Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Care credeti ca va fi cuplul ficului?
Kailas si Jie.
6.90%
2 6.90%
Jie si Alex.
82.76%
24 82.76%
Alex si Mark.
10.34%
3 10.34%
Total 29 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Yaoi] Pentru mine?!

#41
Next, next, next.
Mi-a placut mult capitolul, dar incepe sa-mi displaca profu`. Ce sa faci si eu sunt ca Mark, taca-paca. Sincer, eu as preferat o relatie intre Mark si Alex, poate pustiul chiar isi iubeste colegul si atunci inteleg de ce il santajeaza. Ok, stiu ca am luat-o razna, mi-au cam spus si noii mei prieteni, dar ce sa-i faci. Mi-ar placea ca Kilas sa se impace cu Jie. Da recunosc, Jie s-a purtat super frumos cu Alex in acest capitol: tandru, grijuliu, dragastos; dar tot nu cred ca se potrivesc. Sunt singura care crede asta??? Sper ca Alex nu are incredere in el, eu nu as avea. Vreau si eu yaoi, dar nu intre ei, poate Mark&Alex.
Ok, poate ca sunt doar rupta de oboseala si de aceia comentariul meu nu are nici o logica.
Astept nextu Abii, chiar il astept.
Bafta in continuare :X

#42
Genial nextul. Imi place si imi miroase a yaoi capitolul ce urmeaza. Sper doar, sa nu ma insel. Foarte frumos, n-am ce zice. Descrii foarte frumos si imi place ca nu grabesti actiunea. Oh Doamne s-a enervat prea tare proful pe Alex. De fapt cred ca reactionam, intr-un fel sau altul asemanator. Dar cum naiba se face ca tocmai Mark i-a vazut. Ce i-a spionat, sau ceva de genu?! Obsedat tipul. Nu-mi place, l-a santajat direct. Adica, nu tu iesire la o cafea/suc/bere ce vrei tu, nu tu plimbare ci doar s** direct. Apreciez sinceritatea, dar putin prea prea. A facut bine Alex, fiindca nu a acceptat. Bravo, dar te rog eu yaoi in next.

Bafta la urmatorul capitol ^^
The world is different. Depends how each looks at the world ^ ^ I dare to look in colors ^ ^

#43
Hei, hei, hei, m-am intors! Scuze ca am lipsit atat de mult timp, am avut mai multe pe cap. Acum am si mai multe, dar ma voi tine in continuare de scris, sper.
Nykky Phoenix: Iti urez si eu cu , cateva luni intarziere 'pofta buna'. *rade* Oho, ai rabdare, Kailas e ca un drac, apare in cele mai nepotrivite momente ca sa cauzeze belele. De schimbat... s-a schimbat mult in lipsa celor doi, o parte in bine, cealalta in rau, dar vezi tu in capitolul 11, atunci o sa apara!
Peppers: Pai, ii era rau. Trebuia sa mai detaliez eu putin scena. Da, vomitase, nu a mers acolo sa faca... si ce facuse in fata laptopului, cand se uita la filme porno. Uff, iubire, inca ma subestimezi, nu? *neaga din cap* O sa ai parte si de scene ecchi si drama.
Justine: Chiar vrei yaoi intre astia doi? Ai noroc, 'primesti' capitolul asta. *ranjeste pervers* Dar nu prea mult, sunt totusi la inceput... la inceputul sfarsitului dintre astia doi, vezi tu la ce-i supun pe viitor. *malefica*
Rissu.: Nu, supa n-a ajuns in ghiveci, ci la closet. Eh, ce obsedata yaoi n-ar prefera un gay ca profesor, sa fim serioase... *saliveaza*
Kyandi.: Deci, toate aveti ceva cu " pisicut' ", trebuie sa schimb alintul. *amuzata* Multumesc mult pentru laude, sper sa nu te dezamagesc cu urmatoarele capitole... dupa atata pauza stau cap prost cu desctierea. *roseste* Apropo, bucura-te de 'cuplul' Jie-Alex cat mai apuci, se sfarseste totul dupa acest capitol. *zambeste inocent*
Deeh: Vaaaaai, ce onoare pentru mine... Te-ai deranjat tu sa-mi comentezi ficul. *rade* Raman la ideea mea, yaoiul ii schimba pe oameni. Se aplica si in cazul taaau!
Sushi: Cam esti singura de pe aici care crede asta si, totusi, intuieste bine ce urmeaza sa se intample in urmatoarele capitole. N-o sa ma omori ca te-am lasat sa astepti atat, Lore, nu? *clipeste des*
RosetteFoxy: Nu te inseli, urmeaza yaoi. *incantata* Si cam da, i-a urmarit. Nu e greu sa-ti dai seama ca Mark il place pe Alex. Dar se vor schimba multe curand, iar problemele cauzate de Mark se vor rezolva.
Multumesc tuturor!




Capitolul 10.


A inghitit in repetate randuri in sec, dar s-a agatat mai strans de mine.
- Bi-bine...
Glasul ii tremura putin, facandu-ma sa zambesc. I-am sarutat scurt buzele, luandu-l ca pe-o mireasa si l-am dus in dormitor. L-am asezat pe pat, urcandu-ma deasupra lui.
Eu si elevul pe care il detestam cel mai tare pana de curand in acelasi pat, urmand sa facem dragoste... Cat de ironica poate fi viata uneori, nu?
- Mi-e teama...
Si-a pus mainile pe pieptul meu, incercand sa ma indeparteze putin, dar degeaba, asta ma facea sa ma apropii si mai tare de el si caldura ce-o emana.
- Nu trebuie, pisicut'. Voi avea grija sa nu te ranesc.
I-am sarutat apasat fruntea, incepand sa trag usor de boxerii lui, mai mult "agitandu-i" monstruletul. Buzele mi-au coborat imediat pe gatul lui fin, sugand pielea albicioasa si inrosind-o pe alocuri. Mici sunet de placere ii paraseau gura, incantandu-ma pe mine tot mai mult.
- Dar de placere nu ti-e teama?
Am ras scurt, vazand ca l-am facut sa se rusineze si mai tare cu(,) cuvintele mele.
- Taci.
Ma impinse de pe el, ridicandu-se in fund, apoi a continuat:
- Nu vorbeai serios legat de... aia. Vrei doar sa razi de mine ca-s naiv si-am acceptat din prima, nu?
Tremurul corpului sau ma atrase mai mult, facandu-ma sa-l imbratisez de la spate.
- Nu glumeam deloc, si nici sa rad de tine nu-mi doresc. Te vreau si atat!
Soptisem in urechea lui, incepand sa-i sarut bland ceafa. Spre norocul meu, cuvintele ce le-am spus l-au lasat fara grai. Mana imi cobora pe membrul sau, masand usor. L-am impins inapoi pe pat, desfacandu-i putin picioarele pentru a avea o pozitie mai buna. Mi-am dat jos tricoul, aruncandu-l pe undeva prin camera, apoi am revenit deasupra lui, muscandu-i cu putere gatul.
- D-doare!
Scanci lung, infigandu-si unghiile in spatele meu, facandu-ma sa-i dau drumul. Am inceput sa ling imprejurul ranii pana am observat ca incepe sa se umfle putin zona vatamata.
Ma privea confuz, cu ochii in lacrimi, nestiind ce sa mai creada. Mi-am impletit degetele cu ale sale, prinzandu-i strans mana in a mea. Am zambit scurt si mi-am lipit fruntea de a lui, privindu-l dragastos drept in ochi.
Trase adanc aer in piept, inconjurandu-mi gatul cu bratele sale, fara a-si departa chipul sau privirea de a mea.
- Sunt pregatit acum!
Spuse hotarat, facand schimb de pozitii. Buzele ni s-au unit iar intr-un sarut lacom. Mi-am asezat mainile pe coapsele lui, tragandu-i picioarele de-o parte si de alta a taliei mele. Mana mea s-a dus automat in parul sau, tragandu-l spre gatul meu.
Isi infipse dintii in gatul meu, facandu-ma sa zambesc multumit ca mi-a inteles mesajul. I-am prins fesele in palme, strangand si amplificand presiunea odata cu durerea ce mi-o provoca.
Se ridica de pe mine, desfacandu-mi rapid blugii. L-am impins, dezbracandu-ma repede si asezandu-ma deasupra lui, presandu-mi organul de al sau.
- Nu ma mai tortura!
Imi marai in ureche, muscandu-mi cu putere lobul. Copilul voia placere, puteam eu sa nu i-o ofer?
- Ai rabdare cateva clipe, pisicut', ne jucam pana maine dimineata daca doresti!
Am soptit pervers in timp ce-i rasfatam gatul cu buzele mele si, din cand in cand, cu dintii. Trebuia sa recunosc, pana nu de curand abia daca il puteam suporta pe Alex, dar Kailes ne-a unit mult, poate prea mult, dar... amandurora ne este bine asa si asta e tot ceea ce conteaza pana la urma. Dragostea.
I-am departat picioarele, coborandu-mi chipul spre bazinul lui. Pentru un simplu pusti de saisprezece ani, nu prea experimentat, era destul de dotat, spre uimirea mea.
Se arcui scurt cand i-am strans cu grija organul in mana. Varful limbii mele i-a atins capul penisului, coborand lent spre baza, apoi urcand la loc. Mi-am desprins mai mult buzele, luandu-i organul in gura, in intregime.
Am zambit in sinea mea cand i-am auzit oftatul lung de placere.
- Profu', m-am convins ca esti pervers, nu trebuie sa-mi si dovedesti!
Chicoti, tragandu-ma usor de par, in sus, pentru a ma opri.
- De ce te mai rusinezi acum? Ti-am mai facut oral o data.
M-am ridicat deasupra lui, sarutandu-l lung. Ochii sai caprui se fixara in ai mei, schitand un zambet inocent.
I-am ridicat picioarele la piept, masandu-mi putin organul pentru a-l intari complet.
- Musca-mi buza daca doare.
Am intrat lent in el, presandu-mi buzele peste ale lui si inaintand cat mai usor posibil.
Scanci scurt din cauza durerii si-si puse mainile dupa gatul meu. Mi-am dus mana pe organul sau, masand putin.
Faceam miscari lente, dar complete, asigurandu-ma ca nu ii provoc prea mult disconfort. Curand incepu sa geama infundat, zgariindu-mi spatele.
- Mai usor, inca putin si treci si de oase si-ajungi la plamani!
Isi retrase mainile, zambind inocent, apoi isi inchise ochii la loc, concentrandu-se pe a nu scoate prea multe sunete rusinoase. Incet incet reusi sa se relaxeze, purtandu-se natural si lasand orice gest involuntar sau sunet de placere sa iasa la iveala.
- Jie...
Gemu lung, eliberandu-se de-odata cu mine.
A deschis ochii, privindu-ma rusinat. Mi-am trecut o mana prin par, apoi m-am asezat langa el, invelindu-l.
- Cum a fost, pisicut'?
M-a imbratisat, ascunzandu-si chipul la pieptul meu. Mi-am trecut o mana peste trupul sau, tinandu-l in continuare lipit de mine. Ceva ma atragea la el, dar nu-i puteam cere mai mult daca nu simtea la fel.


Am uitat sa mentionez, capitolul este pentru Dream_great / Andreea. Multumita ei m-am apucat ieri de scris capitolul 11, caci 10 era scris deja. Si tot multumita ei n-am dormit pana la 3-4 dimineata. *rade*

#44
Hey, sunt prima. Yupi-Zupi! ( am drepruri de autor pentru strigarea asta si pentru inca vreo doua )
Ce-i cu asta ? E prea scurt draga Abii, dupa atat timp trebuia sa aduci un next triplu.
Vorbim noi cand ne vedem, face to face.
E un next destul de incins, sau doar Jie si Alex sunt incinsi. O sa incep cu ceea ce nu-mi place. Jie, cred ca ma declar dusmanul lui numarul unu. Pedofilu`, abuzeaza de un minor nevinovat, josnic din partea lui ( da, stiu, exagerez. ce pot face ? ) .
Pai cam atat, n-am de gand sa comentez ceea ce s-a intamplat, ramane intre ei, le respect intimitatea. In mare mi-a placut capitolul, scurt si suculent.
Astept nextul .
Kiss & Zbyee ( si asta imi apartine )

#45
*moment de fangirling*
Gata, m-am calmat. Apare Kaliiaaaaaaaaaaaaaaaaas? Te iubeesc! Trebuia s-o zic.

A fost yaoi, mi-a placut. Alex e un dulce, un pisoias, pisicut, puiut, ursulet si mai stiu si mai pot :-> . Nu am nimic impotriva sexului cu un minor, atata timp cat el e de acord *nu conteaza cum se exprima, la Alex a fost clar un 'DA'* . Adica nu multa lume se incumeta sa faca fic-uri cu persoane trecute prin viata *hai 34-35*, si desi la mine unul are 38, celalalt are 17 si nu se pune :D. Problema mea e ca ai spus de prea multe ori orgenul, si suna suparator. *Incearca: madularul, penis sau daca vrei... cuvantul cu p =)). De asemenea, nu ar fi rau sa cauti cateva povestiri scrise de tipi, de genul, pentru ca, iti spun din proprie experienta, nu totul e chiar cum credem noi, fanele yaoi. Eu cel putin am ramas putin muta cand am auzit prima data o poveste spusa de un baiat, dar a fost awesome.*

Deci in cloncuzie, vreau neeeext imediat ca vreau sa-l papa pe Kalias.
[Imagine: vriska_serket_signature_by_sardonicincubus-d5kkvn3.png]
You don't have to 8e a good person to 8e a hero.

#46
Am ajuns si eu la ficul tau. L-am mai citit odata insa nu tot din cauza ca nu vroiam sa vad ce-i face Kailas lui Alex (si ce nume minunat/baiat blond hoooott). Acum am *nose bleed in direct si in reluare*
Pot doar sa mai spun ca ii ador pe Jie si Alex si ca vreau next.
Cam atat. Te-am pupat !
[Imagine: tumblr_lxg6bliYGm1qej54bo1_500.gif]

Stalk me, bite me and kill me with your love ~

#47
Multumesc pentru dedicatie si cu placere.:D
Cat despre capitol mi-ar fi placut putin mai mult detaliu, adica sa fi descris mai bine sentimentele personajelor...
Foarte frumos e tot ce pot sa spun...
Totusi abia daca a venit Alex la el ca deja sunt in pat:D.Sper sa reziste acesta relatie si sa-si dea seama ca se iubesc unul pe altul si sa traiasca pana la adanci-batraneti, desigur,sub atentele noastre priviri :D.
Deja aiurez mult dar chiar imi place,nu. ador acest fic.
Spor la scris si abia astept next-ul :D.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)