Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Pariu cu moartea

#1
Hey, all~ ^^
Dupa cum vedeti, am inceput un nou fic, in colaborare tot cu Manu, draga de ea. ^^ Lectura placuta~



Varsta minima: + 18
Gen: yaoi, supernatural, slice of life, romance, action
Limba: romana
Observatii cu privire la continut: -
Tipul de comentariu solicitat: Oricare


Capitolul 1


Cu adrenalina pulsandu-mi in sange, am accelerat motorul frumusetii mele pe doua roti si am zambit multumit, simtind cum vantul se strecoara pe langa corpul meu cu viteza. Vedeam cu coada ochiului cladirile inalte ale Tokyo-ului si forfota neobosita a orasului, aplecandu-ma si mai mult in fata pentru mai multa aerodinamica. Eram un nebun si o recunoscusem dintotdeauna. Imi fusese spus asta inca de cand ma nascusem si incepusem sa vad spirite si fantome peste tot. Cine naiba avea sa stie ca erau de fapt entitati prinse intre doua lumi? Apoi, cu cat am crescut, am fost tratat la fel de rece, ca si cum as fi fost o greseala. Cele din orfelinat mereu se purtau urat cu mine si isi bateau joc de mine; asta pana cand am fugit si m-am angajat. Unde? In locul in fata caruia stau acum: "Laguna host club" si ale carui led-uri puternice fac numele inca si mai pretentios. Imi dau jos casca, parul meu lungut cazandu-mi armonios pe umeri si zambesc, pergatindu-ma de inca o noapte de libertate. Chiar daca munceam, mie mi se parea una din cele mai tari meserii. Asta poate si pentru ca niciodata nu ma bucurasem de prezenta cuiva cu care sa imi impart viata; nici familie, nici cunostinte si nici macar prieteni. Nu avusesem pe nimeni. Cand am fost sa-mi vad bunicii aproape am fost aruncat in strada, afland ulterior ca mama si tatal meu sunt morti. Mama fusese una din fiicele unui ambasador japonez, in timp ce tatal meu era un simplu student la jurnalism ce venise prin Tokyo cu ajutorul unui program de schimb de experiente. Se pare ca nu ma deosebeam atat de mult de propria mea mam: amandurora ne plac barbatii buni si placerile interzise.
Am pasit la fel de increzator in interiorul clubului, salutandu-l pe Jim - unul din bodyguarzi:
- Hei, Jim! Seful e venit? am spus eu pe un ton aproape soptit, uitandu-ma dupa seful meu.
- Hei, hei. Da, a venit. Si vezi ca e nervos din cauza ca iar ai intarziat, spuse barbatul sorbindu-mi corpul din priviri.
- Ei, imi trebuie timp pentru a intretine asta, am spus eu facandu-i cu ochiul si aratand spre corpul meu intr-o maniera... Sugestiva. L-am vazut pe barbat cum isi musca buza lasciv si se uita cu pofta la corpul meu in timp ce eu ma indreptam spre camera baietilor. Adevarul e ca eu nu eram un simplu chelner sau barman in acel club; intretineam, de fapt, "imaginatia si pasiunea clientilor la cote inalte", dupa cum spunea seful meu. Am intrat in camera spatioasa si dezordonata prin care erau tot felul de parfumuri, fixative, lotiuni si creme, in timp ce garderoba era ticsita cu haine provocatoare, si l-am vazut pe Takashi - seful meu - gesticuland nervos catre unii din colegii mei.
- Takashi, iubire, am spus eu si m-am agatat cu mainile de cravata lui, tragandu-l spre mine, si i-am dat un sarut scurt pe buze, chicotind amuzat. Takashi fusese pentru mine atat iubit, prieten cat si parinte; el m-a "cules" de pe strada de la varsta de saisprezece ani si m-a initiat in aceasta munca, stiind sa fie, in acelasi timp, si un sprijin pentru mine. Obisnuiam sa ma port foarte dulce si deschis cu el. Nici nu imi era greu, fiindca era un barbat ce arata al nabii de bine, frumos cladit si detinea niste ochi de un verde hipnotizant. Era unul din cei mai ingrijiti barbati, mai mult si pentru ca fusese si el unul dintre noi; in urma cu mult timp acesta lucrase la fel ca mine in acest local pana l-a sedus pe seful sau si i-a luat afacerea. Era recunoscut pentru asta, si, pe de o parte, il respectam. Eu, pe de alta parte, nu aveam nici o intentie sa ii fur clubul, desi as fi putut-o face foarte usor. Puteam sa imi folosesc si eu calitatile la ceva, nu?
- Ash... spuse acesta oftand si privindu-ma enervat. Ai intarziat! Iar! continua acesta la fel de nervos.
- Oh, haide, iubire... Sunt doar doua ore, am spus eu cu un ton jovial si degajat incepand sa ma uit printre haine si sa aleg cateva. Stiam prea bine ca nu ii pasa atat de mult de clienti - pentru el erau doar masini de scos bani - incat sa ma puna sa vin la timp, insa avea o asa-zisa pretentie sa fim punctuali. Aici eram usor favorizat de relatia mea cu el pentru ca pe mine nu ma certa sau pedepsea niciodata din cauza intarzierilor.
- A intrebat Mizuki de tine.
- Bosorogul ala? Am crezut ca l-am adus la faliment ultima data, am spus eu oftand nemultumit. Hoshi Mizuki era unul dintre clientii mei constanti ce puteau fi storsi usor de bani. Desi era intr-adevar potent financiar, in ceea ce privea aspectul ma nemultumea complet; era genul de batranel scund si plin care tremura depravat cand vede o bucata de carne mai frageda.
- Si eu credeam asta. Dar nu te mai plange si vezi ca te asteapta, spuse Takashi hotarat, parasind camera. Mi-am salutat colegii, vorbind cate ceva cu ei si am inceput sa-mi aranjez parul in nuanta dulce a caramelului ce era usor ravasit in urma cursei. L-am prins la spate, lasand firele mai scurte sa se reverse pe langa chipul meu oval ce avea o nuanta pala asemanatoare cu a piersicii. Mi-am zambit in oglinda - dupa ce mi-am luat pantalonii scurti si maieul lung si decoltat pe mine -, buzele mele rozalii si voluptoase arcuindu-se armonios.
- Extrem de sexy, mi-am soptit eu, trecand cu ochii mei ciocolatii peste reflexia din oglinda. Intorcandu-mi capul am vazut ca unul din colegii mei, Kori - un blondin absolut adorabil - isi luase pe el o rochie vaporoasa si scurta ce era menita sa ii scoata in evidenta pulpele suple. Bineinteles, nu erau mai apetisante ca ale mele; ma mandream cu un corp subtire si zvelt, in acelasi timp fiind bine proportionat.
- Da-mi asta! am spus eu chicotind copilaros si am tras, practic, de pe un tip camasa neagra neincheiata ce o purta, imbracandu-ma cu ea.
- Imi permiteti acest dans, domnisoara? am spus eu cu o figura teatrala distinsa si eleganta, aplecandu-ma in fata lui Kori si intinzandu-i mana pentru a-l invita la dans. Acesta incepu sa rada si imi accepta invitatia, eu incepand sa ma zbantui impreuna cu blondinul prin camera. Radeam cu totii, mai mult din cauza nazbatiei mele, pana cand am auzit vocea lui Takashi strigandu-ma, asa ca am sarutat mana "domnisoarei" mele si am facut o reverenta in fata lui Kori:
- Imi pare rau, domnisoara. Ma cheama datoria! Am luat-o la fuga spre seful meu, auzind inca chicotele celorlalti apoi brunetul - Takashi - imi spuse ca ma asteapta bosorogul. L-am cautat cu privirea prin camera si, dand de el, mi-am dezbracat camasa si am aruncat-o pe bratele lui Takashi, trecandu-mi mana prin par intr-un gest increzut. M-am indreptat cu pasi felinici si lascivi spre Mizuki, corpul meu unduindu-se placut, in timp ce puteam vedea clar placerea barbatului atunci cand ma zari. Mi-am inabusit greata intr-un zambet formal si, ajungand in dreptul sau, acesta imi spuse zambind pofticios si excitat:
- Ah, frumusetea mea. Cat te-am asteptat. Tare iti mai place sa ma tii pe jar.
- Mizuki... Nu credeam ca ai sa mai vii saptamana asta, am spus eu zambind stramb in timp ce acesta incepu sa imi pipaie fesele fara rabdare.
- Nu am putut rezista! A trebuit sa te vad, iti jur, chiar daca aproape am vandut un sfert din actiunile firmei. Sper ca macar in seara asta sa fii... I-am oprit cuvintele, punandu-mi degetul peste buzele sale si am spus:
- Hai, mai bine plateste pentru camera aia ca sa vorbim linistiti. Acesta nici macar nu statu pe ganduri, umplandu-i contul sefului meu cu alte sute de mii de yeni, in timp ce eu ma indreptam cu barbatul spre camera. De vorbit nu cred ca aveam sa vorbim, insa cu siguranta va trebui sa fac fata avansurilor lui nesimitite si sa il pun la punct, in acelasi timp incercand si sa-l storc de bani.
Nando  mo kimi no moto e...
No matter how many times it will be, I will go back to you
[Imagine: 346l2lx.jpg]

#2
Deci , incep cu inceputul :) Ash ... seme, uke...seke ? Ii ador personalitatea, asa narcisist cum imi place mie <3. Nu stiu ce sa cred pana acum, dupa cum am mentionat inca nu-mi dau seama daca Ash e seme-ul sau uke-le ficului.
Foarte adorabila partea cu dansul, Kori e pana acum personajul meu favorit dupa Ash... ar fi frumos sa fie si el un personaj principal <3 dar asta depinde de tine, my dear. Faptul ca e 'supernatural" e boooo~nus pentru mine XD
Titlul imi da impresia ca o sa moara cineva importat, dar sper sa fiu doar eu. Astept nextu' ...stiti , poate il puneti ca cadou de inceput de an...mai stii ? :'>
[Imagine: tumblr_mpuhec1aWc1s1nfrco1_250.gif][Imagine: tumblr_mpuhec1aWc1s1nfrco3_250.gif]
I keep falling in love, falling in love
When I see you, my heart oh oh oh oh
Falling in love falling in love
I just want you, what should I do boy

#3
Buna, Klau! A trecut ceva vreme de cand nu am mai dat pe la lucrarile tale (posibil ca lenea sa fie de vina), insa le-am citit. Descri frumos, replicile sunt bune, actiunea decurge lin... si e pe placul meu. Totusi, am o singura neplacere. Scrisul e prea mare buey -.- doar asta ma deranjeaza! dar fie cum vrei tu. Acum pot topai din nou -yaoi yaoi yaoi- yey!! Ah si felicitari pentru ficul in colaborare. E primul nu-i asa? (sau ma insel...). In fine. Pana acum personajele imi plac, sunt la locul lor. Mizuki, Mizuki, nu mi-as vinde nimic din firma in locul tau, mai ales pentru un scop ca ala. E chiar asa obsedat? :-s -banuiesc ca da- meh, astept urmatorul capitol. Go Manu'! si bravo pentru acesta Klau. Kissez.
[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.

#4
Capitolul 2

Opresc masina langa cea a politiei si ies din aceasta, asigurand-o si apoi imi scot insigna de agent special, aratandu-i sefului, de la politia nipona. Acesta casca gura sa spuna ceva, dar imi aud numele si trec pe sub pangilica galbena din plastica si ma duc la seful de post.
- Tu trebuie sa fi Anki Matsumoto, eu sunt Kazuro Washi, seful departamentului tau, dar nu si al sectiei tale, mi se prezenta un barbat de vreo treizeci de ani, iar eu mi-am dat seama ca din cauza unui accident destul de grav, a renuntat la munca de teren.
- Nimeni nu intra dupa mine, pana nu semnalizez ca e in regula, spun direct, neinteresandu-ma prea mult numele sefului departamentului, in care lucram.
Inainte sa protesteze, imi scot pistolul de la centura si il incarc, apoi pornesc calm spre caldire, bucurandu-ma ca aveam o lanterana in buzunare de la spate al blugilor. Cum am intrat in intuneri, pupila ochilor mei caprui-ciocolati, se facu verticala, permitandu-mi sa vad in tonuri moi, parca totul era luminat de raze blande si slabe de soare, incapera din jurul meu. Miros aerul din jurul meu, stramband usor din nas, fiindca pe langa duhori umane, am mai dat peste un mancator de cadavre, ce devora acum un copilas si urma altul, care traia inca. Am la dispozitie zece minute, din acest moment, sa ii gasesc pe amandoi. Sa capturez nenorocitul ala si sa sterg o parte din memoria baiatului, doar cand va muri, ceilalti Shinigami vor vedea acest lucru, imi spun in gand, pornind calm prin depozit. Puteam deja sa simt frica baiatului si molfaiturile acelui mancator. Ajung cu trei minute inainte ca nenorocitul ala sa se repede la copilas. Tintesc cu o singura mana si il impus direct in cap, punandu-l la pamant. Ma indrept spre barbatul de patruzeci de ani, ce zacea incostient pe podea, dupa ce si-a primit cu toata dragostea mea un glont in cap, iar acum creieri ii se regenerau.
- Oricata putere ai avea asupra copiilor, nu ai si asupra mea, spun calm prinzindu-i la spate incheieturile, cu trei perechi de catuse.
Il vad cum incepe sa se zbata si ii mai trag un glont in cap, apoi ma indrept spre copilul muritor, ce incepu sa se agite.
- Shhh, spun pe un ton moale si imi asez mainile pe capul sau, pozitionandu-mi degetele mari pe fruntea lui.
Il privesc in ochi, iar pustiul isi dadu ochii peste cap, lesinand. Il iau in brate, apoi ma duc la fereastra, semnalizand ca totul este in regula. Zambesc amuzat, vazandu-i chipul adormit. Dupa ce mascati navalira in camera, am indraznit sa ies din aceasta, ducandu-l pe copil la medici, apoi am luat de la Kazuro un dosar, urmand sa am o alta misiune, alti de filat si alti de ucis. Ma urc la volanul masini, imi scot un pachet de tigari mentolate din bord. Cobor geamul, aprind tigara si incep sa ma uit peste dosar.
- Futu-ti draci tai de nenorocit, Takashi Sejiouru, mormai amuzat, uitandu-ma la barbatul de vreo douazeci si opt de ani, ce ma privea cu bajocora si ironie, prin poza, cu ochii sai verzi, iar parul brunet, tot ciufulit. Sa vad daca o sa ma mai recunosti acum, javra ce esti, mai spun si pornesc masina, indreptandu-ma spre apartamentul meu, pentru a ma pregati sa merg la filaj.

Parchez pe trotuar in fata unui club excluvist si inainte sa imi verific parul blond, impletit spic pe partea dreapta si bretonul intins cu placa, pe partea stanga si lasat sa imi coboare in trepte la spate. Imi aranjez camasa din in, alba, descheind-o la primi trei nasturi, expunandu-mi un pandantiv in forma de secera si niste aripi de corb iesind din secera. Imi aranjez sacoul negru si dupa ce imi iau pachetul de tigati, Kent Click lung, mentolat si ies din vehicol. Ma duc la bodyguard-ul clubului si acesta imi deschise usa.
- Tipic lui Takashi, soptesc ironic, uitandu-ma in jurul meu, vazand niste distinsi domni, venind sa cheltuie bani.
Trec pe langa un separeu, aruncand o privire misterioasa la acesta, mai ales ca era plin de baieti tineri, ce chicoteau sau se atingeau, avand mici tente feminine. Ma duc la bar, asezandu-ma pe un taburet.
- Va servesc cu ceva? Ma intreba barmanul, uitandu-se la mine, destul de plictisit.
- Un pahar de votka cu gheata si lamaie, ii dau comanda, scotandu-mi pachetul cu tigari.
Imi aprind o tigare, incepand sa trag calm din ea, sufland fumul in aer, incepand sa joc cu niste scobitori din fata mea. Ii multumesc muritorului pentru pahar si il ridic in fata, ca si cand as saluta pe cineva, dar m-am uitat la reflexia baietilor, care ma priveau lacomi. Vad un saten cu par lung, cum apuca barbia blondului, tragandu-l spre el. Ma intorc cu fata spre ei, iau o gura de alcool, in timp ce tineam intre degete tigarea. Pun pahar pe tejghea si imi trec discret limba cu pierse in ea, peste buze, pentru a nu pierde nici un strop din acel lichid, in timp ce ii priveam plictisit pe tineri, dar pentru ei parea o privire doritoare. Daca prin ei pot sa ajung la tine, Takashi, atunci vom juca cel mai frumos joc al nostru. Cartile castigatoare...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#5
Hm, interesanta idee. Chiar imi place, nu am vazut greseli de gramatica, iar ideea geniala. Insa nu pricep ceva, acel Anki e Shinigami, sau ce e el? Oricum, dupa descriere arata wow. Il confisc XD Totul e super, ma intreb daca Anki il va intalni pe Ash. Eu sper ca da. Cam atat am avut de spus. Spor la scris :*
[Imagine: tumblr_lxg6bliYGm1qej54bo1_500.gif]

Stalk me, bite me and kill me with your love ~

#6
Kira's Scarlet: Neh, neh~ Daca am da toate detaliile asupra personajelor ce farmec ar mai avea? Magia sta in mister~


Capitolul II


Am iesit din camera inchiriata de Mizuki si am inceput sa rad sarcastic numarand formal teancurile de bani. Cred ca erau vreo cinci teancuri cu bancnote numai de un milion. De data asta te-am falimentat, dragul meu, mi-am spus eu trecandu-mi limba pervers si meschin peste buze, apoi am inceput din nou sa rad plin de mine, indreptandu-ma spre camera baietilor. Takashi, cand ma vazu cu teancul de bani in mana, imi spuse cu o figura la fel de malefica ca a mea:
- Asta se numeste a face bani, dragilor! Isi musca o buza, in timp ce ceilalti baieti se uitau si ei la suma de bani stransa de mine si m-am trantit pe una din canapele, razand multumit de reusita mea. Mizuki mi se paruse mai fraier ca niciodata; doar cu cateva atingeri si niste priviri mai "deosebite" l-am adus cu siguranta la sapa de lemn.
- Gata, gata, sunt doar niste bani! In plus, Mizuki e foarte fraier... am spus eu indiferent, saturandu-ma ca toti sa faca pe bezmeticii minunandu-se de bancnotele alea. Mi-am desprins parul, incepand sa-l asez si mi-am ales alte haine din garderoba. Bineinteles ca nu puteau lipsi pantalonii scurti si am optat, de aceasta data, pentru o camasa ce statea larg pe mine si imi dadea un aer al dracu' de sexy. Mi-am suflecat manecile si m-am dat cu un parfum dulce, apoi mi-am privit reflexia in oglinda, zambind multumit.
- Eu am iesit! am anuntat eu fara nici o expresie pe chip, iesind din camera aceea pentru a ajunge in cea principala. M-am asezat lejer pe canapea, observand deja cum privirile barbatilor se plimba asupra mea, apoi am cercetat si eu incaperea, negasind nimic atragator; acelasi gen de barbati ca si ceilalti. Pe usa intra apoi un blondin tare sexos, as putea spune, si cerceta cam curios intreg clubul. Se vedea ca nu a mai fost pe aici altfel l-as fi cunoscut si eu. Ochii lui caprui-ciocolatii se interesectara cu ai mei, tintuindu-ma cu o privire rece, aproape dominatoare. Mi-am muscat o buza, vazandu-l cat de sigur pe el se desfasoara si cum corpul lui este etalat din toate partile de costumul ce il purta. L-am urmarit un timp cu privirea, zambind pervers, apoi l-am apucat de par pe Kori si mi-am adancit limba in gura lui. Acesta raspunse, fiind obisnuit cu astfel de gesturi din partea mea, si am adus jocul nostru la un nivel cu mult mai pervers. I-am fixat privirea "Tipului sexos" si am continuat sa imi incolacesc limba cu a lui, muscandu-l de aceasta si facandu- sa geama usor de placere. L-am vazut pe "Bunaciune principala" cum isi linge buzele pofticios si in acel moment m-am desprins de blond care chiar se asteptase sa mai continui sarutul. M-am ridicat de pe canapea, trecandu-mi mana prin par si dandu-l peste cap ca mai apoi acesta sa revina asupra chipului meu, oferindu-mi un fel de alura salbatica. Asta si voiam in acelasi moment: sa pun stapanire pe tipul de la bar. M-am deplasat spre el cu aceeasi figura obraznica si acelasi mers lasciv, apoi, cand am ajuns la bar, l-am apucat de gulerul camasii fara sa astept si i-am soptit lubric, privindu-l mai mult decat provocator:
- Vrei si tu ce a primit el? Barbatul in schimb zambi inteligent, apoi ranji superior si imi prinse usor brutal parul, aducandu-mi chipul spre el. L-am vazut pe Jim cum aproape pleca de la locul lui pentru a vedea ce se intampla intre mine si noul meu amic, cand i-am facut un semn sa stea dracului unde era.
- Crezi ca imi faci fata? spuse acesta ranjind la fel de rautacios si parca provocandu-ma sa il sarut la fel de salbatic cum o facusem si cu Kori. Mi-am desprins parul din stransoarea degetelor lui si m-am ridicat usor pe varfuri, impleticindu-mi o mana dupa gatul lui in timp ce cealalta ii presa usor organul intarit pin panza pantalonilor.
- Pe aici mi se spune Ash. Cauta-ma... i-am soptit eu lasciv la ureche apoi l-am muscat de buza sa inferioara, simtind gustul alcoolului si al tutunului.
M-am departat de el, mergand in acelasi timp si asigurandu-ma ca tipul isi mentine privirea asupra mea. M-am asezat inapoi pe canapea si am vrut sa imi continui jocul acela al tachinarii placute cu blondinul misterios, cand un alt client se puse in fata mea, proptindu-si scula deja sculata in fata mea. Bieninteles ca erau pantalonii in calea acelei mici "jucarii", insa puteam observa ce priviri imi arunca tipul.
- Auzi, papusa. Hai cu mine!
- Cand ai sa-ti permiti sa cumperi o guma de mestecat din clubul asta poate ma gandesc sa-ti dau atentie, am spus eu sictirit si am incercat sa-mi reperez din nou "tinta", insa barbatul se pare ca disparuse.
- Ash! ma striga cu dulceata in glas Takashi, facandu-ma sa zambesc si sa ma indrept spre el.
- Ce-i? am spus eu ajungand in fata lui.
- Un client. Se pare ca esti in forma in seara asta, spuse barbatul mustacind un zambet multumit.
- Asa sunt tot timpul, dulceata, am spus eu chicotind si m-am lasat condus de seful meu spre camera. Inainte de a intra acesta imi sopti ca barbatul acela platise bani buni si ca nu ar fi bine sa fac cine-stie-ce figuri, motiv pentru care acel tip ma indispuse total. Asta pana cand am intrat pe usa; stand cu spatele la mine, nederanjat - fiindca patrunsesem in camera destul de silentios - era blondinul ce il ochisem eu cu cateva minute mai devreme. Stiam eu ca-s total irefuzabil, mi-am spus eu zambind arogant si m-am apropiat cu aceeasi pasi lenti de el, asezandu-i mainile la ochi. Nu parea deloc surprins de prezenta mea si incerca sa-si inabuse un zambet, moment in care m-am pus pe bratele sale, zambind si spunandu-i:
- Asa-i ca nu-mi poti rezista?
Nando  mo kimi no moto e...
No matter how many times it will be, I will go back to you
[Imagine: 346l2lx.jpg]

#7
Interesant fic.Sunt curioasa ce o sa se intample mai departe cu cei doi.Imi place de Ash(apropo numele acesta imi trezeste amintiri si ma bucur ca i-ai pus acest nume),are o personalitate puternica si se vede ca nu da doi bani pe ceilalti,imi pare rau pentru faptul ca nu are familie(cine stie ,poate pana la sfarsit isi intemeiaza una hm...).De Anki imi pace mai ales profesia de politist si deja imi imaginez unele scenarii (rapirea lui Ash,ranirea grava a lui Ash,de ce nu si violarea lui de catre clienti nebuni).Cred ca Anki vrea sa se razbune pe Takashi si il va folosi pe Ash pentru asta dar pe parcurs se va indragosti de el.,cel putin asa sper.Debea astept continuarea,te felicit pentru primele capitole si spor la scris.
[Imagine: Touken.Ranbu.full.2064981.jpg]

#8
Capitolul 4

Zambesc amuzat de replica tanarului muritor pe nume Ash, care se parea ca deja puse ochii pe mine. Ma intorc spre el si iau o suvita de par saten in mana, ducand-o la nas, mirosindu-i samponul dulce si foarte scump.
- Am vazut alti si mai papusi-baieti decat tine, dar am venit sa vad daca imi poti face fata, ii spun pustiului, dandu-i cuponul de plata lui, apoi ma asez pe un fotoliu din piele din incapere.
Ma las pe spate in fotoiu si imi intind picioarele, asteptand calm, ca pustiu sa imi calculeze ce trebuie sa imi faca, pentru suma platita la acel lacom fara capatai. Il vad cum vine la mine, urcandu-se in bratele mele, asezandu-si picioarele de o parte si alta a bazinului meu. Isi baga degetul aratator de la mana stanga din "decolteul" camasi, trangad usor de el, astfel desfacandu-mi al patrulea nasture, expunandu-mi si bicepsi. Cand vru sa treaca mai jos, ii apuc mana si ii duc ambele maini la spate si prizandu-i cu mana mea.
- Deci, cu ce o sa ma dai gata? Il intreb, incepand sa il desfac la camasa, cu o singura mana, aratand experienta de-a lungul timpului.
- Lasa-le pe mana unui expert, imi sopti, asezandu-si un deget pe buzele mele, apoi ma musca jucaus de barbia fara par.
Ii dau drumul la maini si incep sa il defac la camasa, in timp ce tanarul incepu sa isi miste bazinul inainte si inapoi, pentru a ma excita. Imi dau jos sacoul negru, ramand doar in camasa, iar degetele jucause a lui Ash, se bagara in camasa, incepand sa ma mangaie pe bicepsi puternici, gasindu-si la sfarcurile intarite de la racoarea din camera. Cand vreau sa ii dau jos camasa, se ridica din bratele mele, se aseza ingenunchi in fata mea, bagandu-se intre picioarele mele. Incepu sa mestereasca la curea, negasindu-i de capat atat de usor, imi desfacu capsa de la pantaloni si apoi trase in jos slitul. Isi baga mana in boxeri mei si scoase la lumina "jucaria".
- Sa nu-mi spui ca nu ai mai vazut vreun madular? Il iau peste picior, inchizand pentru o clipa ochii, cand isi trecu degetele peste el si il apasa usor pe cap.
- O, chiar foarte multe si de toate marimile, spuse satenul, facandu-ma sa chicotesc sarcastic, tresarind usor, cand isi trecu limba de-a lungul sau.
Imi bag degetele in parul sau, simtindu-i fiecare miscare a capului, ce ma facea sa cred, ca nu voi regreta bani ce i-am dat. Tratamentul acesta de vis nu dura mult, ce ma facu sa deschid ochi. Il vad pe Ash cum se dezbraca de haine, ramand gol-golut, lasandu-ma sa ii admir trupul subtire, cu o constitutie usor felinica, dar totusi de invidiat. Cand vru sa se urce in bratele mele, m-am ridicat, l-am apucat de mana, dandu-i de inteles sa se urce cu genunchi pe fotoliu, sa se sprijine cu mainile de spatar. Imi trec usor mainile pe spatele sau, dandu-i un mic sarut pe coloana.
- Cauta in sertarul de langa, blondinule sexy, imi sugera castaniul, facandu-ma sa imi dau ochii peste cap, dar i-am urmat intocmai jocul.
Trag sertuarul, luand din aceasta un prezervativ, caruia ii desfac ambalajul cu dinti. Il rulez pe madular si cand vreau sa ma indepartez, vad o pereche de catuse roz, cu cheita. Le iau si ma intorc la saten. Ii prind mainile la spate cu ele, apoi il patrund fara pic de mila, facandu-l sa se arcuiasca si sa isi dea capul pe spate. Ranjesc sadic si incep sa ma misc in interiorul sau, facand miscari dure, afundandu-ma in interiorul sau, fara sa il menajez intr-un fel. Il apuc de catuse, tragandu-l spre mine, ii apuc barbia, obligandu-l sa isi dea capul pe spate. Incep sa ii ling pervers pielea gatului, pe care o apuc cu buzele, sugand-o pervers, apoi muscand-o, incat i-am lasat un semn frumos. Ii apuc barbatia, incepand sa o misc de-a lungul ei, facandu-l sa geama de placere. Simt cum imi vine si ma infig cu putere, facandu-l sa scanceasca de durere. Il aud cum se elibera si el in mana mea, iar eu chicotesc amuzat. Ies din trupul sau, imi dau jos prezervativul, aruncandu-l prin camera si ii desfac o catusa.
- Uuuu, facu muritorul, cand mi-am dus degetele pline de smantana lui la buze si am lins unul dintre ele, pervers.
- Nu e rau pentru o pisicuta micuta ca tine, dar am gustat din alti mai buni, il tachinez, luand un servetel, stergandu-ma pe degete si madularul, apoi ma inchei la pantaloni, dar sa sti, ca am cunoscut multi ce lucreaza in bransa ta, mai adaug, luandu-mi sacoul pe mine si incheindu-ma la al patrulea nasture.
- Ce vrei sa spui? Ma intreba, tanarul, asezandu-se cu oarecare dificultate pe fotoliu, mesterind si la cealalta catusa.
- Ca cel te-a inceput te-a largit si nu prea, iar ceilalti nu prea au participat atat de mult la, largirea ta acolo jos, nu crezi? Ii raspund tot cu o intrebare si ma duc la el si ma proptesc cu mainile de bratele fotoliului, incat ne puteam privi drept in ochi. Poate o sa ne mai vedem, Ash, ii soptesc si ii dau un mic sarut pe varful buzelor, apoi ma indrept spre usa, chicotind amuzat.
Ies din incapere, aprizandu-mi o tigare si pornesc de-a lungul coridorului semi-obscur, oprindu-ma in fata unei oglinzi. Mi-am aranjat mai bine hainele, bucurandu-ma, ca nu eram ciufulit, ca sa fiu nevoit sa imi refac coafura. Il vad pe Takashi cum venea pe coridor urmat de blondul cu care s-a sarutat Ash, inainte sa ma agate. Il salut din cap pe Sejiouru si facandu-i cu ochiul blondui, care aproape isi rupse gatul, cand isi intoarse capul pentru a se uita lung dupa mine. Ajung in sala principala, care s-a umplut de barbati, dar nu am stat mult, mai ales ca baieti clubului, au pus deja ochii pe mine. Va rog, mi-am gasit biletul de intrare aici, imi spun in gand, iesind din local si ducandu-ma la masina. Intru in vehicol si trezesc motorul la viata, pronind spre casa. Nota in calendar: ajung acasa, inainte de ora trei dimineata, imi spun in gand, fiindca ceasul era doisprezece si jumatate noaptea. Detali, detali...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#9
Tare capitol.Imi place la Anki ca isi face note in minte(asta este amuzant caci si eu mai fac asta din cand in cand).Sunt curioasa cum o sa decurga povestea celor doi,a lui Ash si a lui Anki, sper sa se indragosteasca si sa ramana impreuna,caci se potrivesc,spun asta bazandu-ma pe "actiunea" din intreg capitolul.Nu imi place de tipul acela care s-a sarutat cu Ash,imi imaginez ce fel s-a uitat la Anki,cred ca o sa faca intindere,asta e sigur .Debea astept next-ul si spor la scris amundurora . P.S:Bafta in continuare!
[Imagine: Touken.Ranbu.full.2064981.jpg]

#10
UUU, spune muritorul. Uuu spun si eu ^^ Mama mama, ce capitol! Perversitatea e la cote maxime, descriere ai, dialog ai, poza de profil ai O_O :P :)) (O ador sa stii) Ce mai? A da, iti mai trebe numele blondinului sexos. Dar pentru asta astept nextul.
Adu-l cat mai repede.
Kissu ! Si nu uita ca sunt fana ta numarul 1. (parca vad ca iar o sa ma certe angel ca am scris numerele cu cifre si nu cu litere asa cum ii place ei/ vezi ce risc eu pentru tine? )
[Imagine: tumblr_lxg6bliYGm1qej54bo1_500.gif]

Stalk me, bite me and kill me with your love ~



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Pariu ca te fac?! Katsu 69 38.200 26-06-2013, 03:36 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Pana cand moartea ne va desparti Beatrix LaVey 23 12.318 29-12-2011, 08:13 AM
Ultimul răspuns: AbiiShu'
  Punem pariu [16-18+] Psike 60 22.945 26-07-2011, 10:29 PM
Ultimul răspuns: HanniGram
  Moartea ÅŸi alte droguri. Lust. 6 2.981 22-03-2011, 10:16 PM
Ultimul răspuns: Katniss
  Dansand cu moartea Alee 7 4.554 25-06-2010, 07:32 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Hai sa ne jucam cu moartea andera 1 3.384 22-11-2007, 01:21 PM
Ultimul răspuns: Jigoku


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)