Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Mister. ÃŽntâmplări de la miezul nopÅ£ii.
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
"Îmi pregătesc planul de evadare pentru diseară."- Ah, ce-mi place fraza asta. Imi semeni mie ! Parca te-am facut eu :)) A inceput sa-mi placa creatia ta. De fapt cui nu i-ar placea? Tie iti place asa-i? Da, tu! Cu tine vorbesc. Aha, nu-ti place? Vino pe la mine sa te aranjez eu>:) Gata people! Nu-s nebuna! Doar putin... aa bine, mai mult ^.^' Sa revenim. Faza aia cu "Cinste mortilor, ha ha ha!" [sau cum mai era] mi-a placut soo mutch! Ce pacatoasa esti! Rusine sa-ti fie. Dialog alea alea toate sunt bune. Ba chiar perfecte. Desi treaba cu cimitirul nu prea am inteles-o. Nu e vina ta, eu sunt mai grea de cap ^^'. Vezi ca am sa te bantui daca nu pui nexu' repede!

Lipsa de inspiratie. Din cauza somnului ^.^' Da, stiu e 1:10 ora :))

P.S= Nu's nebuna!
Salutare ,Alexandra!Ce mai faci ?M-am gandit sa trec si eu cu un comment dearece stii bine ca m-ia placut mult ficult tau de la inceput si inca imi place.Nu prea stiu ce sa comentez..totul e super .Greseli nu am observat.Nu prea imi place de acest Daniel ..m-i se pare prea pervers.Sau nu stiu cum sa ma exprim..dar e tare..daca s-ar intampla si vreo crima ceva.:))Imi pare rau ca nu am putut sa iti las comm la fiecare capitol.Succes in continuare .Pa pa
God , cat pot sa te ador.
Tare faza cu "insuportabilul ÅŸi inegalabilul Key Prostini" : )). Btw , tu stii ca mie imi place Key : - w
Mi - au placut ambele capitole (7-8). Ti - am spus si o sa - ti spun incontinuare ca imi place foarte mult cum descrii. Actiunea nu o grabesti si dialogul nu este sec.
Stii , ti - am mai spus eu pe messenger , cum as vrea sa fie 8 - >. Ah , si daca il faci asa , am sa mor : )). Sti doar ca ii ador pe amandoi , sunt geniali : >. Dar tot cu Key am eu ceva : )).
Heii`: - w stii cine mi - a lipsit ? piticania aia mica si amuzanta : )). Unde l - ai trimis ? : ))
Anyway astept capitolul urmator. Spor la scris si multa imagineisăn : >
Au revoir , amore >:d<
Capitolul nouă - Incantaţia

După ce am luat cina, i-am spus mamei că îmi este atât de somn, încât trebuie să mă retrag în cameră. Nu a bănuit nimic aşa că am luat-o la fugă pe scări, cu grijă să nu cumva să calc strâmb şi să cad. M-am pregătit pentru ieşirea din această seară, este într-un cimitir, totuşi, deci nu trebuie să fiu atât de elegantă. Blugii mei obişnuiţi şi un tricou roşu sunt de ajuns pentru a fi atracţia principală de acolo. Închid uşa cu cheia şi aşez patul în aşa fel încât dacă intră cineva, cumva în camera mea să nu-şi dea seama că nu sunt acolo. Mă strecor pe geam încet, încercând să nu fac zgomot. Categoric nu aş fi o hoaţă bună, nu ştiu absolut deloc să mă furişez prin efracţie. Aterizând în tufa de trandafiri, m-am rănit cu spinii acestora. Sângele a început să-mi curgă şiroaie, dar nu e momentul să stau să-mi plâng de milă, nu acum când Daniel mă aşteaptă nerăbdător. Am început să fug cu speranţa că nu şi-a dat nimeni seama de acel zgomot pe care l-am făcut, furişându-mă. Daniel se află la colţul străzii, proptit de maşina lui şi privindu-mă cu nişte ochii provocatori, care te fac să te topeşti. L-am luat în braţe, da ştiu un gest total neaşteptat şi disperat, dar aveam nevoie să-l simt aproape. M-a sărutat scurt şi a izbucnit nervos:
- Ce ai făcut ? Ce ai la mână ?
- Nu e nimic grav, crede-mă. Doar nişte zgârieturi.
- Doar nişte zgârieturi ? Tu chiar nu vezi că îţi curge sânge încă ? Uita-te la mine. Mie chiar îmi pasă de tine, înţelegi ? Te iubesc şi nu vreau să păţeşti nimic rău, în special când eşti cu mine.
Mi-a deschis uşa din dreapta şoferului şi a început să mă tamponeze pe zgârieturi cu o substanţă galbenă. " Ahhh, ustură. Dar stai aşa ! Mi-a spus cumva că mă iubeşte ? Nu pot să cred ! ". Apoi a pornit maşina grăbindu-se să ajungă la întâlnire. Din cauza mea am întârziat. Mă simt penibil, dar foarte fericită din cauza declaraţiei pe care tocmai am auzit-o.



***
- Ce vrei copile ? Tu vezi cât este ceasul ?
Micuţa piticanie stă în faţa mea cu nişte ochi plini de lacrimi. Este foarte înspăimântat şi tremură.
- Ce s-a întâmplat ?
- Este vorba de Claire, spune acesta cu un glas chinuit înăbuşindu-şi un suspin amar. Nu este acasă, am intrat puţin la ea în cameră să o întreb dacă am voie la calculator. Şi ştiu uşa era închisă, dar eu am cheia, aceea a fost cameră mea cu puţin timp în urmă, dar nu-mi mai plăcea aşa că i-am dat-o ei. Patul era aranjat, erau multe perne sub plapumă, pentru a ne induce în eroare. Îmi e frică să nu fi păţit ceva, ajută-mă Key. Te rog.
- O, copile sigur că te voi ajuta. Lasă totul pe seama mea, tu du-te la culcare şi nu-ţi mai face griji, nu ai de ce.
O doamne ! Mă scoate din sărite ! Unde dracului a plecat din nou ? Sigur ! E cu Daniel, impertinentul ăla. Nu pot să cred că pleaca pe furiş de acasă pentru ăla ! Chiar nu înţelege că o iubesc, nu ? Ei, bine o voi aştepta la ea în cameră, nu cred că o să-i pese foarte tare când mă va vedea stând acolo ca un prost.
***


Fetei pe care eu nu o suport, aceea tipă blondă care a râs de mine, i-a căzut ceva din mână. Curioasă de felul meu, în loc să îi dau cărticica, am început să citesc, cu voce tare. " Ce ciudat ! "
- ,, Doar eu şi numai eu voi fi mereu aici cu tine. Aş vrea să mă aflu pe meleagurile tale, ale nebuniei şi ale nopţii " .
Când Daniel a văzut ce am în mână a ţipat să arunc chestia aia imediat, dar prea târziu deja citisem tot.
- Spune-mi că nu ai citit aia ! Spune-mi !
- Daniel, dă-mi drumul mă doare. Şi îmi pare rău că te dezamăgesc, dar am citit tot, şi ?
- Claire, o Doamne, nu trebuia să faci asta. Te-ai condamnat singură !
M-am condamnat ? Ce vrea să spună ?
Hey`z , nextu` :X >:)

Tu chiar vrei sa ma omori T_T . Sunt asa de curioasa de ce nu trebuia sa citeasca :-SS . Ce iti place sa ma torturezi T_T . Anyway , ce rece e Key cu , fratele lui Claire , si sper sa se intoarca rapid si sa nu se ia la cearta cum fac ei de obicei =.=' . Incep sa il indragesc mai mult pe Daniel :X , e asa de grijuliu :))

Astept nextu` cu multa nerbdare si , spor la scris >:D<
Hey, azi te-a lovit rău inspiraţia ^^

Well, e frumos, mi-a plăcut. Spre deosebire de povestea pe care o scriem noi aici acţiunae e puţin mai grăbită, dar în felul acesta se întâmplă mai multe lucruri.
Daniel nu mai pare băiatul rău, s-a cuminţit aşa repede ? Tot este adorabil ^^ Nu mai spun de piticania aia, mi-l imaginez cum îl privea îngrijorat pe Key =]
Foarte interesantă faza cu incantaţia. Mă întreb ce se va întâmpla mai departe.
Aş vrea să mă aflu pe meleagurile tale, ale nebuniei şi ale nopţii. ~ Ce superb e :001_wub:

Nu mai am ce să spun. Într-adevăr, mister, cum scrie în titlu. Aştept capitolul următor.
Să îl pui repede!
Xoxo, AlerimxD.
Hey, am citit tot fic-ul >:) ma simt mandra. M-a atras din prima. Descrii foarte frumos, nu e de mirare. Claire e o fata rebela dupa cum cad eu. Si Key, o vrea inapoi. De ce nu a mai vrut-o? Sunt tare curioasa.
Actiune e din plin, am vazut ca fata a avut incredere imediat in Daniel, pot sa ii spun naiva...? Macar putin. Dar vad da baiatul o iubeste si asta conteaza. Pana la sfarsit cu cine o sa ramana? Si de ce s-a condamnat singura :S ? Sunt tare curioasa.
Next soon, plizz.
De ce ma urasti? De ce? De ce?!?! Vreau sa aflu ce inseamna :" Doar eu şi numai eu voi fi mereu aici cu tine. Aş vrea să mă aflu pe meleagurile tale, ale nebuniei şi ale nopţii " Ah, capitolul a fost al naibii de bun. Ma bucur ca m-ai rugat (adica nu m-ai rugat prtentioaso!) sa-ti comentez capitolul. Toate bune si frumoase (descriere dialog, actiune etc. etc). Ma inreb ce va face Key. Ah, nu ma mai tine in suspans si pune nexul ala odata!
Bun. Deci tu sigur vrei sa ma omori :-w
Cum a spus si x Inna x capitolul asta a fost al naibii de bun. Uh, si Daniel asta. E asa cuuu~uute. But, you know, tot pe Key il iubesc : >.
La naiba, sunt asa curioasa sa vad ce - i cu incantatia aia, de ce ma lasi in suspans T_T
Ai avut de toate. Naratiune , descriere , dialog and so on.

Aş vrea să mă aflu pe meleagurile tale, ale nebuniei şi ale nopţii.

Ai idee cat pot sa ador fraza asta 8- >
Ah , adu nextu - ul ala cat mai repede.
Spor la scris. >:d<
Pot începe cu un reproş? Sigur că pot; încearcă să faci capitolele puţin mai lungi. Nu-ţi spun să le faci kilometrice, căci nici eu nu o fac, dar măcar puţin mai lungi; sunt sigură că toate am aprecia asta. (Chiar dacă ştiu că tu vrei să ne laşi în suspans).
O părere despre capitol: a fost bun, la fel ca toate celelalte. Nu ai avut nimic frapant; poate doar fraza pe care Claire a citit-o din carte. Acum sunt foarte curioasă să văd ce se va întâmpla.
Descriere ai avut, dar mai poţi adăuga; îmi place că descrii şi din perspectiva lui Key. Fie vorba între noi: el chiar o merită, aşa îi trebuie dacă nu a preţuit-o când a trebuit. xD

M-ai lăsat în suspans, sper să postezi repede următorul capitol, sunt fooooarte curioasă să văd ce va fi.
* hugs *
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18