Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sectiunea Japonia

#1
Mi s-a spus ca unii membrii doresc sa se redeschida sectiunea Japonia.Persoanele care sunt interesate,pot posta in acest thread pentru a-si spune parerea.
[Imagine: Untitled-1.png]

#2
eu vreau asta...desi nu stiu ce contine aceasta sectiune.dar orice este legat de japonia ma intereseaza.deci sunt pt redeschiderea sectiunii!
[center][Imagine: siggi1wf5.png][/center]

#3
eto... ce e sectiunea Japonia?43 is it somethin' like 'about' sau ce? Are si Trivia? 39
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)

#4
In sectiunea Japonia veti afla mai multe informatii despre mitologie,cultura,limba etc.Trivia?Maybe,maybe not...vom vedea pe parcurs,intre timp astept parerile voastre.
[Imagine: Untitled-1.png]

#5
mitologie?cultura?? :X:X:X cred ca ar fi interesanta o astfel de sectiune... am putea afla mult mai multe lucruri despre japonia, japonezi si de ce nu, despre cultura lor si scrieri si multe alte chestii interesante kare, bineintzeles. se gasesc si prin alte parti, dar e mai fain atunci cand vrei sa studiezi deca, dai un singur click si nu 100 009 456 ...... dak ma intzelegetzi...Smile

#6
Am fost una dintre persoanele care l-au intrebat pe Flaw despre existenta unei astfel de sectiuni, asa ca ar fi o nesimtire din partea mea sa nu-mi spun parerea. Eu sunt "pro" pentru ca m-am si oferit sa ma ocup de o astfel de sectiune dupa puterea si priceperea mea.

Nu ma supar daca nu o sa fie aceasta sectiune, nici daca se va ocupa alticineva de ea. Pot garanta multe articole despre Japonia.

Imbratisari si respect tuturor.
[Imagine: shaiyalight.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  La sectiunea fan fiction Vir 3 2.835 09-04-2010, 09:51 AM
Ultimul răspuns: Vir
  Animezup Japonia Flaw 15 9.447 04-03-2008, 11:42 PM
Ultimul răspuns: Magica Bloom


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)