de MT Eden, dar originalul e mult mai chill.
Eu nu ştiu de versiunea dubstep, dar asta e de o frumuseţe aparte. Vocal impecabil, versuri foarte frumoase şi linia melodică "curge" aşa lin. E numai bună pentru perioada aceea în care te-ai plictisit de ce muzică ai şi vrei ceva "uşor digerbail". O să-şi facă loc în playlistul meu cu siguranţă. Foarte frumos, 9. ^^

Meh

xoxo, Ang.
Skid row, formatie geniala. Melodia mea preferata de la ei este In a darkened room (trebuie sa o asculti, daca nu o stii). Si asta e super frumoasa. Vocea lui bach e genius si merita toate notele de 10 din lume. Asa ca fara alte adaugiri, 10! (zici ca sunt la dansez ptr tine)

click
Cred ca cea mai buna melodie de pe noul album al celor de la Massive Attack,Paradise Circus reprezinta fenomenul trip-hop cel mai bine.O melodie hipnotizanta,cu versuri interesante ce ma duce mereu cu gandul la Luther(serial,du-te si uita-te daca nu l-ai vazut pana acum ).Cantecul reprezinta,din punctul meu de vedere,o relatie in care unul dintre cei doi,cel mai probabil el,iubeste mai mult decat ea.
Si pentru ca nu mai am nimic de adaugat,las aici ceva de pe wikipedia ce mi s-a parut foarte interesant.
This song is inspired on a 70's porn film called The Devil in Miss Jones, the woman on the song's video is the main actress Georgina Spelvin. The mention of the fly regards the end of the movie, in which a sex addict woman is "confined to a small room with an impotent, sexually uninterested man who is more interested in catching flies than her" (wikipedia).


http://www.youtube.com/watch?v=hk41Gbjljfo
Ce pot spune, un cântec vechi dar foarte interesant. Am impresia că am amuzit de tipul ăla care cântă, nu mai ştiu, eram mică, poate din casetele lui mami. Oricum melodia este destul de expresivă... şi nu prea mai ştiu ce să spun. XD Pe scurt îmi place.

Click
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20