Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Photoshop
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Ema, eu nu sunt un profesor foarte bun si nici nu am PSCS4 ci CS3 dar as fi dispusa sa te ajut pentru ca imi place mult sa explorez tainele PSului si cred ca te-as putea invata esentialul. Da-mi un mesaj privat daca doresti.

#alnaibiipostscurt
(18-04-2012, 08:43 PM).Ema A scris: [ -> ]
(25-03-2012, 08:28 PM).Ema A scris: [ -> ] Okeyy, deci am stat o oră şi am citit totul şi am încercat să pricep ceva din ce ati discutat aici şi a ieşit 0 !! grrgrr Mă omor ! deci de curând mi-am instalat Photoshop Cs4. Până acum faceam gfx-uri în Photoscape, acolo sunt destul de bine pusă la punct cu toate optiunile din program. Dar la Cs4.... Doamne fereşte ! Sunt atâtea optiuni şi nu înteleg nimic ! Îmi poate arată/spune/ da o poză/video orice prin care să pot întelege la ce se foloseşte layerul, bruss-ul şi restul ?
Vă ramân îndatorată.

P.S : bai fratilor mă chinui de o oră să închid o poză la culoare, să o modific dar nimic ! >.< O să mor !! :[[[

Hello ? Mă ajută şi pe mine cineva vă rog ? 108

O sa iti trimit cateva tutoriale prin pm , pentru a nu face reclama tocmai aici . Dar ai fi putut si singura ca cauti niste tutoriale pe google .

Miss aRT, ideea topicului, presupun, este sa ne ajutam reciproc. Ai putea sa postezi si aici, majoritatea cred ca ar fi bucurosi, niciodata nu-i prea tarziu sa inveti ceva sau sa-ti improspatezi memoria :3.
Am inteles , imi era teama sa nu fac reclama si sa ma trezesc cu avertizari 21 . Nu a mers sa trimit PM , deci tot aici o sa ajung sa le postez 4

(18-04-2012, 08:43 PM).Ema A scris: [ -> ]
(25-03-2012, 08:28 PM).Ema A scris: [ -> ] Okeyy, deci am stat o ora si am citit totul si am încercat sa pricep ceva din ce ati discutat aici si a iesit 0 !! grrgrr Ma omor ! deci de curând mi-am instalat Photoshop Cs4. Pâna acum faceam gfx-uri în Photoscape, acolo sunt destul de bine pusa la punct cu toate optiunile din program. Dar la Cs4.... Doamne fereste ! Sunt atâtea optiuni si nu înteleg nimic ! Îmi poate arata/spune/ da o poza/video orice prin care sa pot întelege la ce se foloseste layerul, bruss-ul si restul ?
Va ramân îndatorata.

P.S : bai fratilor ma chinui de o ora sa închid o poza la culoare, sa o modific dar nimic ! >.< O sa mor !! :[[[

Hello ? Ma ajuta si pe mine cineva va rog ? 108


uite aici cateva tutoriale care iti explica esentialul

Ce este un layer

Ce este brushul

Iar aici ai o multime de tutoriale pentru incepatori , iti explica in amanunt o gramada de chestii

Succes 4 Acum totul depinde de tine daca doresti sa inveti cu adevarat sau mai degraba daca ai rabdare sa citesti tot .
Miss Art, multumesc mult pentru tutoriale ( dar şi ceilalti presupun că îţi multumesc ). Ca să ştii am cautat pe google, dar mai niciodată nu întelegeam ceva, ori când faceam un gfx la un anumit pas nu-mi ieşea şi stateam chiar şi o oră două să vad cum venea dar tot nu-mi dadeam seama. Oricum multumesc mult ( încă odată ) pentru aceste date despre layer, bursh şi celelalte tutoriale.

O întrebare, de unde pot lua brushurile ? 5 înafară de dA caci la mine nu merge. -.-
(21-04-2012, 02:26 PM).Ema A scris: [ -> ]Miss Art, multumesc mult pentru tutoriale ( dar şi ceilalti presupun că îţi multumesc ). Ca să ştii am cautat pe google, dar mai niciodată nu întelegeam ceva, ori când faceam un gfx la un anumit pas nu-mi ieşea şi stateam chiar şi o oră două să vad cum venea dar tot nu-mi dadeam seama. Oricum multumesc mult ( încă odată ) pentru aceste date despre layer, bursh şi celelalte tutoriale.

O întrebare, de unde pot lua brushurile ? 5 înafară de dA caci la mine nu merge. -.-

E imposibil sa nu mearga. Poate ai luat tu ceva gresit, pentru ca daca faci totul bine trebuie sa mearga. Uita-te la sfarsitul listei in ps dupa ce le instalezi, acolo apar. Ia da un link cu ce ai luat tu si nu merge...

In rest se gasesc pe google, pe diverse site-uri.
.Ema, ca sa fiu amabila, uite un site cu brushes :d:

http://www.brusheezy.com/
(21-04-2012, 04:58 PM)Daria A scris: [ -> ].Ema, ca sa fiu amabila, uite un site cu brushes :d:

http://www.brusheezy.com/

Este un site foarte bun , eu personal de acolo imi iau vesela 21
Dar iti mai recomand inca unul de asemenea exceptional : http://www.brushking.eu/

Cat despre brushuri .Ema , eu personal dupa ce descarc un pachet de brushuri il deschid ( deoarece de obicei sunt puse in arhive si se deschid cu programul WinRar ) si pur si simplu trag acel brush in photoshop ( photoshopul deschis pe bara de start ) .

Uite cum arata iconita unui brush : Pe asta trebuie sa o pui / tragi in photoshop
Si daca dai dublu click pe fisierul cu extensia .abr, se va deschide automat in Photoshop fara sa trebuiasca sa faci drag and drop.

Revin
Multumesc mult pentru ajutor. Ohh am să mă ţin de aceste tutoriale, chiar dacă îmi dau bataie de cap. Acum îmi descarc brushere şi am gasit nişte tutoriale destul de dragute şi pe care le înteleg. O să fac ceva mai multe şi după am să combin nişte idei şi am să vin cu un gfx, primul în photoshop să vad că parere aveti. 108 Mersi mult încă odată tuturor. pupic
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13