Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Mister. ÃŽntâmplări de la miezul nopÅ£ii.
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
So, am venit si eu.
Ador acest capitol, este reusit din toate punctele de vedere. Imi place mult ca l-ai adaugat si pe Shane si am ceva in minte cu el si Claire >:)(nu ma lua in seama, sunt cam perversa de la un timp :)))
Naratiunea este buna, imi place, actiunea nu este grabita, dialogul nu e sec si descrierea e prezenta. Nu am observat greseli de nici un fel, nici gramaticale, nici de tastare. Nu prea stiu ce ar mai trebui spus, toate-s numai de bine. So, nu o mai intind mult iti mai spun doar ca ador stilul tau si faptul ca esti foarte originala, ai mereu niste idei super tari.
So, succes in continuare si multa inspiratie. >:d<
Hei dear tot eu sunt. Obisnueste-te sa ma vezi pe aici;)). So, un nou personaj, chiar sunt curioasa in privinta lui anyway se pare ca saraca Claire are putin noroc. Aparitia acelei fantome a fost surprinzatoare. A da, il urasc pe Daniel:die:.. Geseli de tastare nu am vazut, descrierea a fost buna. Cam atat am avut de zis. Spor la scris si multa imaginate. Astept nextu.:bye::bye:
Nu uita sa ma anunti:pls:
Fetita ! Ma omori ! Ai niste capitole kilometrice ! Dau edit cand termin de citit -_- . Te omor xD
__________________________

Dupa ce ma obligi sa citesc astfel de capitole lungi ca si panglica mea din cap trebuie sa las si comentariu :)).

Deci : Capitolul acesta mi - a placut foarte mult . Este foarte frumos . De data aceasta nu am mai vazut nimic ne inneregula , sau cel putin nu am fost eu asa atenta -_- .

Naratiune + Descriere + Actiune negrabita + Dialog bun si nu sec = Capitolul tau .

Greseli de tastare nu am vazut sau poate una sau doua ?

Deci capitolul a fost genial , bafta si multa inspiratie ;) .
Oh, minunat, ca de obicei. Imi face o placere enorma sa citesc.:P
Sa revenim la acest capitol, mi-a placut sincer, mai ales baiatul din celula[ apropo de celula, nu ma asteptam ca draga mea Claire sa fie inchisa, si cu un tip pe deasupra...]
Blondu` imi place, este comunicativ si pare un prieten bun. Si ca tot vb de prieteni, Daniel este un nenorocit, cum a putut sa-i faca asta?!:crazy: Of, acum e culmea, dar cred ca mai mult imi place Key:))
Si chestia cu necromantul - interesanta...:-?
Sa iasa mai repede din inchisoareee:cry: Hai vino cu nextu`:cry:
Well, well se pare ca Daniel nu a facut doar o singura victima, la drept vorbind :))
vorebsti=vorbesti
LoL, cred ca asta e singura greseala de care am dat. Ma bucur ca am avut parte de dialog si in capitolul asta, imi lipsesc astfel de fic-uri. SI totusi nu stiu ce are majoritatea poporului cu dialogul, zau daca nu. Toti vor numa descriere si iar descriere. Anywho.
Ai avut tot ce mi-am dorit cum ziceam. Nu m-am asteptat la un nou personaj, dar ce sa spun, esti foarte greu de citit. Sa speram doar ca cei doi vor iesii de la inchisoare in no time.
Si chiar pui next-ul foarte repede, dar banuiesc eu de ce *bwahaha*.
Am plecat, trebuie sa termin ce nu am inceput inca. Buh Bye !!!
Capitolul optsprezece - Freedom

A doua zi de dimineaţă m-am ridicat din pat somnoroasă, căutându-l pe Shane cu privirea. Din câte observasem încă dormea, iar eu nu aveam de gând să încerc din nou, nu şi de data asta, acum sută la sută nu puteam. În cap mi-au revenit toate detaliile nopţii precedente. Nu puteam să cred că Shane era şi el un necromant. Aş putea să-i cer câteva informaţii despre asta şi totuşi, în acelaşi timp, să nu devin pisăloagă, ceva caracteristic mie. Ce a făcut el aseară, făcând fantoma să dispară, după spusele ei trimiţând-o în corpul ei, deşi nu prea înţelegeam ce însemna asta, a fost minunat. Aş vrea şi eu să fac aşa ceva. Sigur le-aş veni de hac tuturor fantomelor care m-ar deranja. Ce gând malefic.
- Bună dimineaţa, m-a rupt o voce din lumea gândurilor. Era Shane, care mă privea zâmbind. Mă întrebam dacă am ceva pe faţă, se uită mult prea atent. Mă gândeam că se holbează la mine, dar nici gând, asta pentru că nu eu eram cea pe care o privea. În spatele meu era o femeie înaltă, brunetă, foarte frumoasă şi corpolentă. Nu ştiam cine este, cel puţin încă, presupun că voi afla. Paznicul care o însoţea, i-a deschis uşa celulei şi a lăsat-o să între. Ei, uite că existau şi oameni cumsecade aici, dar ar fi mai bine să nu judec după aparenţe, mă pot înşela amarnic. Femeia a păşit încrezătoare, de parcă ar mai fi fost aici şi s-a indreptat direct spre Shane îmbrăţişându-l cu multă afecţiune. Am crezut că era iubita lui, dar mă înşelam.
- Şi eu mă bucur să te văd, a spus Shane. Dar nu trebuie nici să mă omori, mă laşi fără aer, cumnăţică.
La auzul acelui apelativ femeia s-a strâmbat, asta m-a făcut să-mi amintesc apelativul poliţistului acela, e pentru a treia oară când îmi amintesc de el şi expresia lui ciudată de pe faţă.
- Spune-mi Kayla ! De câte ori ar trebui să-ţi repet pentru a înţelege o singură dată ?
Am început să râd, deşi am încercat să nu scot nici un sunet. Kayla mă privea nedumerită şi totuşi îmi zâmbea alene, de parcă ar fi vrut să scape de mine cât mai repede posibil. A vrut să spună ceva, dar nu a reuşit pentru că un bărbat prezentabil, îmbrăcat într-un costum, nu ştiu cum reuşea să se ,, strângă " în acel costum, cum zicea tata, şi-a făcut apariţia.
Presupun că era Adrian, fratele lui Shane, noul meu prieten. Şi nu mă refer la prieten în sensul de iubit. Asta m-a dus cu gândul la Key şi minciuna pe care i-am spus-o. Nu pot să cred că a trebuit să-l mint pentru a afla informaţii pe care de fapt nu le-am aflat. Mi-am înăbuşit un oftat şi l-am privit pe Adrian cerându-i cu o faţă rugătoare să ne dea o veste bună. Şi se pare că a fost mai mult decât suficient pentru că ne-a zâmbit încurajator, adăugând:
- Sunteţi liberi. Aţi avut noroc că drogurile erau identice, adică aceiaşi plantă şi Shane ai fost inteligent când ai păstrat mesajul. Privirea i-a căzut pe mine. Însă nu pot spune acelaşi lucru despre tine Claire. Nu trebuia să-l ştergi, dar te înţeleg în mare parte. Nu aveai de unde să ştii ce se putea întâmpla. Haideţi să ieşim de aici cât mai repede.
I-am urmat sfatul şi ne-am îndreptat spre ieşire. Când ieşeam din secţie, soarele mi-a atins pielea şi dintr-o dată mă simţeam în paradis. Era mult mai bine să fi afară, aer proaspăt, lumina solară, cântecul păsărelelor gingaşe care-ţi încântau auzul et cetera. Şi se pare că am învăţat să preţuiesc mai mult lumea din jurul nostru.
- Shane, unde vei sta ? l-a întrebat Adrian.
Nu aş fi vrut să fiu nepoliticoasă, dar am intervenit foarte repede, nelăsându-i să-mi spună să tac.
- Ar putea sta la mine. I-am promis că de restul mă voi ocupa eu, adică de cazarea lui. Am destul loc în casă. ,, De fapt nu a mea, a Mihaelei, dar sigur nu o să spună nimic. Casa aia e mai mare decât orice vilă de pe aici. " am adăugat în gând.
- Eşti sigură ?
- Foarte sigură.
- Păi bine atunci. Aveţi nevoie să vă conduc ?
- Nu, am spus eu mecanic. Am maşina aici, în faţa secţiei.
- Bine. Atunci eu plec. Drum bun, băieţii.
- Poate ne mai vedem, a spus Kayla zâmbitoare.
I-am privit cum se îndepărtează şi m-am mai liniştit puţin. Am mers spre maşină într-o tăcere mormântală, sau mă rog, să nu exagerăm, dar totuşi era o linişte care mă zgâria pe creier.
Când am ridicat privirea am împietrit. Key era lângă maşină aşteptându-mă. De unde ştia ? Nu avea nici o urmă de zâmbet pe faţă. Era nervos, probabil.
,, Pregăteşte-ţi discursul, Claire ! ", mi-am spus în gând, încercând să-mi dau seama cum ii voi explica.
First :>

Well, în capitolul acesta nu s-au întâmplat aşa multe lucruri cum mă aşteptam, a fost mai simplu şi destul de scurt.
Nu ai mai descris sentimentele personajelor prea tare, nu te grăbi, mie şi celorlalţi useri (cred) ne plac sentimentele.
M-a amuzat numele fetei, Kayla.
Shane e un nume destul de interesant, nu ştiu dacă am mai menţionat. Îmi place foarte mult, seamănă cu Shine ;x
Nu ştiu ce să mai spun, mi-a plăcut, deşi ar fi putut fi şi mai bine.
Şi sunt curioasă ce se va întâmpla în continuare.

Succes şi inspiraţie pentru amândouă proiectele.
Xoxo, AlerimxD.
OMG . . .

Au iesit \:d/ . Dans de 5 secunde . Gata : )) .
Ma bucur ca fratele lui Shane i-a scapat din aceasta incurcatura , dar , inainte ma gandeam ca se mai alatura una lor : )) . Si cand am vazut "cumnatica" am ramas : O.O . Si Key stie :-SS . Abia astept sa vad ce discurs a pregatit Claire sa ii explice toata tarasenia asta . Capitolul este foarte bun pentru ca normal , e facut de sys`ul meu ;; ) .

Astept nextu` . Bafta la tot , ca sa impresionezi din nou . >:D< : ))
Ohohoh. Ce interesant.
Deci, ma bucur ca au scapat, asta in primul rand. In al doilea rand, fata are de dat explicatii.
@AlerimxD si mie *raise hand*
Sa revenim. Nici o greseala, mi-e si lene sa deschis subiectul asta. Ma apuca cascatul. Ma bucur pentru amandoi tinerii si pentru cumnatica lui :)) cum o numeste el.
Ai avut dialog, ceea ce imi face placere. Nu de alta dar esti o fana a dialogului din cate imi dau eu seama si asta ma bucura si mai mult.
Si ar fi bine ca Claire [nu trebuie sa scuzati cacofonia, eu nu o fac] sa isi pregateasca un discurs. Adica l-a lasat pe Key fara prada o noapte intreaga.
Buh Bye dear !!!!!
Oh,ai pus nextu` repede. Super.:X O prietenie intre Shane si Claire?imi place, se inteleg bine, iar cumnatica lui Kayla pare de treaba. Lucrurile evolueaza perfect in ficul tau:))
In sfarsit a iesit si Claire din inchisoare, chiar ma intrebam cand ai de cand s-o scoti...:bv:
Si Key pare cam furios...:-? Vezi sa nu se ajunga la brutalitate:))
Te asteeept, my big sister, with the next chapter:*:*
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18