Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

sasusaku or sasukarin?

#11
Pai am precizat ca nici SasuSaku nu vor exista in anime. Sasuke isi vede doar de razbunare, atat. Cat despre Sakura ea in Shippuden nu mai e asa obsedata de Sas`ke. Inainte sa plece el din sat, da , era muuult prea obsedata, dar in Shippunden s-a schimbat destul de mult. Anyway pana la urma nu stiu de ce ne contrazicem 21. Pe Sas`ke il doare in cot de amandoua.
Life is not about finding yourself, is about creating yourself!

Blog :]
Nebunie in cuvinte! <3

#12
Hey ! AM vazut fani sasukarin , sasusaku, sasuino....Dar eu tot la sasusaku raman..n-am nimik cu voi...chiar deloc,fiecare are parerea proprie ,si in plus cu a zis si Hanako ,numai Kishimoto stie ce se va intampla..asa ca ...sasukarin,mie personal nu-mi place cuplul acesta adica Karin e prea obsedato,nu zic ca Sakura nu a fost la inceput ,dar she has growned up everybody..si inlegatura cu Sasuke eu chiar cred ca se va sechimba cred,adica da..si cum il stiu eu pe Kishimoto ,Naruto nu va avea un final trist , asta insemnand ca nimeni nu va fi trist..si daca va mai amintiti din primele episoade cand Kakashi sensei i-a pus sa se presinte(pe Sakura,Sasuke si Naruto) fiecare si-a spus visul,ma rog mai putin Sakura care tot ce facea era sa zica IIIPP sau ma rog...dar s-a subanteles ce vroia ea asa ca ...Sasuke si-a indeplinit visul,Naruto si-l va indeplini si cred ca si Sakura(asta depinde de Sasuke ,ma rog Kishimoto)...asa ca asta e parerea mea..votul meu merge catre SASUSAKU!..:bye:

MY FIC ะ PETALA RĂTĂCITĂ ะ
Dᵃᶜᵃ ᶰᵒʳᶤᶤ ᵛᵃʳˢᵃ ˡᵃᶜʳᶤᵐᶤ ˢᶤ ᶤᵘᵇᶤʳᵉᵃ ᶰ⁻ᵃ ᵗʳᵉᶜᵘᵗ, ᵖᵒᵃᵗᵉ ᵐᵃᶤ ᵃᵖᵃʳᵉ ᵒ ˢᵃᶰˢᵃ ˢᵃ ᵖᵒʳᶰᶤᵐ
De La-nceput ..!
Dʳᵃᵍᵒˢᵗᵉᵃ ᵉ ᵒ ˢᵃᵍᵉᵃᵗᵃ ᶜᵉ ᶤᵗᶤ ᶠᵃᶜᵉ ʳᵃᶰᶤ ᵈᵉ ᶠᵒᶜˑˑˑ ˢᵘᵖᵃʳᵃ ᶜᵉˡ ᶜᵉ ᶤᵘᵇᵉˢᵗᵉˑˑˑ ᶜᵉˡ ᶤᵘᵇᶤᵗ ᶤˢᶤ ᵇᵃᵗᵉ
Joc
Tʳᶤˢᵗᵉᵗᵉᵃ ᶤᶰᶜᵉᵖᵉ ᶜᵘ ᵒ ˡᵃᶜʳᶤᵐᵃ, ᵇᵘᶜᵘʳᶤᵃ ᶜᵘ ᵘᶰ ᶻᵃᵐᵇᵉᵗ, ᶤᵃʳ ᶠᵉʳᶤᶜᶤʳᵉᵃ ᵐᵉᵃ ᶤᶰᶜᵉᵖᵉ ᶜᵘ..
Tine

#13
Hanako nu ma intelege gresit...nu vroiam sa sune ca o contrazicere nicidecum...s-a dorit a fi mai mult o completare...anime-ul asta nu are nici o treaba cu love...cu exceptia lui Kurenai si Asuma...dar in rest sunt numai persoane care se simt atrase de cu totul alte persoane, iar din nefericire acele persoane se intampla sa nu prea isi doreasca dragoste...va fi un anime fara cupluri...doar se creaza idei in mintile noastre, pentru ca mai apoi noi sa ii cuplam cum avem chef.

#14
Hi guys ! ^__^

SasuKari *__* ... no way , what the hell ??!! Karin e o mare bitch asa ca nu cred .

La SasuSaku ar mai fi ceva sanse ... plus ca , s-ar putea ca la sfarsitul anime-ului Sasuke sa ramana cu Sakura . No I'm not crazy , but just listen me a moment : Daca va amintiti , la inceputul anime-ului Naruto , atunci cand s-au intalnit prima oara cu Kakashi pentru a se prezenta , Sasuke a spus ca vrea sa distruga pe cineva si apoi sa-si restaureze clanu' . Asa ca varianta SasuSaku nu e exclusa ramane doar de vazut sfarsitul animeu-ului pentru a sti .
サクラ & イタチ
=
Sakura & Itachi
[Imagine: sakuita19.jpg]

My big family :X :

My sisters : Manu , Debb' , Zummy, Kt.Kat ( • Rusk`Key • ) , Sho-yo , Verdeata
My mommy : prince
My cousin : blackspiral
My aunt : Venus-Roseta

I love them all :X:X Kiss you guys

#15
Nici - nici.
M-am saturat de ambele cupluri. Sunt mult prea.. banale.
Eniuei, Sakura nu va fi niciodata cu Sasuke, asta-i sigur.
Deasemenea, nici Karin nu va fi cu Sasuke. Este mult mai enervanta ca Sakura, plus ca e mult mai sufocanta.
In orice caz, niciuna dintre ele nu s-ar potrivi cu Sasuke. Probabil ca daca ar fi impreuna, s-ar batea tot timpul. Sasuke e mult prea diferit fara de ele. :]]

__________
Aaa, mai usor cu spamul oameni buni !

#16
Hhm...Eu una aleg SasuSaku. Sakura nu e o batausa, sa se apuce sa ii bata pe toti, ea chiar tine la Sasuke, si de asemenea la Naruto. Vrea sa para mai puternica, dar nu e batausa. Il iubeste cu adevarat pe Sasuke dar pacat ca sentimentul nu e reciproc. Sasuke aproape ca o omoara daca nu era Naruto. Desi eu tot mai sper ca are ceva sentimente pentru Sakura. In plus am ceva informatii ca si Sakura si Sasuke vor muri inainte de a se afla daca el o place, sau ceva de genu.
Ma rog, eu voi fi mai mult neutra caci am vaga impresie ca Sasuke nu va ramane cu niciuna
[Imagine: zo71ux.jpg]

Zambeste cand viata pare sa nu iti mai ofere nimic. Cine stie ce apare peste un minut?

#17
Din punctul meu de vedere nici unul dintre aceste cupluri nu are sansa de reusita insa dintre cele doua cred ca SasuSaku ar fi cel mai potrivit ... De ce ? Pur si simplu cred ca Sakura are starea de spirit necesara sa ii inghita fazele lui Sasuke . El nu ar avea rabdare pentru dulcegariile ei insa ea se abtine in majoritatea cazurilor ... Eu asa cred acum depinde ...

Nu avem decat sa asteptam finalul , insa ma indoiesc ca Sasuke va avea vre-o partenera pana la final ...

Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

[Imagine: desktop.png]

Is something about change !!!



#18
Eu una sunt pro SasuSaku. De ce? Pentru ca in primul rand cei doi au dat impresia din 2002 de cand animeul e on ca arata cute impreuna. Cand a aparut Karin si s`a spulberat toul ca vai ea e atasata de Sasuke nu e chiar pe placul tuturor,nu? e.e
Sakura e al naibi de obsedata de Sasuke`n prima parte22 Imi venea sa ma dau cu capu de televizor doar ca sa o fac sa taca(XD).
Sakura e buna la dat cu pumnu si some medical things. De mica am sperat ca Sasuke sa simta ceva pentru aceasta.
Dar la Karin nu ma astept sa 78 simta cineva ceva pentru ea. Poate doar Suigetsu?8.
In orice caz. Raman pro SasuSaku. Plus ca sunt doujinshurile alea si toate desenele cu Sasusaku si sunt chiar wow si logic ca iti place mai mult cand ai asa ceva. De exemplus citesc multe doujinshuri Sasusaku si n`am vazut pana acuma unu' SasuKarin care sa ma uimeasca,doar amvuri alea celor pro SasuKarin anti SasuSaku39.

Anyways:3. It was just my opinion.

A litttle edit: Sasuke dupa parerea mea,iubita pana`n finalul animeului nu o sa aiba. Dar sigur il ia pe Naruto9. Am o obsesie legata de acest cuplu' yaoi *u*
Live with who i am or leave me alone.
I`m so bad bad but i`m so good good<3.

T.O.P&G-Dragon RULEZ


#19
Neah , cand am vazut`o eu prima oara pe Karin am zis un simplu : Iaak ! Este urata cu draci , ce sa mai zici , poti sa ii faci 1000. de operatii estetice ca tot ca naiba arata . Si in plus este prea lipicioasa [parerea mea] se da prea mult la bietul meu Sasuke-kun 8 N`are si ea alta treaba . In final , Sakura il completeaza de minune pe Ssasuke , chiar se potrivesc , dar eu una am incetat sa ma cred ca o sa fie vreo data SasuSaku deorece Masashi nu este prea romantic ^^' si cred ca m`am atasat mai mult de un cuplu cum ar fi NaruSaku [ nu tipati ! ] mie una chiar imi plce cum le sta ^^ sunt simpatici , si in plus o uras pe Hina`-san ... Huaa ! Deci din cele dou [SasuSaku si SasuKarin] SasuSaku este alegerea mea ^^ .
E destul de ciudat cum găseşti înţelesuri în lucruri la care nu te gândeai că te vei uita vreodată. Ca în show-urile TV, udne adevărul iese întotdeauna la iveală, fiind una din regulile fundamentale ale timpului. Şi când iese la iveală, te poate elibera sau poate pune capăt tuturor lucrurilor pentru care ai luptat. Un alt fel în care adevărul iese la suprafaţă e atunci când te aştepţi cel mai puţin ca asta să se întâmple sau când, fără a spune un cuvânt, tot este cusut cu aţă albă. Dar cel mai rău lucru pe care îl poate face adevărul? Să îl spui şi să nu te elibereze, ci să te încarcereze la loc, pentru totdeauna.

(ME): --->> "I am the new GOD of the new World ... because I am youre GOD ... give me CANDY!!! ... or I will KILL you ... you ... you pice of SHIT! ... <<hehe>>"


<<"KIRA”
We are the “KIRA”
My name is “KIRA”
Even your “KIRA”>>

Will you be eating that cake?...say what you want, but I will be taking the cake.
We will be removed. All because of that Chicken-shit President… No, far from Chicken-shit, less than Chicken-shit president.
He's a genius!!.....I'll still have to kill him though...
I just can’t sit any other way than this. If I sit the way other people do, my reasoning ability drops by 40%.
If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser.

#20
Sasusaku pana la capat. Nu pot sa spun ca Karin este urata, daca s-ar pieptana si s-ar aranja ar fi chear frumoasa. Parul, ochelarii, imbracamintea o fac urata. Sakura in Shippuden este baietoaica, nu este dezvoltata de loc ( corpul nu mintea 21 ). Dar Sasuke o placea pe Sakura in trecut, asta se stie, si este posibil sa aiba acelasi sentimente si acum.
Bye Bye




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)