Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

teh omg funny story [parodie]

#11
Capitolul 9 Campia Linistii si drumul spre manastirea sacra. (n-o sa fie nici macar acra cand termina asta cu ea....simt eu...)

Dupa o noapte de odihna binemeritata (odihna pe naiba...daca se apuca sa descrie si ce fac noaptea il omor...) eroii nostri parasex ( parasesc ma !! ..vezi ca scrii numa prostii)da da parasesc padurea ( adic cenusa si ce-a mai ramas...) pornind spre manastire.
Drumul mergea serpuit pe versantele uriase ( da ei mergeau drept inainte....) iar dupa cateva ore de mers ( mersul a durat 10 minute...uracatul din prapastii 7 ore...) o campie vasta verde se ivi in departare.
Iarba parea precum un covor pufos.. dupa atatea stanci pe care umblasera iar micile bobulete de roua le racoreau talpile( nu-s bobuletze mici ma nu vezi ca is mari ?? si nu-s de roua...au trecut oile alea pe aici...). O atmosfera nemaivazuta de pace si liniste se regasea peste tot , o multime de plante sensibile si incredibil de frumoase se dezvoltasera aici care nu fusera deranjate de nici un fel de sunet de mii de...
- Baaaaaaaa !!! Vasiiilleeee !!! Tu esti baaa !?!?!! (Vreo..300 de specii au disparut...si fata n-a mai auzit bine cateva zile...)
Eroina isi indrepta privirile spre vasta campie si observa o turma enorma de oi condusa de un singur ciobanel singuratic.(si nu...nu era Vasile...) care canta din fluier.
35 Uite ! ^ _ ^ zise printesa aratand spre turma
36 Oh my God !! Umbla bluzele !!!
37 Nu iubi , alea sunt…
38 Oiiiiii!
39 Ai dreptate sunt oi ^ _ ^
40 Oiiiii piciorul meu aiiiiiii !! ( a shutat un arici… s-a gandit ca e minge…)
Cei doi au strabatut campia si au ajuns la ciobanel iar el i-a ajutat sa isi insanatoseasca piciorul .(ce repede se vindeca asta mereu.... o fi ceva soparla...) In scurt timp cei trei s-au imprietenit si au baut lapte si branza ( Branza nu au baut-o ma...cum sa bei branza ? esti nebun ?) dar eroul s-a innecat incercand sa bea branza si au ras toti. (ar trebuii sa se de-a o lege pentru prostie ..). In timpul conversatiei ciobanelul le oferise din prietenie privilegiul de a alege orice oaie din urma si sa mulga cat lapte proaspat vor ei pentru calatorie. Eroina pleca sa adune flori .
Eroul nedumerit nu stia ce sa aleaga si se plimba prin turma nesfarsita de oi numarandu-le ( a adormit pe la 16...si nu de aia...ca s-a pus jos sa se gandeasca ce naiba vine dupa 16 si la cat de repede ii lucreaza mintea...). Dar dupa ce soarele incepea deja sa apuna eroul se zari alergand bucuros cu o galeata plina spre casa ciobanusului strigand :
41 Am reusiit !!!! ( inca vreo 25 de specii de flori au disparut....)
Ciobanul fu mandru de reusita lui si il imbratisa cu drag.
42 Bun asa , bine ca te-ai descurcat , sunt mandru de tine i-a zi, ce oaie ti-ai ales prietene ?
43 Ce-a de acolo m-am chinuit sa o mulg toata ziua abia am reusit ! zise eroul gafaiind si aratand cu degetul spre turma.
44 Mda stii......O_o...tu....ai....ala e....pai...e cainele...O_o zise ciobanul si isi incrucisa ochii si cazu al pamant .
45 Oh nu a lesinat !! Un pahar cu apa !! Ah stai, am laptele asta , trebuie sa il salvez ! Splash !
46 Ce na.....aaaaaaaarrrghhhhhhh !!!
O avalansa de pietre se pornira din munti. Pamantul incepu sa tremure . Eroul o apuca pe fata si fugira de avalansa . ( Nu fugeau de avalansa...fugeau de cioban ca apucase un topor...)
Disperati alergara spre o cladire veche de pe varful uneia dintre stanci si se ascunsera acolo iar ciobanul trecu pe langa ei neobservandu-i. (mda..niciodata nu-i observa....si e asa de evident...) Cand si intoarsera privirea un altar superb impodobea peretele iar lumina lunii strapungea geamurile rotunde viu colorate. ( Aur...unde mi-am pus eu tarnacopul hmm..) Usile altarului se deschisera si un preot intr-o mantie lunga care atingea pamantul pasii printre ele. ( hmmm mantia aia... macar e asigurat ca nu mai trebuie sa stearag praful pe jos niciodata...)
47 Bine ai venit Alesule, ai gasit drumul spre manastire cu ajutorul intelepciunii tale (aham...sa mori tu...) iar acum ai pasit in manastirea noasta sacra, bine ai venit .
Eroul se apropie de calugar , il privi in ochii apoi ii admira mantia care ii acoperea spatele si zise :
- Batman !! Batman !! (oh God...X_x...asta nu ar recunoaste un preot nici de l-ar lovi peste cap)
Calugarul il lovi cu sceptrul peste cap sa il ajuta sa isi vina in minti , eroul medita o secunda apoi zise :
48 Batman ,chiar esti tu !!( ok ..retrag ce am zis....)
49 Nu nu sunt Batman , sunt calugarul cel mai inalt al manastirii.
50 Minti ba , nu vezi ca tipul ala de acolo e cu un metru mai mare ca tine. O_o
51 Aargh , nu la aia ma refeream , motivul pentru care te-am chemat....
52 Lasa motivele ma , zii de ce m-ai chemat.
Calugarul se apuca de cap dar fiind chel nu avea ce fire sa scoata....(las..ca mi-am scos eu vreo 3....)
- Ai fost ales pentru o misiune importanta , maine in zori tu si cu ea veti porni intr-o calatorie cum alta nu a mai fost , veti vedea lucruri care omul simplu nu le-ar intelege niciodata , dar acum odihniti-va...
Eroul ii raspunse calm :
53 Inteleg perfect ce spui tu , dar nu crezi ca eu itzi sparg geamul ala fix numai dintr-o lovitura ?
54 Aaargh , culca-te si taci !!
55 Calugar nepoliticos....
Fata il privea mereu si radea dar in adancul sufletului il admira profund fiindca o protejase mereu si nu lasase nici un rau sa se atinag de ea. (aproape...de fapt chiar ...nici nu am observat,,..hes a good guy ....maybe..) si o iubea neconditionat. Eroian il imbratisa si il duse in pat sa se odihneasca ( ca el voia sa se i-a la bataie cu calugarul…) fiindca maine era o zi importanta.
(oh nu ce ma enerveaza cand zice asta ) To be continued...( Stiam eu…)


Capitolul 10 Vine rivalul ( Sper ca nu il cheama Rival Ion sau ceva….)

Usile altarului se izbira de perete si calugarul intra zbierand cat il tineau plamanii. (dupa a 2 a urlatura nu l-au mai tinut...n-a mai zis nimic cateva zile...)
Eroul tasni din spatele unor banci . (ii indesa un lemn pe gat la un soarece….l-a vazut cu gauri si a crezut ca-i branza...)
56 Manastirea e sub asediu !!!
57 Pai da-l jos...
58 Ce ?
59 Asediul , da-l jos de pe manastire
60 Arrgh , in acest moment zece mii de orci se indreapta spre noi !!!
Eroul il privi in ochi si pe un ton jos zise sumbru :
61 Zece mii ?......
62 Da...
63 Draga , hai repede trezestete ca ii vine la asta o comanda de zece mii de porci si tre’ sa il ajutam sa ii taie !
64 Sunt oooorcii !!
65 Nu mai ragaii asa ma’ baiatule.
Dupa cateva minute (ore...) calugarul a reusit sa ii explice eroului ce se va intampla si i-a dus cu el in camera de razboi pentru a forma o strategie . Eroul concepu un plan ( mda...planul lui era daca ataca prin fata ...fugim prin spate...si invers...) dar nu se dovedi bun apoi a mai format un nou plan maretz. :
- Stiu !!! Vom da foc la manastire si o lasam sa arda si cand vin orcii o sa le fie ciuda ca le-am dat noi foc inaintea lor si vor pleca ! (calugarul incepuse de mult sa se de-a cu capu’ de pereti....nu va faceti griji...).
Si inca unul :
- Stiiiuu !! Construim un gard pe langa manastire si cand vin orcii le zicem ca nu pot intra daca nu au bilet !(Avea calugarul o gaura de 2 m in perete cat a dat cu capu’ acolo...)
Dupa un timp cerul sa intuneca , norii se tansformara in nori grei , cenusii de plumb ( nu ,nu era de la orci... era un complex de fabrici romanesti mai jos , langa manastire...).
Vazand ca eroii erau sansa lui de aparare calugarul se imbarbata si prinse curaj (saracu’ calugar...a si mers sa traga clopotele....) .
Eroina privi pe geam si zise incet :
66 Vin..
67 Nu cred ca am avem numa ; bere acuma O_o
Intr-adevar piscul muntos era inconjurat total de orci care tineau in mana securi uriase , cu niste dinti care sfasiuau oasele intr-o clipa ( gata ma..) si cu tepi pe nas cu care iti zdrobeau fata ( gata ba nauzi ca ne sperii…) si cu o armura de trei ori mai tare decat a unui tanc (taci ma zii si tu ceva sa ii incurajeze acolo...stii tu...) ok ok , vestea buna era ca te omorau incet si in chinuri groaznice care durau cateva ore. .(eroul era legat de mult de un pilon....ca sa nu fuga...destept calugarul ala)
Calugarul le inmana apoi al fiecare o arma. Eroului o sabie stralucitoare de argint( care a infipt-o in perete sa se dee jmecher si nu mai putut sa o scoata...) , fetei un sceptru antic care controla focul, iar calugarul a luat o bucata de lemn ca sa apere interiorul manastirii.
Eroul alerga afara din manastire (il scapa al baie...da n-avea unde... ) si impreuna cu fata s-au asezat in pozitie de lupta asteptand orcii.
68 Daca nu supravietuiesc, zise incet eroul , vreau sa stii ca....
69 Ca ?
70 Vreau sa stii ca , sa nu dai branza la soareci ca mor de al ea...
71 Ce ??? O_o
72 Si inca ceva, oriunde ai fi eu voi fi mereu cu tine. ( obsedatu’ naibii...mereu eh ?...mai ales cand face dush asai ?)
73 Si eu la fel... adauga fata , si cei doi se imbratisara.
Armata de orci ajunsera aproape si acum se luara la fuga in sus spre ei.
- In numele meu si si in numele aceste manastiri , eu va voi invin....zbiff ( ciudat....in filme de obicei aia asteapta pana gata de zis eroul vrajeala...)
Eroul cazu la pamant de la lovitura de pumn si privi spre partenera sa care se descurca destul de bine ucigand orcii cu valuri de foc., focul ii aducea mereu amintiri de cand era copil( mda...ca ii ceruse la Mos Craciun sa ii aduca niste masini de pompieri si....Mosu a venit si i-a dat foc la casa....).
Dar deodata un orc patrunse prin cercul de foc si o lovi grav pe fata care cazu al pamant.( iooii ce ii dau !! unde-i orcu ala sa-l vad !!). Eroul stranse pumnul adunand pamant. Ceva in el parca se rupse , o limita care il tinea in frau sa nu ucida , o ura nestapanita ii cuprinse sufletul (ca si atunci cand imi da mie profa de mate 3 pagini de teme...) si se ridica in picioare. Un urlet de batalie umplu cerurile si o avalansa de pietre ucise jumatate din orci. ( heh...a invatzat si el din prostiile din trecut...)
- Poate ca nu sunt eu mare luptator !!! Dar nu va atingeti de ea niciodata !! Nicioodaataa !!!
Eroul apuca strans sceptrul cazut al fetei si incepu sa il invarta precum o elice de elicopter. Capurile orcilor cadeau cu miile umpland colina. Privirea eroului era incrancenata , nervoasa acoperita de un usor zambet malefic Trecea printre ei ucigandu-i fara mila.( e bun tipu’ O_O ma rog....cand nu e prost...). Majoritatea au inceput sa fuga vazand acest masacru. (must get popcorn...O_O). Sunetul sfasietor al elicei aruncase un val rosiatic de sange asupra intregului deal.
Sunetul inceta iar eroul ramase fata in fata cu o fiinta ce parea a fi om.
74 Cine esti , zise eroul gafaind usor.
75 Eu….sunt Jack cel de Dincolo….
Omul imbragat complet in negru cu o mantie cenusie si acoperit cu o cluga neagra asemenea il privea , dar fata ii era ascunsa in intuneric.
76 De dincolo ? Esti din Lumea de Apoi ?
77 Aaa nu...am avut o casa aici da , m-am mutat dincolo, dupa deal.....
Omul intunecat scoase o sabie inconjurata de o aura malefica din teaca de la brau si o indrepta spre erou si zise .
78 Eu , sunt rivalul tau , pentru ca m-au concediat aia din povestea cu mazarea....
79 Nu ma vei invinge niciodata ! si zicand acestea eroul se repezi la el.
80 Incet , rabdare, nu vezi ca e gata captolul ?
To be cntinued...( hmm..capitolul asta n-a fost asa bun , refal ! ) Ce? (refal mai…) Vezi ca stiu si eu sa invart sabia ca si elicea de al elicopter. ( E bine !! Pfoaiai cel mai tare capitol pana acuma !!)

#12
Hmm...Capitolele astea doua sunt la fel de reusite ca si ultimele doua(7 si 8)...Parca incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult...Ma amuza micul sarcasm pervers de pe ici pe colo...mi-ar placea daca te-ai concentra putin mai mult pe tema asta in viitoarele capitole...Si nu in ultimul rand, ce m-a amuzat cel mai mult in capitolul 10...ai adus vorba despre mazare :laugh: ...Stiu ca mazarea nu ar fi un subiect amuzant...Dar eu si niste prieteni avem niste amintiri amuzante despre "celebra mazare" ...Si pur si simplu cand vine vorba de mazare ne apuca rasul :laugh: ...


Bafta la cat mai multe capitole! :bv:

#13
*ROFL* God, scuze ca nu am citit mai repede, but the hell xD E super =)) Are cateva faze care sunt ... groaznic de amuzante =))

[spoiler=*ROFL*]
' A scris:15 Cine esti tu eroule , am auzit ca tehnicile tale par a fi uimitoare ? i se adresa batranul intelept.
16 Sunt doar in drum spre casa.
17 Dar cine esti ?
18 Cine ?
19 Tu!
20 Ce-i cu mine?
21 Zii cine esti!
22 Cine esti..
23 Nu , tu, cine esti ?
24 Daca nu eu atunci cine sa zica?
Batranul se apuca de cap si isi smulse cateva fire ( a reusit si sa scoata un elf din sarite...da e bun tipu’...) apoi zise calmandu-se :
Heh xD *ROFLMAO x3*[/spoiler]

[spoiler=Daaaamn xP]
Gandalf A scris:Cand se trezi fata observa ca eroul avea niste semne ciudate pe frunte (normal ...doar tocmai a izbit un cap intr-un artar..)
26 Sunt semnele sacre ale calugarilor Hapciuuh !!
27 Sanatate !
28 Nu ,calugarii , sunt calugarii sacri Hapciuuh!!
29 Sanatate
30 Nu mai ,asa se numesc calugarii..Hapciuh..
31 Aaaaaa,da esti racita rau, nu vrei un servetel ?
E superb @-) xD Si aia cu "Muntele Dacavii Aicimori" ;))[/spoiler]

Mda... acum citesc si urmatorul post ^^
Oh, yeah, am gasit de-a in loc de dea ._. pasii in loc de pasi >.<

[spoiler=Ha xD]
Citat:Mda stii......O_o...tu....ai....ala e....pai...e cainele...O_o zise ciobanul si isi incrucisa ochii si cazu al pamant .
45 Oh nu a lesinat !! Un pahar cu apa !! Ah stai, am laptele asta , trebuie sa il salvez ! Splash !
46 Ce na.....aaaaaaaarrrghhhhhhh !!!
Tu ma omori ><" mor pe aici si nu stie nimeni?! =))[/spoiler]

Oricum, nu pun toate fazele xD E tot superb @-) L-am citit cu maaaa~re placere >:D< You deserve more than a rep up :P

#14
Capitolul 11 Lupta cu rivalul si cei trei purcelusi ( ce?? ce purcelusi...ma rog daca asa zice el...)

Hainele negre a lui Jack fluturau in bataia vantului. (de fapt erau albe hainele...da nu le-a mai spalat de 3 ani....). Eroul analiza situatia in detaliu , il privi pe Jack apoi privi sceptrul de foc din mana sa si se gandi :
- Oare pot aprinde tigari cu el .... hmmm...(Ce cap....)
Jack ridica privirea usor si doi ochi rosii de flacari incepura sa straluceasca sub gluga , cu o privire malefica si pe un ton slab Jack graii :
- Eu...sunt parintele tau....
- Esti popa ? La ce biserica ?
- Nu...eu sunt..tatal tau...
- Da ?? O_O
- Da ma da ,eu sunt tatal tau, ce ai nu auzi ?! (todeauna zic de doua ori...de parca din prima nu aud bine....)
- Pai , tata , nu mi-ai plait pensia alimentara de 30 de ani, imi datorezi cam un milion de dolari plus alocatia. O_o
- Nu nu , aa , pai , eu de fapt aa da ! Eu ..sunt...finul unchiului matusii sorei varului nashului fratelui sorei vitrege a colegului de camera a tatalui tau !
- Nuuuuuu !! ( nu , nu, nu de aia a urlat... a scapat o moneda intr-o gaura din pamant...)
- Daa.....vino fiule...vino de partea intunecata...zise Jack facandu-i un semn cu mana
- Bine bah , ce parte intuecata tu nu vezi ca e soare peste tot ?
- Daca refuzi , ma vei infrunta intr-o lupta unu la unu !
- Pai daca se termina unu la unu inseamna ca e egal , ce rost mai are sa ne luptam .
- Wow.....simt ca Prostia e puternica in tine...esti …cavaler..
- Mergi ma si bate-ti coasa , eu nu sunt ca Valer , Valer e un prost.
- Gata cu vorba ! La lupta !
Jack isi scoase gluga spre mirarea eroului , fata era neagra , acoperita de o masca de gaz fumurie ( normal , si eu as fi purtat o masca de gaz daca nu ma spalam de 3 ani....) prin care respira greu. Vazand acestea eroul se hotara sa-l ajute . ( mda...nush de unde i-a venit ideea ca daca ii trosneste un pumn in stomac o sa poata respira mai bine...).
Cu o miscare rapida , circulara de sabie Jack aproape ii reteza capul eroului dar acesta se feri chiar la limita ( tipic...) Jack incerca din nou dar eroul bara cu sceptrul.
O raza de lumina strapunse norii fumurii si cazu peste cei doi. Clopotele manastirii incepu sa se clatine de la vantul puternic , sunetele clopotelor umpleau vazduhul. Cea mai mare infruntare din toate timpurile avea sa inceapa.
Oriunde sceptrul si cu sabia intunecata se ciocneau o sclipire de scantei cadea pe pamant.( nesimtitii..strica bunatatea aia de sabie...). Lupta era incredibila , nemaivazuta. Toate loviturile lui Jack ricosau .Nu se stie cine va castiga. ( ba tu esti prost ? ..tu nu vezi ca eroul e acolo in groapa aia de langa stanci , isi leaga siretul ...si Jack tot loveste ca un crizat piatra aia mare de acolo, cu sabia...cred ca nu vede bine cu masca aia pe ochi...). Deodata eroul reusi sa opreasca atacul si sa faca sabia sa ricoseze inapoi in Jack taindu-i masca .( eroul era la manastire , juca carti cu calugarul...sabia a ricosat din piatra...tu nu vezi nici tu ? ).Vazand ca puterea eroului era prea mare se Jack se retrasesi zise :
- Poate ca m-ai invins ...acum..dar...ma voi intoarce... ( si chiar s-a intors , cu spatele...)
Dar eroul era tacut , nu i-a raspuns ( vorbea cu o piatra ma !!) Zicand acestea Jack alerga si sari peste niste stanci pentru a disparea fara urma. ( a stat 7 zile in spital...a sarit fix in cea mai mare prapastie...copii uitati-va unde sariti...)
Pentru ca il ajutasera calugarul i-a rasplatit pe cei doi facandu-le cadou Sceptrul Focului si o carte veche despre vraji secrete .(cadou pe naiba...i le-a dat calugarul pentru ca a pierdut la poker...).
- Ati aparat manastirea cu curaj , va multumesc.
- Ce Curaj ? Cine-i ala ? N-a fost aici , ti se pare doar...
- Ai mare grija cu sceptrul , oriunce vei lovi cu el va fi cuprins de flacari si va arde.
- Bla bla bla am inteles aham.
- Deci ai grija sa nu….
- Gandacul ! Uitel!!
- Ce.. ? Nuuu !
Eroul izbi sceptrul de podeaua manastirii ca sa loveasca un gandac. ( era din lemn manastirea.... nici macar geamurile n-au mai ramas din ea..)
Acum alergau spre noi aventuri ( alergau de numa..ca de ii prindea calugarul ii facea bucatele...) si spre noi meleaguri dar acum cu un rival care ii va urmari mereu. ( tipic...rivalii astia...decat sa fii somer..mai bine rival..).
O campie superba taiata la mijloc de un paraiash cristalin se ivi in fata lor. Fata il lua de mana pe erou si alergara spre paraiash pentru a petrece o intreaga zi linistita , doar ei doi. ( si cum ramane cu soparla aia uriasa care distruge vulcanul ala din spatele lor ? ) Lasa aia, ce conteaza , oricum next episode special edition : romance stuff ( bleah...ma duk sa-mi inchiriez ceva film atunci...)


Capitolul 12 Episod Special : Despre romantism. ( romantism eh ..? fa-o bine de data asta macar..)

Romantismul este un curent literar care…(stai ma ,nu asta, scrie despre eroii tai) ah da, ai dreptate , romantismul este un curent literar despre eroii tai. ( nu ma !!,...ah las-o balta..).
Cei doi alergau vioi prin campia de flori (fugeau de o albina...) iar in urma lor zbura o albina prietenoasa ( ce ??..aia de 3 metri ??).Speriati ,eroii nostri s-au refugiat intr-o veche cabana abandonata. (mda...tot timpul e o cabana cand au nevoie eroii de o ascunzatoare ...si mereu e abandonata ..probabil ceva nebun tot construieste cabane prin munti si apoi le abandoneaza....sau ceva...). Au gasit pe masa un biletel :
« Respectabile cititor ( da de unde stie el ca cine citeste o sa fie respectabil ??...) daca citesti acest bilet inseamna ca am fost ucis de albinele uriase ( de fapt s-a inchis din greseala in debara si n-a mai putut sa iasa...). Puteti sa folositi semineul pentru a va incalzi ....(afara erau 40 de grade....ma rog....poate ca a scris biletul iarna..)
- Wow, inseamna ca are calorifer in semineu ! (da....mda...)
Cei doi se asezara impreuna langa semineu sa se incalzeasca( fara foc ? ..mda atunci o sa se incalzeasca ei cand o sa faca stejarul mere...) iar eroul a plecat sa culeaga niste mere din stejarul de langa cabana(oh..mda...ma rog...e o poveste orice e posibil...). Apoi s-a intors .sa se incalzeasca si el. Se asezara impreuna jos.Eroul o privea lung , dori sa ii faca un compliment :
81 Parul tau e atat de frumos...imi aminteste de vremea cand am cazut de la 3 metri si am dat cu fata intr-un gard de sarma ghimpata....
82 Ce ?
83 Ah..uh..a am zis ca ai parul frumos.
84 Oh..mersi...ce dragut esti ^ _ ^
Soarele deja apunea in departare. Fata se apropie de el incet si ii mangaie fata.Apoi ii sopti ceva la ureche si eroul ii zambi infundat. Eroul simtea cum un val de caldura ii cuprinsese corpul ( i s-au aprins pantalonii de la semineu...), era atat de calduros ( ard pantalonii ma !! ) totul era perfect.(stinge pantalonii ma ,ca arde casa !). Fata se apleca usor si ii scoase pntalonii ( mai repede !) si ii arunca pe fereastra. ( mda..peste un lup..care s-a speriat...si a fugit cu ei intr-o mina exploatatoare de gaze naturale...doi munti au disparut din istorie..). Apoi s-au imbratisat in timp ce priveau la focul din semineu.
85 Iti multumesc atat de mult ca m-ai luat cu tine si ma protejezi....esti cel mai dragutz om din lume ^ _ ^
86 Nu , bunico , nu eu am spart vaza aia ,a fost o shorlopamandra (ceva mai bun nu stiai sa inventezi...)
87 Hei trezeste-te !
88 Ah , da , scuze am atipit.
89 Voiam sa itzi zic ca...
Deodata un fulger lovi cabana si becul din spatele camerei se stinse subit. Eroul tresari .
90 Oh nu !! Asta n-a platit curentul !! (mda..si eu care credeam ca s-a speriat de fulger..)
91 Lasa asta, este mai bine pe intuneric , doar in compania focului , vino mai aproape.
92 De ce ? Vrei sa imi faci ceva ?
93 Da , vreau sa iti multumesc pentru tot, in felul meu.
94 Pai si ce, nu poti sa vorbesti de acolo ? ( vai ma...lasa-ma ca ma duc eu...)
In cele din urma fata il convinse pe erou sa vina langa ea (l-a ademenit cu o acadea...).
Eroul o mangaia usor pe obraji ( pe obraji ma !ia-tzi mana de acolo !) apoi o saruta tandru in lumina flacarilor. Se priveau amandoi in ochi si zambeau , apoi dupa o vreme eroul ii sopti tandru la ureche :
95 Vezi ca ai o musca in ochiul stang....
Eroul isi trecu usor mana prin parul ei si o saruta pe frunte. Fata se apropie mai mult de erou si isi lipi capul de pieptul lui apoi zise incet :
96 Vreau sa iti spun ceva foarte important...
97 Ce ? Ai gasit un dolar ?
98 Nu...cred ca...cred ca..te iubesc….
Eroul ramase cu gura cascata , fara cuvinte (inchide ma gura ca itzi curge saliva pe jos..) apoi parca ceva in el se schimbase. O stranse usor in brate si zise si el la randul lui soptind :
99 Si eu...te iubesc...cred ca esti cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat vreodata....(...a innebunit lupu’ O_o)
100 Si eu simt la fel...
101 Si tu crezi ca tu esti cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat mie vreodata ?
102 Nu, adica , si tu pentru mine esti cel mai frumos lucru din lume...
Lumina lunii strabatea usor geamurile transparente ale cabanei aruncand o lumina argintie peste trupurile celor doi care se sarutau. Peste ei (nu mai...odata ea peste el..odata el peste ea...) veghea de asemenea lumina departatelor stele ( ah..la aia te refereai...). A fost o noapte de vis pentru cei doi ( ce vis ?..ca au adormit numai pe la 7 dimineatza...nici macar somn, daramite vis...). In acea noapte o noua stea a aparut pe cer , o stea nascuta din iubire.....(stelele se nasc din nebuloasa mai , nu din iubire…)
In acea dimineata a aparut Jack sa ii de-a in judecata pentru ca la el in contract spune ca el apare in fiecare capitol. ( pai a aparut acuma...nu despre el e vorba ?) ah da..povestea continua in capitolul urmator...

#15
Off: Yes, I apologise T.T Cred ca celalalt post era cam spam -_-
On: He, he :3 Imi place ^^ Chiar e faina continuarea =] Siii... Romance stuff *rofl*
Puncte tari [cum imi amintesc xP]: tatal si pensia xD "curaj" [suna a suraj =]].] and and and... steaua pe cer :3 and lots more *laugh*
Puncte slabe: "Jack sa ii de-a [erm, "dea" nu "de-a" >.<"] in judecata" si uneori doar 2 puncte de suspensie...
^-^ In rest e bine [povestea [= ]

Off again: Tell me if this is spam again si ... -_-

#16
Oh da...De cand asteptam sa scrii continuarea. Mi-a placut ca m-ai ascultat in legatura the perv stuff :laugh: ...A fost destul de reusit capitolul romance. De altfel , am observat ca iti dezvolti sarcasmul cu fiecare capitol nou pe care il scrii...povestea devenind din ce in ce mai amuzanta chiar daca nu prea au nicio legatura capitolele intre ele. Momentan n-am nicio sugestie sau sfat pentru viitoarele capitole...Te las pe tine sa ne creezi o surpriza ...cum ar fi inca un nou "prieten de calatorie" spre exemplu.

Bafta :bv:

#17
Capitolul 13 Intalnirea cu tribul de indieni si blestemul mamicii ( a mumiei ma !)

Cabana cazu in intunecime. Un intuneric profund , ascuns, acoperea totul , un negru inchis bloca privirea , totul era itunecat nimic nu putea strapunge intunericul, disperare... o eternitate neagra avea sa ii acopere pentru todeauna ,dar cu puterea magiei au reusit sa se elibereze (mda...au aprins lumina.. . ca nu gaseau butonul...).Eroul statea de o ora in fata frigiderului neputand sa se hotarasca ce sa aleaga din multitudinea de mancaruri , indecizii....(indecizii pe naiba....nu vezi ca a incercat sa linga peretzii si i s-a intepenit limba acolo...). Cabana parea incredibil de curata , geamurile nu aveau pic de praf pe ele( erau sparte....) podelele luceau de curatenie ( dap..luceau asa tare ca au alunecat de vreo 7 ori si au dat cu capu de prag de era sa vomite carabusi....), o multime de plante ( carnivore....)improspatau aerul. Deasupra semineului era un trofeu de vanatoare sub forma unui cap de cerb ,(nu era nici un trofeu...un cerb s-a impiedicat si a tot mers cu capul prin perete...). Cabana avea si un jacuzzi numai bun de imbaiat. ( mda...de aia scria pe capac bazin pentru deseuri radioactive. ?..). Fata inca dormea ( de fapt s-a trezit de mult..da cand sa se ridice s-a intors asta in somn si i-a izbit un cot in gura de a tot dormit pana dupa-masa...). Deodata se auzira niste batai in usa iar eroul somnoros( si cu limba jumatate umflata...) a mers sa deschida. Privi silueta neagra , infricosatoare apoi ii ridica degetul si zise raspicat :
- Nu cumparam ziare !
- Infrunta-ma lasule !!
- Ba , da ciudate nume de ziare mai avetzi in ziua de azi....
- Eu sunt Jack , sunt cel mai mare cosmar al tau !!
- Esti reincarnarea profei de fizica ? O_o
Nervos Jack scoase sabia la lupta ( dupa ce a dat cu capu
[Imagine: gear2nd.gif]

#18
zomg =)) ce-am facut eu cat am stat de serviciu la scoala xD super poveste ^^ chiar daca are greseli gramaticale uneori xD ca sa nu comenteze mozii, sfatul meu e sa scrii cu diacritice :)) astept continuarea :3
[Edit] Cam spam >.>
So :3 erm... imi place felul tau de a scrie un fic, iar faza cu pizza boy a fost tare [nu ca ar fi singura ;))] sooo... gambate~
[mai arata a post, ne? :>]

#19
Capitolul 17 Jack revine. Inceputul razbunari partea II


Eroul o apuca in graba pe printesa (de gat....) si alerga sa o ascunda , gasi un loc potrivit si ii zise :
153 Te voi ascunde aici eu merg sa ma lupt cu tipii aia ( adik vroia sa se ascunda in beci ..) intra aici si stai pana vin, nu veni dupa mine, zise eroul si o impinse usor in ascunzis
154 Stai ! asta e cuptor....
Eroul inchise usa si alerga la fereastra sa vada ce se petrece (se uita la un tablou...) . Se gandi el ce sa faca si intr-un sfarsit ii trecu ceva prin cap ( o sageata...care ia ras parul pe mijloc...).
Intre timp Jack fu eliberat de camarazii sai in negru si adus in fata regelui.
155 Sunteti imbracati in negru ca sa simbolizati rautatea si intunericul ? intreba regele
156 Nu , am venit de la o inmormantare ne-a fost lene sa ne schimbam.
Eroul iesi din castel si ii vazu pe cei 5 , atunci se retrase sa creeze un plan de atac ( s-a ascuns dupa o cutie si tremura de frica...). Jack se plimba pasiv prin fata regelui care era retinut .
157 Vai vai vai....nu mai esti asa puternic acum nu ? Nu mai esti mare si tare ! Esti un nimeni la puterea mea un nimic un(zbiff...) .....auu au au vam zis sa il tineti de mana !! Pentru asta vei fi executat chiar acum !
158 Nu prea cred ....tasni generalul din spatele tronului si puse un pumnal la gatul lui Jack.
Vazand ca tipii erau concentrati pe general regele profita de ocazie si se retrase in spate , eroul il zari si ii sopti :
- Ba ! ala cu tzepe pe cap hai aici...
In timp ce regele fugi in castel cu eroul( fain
[Imagine: gear2nd.gif]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Love Funny [yaoi] Aliss_anime 1 2.388 14-03-2010, 08:41 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  Parodie [+18] Hetalia 2 3.390 03-10-2009, 09:34 PM
Ultimul răspuns: Kayura
  Parodie XD Yumina 4 4.019 03-08-2009, 06:12 PM
Ultimul răspuns: Alisia-chan*
  Vizita la Gradina Zoologica [funny fic] Owaranai Yume 9 6.734 07-05-2008, 08:56 AM
Ultimul răspuns: Arya


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)