Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: My world, my oneshots [18+]
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5
Hye ^_^
pentru inceput.. Descri chiar foarte bine , mie personal imi place , consider ca exprimi sentimentele foarte bine , numai ca aici ar fi fost mult mai bine daca ai fi dat putin mai multe detalii , ceva mai amplu , dat fiind ca eu consider ca te pricepi in acest domeniu stiu ca poti face ceva extraordinar , ma astept la mai mult din partea ta .
Ai avut destul de multe greseli de tastar si cred ca una de exprimare :-? . Eu acestea le-am observat:
Aceasta , dupa parerea mea este cea mai importanta :

Tine-ma de mana…nu imi da drumul , te rog…
Ar fi fost corect : Tine-ma de mana... nu-mi da drumul, te rog!

Mintea mea ma ghideaza insa eu nu mai bag in seama nimic
Crede ca ar fi fost mai bine asa: Mintea mea ma ghideaza, insa eu nu mai bag in seama nimic.

Nu stiu ce voi face, cum am sa stapanesc atat durere, gata sa imi rupa inima
E bine asa , dar nu ar suna mai bine : Nu stiu ce voi face, cum am sa ma stapanesc atata... durere care e gata sa imi rupa inima .

Dar de ce sa faci asta. Esti mult prea egoist si in acelasi timp mult prea bun cu mine ca sa imi mai pese de cum ma simt.
Trebuia semnul intrebarii : Dar de ce sa faci asta? Esti mult prea egoist si in acelasi timp mult prea bun cu mine ca sa imi mai pese de cum ma simt.

Dar ce ma conteaza
Dar ce mai conteaza?

Sau cuvantul potrivit ar fi fost 'adio'...de ce ma amagesc...
Spatiu dupa punctele de suspenise: Sau cuvantul potrivit ar fi fost 'adio'.. .de ce ma amagesc...

Rad. Ma simt umilita.
Rad, ma simt umilita!

sa nu uiti sa pui spatiu dupa punctele de suspensie[..] okey ? ;)
In rest mi s-a parut bine , iti astept urmatoarea creatie .
>:D<

EDIT:
Am uitat , sangele , de unde ? =_= Poate sunt eu ametita.. dar poti sa-mi explici acea parte ,?Chiar vreau sa stiu din ce parte a corpului provenea sangele .
Hey ^_^ Dupa atata intarziere am sosit si eu p'aci :> Si imi place :P Greselile s-au zis mai sus asa ca nu le mai repet. E vorba despre baiatul pe care l'ai iubit/il iubesti, nu?:( Oricum e cam trist dar merge. So, astept next. Edit: Well vad ca si aici nu stiu cum fac de fac mereu spam. Imi cerc inca o data scuze ptr asta
Asta chiar m-a lasat perplexa! :x Chiar e buna povestea si chiar te exprima pe tine. Esti capabila sa ma atragi in ceea ce se petrece, ma faci sa simt si eu, intr-o oarecare masura tot ceea ce ai descris acolo, ceea ce admir.:x
Sfarsitul a fost de-a dreptul grandios, plus ca povestea ma face sa ma gandesc la realitatea in care se afla multe alte persoane din ziua de azi. E crud, de-a dreptul crud, iar ceea ce ai creat ma inmoaie si pe mine, intr-o mica masura, de altfel,pentru ca indiferenta este la ordinea zilei in mintea sau in sufletul meu.
In concluzie, am numai cuvinte de lauda despre ceea ce ai creat, greseli chiar nu am vazut. Imi pare rau pentru ceea ce s-a intamplat, se vede foarte bine tristetea care te-a cuprins.:-<. Lasa in urma, mergi mai departe, nimeni nu merita sa te gandesti la el. ;)
Bună ^.^'.
Pentru început titlul îmi place, dar nu cred că trebuia să pui punctele alea de suspensie decât după ,, te rog ". Câteva virgule sunt puse fără rost, în rest nu ai greşeli de tastare/exprimare ^.^. Îmi place cum ai descris sentimentele fetei, iar finalul nu-mi place, o laşi să moară : - w ? Vai ce rea eşti.
Ai pus câteva întrebări retorice, pe parcursul one-shotului şi ai dat o impresie vagă de implicare a cititorului.
Mie mi-a plăcut şi eu folosesc procedeul ăsta : )).
Să mă scrii, da ?
MMM...Imi place cel deal doilea capitol din acest post....iam....acel cu singele, foarte dragut...m-au trecut sentimentele pe care le simti tu, cred^^,,,
Succese tie la scris, astept sentimente:)
Hey tocmai ti l-am citit :D
Mi-a placut oneshot-ul numai cred ca mi-ar fi placut si mai mult daca eram in mood-ul trist la citirea acestuia...
Anywayz imi place cum descrii numai ca mi se pare ca personajul tau e cam...pesimist si tot evoca plecarea "lui"....De nu mi s-a intamplat niciodata sa bocesc dupa cineva si sa mor dupa asa ca chiar nu prea stiu daca ar mai fi ceva de adaugat la sentimentele ei. Eto.... "? am remarcat o imbunatatire la constructia frazelor si asta e foarte bine!!!! Sfarsitul ma pune pe ganduri. Poate o sa vina cineva s-o salveze sau poate nu...... Anwho BV, ma duc sa-ti citesc si noul tau fic/oneshot nu mai stiu ce era dar il gasesc eu!
Ja ne'!!!!!!!!!!!
Ohayooo. Etooo, am venit cu capitolul doi din acest oneshot. Vreau sa ii multumesc lui Soph (Juliette) pentru ajutor, domo arigato. Enjoy.

Imaginatie sau realitate?

Imi intorc privirea speriata. Ce a fost aia? Ceva tocmai a trecut prin spatele meu. Stai, unde sunt? Sau mai bine zis, cine sunt?
Un sentiment de groaza imi strabate corpul. Simt cum pierd acea informatie esentiala. Nu stiu cine sunt. Cum…
Ceva se misca sub picioarele mele. Imi place privirea si spre oroarea mea vad cum mii de maini ma tin de picioare, incearca sa ma traga intr-un abis intunecat si plin de durere. Strigatele sunt asurzitoare pana ajung sa fie o voce care cere un singur lucru.

Ma trezesc speriata. Ce cosmar…
Imi trec mana prin par si simt cum mi se agata de ceva. Incerc sa il desprind cand imi dau seama ca e prins de incheietura mainii mele. Ma ridic si incerc sa ajung la oglinda. Ce se intampla? Unde a disparut oglinda? Parca era aici pe usa dulapului…simt cum nu mai am aer. Ceva ma strange de gat, oprindu-ma sa respire si incetinandu-mi bataile inimii. Simt cum ma sufoc…

Trag aer putenic in piept. Ma ridic intr-o mana si tusesc cu putere apoi privesc in jurul meu. Ma aflu intr-o camera plina cu oglinzi. Ce naiba se petrece aici? Delirez?
-Mai tii minte?
Ma intorc speriata.
-Cine e? intreb eu, gatuita de emotie
Nu imi raspunde nimeni. Cu fiecare secunda ce trece locul acela devea tot mai tacut. Imi privesc reflexia pentru o clipa, apoi pornesc in cautarea unei iesiri. Nu stiu daca sunt intr-un vis sau asta e realitatea dar am de gand sa aflu.
O usa. Vad o usa. Fericita alerg spre ea insa ma izbesc de…de mine. Eu stateam in fata mea ranjind, tinand in mana o lumanare. Imi trec limba peste buze si o sting dintr-o suflare.

Un tipat sinistru ma face sa sar din pat. Raman o clipa inlemnita, apoi rasuflu usurata, cu inima batandu-mi cu putere. A fost un cosmar, totul doar un cosmar. Imi sterg sudoarea cu mana si simt cum ceva imi zgarie fruntea. Revoltata, imi privesc incheietura. De-a lungul mainii venele imi erau cusute de piele cu o ata sangerie si groasa. Imi privesc membrul inlemnita. Simt cum acea ata incepe sa se miste incet si isi schimba forma, marindu-se si latindu-se, facandu-ma sa urlu de durere si spaima. Prind o ata si trag cu putere. Raman cu ea in mana, in timp ce sangele imi curge siruri. Imi acopar mana cu palma si strang, incercand sa opresc sangele cald sa curga, apoi intru in baie cautand dupa trusa de prim ajutor.

Deschid usa cu putere si pasesc inainte. Simt cum imi fuge pamantul de sub picioare. In aceeasi clipa cad pe ceva moale si cald. Imi deschis ochii, incercand sa vad ceva, insa incaperea era intunecata. Reusesc sa deslusesc o lumanare asezata pe o masa rotunda. Ma apropii si vad o cutie de chibrituri langa. Aprind un betisor si dau viata lumanarii, apoi privesc in jurul meu. Nu vad nimic special, pana cand simt cum ceva umed si cald se urca usor pe piciorul meu. Zbier dezgustata, in timp ce incercam sa ma eliberez ce acel ceva. Scap lumanarea de podea si vad pe ce sedeam de fapt.
PRIMAAAAAAAAAAAAAAAAA, dau edit apoi : >.
Postpreascurtcesazic.

EDIT:
Titlul e mai bun de data asta, şi chiar îmi place, mă bucur că nu ai mai pus acele puncte de suspensie.
,, Parcă era aici pe uşa dulapului...simt cum nu mai am aer. " - ,, Parcă era aici pe uşa dulapului. Simt cum nu mai am aer. " Ar fi arătat mai bine.
Povestea în general îmi place, dar nu trebuia să fie una yaoi : > ? Ultima frază m-a lăsat totaaal în ceaţă, mai există o continuare, nu ?
Spor ;;) :> .
Oiiii.
Me here. :>
Let's see.
Oh, capìtolul asta cu siguranta ca-i mai bun decat celalalt. In general povestea este destul de buna, si la fel ca Snowy, ma intreb. M-ai exista o continuare ?
Adica ar fi culmea ca asta sa fie ultimul, pentru ca eu sunt putin in ceata.
Si ca tot venii vorba, vocea aceea misterioasa, cine e ? Ce era acolo, defapt ? Pe ce s-a asezat ?
Da stiu, sunt multe intrebari, dar chiar sunt curioasa sa vad ce se intampla incontinuare.
Sper ca vei fii la fel de rapida cu nextul, da ? ; ; )
Bafta.
Oooh....Deci m-ai lasat in ceata cu cosmarurile multiple dar arata destul de bine :D L-am citit foarte repede fiindca e prea scurt :(( Am auzit ca oneshotu-rile trebuie sa fie scurte dar ai abuzat de adjectivul scurt :((
Anywayz vreau sa vad, mai bine zos sa citesc continuarea:P
Poatesta pe iubitul ei care era beat in baie :))
Ja ne and Gambate ne !
Pagini: 1 2 3 4 5