Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Sarutul trandafirului [ YAOI ]
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
asa deci o padure..si ce fac ei doi in padure...? hmmm hanii eu dau edit maine seara..gomene!
EDIT Deci ma haniii e un capitol uimitor de bun, m-ai lasat fara cuvinte, nu am ce sa spun. imi place faza cu "acum iti pui iubitul sa te apere?" si faza cu explicatie lui Kaoru despre Lucifer :)) asta a fost tare, imi place cum Kaoru se face ascultat si stie sa ii inchida gurita lui Shun, e chiar foarte dulce, si Shun cine se crede bree, regele junglei sau cum..ef lasa ca ii baga micutul meu mintile in cap. Si inca ma intreb ce vor face ei in padurea aceea..oare vor face pentru prima data nebunii pe pamantul rece?hmm gandeste-te si pune nextul
C-am atat ma hanii nu uita sa ma anunti
Ohh!X( Shun este imatur, se comporta asemeni unui copil. Cred ca pana la urma, o sa-l omor eu X(
Revenind la "discutia" aprinsa dintre Kaoru si Keito, Keito chiar este pervers, poate genul tipului *Bad-Boy*>:) Nu ca nu-mi place, dimpotriva, sunt curioasa ce se va mai intampla.
Si cum spusese si Lary, ce vor face in padure?:> Te rog, vino cu capitolul!:go:
Capitolul XVI

Pornira inainte si se afunda in inima padurii, oprindu-se la adapostul unui luminis.
Se asezara la umbra unui copac si ramasera cateva minute in liniste.
-E atat mai frumos aici. E locul meu preferat din intreaga padure. Cand vin aici, ma simt atat de linistit. As vrea sa fie ca acum, fara zgomotul masinilor si mirosul de benzina, vorbi barbatul, in timp ce admira peisajul.
Inspira adanc, dupa care isi muta privirea spre Kaoru. Pentru el, baiatul incepu sa devina o persoana fara de care nu putea trei. Nu isi putea imagina i zi fara el.
Ofta adanc si inchise ochii pentru a asculta sunetul naturii.
Brunetul se apropie de el ingrijorat. Cand fata lui era la doar cativa cenrtimetri de cea abarbatului. Natsuhi isi dechise ochii si il stranse in brate pe baiat.
Deodata , intr-o tufa din spatele lor se auzi fasnetul unor frunze. Inima lui Kaoru incepu sa-i bata cu putere in piept. Se stranse mai aproape de Natsuhi, pea carui chip aparu un zambet viclean. Desi stia ce se afla de partea cealalta, vroia sa profite din plin de acea situatie.
Isi apropie fata de orechia baiatului, soptindu-i:
-Iti place sa fi aproape de mine? Sunt sigur!
Fosnetul deveni din ce in ce mai puternic si spaima baiatului crestea in fiecare secunda. Parca uitase ca era la gatul cui era. Isi incolaci bratele in jurul taliei brunetului, apropindu-se si mai mult de el, in timp ce mintea lui Kaoru imbla prin locurile inca necunoscute. Nu se putea conecentra decat la acel fasait si isi imagina ingrozitoarea creatura ce va iesi de acolo, cu coltii ascutiti ranjindu-i in fata si sfasindu-i toata carnea de pe maini. Vedea creatura cum il devora si, cand zgomotul se auzi mai aproape de el, simtea cum inima i se opreste in loc si sangele ii ingheata in vene.
Deodata, zgomotul inceta si un iepuras dragut isi facu aparitia din tufa. Ii privi pe amandoi cu ochii acei albastrii si mari, dupa care incepu sa alerge in directia opusa.
Cand il vazu, Kaoru nu mai stia ce sa creada. Serios, ii fusese frica de un iepure? Cat de prost putea fi?
Simti ceva rece pe gat si observa ca e in bratele lui Natsuhi. Barbatul il saruta usor pe gat si ii trasa cu limba marginea urechii. Se zbatu sa iasa din stransoarea lui, dar renunta vazand ca nu reuseste.
-Ce crezi ca faci?
Barbatul ii ridica barbia in incercarea de al saruta. Insa nu reusi, deoarece vocea lui Shun il facu sa tresare. Temandu-se ca roscatul ii va vrdea, se rotogollira pana dupa tufa din care apruse ierurasul. Natsuhi scoase un geamat de durere cand spatele lui facu contact agresiv cu pamantul. Chipurile le erau atat dr aproape incat baiatul ii simtea respiratia pe frunte si ii vrdea pieptul larg cum se ridica si cobora in ritm alert. Statea cu o mana pe pieptul acestuia sprijindu-se se o piatra cenusie.
-Imi pare ... incepu Kaoru, dar nu reusi sa termine , deoarece acea piatra era de fapt un melc, moment in care cochilia crustaceului se crapa sub greutatea lui si mana ii aluneca intr-om parte. Buzele lui ateriza peste cele ale lui Natsuhi, intr-un sarut dulce si bland.
Obrajii lui Kaoru erau acum de un rosu sangeriu si ochii larg deschisi ai acestuia priveau chipul palid al barbatului. Desi, la inceput, acea atingere umeda ii parea neplacuta, dupa cateva clope acea neplacere se transforma intr-un moment cu totul special.
Privirea lui Natsuhi parca ii taia respiratia si plamanii cereau cu disperare oxigen.
Dupa alte cateva clipe, isi ridica stanjenit capul si privi in partea opusa.
Barbatul schita un zambet bland, vorbind ironic:
-La inceput am avut impresia ca nu vrei sa ma saruti, dar acum vad ca ai luat initiativa si ai inceput primul.
-Imi pare rau pentru ...
Barbatul ii atinse buzele cu aratatorul si sopti, parca nevarand sa-l auda nimeni:
-Saruti foarte bine!
Baiatul vru sa se ridice rusinat, dar vocea lui Shun , care tocmai intra in lumunis il opri:
-Stiu! Stiu! Mu ma mai bate la cap! Am inteles ca te grabesti, dar ...
Facu o pauza, ascultand replica usturatoare a barbatului de la capatul liniei telefonice. Incerca sa scoata cateva cuvinte, dar se opri cu chipul inspaimantat, transpirat curgandu-i de pe frunte.
-Ala mic stie prea multe. Va trebui sa incep cu el.
Dupa alte cateva minute in care roscatul mai mult asculta decat vorbea, ajunse cu discutia la un obstacol ce trebuia in mod obligatoriu eliminat: Keito.
-Da! Inteleg care e problema, dar bufnita acea batrana are ochii si la spate, astfel ca mi-e greu sa-l prind de unul singur. Chiar daca as incerca sa-l termin cand ... sti tu cand, mi-e frica sa nu apara fratii ai enervanti ai lui. Si copilul ala ma scoate, pur si simplu, din sarite. De fiecare data cand il vad, turbez de furie.
Facu inca o pauza scurta, dupa care continua:
-Si mie mi-e dor de tine! De fiecare dat cand sunt cu Keito, imi imaginez ca esti tu in locul lui. Ce prost! Chiar crede ce il iubesc cu adevarat? Il am la degetul mic. Si daca ii spun sa se arunce intr-o fantana cu o piatra in brate, ma asculta. In curand, casa si avereavor fi ale mele ... adica ale noaste. Naivul acela va disparea in doua zile.
Inchise telefonul si il vara in buzunar.
-Ha! Ha! Ha! In curand, totul va fi al meu!
Se intoarse in casa unde Keito si Saisei jucau sah.
Dupa plecare lui Shun, Kaoru se ridica grabit, vrand sa se departeze usor de Natsuhi. Observand ca baiatul il evita, intreaba:
-Esti un pusti tare ciudat. O data ma saruti; dupa care imi eviti chiar si privirea.
-Hei! Stai putin! Nu eu te-am sarutat! Mi-a alunecat mana si ...
-Dar ti-a placut? il intrerupse din nou barbatul.
-cum, mie? Nu am spus asta!
-Ai gandit-o!
Brunetul ramase fara cuvinte. Orce ar fi spus in continuare, i-ar fi dat de bol sentimentele. Vru sa schimbe subiectul, dar nu i veni mai nimic.
Mai privi o data melcul ramas fara cochilie care se indepatra usor spre padure. Isi verifica mainile sa avada daca nu ii ramasese vreo urma sau rana. Din fericire, nu avea nimic.
Se uita atent la locul de unde vorbise Shun la telefon.
-Stiam eu ca e ceva in neregula cu baiatul ala, dar acum sunt sigur, vorbi Natsuhi.
-Cred ca stiu cine e " ala mic", adauga Kaoru.
-" Ala mic" sunt eu si are dreptate cand spuse ca stiu mai multe decat trebuie. Nu pot sa cred sa Shun i-ar face ase ceva fratelui meu, dar am un plan cum sa il opresc ... pentru totdeauna!
Se apropie din nou de Kaoru, il lua in brate si il privi cu dragoste adanc in ochii.
-Si nu il voi lasa sa-i spuna iubitului meu " copil ".
-Iubi ... cum? intreaba el confuz.
-Iubit, un cuvant format din cinci litere. Ce e asa greu? Iubit.
-Oh, nu! Nu sunt iubitul numanui.
Vru sa-l inpinga, dar cel din fata lui se opuse, zambind.
-Acum e randul meu!
-Rand la ce? intreaba Kaoru, neintelegand ce vroia sa spuna.
.......Am citit...evident!

Hm...Nu il credeam pe Natsuhi asa, dar pare dragut si ...pervers:))Adica nu stiu , ea asa..diferit de cum pare el de obicei, adica intai l-ai prezentat calm si serios, fiind cu " capu pe umerii" si acum..pare foarte diferit, eh, dragostea te schimba.
Shun ala e enervant si sper sa iasa repede din peisaj fiindca ma enerveaza numai sa-i citesc numele. Asa si Keito e chiar prost,adica, din ce citisem eu in capitolele trecute, stia ca se petrece ceva cu Shun, si atunci? ce astepta? Pare putin prostut..si oricum, si el ma enerveaza;;) Adica..se leaga de Kaoru si nu-mi convine ^_^
Succes la scris!
Deci cum ai putut sa nu ma anunti...? hanii sper ca nu esti suparata pe mine...Asa un pic de actiune.."Si nu il voi lasa sa-i spuna iubitului meu " copil "...e atat de dulce aici..bine scena cu sarutul copilului[: ))] nu este prea clara, adica este clara dar ai fii putut descrie un pic mai mult acel sarut, fiindca este prima lor "unire"...sau poate ma insel eu... in fine ce perversa esti..Natsuhi il lasa sa il stranga in brate, sa se teama cand el stie ca in tufis e doar un iepuras, ce ii mai place sa profite de situatie...si e randul sau hm..daa e randul lui Koru sa iti faca c i-ai facut si tu, doar ca el probabil iti va da un sarut pasional...si faza cu linsul urechii...ouf! din nou atat de dulce..la inceput nu i-a placut hm..da dupa, pun pariu ca ar mai vrea, poate..o sa...ii faci sa faca..si un pic mai mult, dar sa nu grabesti actiunea, e perfect asa ..incet incet. Si shun...e baiat rau hm, abia astept sa il vad cum sufera, si abia astept sa vad ce fete fac ceilalti doi cand vor auzi de sarutul lui Natsuji si Kaoru... Asa, ai cateva greseli de tastare, citeste de mai multe ori capitolul cu voce tare..si totul se rezolva.
Bine ma opresc aici cu comentul, sper sa ma anunti data viitoare..papa hanii
vezi ce faci cu capitolul urmator..ce planuri ai pentru cei doi?
Ms ca mi-ai spus.>:D<
Din pacate, nu mai sunt in stare sa dau acum un comm. Revin maine cu un edit.
Asa cu am spus [EDIT]

wow, bineinteles ca stiu la ce se refera Natsuhi;)) Si ce sarut:love: Revenind la Shun... Mi se pare chiar nenorocit. Stiam eu ca nu-i de incredere.[-( Si pun pariu ca "cel mic" este chiar Kaoru.
M-ai facut curioasa. Cine stie? POate ca in capitolul urmator, se vor intampla mai multe. Sa ne aduci nextul si sa nu ne tii mult pe jar.;)
Gambate>:D<
bunaa! >:D<
dau editt mai inkolo/maine ,k acu' m'ie somn=))
Capitolul XII

Barbatul isi apropie capul de cel al baiatului. Desi stia ca nu va accepta si a doua oara, spera ca s-a razgandit, dar acea speranta disparu cand barbatul isi intoarse privirea. Buzele barbatului ii atinsera doar obrazul.
-Ai un gat irezistibil! vorbi Natsuhi, miscandu-si capul intr-o parte.
La auzul acelei propozitii, obrajii baiatui devenira rosii, dar isi opri un geamat ce l-ar fi excitat pe vampir. Stia ca daca s-ar zbate, ar fi inrautatit lucrurile. Nu se putea compara cu el.
-Fa-o! vorbi brunetul, ceea ce il facu pe Natsuhi sa-l priveasca nedumerit.
Facu o pauza, dupa care continua:
-Musca-ma!
Vampirul il prinse de barbie si ii ridica usor capul.
-Nu! Nu vreau sa te ranesc!
-Dar tu bei sangele oamenilor.
-Nu al tau. Cand voi hotara ca e timpul, o voi face. Dar nu acum .E prea devreme, ata pentru mine , cat si pentru tine. Si orcum am mancat deja.
-Dar ...
-Am spus nu! De ce nu ma asculti!
-Dar eu vreau!Acum si aici!
-Esti sigur? Chiar vrei?
-Da, vreau. Mai mult decat orce pe lume.
-Esti sigur ca esti pregatit?
-Nu am fost mai sigur in lume!
-Daca asta iti e dorinta!
Baiatului i se parea ciudat ca Natsuhi accepta prea usor propunerea lui. Ceva nu era tocmai in ordine.
Dar nu apuca sa-si termine gandul cand ii vazu coltii cum cresc. Inghiti in sec, insa gatul ii uscat. Vroia apa.
Canini vampirului se apropiara din ce in ce mai mult pana cand simti varful unuia atingandu-i gatul. Atat ii trebuia sa realizeze ca ceea se facea nu e bine si facu cativa pasi in spate. Inima ii batu cu putere in piept, respiratia ii era ingreunata din cauza frici si sangele ii fierbea in vene.
-Stiam ca nu esti pregatit, insa totul la timpul lui.
Barbatul il lua de mana si il trase dupa el in casa.
-Hei, ce faci? protesta Kaoru, inca speriat.
-Vino pana nu ma razgandesc. Nu vreau sa-ti fac rau.
Ii elibera mana, dupa care ii arunca un zambet prietenos. Fara a se apropia de el, continua pe un ton calm:
-Imi pare rau daca te-am speriat. Nu am vrut, doar vroiam da-ti arat ca nu esti pregatit sa devi ceea ce sunt eu: un monstru care curm vieti nevinovate. Iarta-ma!
Baiatul nu mai stia ce sa spun sau faca, asa ca isi lasa privirea in pamant , urmarindu-l indeaproape pe barbat cand acesta porni din nou la drum spre casa.
Ajunsi pe hol, nu departe de sufragerie, Kaoru il striga:
-Opreste-te!
-Sa intamplat ceva? intreabacelalalt cu o voce blanda.
-Stii ... despre acel ... sarut ... eu ...
-Daca mai vrei unul, trebuie doar sa ceri.
-Nu e vorba de asta ... as prefera sa nu afle ceilalti.
-Ti-e rusine cu mine?
-Nu, dar ca fratele tau mai mare ...
-La Keito te referi?
-Da! Ma sperie si mi-e teama ca va incerca sa-mi fac mai mult decat tine. Si nu vreau sa-mi pierd virginitatea cu el, as prefera sa fi tu in locul lui.
Auzind ce prosti spuse, baiatul isi puse mana la gura. Nu ii venea sa creada ca acele cuvinte au venit tocmai din sufletul lui. Isi simti obraji rosi, vrand s ase depareze, dar Natsuhi era deja inaintea lui, cuprinzandu-l cu ambele brate de talie.
-Am stiut ca e cava special la tine de cand te-am vazut prim oara. Si acum stiu ce. Voi astepta cu nerabdare acea clipa.
Trecu mai departe pe coridor, tragandu-l pe Kaoru dupa el. Ajunsi in fata usii, ii elibera mana si o impinse intr-o parte. Ca de obicei, Shun ii intampina in prag, pe un ton ironic:
-Pe unde a-ti umblat, porunbeilor? A trecut ceva vreme de cand a-ti plecat. Sper ca nu ati facut prosti.
-Cum? Ca si tine? se apara Kaoru, incercand sa-si controleze furia.
-Catelusul s-a enerva! Ce bine imi pare. Chiar ma pricep sa enervez oamenii.
Brunetul ar fi vrut sa sara la el si sa-l stranga de gat dar Natsuhi il opri cu un zambet.
-Lasa-l! Nu marita efortul.
-Oh, uita-te la el cum ii ia apararea iubitului.
-Nu sunt iubitul lui! Striga brunetul in aparea lui.
-Serios? Mie mi se pare altceva. Calmeaza-te! Nu trebuie sa te enervezi asa usor.
-Dar nu sunt nervos, tipa el din ce in ce mai tare.
-Da, sigur! Chiar te cred!
-Nu mai comenta atat. Oricul ...
Dar nu apuca sa-si dupa propozitia la sfarsit pentru ca Natsuhi ii acoperi gura cu palma. Baiatul se intoarse mirat spre el, neintelegand ce vroia sa obtina prin acest gest. Isi apropie urechia de cea a baiatului si ii sopti ceva. In acel moment, toate privirile erau atintite asupra celor doi. Shun era gelos pe Kaoru deoarece Natsuhi il privea cu atata dragoste, ceea ce Keito nu facea niciodata. SAisei si-ar fi dorit si el un sarut din partea micului Kaoru, iar Keito mai mult de atat. Nu se multumea cu nu simplu sarut, vroia mai mult, mult mai mult decat i-ar fi oferit Shun vrodata. Sau toti ceilalti cu care fusese in trecut. Vroia premiul la care toti ravneau: pe Kaoru.
Observand reactia celorlatti, fratele mai mic zambi discret, dar Kaoru nu avea cum sa-i vada chipul. Se vedea pe fetele lor ca le era ciuda si ar fi dat orce doar sa fie in locul lui, macar pentru cateva secunde. Nici lui Shun nu prea ii convenea ca iubitul lui se uita dupa Kaoru. Pe el trebuia sa-l iubeasca, nu pe pustiul ala care nici nu stie ce e viata. Nu il intelegea pe Keito. Cum putea cineva sa se uite la el, la acel schielet ambulant, fara pic de minte in acel capusor mic al lui.
Ramase pe ganduri timp de cateva secunde, dupa care se aseza pe picioarele lui Keito si il linse pe ureche pentru a-l trezi la realitate. Barbatul ii raspunse, punandu-si mana pe fundul lui si il stranse in brate. Baiatul scoase un geamat, ceea ce ii facu pe ceilalti sa tresara.
-Luati-va o camera! se auzi replica lui Saisei.
-Keito ... incepu roscatul, dar se opri cand mana barbatului ajunse pe zona intima. Nu din nou!
-Dar tu ai inceput! Vroiai sa-mi spui ceva?
-De fapt, da. Trebuie sa-ti spun ceva. Eu nu sunt cine par a fi. Nu am avut niciodata amintiri cu fosti tai iubiti. Stiu ca te-am mintit, dar am facut-o pentru ca te iubesc.
O lacrima se scurse pe obraz si ateriza pe pantaloni barbatului.
Kaoru ii privi, neintelegand cum ar putea sa minta in acel mod.Shun era viclean iar Keito naiv sau se prefacea pentru a-si duce planul pana la capat.
Se elibera din stransoarea barbatului, cand telefonul roscatului incepu sa vibreze in buzunar. Fara sa-l deranjeze pe Keito, se departa putin, dupa care raspunse:
-Da? Ajung imediat. Nu voi intarzia.
Isi arunca telefonul in buzunar si isi intoarse privirea catre Keito, spunand:
-Trebuie sa plec, dar ma voi intoarce repede. Nu voi sat mult.
Porni spre usa si cand ajunse in fata ei, ii striga lui Kaoru:
-Sunt mai destept decat tine!
Deschise usa, dar cand sa iasa afara, uita sa-si ridice piciorul si se inpiedica pe prag. Tipa de durere, deoarece tot corpul il durea. Se ridica si isi continua drumul, chinuindu-se sa mearga.
Dupa ce usa se inchise in urma lui, Kaoru vorbi mai mult sine:
-Mai destept decat mine, serios?
heyyy yaa!!
a trecut ceva timp de cand nu am mai dat comentariu la tine...oricum, am citit toate capitolele si trebuie sa spun ca-mi place foarte, foarte foarte muuult!!
devine mult mai interesanta povestea dintre Kaoru si Natsuhi..sper sa evolueze ceva frumos din ea
alt ceva interesant este relatia dintre Keito si Shun..foarte interesant..desi mai bine ar fii sa mai iasa si keito din peisaj, parca prea mult se baga in relatia lui kaoru cu natsuhi..
anyway, imi place muult fic-ul tau, e unul dintre favoritele mele si sper sa te descurci la fel de bine si in continuare
<<daca nu cer prea mult, ai putea te rog sa ma anunti cand mai pui un nou capitol te rooog :o3>>
spor la scris si succes in continuare!
kiss yaa!!:*
Buna^^
Ok, deci Shun este mai mult decat un nenorocit! Si chiar este gelos... Dupa ce ca il minte pe Keito, mai are tupeu si sa fie gata de "actiune" tocmai in fata celorlalti. Apropo de actiune, faza dintre Natsuhi si Kaoru [cu suptul sangelui] mi s-a parut prea brusca. Adica una-doua, Kaoru ii cere vampirului sa il muste:| Btw, nu o sa iau in considerare prea mult, dar incearca sa fi mai atenta data viitoare la decursul actiunii;)
Hmm... In sfarsit ceva amuzant [adica intre Shun si Kaoru mereu exista ceva amuzant] : ce impiedicat:))
Pai cam atat. Sper sa nu intarzii cu nextul:* Bye
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12