Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[yaoi] Rock-ul si tu...

#41
Hi! Vazusem nextul de ceva timp si totusi am ajuns tarziu. Scuze! Se pare ca in ultimul timp numai asta spun, mereu. Scuze peste scuze. Ma rog, am supravietuit! :)))
Sa vedem, un nou capitol bun de inghitit, si digerat cu pofta. Ador asta! Cat de protector este Minato acum. Imediat a sarit ca ars pentru Sasuke. E draaagut! :x Rar vezi baietii gandindu-se la altcineva inafara de ei...:d
"...o frizura pixie, vopsit pe jumatate rosu-apins - partea de jos - jumatate verde electric - mi-e rau - si bretonul facut cu roz-neon... Alo, politia modei? Va rog veniti sa arestati un esec al modei." + pantofi cu toc - eram pe jos la faza asta :))) Adica, cum mama dracu' sa arate cineva in halul ala??? Am mai vazut eu ciudati...Da' asta intrece limita posibila. :)) Ce faze ai in tine...:-*
Probabil ti-am mai spus, dar scrii foarte frumos. Mereu citesc cu drag, si probabil ai vazut si tu ca am inceput sa ii dau comentariu la fiecare capitol -ma straduiesc- Asta pentru ca imi place! :x:x:x
Astept nextul sweety! >:D<
Hei,tu trebuie sa te supui! Sau o sa sangerezi, tu esti al meu, te-am batut in toate felurile posibile. Si cand vorbesc cu tine, raspunzi sincer sau o sa ti-o iei.
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!

[Imagine: 6751178.png]
[Imagine: 6786993.png]

#42
[center]Capitolul 20[/center]

- Tu glumesti!? Exclama Sasuke, cand i-am propus sa se mute impreuna cu mine in apartamentul care l-am cumparat si Karin il mobila acum.
- Mai incet ca se uita oameni la noi, spun, chicotind usor, in timp ce mergeam pe strada cu niste plase de mancare in mana. Nu glumesc. Vreau sa locuiesti impreuna cu mine, pana termini faculta, ii mai spun, apoi ii dau un sarut pe buzele acelea apetisante si moi.
Am intrat in bloc, apoi am urcat la etajul trei unde se afla apartamentul meu, deschizandu-l, apoi impingandu-l pe Sasuke inauntru si incuind usa. Mergem in bucataria eleganta - Karin s-a miscat repede - cu lambriuri de un marou-inchis, cu imitatie de lemn. Am inceput sa punem mancarea prin frigider sau dulapuri, in timp ce dansam pe o melodie destul de haioasa de cha-cha, al carui voce eram eu si Ary, inregistrata pentru Konana, cand a participat la un concurs pe nume Dansez pentru dorinta ta si a luat locul intai. Deodata brunetul ma prinse de mijloc si ma saruta apasat pe gat, apoi imi sopti la ureche ca ar vrea sa ma vada pe mine si pe Ary dansand din nou in varianta Streed-Dance, cand am dansat pentru o cauza umanitara din acel show. Am chicotit, apoi am mers in sufrageria spatioasa, cu peretii de culoarea mierii, simpli, cu o canapea semi-circulara in mijloc si o plasma in fata geamului de la balcon. Imi aduc laptopul din camera - l-am rugat pe tati sa imi aduca lucrurile, cum Karin il anunta ca s-au terminat lucrarile - mea si il conectez la plasma apoi caut pe You-Tube clipul si il pun tanarului.
M-am dus in camera mea care avea peretii lila, cu laminat de culoarea mierii. Aveam un pat dublu, un birou in fata usii de la balcon, un dulap dublu, baia si multe alte chesti, de care aveam nevoie. Am inceput sa imi despachetez lucrurile si sa le aranjez care cum incotro. Dupa vreo douazeci de minute, aparu si Sasuke, care veni la mine, punandu-si mainile pe umerii mei si ma saruta apasat pe buze. Imi pun mainile pe talia lui si adancesc sarutul si mai mult, parca de acest sarut ar depinde viata mea nu alta.
- Minato, vreau sa te mai simt o data inauntrul meu, inainte de a incepe toata chestia asta cu Deidara, fiindca o sa fi epuizat pentru procese si chesti din astea...
Numai continua ca l-am sarutat apasat pe buze, in timp ce il impingeam spre patul acoperit de cearceafuri albastre. Picam amandoi pe el si incep sa il sarut pe gat, trasand lini umede cu limba si muscandu-i foarte usor pielea gatului, apoi trecandu-mi limba peste urmele vagi de dinti. Ii simteam sub mine fiecare muschi cum se incorda sau se arcuia sub trupul meu. Imi strecor degetele sub tricoul sau, incepand sa il mangai pe piept, in timp ce buzele mele s-au contopit la propriu cu ale sale. Ii dau jos tricoul, iar el incepu sa ma descheie la camasa, injurand-o din cand in cand, fiindca nasturii nu se deschideau asa usor cum ar fi vrut el. Incep sa il sarut pe piept, trasand lini umede si facand cerculete cu limba, apoi am inceput sa ma ocup de sfarcurile sale. Lingeam cu placere, muscam delicat, le roteam jucaus si ii sugeam posesiv unul dintre sfarcuri, apoi i-am apucat acelasi tratament si celuilalt sfarc. Dupa ce i-am intarit, am inceput sa cobor cu saruturile tot mai jos, in timp ce il deschideam la cureaua blugilor ce ii purta. Ii dau jos, apoi ii sarut mandria prin materialul boxerilor si puteam sa spun ca in acesti cinci ani, a devenit mai dotat decat ultima data.
Ii dau jos boxeri si incep sa ii fac un blowjob, asa cum numai eu stiu, facandu-l sa se arcuiasca si sa geama de placere, in timp ce degetele sale se infipse in parul meu. Gemu puternic, eliberandu-se in gura mea. Curat locul, apoi il sarut pe buze, dand sa guste din el insasi. Sasuke incepu sa ma mangaie prin pantaloni, apoi ii desfacu si incerca sa mi dea jos. M-am ridicat de pe tanar, dandu-mi pantaloni jos, apoi ma pun din nou deasupra lui, potrivandu-ma la intrare. Il sarut pe buze si ma adancesc in el, facandu-l sa isi arcuiasca spatele si sa icneasca de durere. Ma uit usor mirat si confuz la el, iar Sasuke se multumi doar sa imi zambeasca amar.
- Nu am mai acceptat pe nimeni sa ma domine, in speranta ca tu te vei intoarce la mine sa ma domini din nou, imi marturisi, lasandu-ma mut, apoi am inceput sa fac miscari usoare de du-te-vino, in timp ce ii zambeam dragastos si protector.
Peste noi se asternu un strat subtire de transpiratie, fina, lipicioasa si scanteietoare, parca am fi acoperiti de cristale. Simt cum imi vine si il patrund adanc, eliberandu-ma inauntrul sau. Imi pun capul pe pieptul lui Sasuke, incercand sa imi reglez respiratia de la partida de sex ce am avut-o.

- Ai de gand sa il bagi in puscarie pe Deidara? Ma intreba Sasuke, in timp ce statea pe patul din camera mea, tolanit, intr-o pereche de pantaloni de trening si la bustul gol, iar eu ma inchideam la o camasa alba.
- Am stiut tot timpul ca Deidara e cu doua fete, dar nici in halul acesta, marturisi Itachi, ce statea pe scaunul de la birou, si el la patru ace.
Imi pun cravata neagra, iau vesta peste mine, apoi sacoul. Imi dau tot parul pe spate, punandu-mi o cordeluta in el, pentru a fi sigur ca nu imi firele de par in ochi. Dupa ce ma parfumez, imi sarut iubitul - pe Uchiha-mic - si plec impreuna cu Itachi spre tribunal pentru ca s-a inceput procesul rapid. Multumim mult Temari, dar acum urma proba de foc, sa spun asa. Il aud pe nevastuica cum imi spune ca procurori si avocatii sunt mai rau decat ziaristi, ca sunt in stare sa te controleze si la dimensiunea penisului. Am chicotit usor, apoi ne-am urcat in taxi, pornind spre cladirea ce impartea "dreptate, intregritate si aparare" celor care aveau nevoie de ea...

Melodia si dansul pe care au dansat Minato si Ary pentru acea cauza nobila
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#43
[center]Capitolul 21[/center]

Stateam in sala de judecata si asteptam verdictul, incercand sa ignor cat puteam cravata, care ma strangea de gat. Niciodata nu am suportat cravatele si nu le voi suporta nici acum si nici peste o mie de ani. Am inceput sa ma gandesc la partida de sex ce am avut-o cu Sasuke, dupa mai bine de cinci ani si am simtit aceiasi fiori, care i-am avut si prima data cand m-am cultat cu el. Deodata Itachi isi puse mana pe umarul meu si imi zambi foarte fericit, dandu-mi de inteles ca Deidara va infunda niste ani de puscarie, cam mult.
- Sa vezi ce mutra a facut, cand a aflat ca are vreo douazeci si ceva ani de parnae. Pacat ca nu am avut aparatul foto sa ii fac o poza, ca o scoteam la imprimanta si o puneam in rama! Exclama vesel brunetul, in timp ce ne urcam in taxi.
Aprob vesel din cap, in timp ce imi largeam si mai mult cravata, pana am dat-o jos de tot de la gat. Abia asteptam sa ii spun vestea lui Sasuke si sa mergem diseara in club sa dansam si sa ne facem muci, apoi sa ne-o tragem ca disperatii prin bai, dar nevastuica imi stricase planurile, spunandu-mi ca avem concert intr-o discoteca de o ora si ceva. Ce frumos, n-am ce spune. Asta insemna sa ne gandim la cantece, cum ne vom imbraca si coafa. Il intreb cine a avut stralucita - idioata - idee sa cantam diseara intr-un club, atunci el tacu subit din gura, facandu-ma sa marai ca e un om mort pentru asta. Inghiti in sec, apoi imi zambi cu toata fata, aratand ca e chiar vinovat. Idiotul mortilor masii. Il amenint ca imi este dator pana in gat, apoi ii spun soferului sa se grabeasca pentru a ajunge la apartamentul meu.

- Dragoste arati bine, spun amuzat, cand Sasuke ma intreba daca il prinde bine cu zgarda la gat. Crezi ca te lasam sa iesi din casa, daca aratai rau? Il intreb si ii dau un sarut din toata inima pe buzele alea apetisante si moi.
Rosi in obraji, apoi ma apuca de mana tragandu-ma pe ringul de dans pentru a ne distra si noi alaturi de ceilalti. Nu prea aveam chef de dans, asa ca l-am apucat de talie, lipindu-l de mine si am inceput sa ne sarutam ca disperatii, fara sa imi pese de ceilalti. Limba mea se freca, mangaia si atingea de a lui, ca si cand ar fi ultima data cand o mai simte, cand o mai atinge, cand o mai are. Am mai fi continuat, daca Ary nu ne atrase atentia ca mai sunt minori prin preajma, cea ca ma facu sa scot limba la ea, apoi sa ma prefac suparat pe tanara, dar Sasuke imi dadu un sarut pe botic, apoi ma trase dupa el, pe terasa - acoperisul - clubului. Ajungem pe teresa, iar eu imi urc iubitul cu fundul pe balustrata si imi pun mainile pe talia lui, strand intre picioarele sale, privindu-l atent in ochi.
- Sasuke, nu stiu daca am spus asta inainte, dar eu pe lumea asta iubesc doua lucruri. Rock-ul si tu, ii spun, privindu-l gales, lasandu-l fara glas. Te iubesc mult si din toata inima, panterunta mea, ii marturisesc, apoi il sarut apasat pe buzele acelea irezistibile si moi.

Au trecut doi ani de cand eu si Sasuke eram impreuna. Un an, de cand am plecat din Tokyo, stabilindu-ne in America si sase luni de cand ne-am casatorit, adoptand o fetita foarte frumoasa, care ne-a cucerit rapid. Tot timpul vor exista doua pasiuni pentru mine: rock-ul si Sasuke...

[center]All of my memories
Keep you near
In silent moments
Imagine you'd be here
All of my memories
Keep you near
The silent whispers, silent tears[/center]


[center]The End[/center]
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#44
Off...finalul, unul dintre cele mai frumoase parti ale unui fic, dar si cea mai trista stiind ca nu mai urmeaza nimic. Despre capitol ce sa spun? Chiar nu am cuvinte sa descriu. Plin de sentimente si un final fericit. Mi-a placut extrem de mult acest fic, mi-a atras atentia de la inceput si m-a tinut in suspans pe tot parcursul povestii.
Cam atat am avut de spus.
Te pup dulce :*

#45
Ce faceeee? um adica "The end"? Nu vreau! :((
Nu-mi vine sa cred ca s-a terminat. Stii cum este atunci cand ai o acadea dulce, colorata si buna, si iti scapa pe jos spargandu-se si sfaramandu-se in mii de bucatele stralucitoare si colorate? Asa ma simt eu acum...Am pierdut cel mai dulce lucru si plang, plang pentru el. :((
Da, da! Realitatea este cruda cateodata. :))
A fost un fic uimitor! Multe faze amuzante si interesante m-au captat in totalitate. Intamplarea, personajele, actiunea, reactiile, comportamentul, marturisirile si sinceritatea m-au facut sa urmaresc pana la sfarsit. Acum! Pentru mine doua lucruri sunt importante intr-un fic, primul capitol si la naiba, ultimul :((
Gata cu bocitul! Eu ma bucur ca totul este bine la sfarsit. :)
Succes in continuare cu tot! :-*
Hei,tu trebuie sa te supui! Sau o sa sangerezi, tu esti al meu, te-am batut in toate felurile posibile. Si cand vorbesc cu tine, raspunzi sincer sau o sa ti-o iei.
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!

[Imagine: 6751178.png]
[Imagine: 6786993.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  I love my rock star....[yaoi / shounen-ai] Dark Mistery_Chuu 2 4.243 10-05-2008, 03:04 PM
Ultimul răspuns: Strawberry Ice


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)