25-08-2010, 03:08 PM
Cam greu de ales, sunt foarte diferiti si sa zicem haiosi, fiecare in felul lui.
Tsunade e foarte puternica si un bun medic, dar e stupida la faza cu pariurile la care pierde o gramada de bani.
Kakashi este un personaj interesant, puternic, calm, putin pervers si obsedat de cartile lui Jiraiya si cred ca il voi alege pe el pt ca sunt sigura ca ascunde ceva dragut sub masca aia a lui. 
Kakashi vs. Orochimaru
Tsunade e foarte puternica si un bun medic, dar e stupida la faza cu pariurile la care pierde o gramada de bani.
Kakashi este un personaj interesant, puternic, calm, putin pervers si obsedat de cartile lui Jiraiya si cred ca il voi alege pe el pt ca sunt sigura ca ascunde ceva dragut sub masca aia a lui. 
Kakashi vs. Orochimaru

] .. nici gand.. cand am vazut episodul in care Sas`ke la omorat imi venea sa ma inchin in fata monitorului [ Hehe.. da stiu .. sunt bolnava psihic ..] .. Deci desigur ca il aleg pe Kakashi - sensei ! [ :X ] .. imi place ca totdeauna nascoceste cate o minciunica, cand intarzie .. ![[Imagine: 294222044_b0ac4531f5.jpg]](http://gi131.photobucket.com/groups/p302/PGC5O29QGJ/294222044_b0ac4531f5.jpg)
L-am apreciat intotdeauna pe baiatul asta pt ca a reusit sa treaca pe faptul ca nu era acceptat in copilarie si a incercat sa isi faca prieteni, pe care acum ii are. Vrea sa devina mai puternic si se vede ca face ceva pt asta, a evoluat mult. Ceea ce imi place cel mai mult la el este ambitia, faptul ca nu renunta, orice obstacole i-ar fi asezate in cale.
) Asa ca il aleg pe Sasuke, ca tot ne asemanam
.
La Chouji imi place doar faptul ca este un prieten devotat si ca se straduieste sa ii ajute pe cei la care tine. In rest, mi se pare enervant si mancacios.