Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: My world, my oneshots [18+]
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5
Bună. Îmi place enorm de mult, chiar ai talent <3.
A avut o aventură cu ăla ? Wtf, mda stai e yaoi. Nu mă dau eu în vânt după asta, dar se pare că mi-ai trezit interesul.

,, -Ales, mă bucur că ai reusit...
-Da, reuşeam şi mai bine dacă mă anunţa soră mea mai repede, o întrerupse acesta, nemulţumit. "

Când am citit asta am râs destul de tare, nu mă întreba nici eu nu ştiu de ce =.=. Este partea mea preferată. Mor de nerăbdare să văd ce se va mai întâmpla ^^. Anyway vreau next-ul fast ! Sau vezi tu ce păţeşti, da?

Love ya'. >:D<.
Bunaa
Nu am gasit nicio greseala (dar nu garantez ca nu exista)
Imi plac dialogurile..nu sunt seci..si nu te zgarcesti la descrieri..ba chiar ai din abundenta. Sper sa mai postezi, tine-o tot asa.
Si spor la scris si multa imaginatie! >:D<
Uuu, ce am noi aici. :>
Pentru inceput imi plac one-shot-urile tale. Si iti spun de acum ca vreau next-ul. : - w
Mi - a placut aia cu profu' de fizica, dar actiunea imi pare cam grabita >.<'. Greseli de tastare nu am vazut, bun, nici nu am stat sa ma uit dupa ele :)) si descrierea a cam lipsit.
Acum la asta yaoi mi - ai trezit interesul, abia astept sa vad ce sa intampla in continuare, vreau sa vad reactia lu' Ales 8 - >
Btw, eu astept next-ul.
Spor la scris si bafta. >:d<
Numai atat ai scris???Tu glumesti eu vreau savad actiuneee!!:go:
Anywayz e destul de bine construit dar desrierea tot lipseste...Descrie cum arata scoala, profa, ce anotimp era, descriele trasaturile mai bine dar fi atenta sa nu umpli oneshot-ul de descriere....anywayz e dragutz dar e scurt :yada:

Imi place ideea dudette,
Astept Nextu' ja ne !:bye:
Yaaaappp...Ce DRAGUTE!
Primul one-shoot e adorabil si in a doua parte>>kheem>>cui nu ia placut acea descriere amoroasa?!^__^
Cel cu Yaoi, al doilea one-shoot...mmm...stii chiar ma pus pe ginduri^^......>:)Ce asa ocupatie avusese ei vara?:))
Ma anunti si pe mine cind faci next>>
Ohayooo mina and sankyu. Ma bucur ca va plac aceste oneshot-uri si imi cer scuze pentru primul capitol, e scurt. Sper sa ma revansez cu acesta. So enjoy.

Decizia

Vantul batea lin printre copaci, facandu-I sa se miste usor. Se auzea ciripitul pasarilor care isi luau zborul pe cum soarele se ascundea dupa nori.
In biblioteca scolii cu numarul 9, parea ca zgomotul era o blasfemie.

-N…Novah.
-Chiar el, raspunse baiatul ce il privea pe Ales din coltul camerei. Acesta purta o pereche de pantaloni gri, inconjurati de o curea neagra si o bluza galbena acoperita de o vesta de culoarea pantalonilor. Parul ii era negru, scurt, aranjat aiurea. Statea cu mainile in buzunare, asteptand ca prietenul sau sa ii raspunda. Vazand insa ca acesta nu mai are de gand sa spuna nimic, lua cuvantul.
-Mai sa fie, ce primire calduroasa. Te pomenesti ca nu te asteptai sa ma vezi aici.
-Nu..nu ma asteptam, e adevarat.
-Hmm? Doar ti-am spus la sfarsitul verii ca ma transfer. Ai uitat?
Intrebarea il lua pe nepregatite pe baiat, care nu isi putea lua ochii de la cel ce ii transformase ziua din ‘plictisitor’ in ‘fara cuvinte’.

Flashback

Marea era agitata. Sunetele ei ajungeau pana in camera unde cei doi baieti isi alesesera sa isi petreaca noaptea. Nimic nu le tulbura somnul, dupa ce isi obosisera trupurile daruindu-si placere ore intregi.
Unul dintre ei, deschizandu-si ochii, isi indrepta privirea spre iubitul sau. II admira somnul netulburat si lipsa de durere. Ura gandul ca va trebui sa il piarda, dupa ce totul fusese doar o aventura.
Dar nu. Trei luni nu insemna o aventura. Si ajunse sa se cunoasca mai mult decat anticipase. Nu se putea indura sa il lase sa plece. Trebuie, trebuie sa vorbeasca cu el de dimineata. Trebuie sa ii spuna ca il va urma.

End of flashback


Ales isi amintii. Poate prea tarziu, insa o facuse. Adevarul era ca nu il crezuse in stare, nu crezuse nici o clipa ca va trebui sa il vada din nou, sa ii intoarca privirea. Novah, el era cel care il initiase in tainele iubirii, cel pentru care viata avusese un sens, cel pentru care isi sacrificase gandurile si idealurile. Nimeni nu stia adevarul ascuns in spatele acelor luni. Si erau amintiri, decizii pe care le luase pentru ca acea aventura sa insemne mai mult pentru amandoi.

-Spune-mi Ales, iti aduci aminte?
-Da, imi aduc. Insa nu asta e problema.
-Problema? Nu ar trebui sa fie nici o problema. M-am tinut de cuvant, asta e tot ce conteaza. Nu am de gand sa te mai pierd nici o clipa, acum ca te-am regasit.
-Nu stii ce vorbesti, ii raspunse raspicat baiatul.
Novah il privii banuitor.
-Ce vrei sa spui?
-Aici, aici e toata viata mea. Am colegi, profesori si parinti pe care nu ii pot dezamagii. Nu pot lasa totul balta pentru o aventura.
-A fost o aventura. Acum, e ceva mai mult. Nu iti dai seama? Vrei aceleasi lucruri pe care le-ai avut cat timp am fost impreuna.
-Inceteaza. Nu mai are rost sa vorbim. Asta e decizia mea si nu am de gand sa mi-o schimb.
Novah se apropie de el, incet. Isi trecu mana prin parul lui, simtindu-I mireasma apoi isi apropie chipul de al baiatului. Nu avea de gand sa il piarda. Cu nici un prêt.
-Vezi tu, avem o problema atunci. Daca nu vrei sa iti schimbi decizia, va trebui sa te iau. Cu forta.
Ales ii dadu mana la o parte, uimit.
-Nu ai face asta.
-Ba da si o voi face, ii spuse acesta, prinzandu-l de mijloc si sarutandu-l, obligandu-l sa il primeasca. Buzele celor doi se jucau incontinuu pana cand Ales se retrase in acel joc.
-Nu o sa te las. Iti garantez.
Novah il privi cu pofta, apoi se intoarse si iesi din incapere, lasandu-si prietenul sa cada langa un raft, lipsit de putere.
O.o Gay!? :o:o:o Original :> Deci nu ma asteptam la asa din partea ta :> Sau da??:-? In fine. Ceea ce e important e faptul ca imi place:> Descrierea,naratiunea si dialogul mi'au placut asa ca nu comentez.Am vazut o greseala de tastare da nu e grav.In rest nimic.Astept next :*
Bună >:d<.
,, Marea era agitate. " - > agitată, poate ^^.
Îmi place, dialog a fost din plin şi deloc sec, asta a fost partea mea favorită :x. Descriere ai avut şi naraţiunea este şi ea acolo, că dacă n-ar fi nu s-ar mai povesti, nu ? Acel sărut m-a lăsat mască, da se vede că nu am citit în viaţa mea ceva yaoi =))), dar există un început pentru toate. Vreau next-ul şi fă-i pe ăştia doi să fie împreună, da ? : ))
:bye:
OMG!...Mersy ca mai anuntat>>>asta era si in inchipuirea mea ca continuare:))
Foarte nice>>mi-a placut>>e provocator>>cum il va rapi:))
Succese la scris>>>si ca de obicei anuntama;
P.S.>nush de ce dar imi place acest personaj Novah>>pe care l-ai implicat ca iubitu lu Ales:D>Chiar daca nu mil pot imagina fizic>>imi place haracterul lui^^
Iaiii, cum nu am ce face la ora asta, am zis sa iti dau un mic coment. :>
Aa, mi-a placut. Cum a spus si Snowy, astia doi trebuie neaparat sa fie impreuna.
Daca nu e in Loveless, sa fie aici, asa-i ? Anyway, stii tu despre ce tot aberez eu aici. : ))
Ai avut de toate si asta e bine. :]
Uuh, sarut intre cei doi 8->, asta mi-a placut. : > Nee, ce-ti mai place yaoi-ul. : )))
Ah, eu aberez cam mult p`aici. >_>
Sa pui next-ul cat mai repede. Abia astept sa vad ce va face Ales.
Spor la scris si bafta.
Pagini: 1 2 3 4 5