Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Prezicem viitorul
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
baieti in bikinii + bataie cu perne= ?
Pai , " crazy ". Asta sigur inseamna o nebuneala totala , baieti draguti in bikinii care se bat cu pernele : > , ce fantezie = ))) [ mda ma apuca si pe mine cam des pe la ore fixe T.T , nu ma luati in seama ] .

Next : un baiat + o fata = ? [ scuze pana de idei . ]
un baiat + o fata = ? Box.

Sa spuneam ca o fata il invita pe baiatul pe care il place la ea acasa. Parinti plecati, numai ei doi. Cum era duminica seara incepea meciul steaua vs dinamo. Baiatul i'a repede floricelele se aseaza pe canapea si incepe sa strica "Haideee STEAUA!! Stiu ca poti!! I'ao!!", incepe sa arunce cu sucul in televizor cand vede ca dinamo conducea cu 6-0. De nervi ia scaunul si il arunca. Plosccc!!
Usa se deschide, parinti intra. Vad dezastrul, maicasa incepe sa tipe, taicasu sa il alerge prin camera pe baiat. Din greseala taicasu da peste posterul cu Hannah Montana si cade in vaza, se uda. Fata incepe sa faca spume la gura ia toporul si incepe sa il alerge pe taicasu. Maicasa apuca paleta de tenis si incepe sa il alerge pe baiat ca ii udase geanta puma nou-nouta. Si uite asa rezulta "box 2010".


Next: telenovele + rocker = ?
telenovele + roker (rocker ^^) = " 21 " adica ce-i mai amuzant decat sa te uiti la niste pitipoance spaniole(deobicei) care urla la sotul lor? xD

next: cabluri + pasari = ?
cabluri+pasari= n-ai net. 232ry230r8yu38ry230e

uraniu+un prost= ?
uraniu+un prost= jmenar pe cale de disparitie 15

spiridus + hartie creponata = ?
spiridus + hartie creponata = slujba noua. Adica daca un spiridus ar gasii din intamplare taramul hartiei creponate ar deschide o noua afacere unde ar vinde flori artificiale facute din hartie creponata. (aberez, imaginatia mea este deocamdata offline)

prune+monitor=?
Prune+Monitor= Prunele iubesc Cappy. = Cappy de Prune! 21

Next: Pahar+alcool= :->
Pahar + Alcool = Bataie XD
Deobicei dupa cineva se imbata.. >:] Barul sau clubul depinde unde si-a pierdut vremea.. devine teren de box XD
O barfa noua + o ora plictisitoare = ?
O barfa noua + o ora plictisitoare = ?
Directorul in clasa.

Sa spunem... suntem in clasa. Incep fetele "ia uite directorul e cu aia de franceaza" si tot asa... barfele ajung si la urechile directorului. Intra nervos in clasa de unde se raspandise toate acele nonadevaruri. Incepe sa tipe sa faca criza pana intra profa de franceaza, intr-o fusta mini si un maieu, directorului ii pica fata de un metru si spune ceva in genul: "am venit sa va salut, la revedere!".

The End
Obsession, nu ai pus, asa ca o sa puj pentru nextul:

o fata frumoasa + un baiat jegos? = ??
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10