Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Pariu ca te fac?!

#61
Buna buna si Hristos a inviat. Vad ca ai adus un nou capitol. Doamne Jas, imi amintesti de pustiul ala din Okane ja nai. Vaii pisoias. Cine i-a facut asta va plati. Eu urasc astfel de oameni. Si vecina mea mi-a otravit cateaua...si din cauza injuraturilor ''ce bine'' a ajuns, are numai probleme. Sper ca se va face bine pisoiul. Si jas doar intr-o bluza?? Super. Astept next.
Spor la scris ^^
[Imagine: tumblr_lxg6bliYGm1qej54bo1_500.gif]

Stalk me, bite me and kill me with your love ~

#62

#63
In sfarsit imi merge si mie netu' (pentru cateva ore, dar imi merge). Acum proft si pun capitolele, insa mai intai doresc sa va multumesc pentru ca imi cititi fic-ul, pentru ca suneti interesate si pentru ca ma sustineti.

Acum vin cu next-ul, va rog sa scuzati greselile de tastare, pentru ca nu am reusit sa-l corectez in totalitate.



Capitolul 15
Mike PoV


Puiut inca dormea, mai erau douazeci de minute pana cand ceasul trebuia sa sune, insa nu mai aveam somn. L-am pupat pe frunte si i-am dat incet mana dupa pieptul meu, ridicandu-ma din pat si invelindu-l la loc. M-am dus la pisoi, caruia ii facusem un culcus chiar langa patul nostru. Torcea, insa ranile inca se vedeau, tremurand din cauza durerii. Pentru mine era o piatra pe inima, pentru ca din cauza asta il vedeam si pe Jason suferind. Nu pot sa mint, ma temeam de soarta pisoiului asta, pentru ca stiu ca Jason se atasase de el intr-o zi cat altii intr-un an. L-am acoperit si pe el cu un prosop pufos, si m-am dus la baie. Am facut un dus rapid, revigorant si dupa ce mi-am pus pe mine o pereche de pantaloni de trening, m-am dus in bucatarie. Mi-am facut o cafea tare, turnand-o intr-o ceasca mare. Am deschis frigiderul, era plin. Am luat niste oua cu sunca, salata si rosii. Am prajit ouale si sunca. Hai ca nu eram un bucatar asa de groaznic, cel putin nu le-am ars. Am facut o salata proaspata si am asezonat-o cu lamaie. Am stors trei portocale, facand suc proaspat pe care l-am pus intr-un pahar mare. Am gustat salata si am luat si niste sunca. Am pus tot pe o tava din lemn cu manere si am privit ceasul. Ma incadrasem. Am luat tava si m-am reintors in dormitor. Ceasul inca nu se auzise, asa ca l-am oprit. Am lasat tava pe noptiera si m-am pus in sezuta pe pat, ducandu-ma cu buzele pe obrazul lui Jason.
- Somnorici, nu te trezesti?, am spus sarutandu-l.
A inganat ceva si s-a intins exact ca un pisoi, ducandu-si o mana pe umarul meu, iar pe cealalta pe frunte.
- Neata... a oftat si mi-a zambit somnoros.
L-am pupat inca o data si m-am intins dupa tava, in timp ce el se ridicase, rezemandu-se cu spatele de lemn.
- Nu trebuia, mi-a spus inca somnoros.
- E, nu. Hai, papa.
- Numa' daca papi si tu cu mine, a afisat un bot pe care nu il poti refuza, asa ca am ras scurt si m-am supus.

Dupa ce am mancat, l-am trimis la dus, iar eu am spalat vasele. M-am dus in dormitor si mi-am luat jeansii pe mine, alaturi de un tricou albastru cu extraterestrii pe el. Jason s-a intors in prosop, am zambit si l-am luat in brate. A rosit usor si s-a lasat sarutat, dupa l-am lasat sa se schimbe, iar eu m-am dus in bucatarie si i-am adus lapte pisicului. L-am pus pe parchet si l-am mangaiat, apoi mi-am indreptat privirea spre Jason. Corpul sculptat la inot, umerii doar putin lati, ma faceau sa il vreau chiar il momentul ala. Norocul meu ca si-a luat repede boxerii pe el, ca altfel intarziam la scoala. Si-a luat jeansii pe care i-a avut ieri, insa nu luasem in calcul faptul ca nu avea la mine nici o haina. S-a intors la mine cu o privire de catelus, si imediat am scos din dulap un tricou mai mulat. Cu toate astea, inca ii vena foarte larg. Am chicotit cand l-am vazut si i-am asezat parul.
- Gata, eci mumos, m-am alintat si l-am pupat pe nas.
A inchis ochii si mai apoi mi-a zambit, dandu-si seama ca nu are geanta. L-am privit si m-am uitat la ceas, spunandu-i ca trecem pe la el. Ieri fusesem atat de lenesi, incat am stat toata ziua in fata televizorului, sarutandu-ne, iar din cand in cand ne mai jucam cu pisoiul. L-am luat de mana si am plecat cu el in hol, stingand lumina. Si-a luat tenisii in picioare iar eu mi-am luat snikersii si geanta. Dupa ce am inchis usa, l-am luat de mana si am mers spre lift. Ne-am intalnit cu inca un cuplu, se pare ca vecinii nostri.
- Incantati, a spus barbatul in timp ce mi-a intins mana.
I-am zambit si i-am scuturat-o usor. Erau un cuplu tanar, maxim treizeci de ani amandoi. Jas rosi usor si isi intoarse privirea. In lift am mai schimbat cateva vorbe cu barbatul, fara sa-i dau drumul la mana lui Jason. Nu imi era rusine si nici frica sa il tin de mana. Pana la urma e al meu. Mi-am luat la revedere de la barbat si am plecat spre casa lui Jason. Mai era o ora pana sa inceapa scoala. L-am asteptat in hol si am vorbit putin cu maam, iar dupa ce a venit Jas am pornit pe jos spre scoala. Nu mai fusesem aici de ceva zile si imi era putin dor de baieti. Jason aflase ca avea doua ore antrenament la inot, pentru ca mai era putin si incepea sezonul. L-am lasat sa se duca in sala de inot, promitandu-i ca o sa-l vizitez, iar el imi zambi si pleca alergand. Am mers pana in sala de sport, unde l-am zarit pe Alex. Am zambit si m-am dus la el.
- Ce faci, ba?
Ma privi si isi lasase capul in jos.
- Imi pare rau pentru ai tai... a oftat si m-a privit.
- Iti pare rau ca ce? L-am intrebat ridicand o spranceana.
- Nu stii? Au bagat divort.
M-am prefacut ca nu-mi pasa, bagandu-mi mainile in buzunar si zambind.
- Treaba lor, ba. Nu-mi mai pasa, am spus si l-am privit. Dar tu ce ai?, l-am intrebat vazandu-l abatut si cu cearcane.
- Nimic, ma...
- Daca nu imi zici il pun pe Jay sa te violeze, l-am amenintat stiind ca Jay nu se atinse inca de el.
- Am facut-o ieri cu el, nu mai merge, a oftat si a inceput sa deseneze cercuri cu piciorul.
- Nu-mi spune ca te-ai indragostit de Jay...
- Trei cuvinte: mars, de, aici. Cum sa ma indragostesc de cretinul ala, in primul rand eu sunt o curva libera ca pasarea cerului, si in al doilea rand, el e un idiot credul care nu stie sa futa.
Am izbugnit in ras si l-am lovit usor pe spate.
- Si eu spuneam ca nu o sa ma indragostesc, dar... am oftat si m-am gandit la Jas.
- Unde iti e pisoiul? Mi-e dor de el.
I-am raspuns scurt ca la inot, dupa l-am luat cu mine pana pe hol. Aveam chef de niste cafea tare. Nu imi ajunsese aia de azi-dimienata. Cum de nu am aflat de mama si tata? De ce vor sa divorteze si, mai ales, cine a fost cel care a facut pasul? Il sun. L-am apelat pe tata si am asteptat sa raspunda. De obicei nu o face el, ci secretara sau robotul. De data asta raspunse el, asa ca nu am asteptat si l-am intrebat din prima.
- De ce divortati?
Mi-a raspuns trist ca mama a facut pasul asta, ca nu mai era fericita cu el. Simteam in vocea lui ca il durea, insa se incapatana sa nu o arate. Am uitat de toata cearta, i-am spus ca o sa trec mai incolo pe la el si am sunat-o si pe mama. Aceeasi intrebare, alt raspuns. Mama a motivat divortul prin faptul ca tata a vrut, ca cica nu o mai vroia si avea pe altcineva. Oricat de crud ar fii tata, oricat de ocupat si ignorant, nu ar fi facut asta in viata lui. Nu ar fi inselat-o pe mama. Daca intr-adevar ar fi avut pe altcineva, cu siguranta i-ar fi spus. Nu suporta minciuna, si nici macar ascunderea adevarului. Am inchis. Oricat de mult nu il suportam pe tata pentru scena cu Jason, stiam ca acum nu are nicio vina. S-a sunat, iar eu am plecat la prima ora. Chimie. Profesorul nu ma prea suporta, asa ca nu se osteni sa ma scoata la tabla, doar m-a intrebat unde e Jason. Toata ora am cascat si m-am uitat pe geam. In sfarsit se sunase, le-am intrebat pe fetele din fata ce ora avem, iar Casey mi-a raspuns ca biologia. Neinteresant, chiulesc si ma duc la Jason.
Cat mai era pauza m-am dus in cautarea gorilelor pe care nu le mai vazusem de cateva saptamani. M-am intalnit cu Seki, pana sa ii vad pe ceilalti. L-am privit cu dispret, insa am trecut pe langa el fara sa-i mai spun o vorba. Nu conteaza, poate sa vina si in genunchi, pentru ce i-a facut lui Jason, cu mine a rupt-o definitiv. L-am vazut pe Jay langa usa salii. M-am dus la el si l-am batut pe umar.
- Mike, te-ai intors!, a spus si am batut palma cu el.
- Unde-s ailalti? L-am intrebat referindu-ma la Alex si Jake in special.
- Vin si... a vrut sa spuna, insa deja cei doi isi facura aparitia.
Nu stiu daca mi se parea mie, insa Jake parea mult mai feminin decat era de obicei. De parca facuse schimb de haine cu Alex, care era imbracat cu o pereche de pantaloni trei sferturi larguri si un hanorac care cu manecile lungi, care nu ii lasau mainile la vedere. Jake, in schimb, avea o pereche de jeansi foarte mulati care nu ii stateau in fire, si un tricou verde mulat. Nu am putut sa nu comentez.
- Jake, ai intalnire cu prietenele pe centura dupa scoala?
A scos limba la mine si si-a varat o mana in buzunarul de la spate, iar cu cealata a inceput sa isi aseze parul. Alex l-a privit plictisit si apoi si-a dus privirea spre mine.
- Nu-i asa ca ora asta chiulesti si ma iei si pe mine?, m-a intrebat si m-a privit cu ochii mari.
- Vii cu mine in sala de inot, la Jason.
- La pisicutul lui adolabil si alintat si dul- a inceput Jake insa Jay l-a oprit punandu-i mana la gura. Baiatul l-a muscat de mana si a continuat sa vorbeasca.
- N-ai sanse asa, mai bine l-ai saruta, a chicotit Alex si s-a dat spre mine.
Mi se parea mie sau incerca sa-l evite? Nu-i statea in fire. Jay l-a privit mai intai pe el, apoi pe Jake care parea sa nu fi auzit sfatul lui Alex si care tot abera. I-a prins fata intre mainile sale si a inceput un sarut apasat si tampit de pasional, de parca ziceai ca nu o facuse sa-l faca sa taca. Defapt, daca e sa ma gandesc, cred ca se razgandise intre timp. Jake se inmuie sub boul de Jay si cand acesta i-a dat drumul, tot ce a facut a fost sa inghita in sec si sa inceapa sa isi aseze iar parul, intinzand cate un fir si incercand sa-l priveasca. Lipsisem 5 zile, insa astia deja incepeau sa se cupleze intre ei. Si daca nu ma insel, si Kayden parea mai apropiat de Seki decat de obicei. Pana la urma, e ultimul an, ultima sansa sa si gaseasca sufletul pereche aici si sa faca ceva, pentru ca mai apoi fiecare va plecat altundeva. Alex ramasese singurul stingher, si oricat de mult se mintea ca nu are nevoie de cineva, se vedea pe fata lui ca duce lipsa de iubire. Mi-am dus bratul, pe umarul sau si l-am tras spre mine.
- Hai sa-i lasam pe astia doi, poate se violeaza, cine stie, i-am spus si l-am tras spre sala de inot.
Cand am intrat Jason era in piscina. Avea ochelarii de inot si doar un slip. L-am savurat din priviri si l-am ajutat sa iasa din apa. L-am sarutat prinzandu-l de talie. M-a impins usor, motiband ca e ud si ma uda si pe mine. L-a vazut si l-a salutat pe Alex, care l-a salutat la randul lui. Antrenorul il chema, l-am lasat sa plece si m-a intors spre Alex, asezandu-ne amandoi pe o banca.
- Ce-i cu tine? Nu incerca sa negi, ca te stiu ca pe buzunarul meu.
A stat mult si a privit in gol. Simteam ca ducea o lupta cu mintea lui.
- Nici nu stiu. Il stii pe Andy, nu? m-a intrebat si m-a obligat sa-mi fac o recapitulare in minte.
- Nu-mi spune ca te-ai despartit de el. Si cand credeam ca iti gasisesi pe cineva... Andy era un jucator de basket la echipa de juniori. Chiar credeam ca vor face ceva impreuna, adica Alex parea fericit in preajma lui, si Andy la fel. Ce il facuse sa se desparta de el?
- El s-a despartit de mine, a suspinat si si-a lasat fata in palme.
Mi-am dus mana pe spatele lui si l-am batut usor. Ce s-a mai intamplat si cu ei, oare? Ce facuse asa de rau incat Andy s-ai dea papucii? Alex era un baiat bun, sexy si cu incredere in sine. Acum increderea cam lipsea total.
- Lasa, ca gasesti tu pe cineva, i-am spus incurajandu-l.
L-am privit din nou pe Jason, care inota de zor fara sa ma mai priveasc.a M-am ridicat si l-am intrebat daca vrea cafea. Doar a aprobat si m-a lasat sa plec. Am iesit pe hol, care era gol. Undeva pe langa baie se mai vedeau cativa elevi, dar erau putini. M-am dus la primul automat, care era stricat. Am lovit cu piciorul in el si am injurat printre dinti, acum tre sa ma duc la cafeneaua de langa scoala. Afara era cald, iar cafeneaua era plina. Am comandat trei cefele la pachet si am asteptat pe un scaun pana au fost gata. Le-am luat de la fata ce ma servi am pornit spre liceu. Cand am intrat in sala, Jason era cu Alex pe banca.
- Baietii, am adus cafelele, m-am prostit inmanandu-i cafeaua lui Alex, si apoi lui Jason, alaturi de un sarut.
- Iar ai chiulit, mi-a zambit Jason dojeningu-ma.
- Am venit sa te vad, se iarta. Scopul scuza mijloacele, i-am zambit si l-am mai pupat odata scurt pe buze. Bate-ma, dar eu chiulesc de ora viitoare si ma duc acasa.
Jason m-a privit dezamagit si suparat.
- Bine, dar sa ai grija de pisic, mi-a spus pupandu-ma pe obraz, fugind inapoi la antrenament.
L-am intrebat pe Alex daca mai sta, si mi-a raspuns ca nu, asa ca am plecat amandoi, la iesirea din scoala fiecare ducandu-se in alta parte. Am cascat si mi-am bagat mainile in buzunare, privind in jur. Nu era o dimineata aglomerata, mai degraba lenesa. Pana si soarele si cerul iti inspirau lene. Am ajuns repede acasa, tinand cont cat de incet mergeam. Eram singur in fata liftului si asa am ramas pana cand am urcat in el. Le etajul 2, mai urca o femeie in varsta. Am ajutat-o si am intrebat-o la ce nivel doreste. La acelasi ca al meu, bun. Probabil se ducea in vizita la cineva? Am ajutat-o sa coboare si mi-am luat revedere de la ea, intrand in apartament. Prima mea grija era sa vad ce face pisoiul, gasindu-l in dormitor intins pe culcusul sau. M-am dus langa el si l-am mangaiat. Era rece. Nu dadea niciun semn de viata. Am inceput sa-l misc, sa incerc sa-l trezesc, insa in zadar. Era mort.
Am suspinat si l-am infasurat in prosop, ducanu-l pe balcon. Si cum aveam de gand sa-i spun asta lui Jason? Ce sa-i spun, cum sa-i spun?
*~*
Jason termina orele in 30 de minute, asa ca am plecat. Cu toate ca m-am gandit intruna numai cum as putea sa-i dau de veste despre pisoi, nu am gasit nici o varianta. Eram in fata scolii, asteptandu-l. A iesit cu Casey, pe care am salutat-o si l-am intampinat pe Jason partial fericit.
- S-a intamplat ceva?, m-a intrebat probabil vazandu-ma abatut. Oh, as fi dorit sa nu ma stie asa de bine.
Am oftat prelung si l-am luat de mana.
- Ce face pisicul?
De ce a trebuit sa intrebi, piticule?
- Hai sa mergem sa mancam in oras, am spus prefacandu-ma ca nu aud.
- Bine, dar pisicul ce face?
- Stiu o terasa mai incolo, sunt prieten cu patronul, iar mancare e...
- Mike, a spus intorcandu-ma cu fata spre el, a patit ceva pisica?
Ce vrei sa-ti spun, puiut? De ce ma pui sa-ti spun asta? De ce ma pui sa-ti sfarsesc inima?
- A... murit.
[Imagine: vriska_serket_signature_by_sardonicincubus-d5kkvn3.png]
You don't have to 8e a good person to 8e a hero.

#64
NUUUUUU!! Nu pisicul nuuu! :(( Nuu pot sa cred. Estii clllluuudaa! Vreau pisicul inapoi.
Capitolul mi-a placut in general. Ai prezentat si partea din ''Indragostit'' de o greseala. Deci a fost ok. Inafara de faza cu pisicul. Aia nu mi-a placut. Nu-mi place saa aud de animale moarte
Spor la scris !!
[Imagine: tumblr_lxg6bliYGm1qej54bo1_500.gif]

Stalk me, bite me and kill me with your love ~

#65
Uraaa...capitol nou!Mi-a placut mult capitolul,si apropo cred ca toata lumea este trista caci pisicul a murit,chiar m-am atasat, si eu la fel ca si Jas, de micut,nu imi vine sa cred ca a murit,cand am citit am ramas masca.Cred ca pe Jason o sa il afecteze mult,saracul de Mike, va trebui sa il faca sa uite pe iubitul sau,dar va trebui sa aibe grija si de tatal sau,chiar mi-a parut rau cand am auzit de divort si nu cred ca tatal lui a inselat-o pe mama sa.Mi-a placut faza cu schimbatul hainelor si pot sa spun ca Jay face un cuplu dragut cu Jake.Ca de obicei, Mike iar a chiulit,dar cum spune el,a facut-o cu un scop nobil,acela de a-l vedea pe Jas inorand.Am observat,ca mai toti cititorii, de altfel,ca povestea fic-ului acesta a inceput sa se lege cu cea a fic-ului despre Alex si J... si asta imi place mult.Debea astept continuarea si spor la scris.P.S: Iti urasc calculatorul si ii declar razboi.
[Imagine: Touken.Ranbu.full.2064981.jpg]

#66
Capitolul 15
Jason P.o.V


Ramasesem fara aer. Mi-am pus mana pe piept, imi simteam ochii umezi. Cum se intamplase? Cum? Mike m-a tras in bratele lui si m-a strans puternic. Incepusem sa plang cu sughituri. Am strans materialul tricoului lui Mike in pumni. De ce tocmai lucrurile bune trebuie sa moara? Cum pot castiga oamenii rai de fiecare data? Pisicul nu fusese decat o victima a rautatii umane. Am incercat sa ma opresc, insa nu puteam.
- Puiut... te rog, opreste-te, a oftat Mike trecandu-si o mana prin parul meu. O sa fie bine, o sa vezi...
Cum sa fie bine? Cine il aduce inapoi? Era doar un animal micut, cum ii poti face rau?
- E-Era m-mort cand ai ajuns? l-am intrebat suspinand.
A incuviintat, adaugand dupa:
- Hai sa mancam...
- Nu mi-e foame, l-am resprins. Vreau acasa.
Mike s-a conformat si m-a luat de mana, mergand spre casa.

Aveam nevoie de libertate. Libertate ce mi-o ofeream in singuratate, numai eu cu mine. Ma hraneam cu ganduri, nu mai aveam nevoie de nimic. Mike nu imi intelegea nevoia, ma certa ca nu mananc sau ca nu dorm destul. Nu intelegea ca nu mai aveam nevoie, ca aveam nevoie de un refugiu unde sa fug si sa fiu singur, sa imi ingrijesc ranile si sa ma apar de lume. Nu mai vreau sa lupt orbeste cu timpul si rautatea, vreau sa ma ascund si sa raman aici, sa nu ma contopesc cu aerul murdar si plin de vapori de cruzime. Pentru mine iubirea nu mai inseamna libertatea de sta langa celalalt, de a lupta impreuna impotriva tuturor, nu mai inseamna euforie si zbor, ci, din contra, se preschimba in barlog ce ma ascunde, ma face gata sa sfasii de frica de-a nu fi sfasiat. O ura mocnita ma cuprindea cand auzeam de lume, o ura ce imi aprindea mecanic o dorinta de razbunare, care ma prindea in ea, imi acapara gandurile si imi macina inima.
*~*
M-am trezit ca dintr-un somn vesnic. Vedeam in ceata si ma durea capul. Am privit in jurul meu si l-am vazut pe Mike dormind cu capul pe abdomenul meu. Ce se intamplase? Unde eram? Mi-am privit mana, eram conectat prin niste tuburi la o punga cu lichid. Perfuzie, probabil. Ma durea capul... Mi-am ridicat mana si din greseala l-am atins pe Mike, care clipind des ma privi somnoros ca un copil. Pe urma, facand ochii mari, ma privi si imi zambit cald. Isi ridicase mana si, mangaindu-mi fata, ma intreba:
- Te simti bine, puiut?
Am incuviintat si l-am privit atent. Avea niste cearcane imense sub ochi, parea obosit si somnoros. S-a ridicat si m-a sarutat pe frunte.
- Cum am ajuns aici?, am intrebat cu o greutate in glas. Aveam o rezonanta ciudata, sunam mai feminin decat de obicei.
- Ai lesinat din cauza lipsei somnului si hranii, dar acum esti ok, nu-i asa?, m-a intrebat privindu-ma ranit. Ma simteam prost pentru ca l-am facut sa sufere atat cu mine. Defapt, uita ce am spus, mi-a zambit cald si m-a ajutat sa ma ridic putin. Ma bucur atat de mult ca esti bine.
Si-a unit buzele cu ale mele intr-un sarut dulce. Am inchis ochii. Deabea ca imi atingea buzele, insa simteam cum imi ard. L-am prins de tricou si l-am tras mai mult spre mine. S-a oprit dintr-o data. Dar vroiam mai mult... Am deschis ochii l-am vazut pe Mike privind-o pe mama. Am oftat si am privit-o vinovat. A venit la mine si m-a sarutat pe frunte. L-a privit pe Mike si apoi s-a intors cu fata spre mine, intrebandu-ma din priviri si prin telepatia mama-fiu daca are ceva de a face cu mine cazat la spital. I-am negat imediat. Mi-a zambit cald si m-a mangait pe crestet, Mike ridicandu-se de pe scaun si spunandu-i sa se aseze. A venit spre mine, m-a sarutat scurt pe buze si mi-a soptit ca se duce sa-si ia cafea, apoi apoi a intrebat-o si pe mama, care l-a refuzat, motivandu-i ca tocmai bause una.
- Ce ai patit dragule de ai ajuns aici? Nu ai mancat, ce s-a intamplat? Are Mike vreo legatura...
- Nu, am articulat hotarat, cu toate ca eram slabit, eu am avut o problema si nu am mancat sau dormit, si acum sufar repercursiunile. Mike doar a trebuit sa ma suporte in tot acest timp...
Mi-a zambit dezamagita si m-a luat de mana, incepand sa vorbim pana cand Mike a intrat din nou in salon. Atunci mama s-a ridicat si mi-a pupat obrazul, luandu-si la revedere si iesind. Iubitul a venit spre mine, m-a sarutat dulce si s-a asezat pe scaun, masandu-mi coapsa. Incepusem sa simt carcei in dreptul picioarelor, Mike imi observa schimbarea de expresie.
- Ce s-a intamplat, pui?
- Ma dor picioarele... talpile in special.
Atunci s-a ridicat si s-a asezat la capatul patului in sezuta, luandu-mi unul dintre picioare si incepand sa-l masese. Eram uimit de gestul lui, am vrut sa-mi trag piciorul inapoi, insa nu puteam sa mint, mainile lui care masau ferm ma relaxau si imi eliberau incordarea.
*~*
Azi veneau rezultatele examenelor si tot odata admiterile la universitate. Mike scapase usor, primise o bursa la NYU Athletics, insa eu asteptam cu nerabdare si emotie sa vad ce am facut. Rezultatele veneau la pranz, Mike era la antrenament si ma plictiseam. L-am zarit pe Alex, asa ca m-am dus la el. Mergea clatinat.
- Alex, te simti bine? Nu prea arati... as fi vrut sa continui insa ma intrerupe cu o durere in ochi si voce.
- Jason, trebuie sa-ti spun ceva, mi-a spus intorcandu-se spre mine si prinzandu-mi umerii.
Am incuviintat si l-am tras dupa mine afara. M-am asezat pe o banca si l-am invitat langa mine.
- Uite, imi pare rau ca te fac sa ii ascunzi lucruri lui Mike, insa trebuie sa-mi promiti. Asta e de 50 de ori mai important decat taieturile.
L-am linistit si l-am asigurat ca am gura pecetluita. A privit pamantul, incepand sa planga dintr-o data. M-am speriat. L-am luat de mana si am incercat sa-l linistesc.
- Alex, spune-mi, ce e?
- Jason, il iubesc pe...
- Pe cine iubesti?
Cand a spus tatal lui Mike l-am simtit mai tensionat, a trebuit sa-l imbratisez. L-am strans tare, incercand sa-l fac sa uite. Imi era atat de mila de el... Sunt uimit si eu, adica dintre toti tocmai acel om crud, ma intreb si eu cum a reusit sa se indragosteasca tocmai de el, insa asta e iubirea. Le loveste cand vrea si te lipste de cine vrea. Dupa mi-a dat drumul din imbratisare si inceput sa priveasca in jos cu ochii goi si inlacrimati.
- Si ce sa fac atunci? Ce sa fac? Cum pot fi inragostit de cineva care mi-ar putea fii tata, si mai ales care e tatal celui mai bun prieten? E imposibil, o sa sufar iar ca un bou ce sunt.
Si -a lasat fata sa pice in palme si a inceput sa suspine.
- Alex, trebuie sa fii sincer. Daca ii spui acum, nu iti mai faci sperante pentru mai incolo. Adica ce poate sa-ti spuna? Da sau nu.
- Da, dar de cuvintele asta doua depind sentimentele mele, mi-a raspuns inca inlacrimat.
- Dar gandeste-te, daca aflii acum, mai incolo nu mai suferi.
M-a aprobat si s-a ridicat. Si-a sters lacrimile, si-a luat rucsacul si mi-a multumit. A plecat, iesind din curtea scolii. A oftat dezamagit. Imi parea atat de rau de el. Cum e sa te indragostesti de cine nu trebuie? Am simtit cum cineva imi atinge umerii, si m-am intors repede. L-am zarit pe Mike.
- Ce faci aici singur, pui?
M-am gandit imediat la Alex, insa mi-am alungat gandul si am ridicat din umeri. Veni fericit in fata mea, incalecand banca ca pe un cal si sarutandu-ma scurt pe buze.
- Ia ghici cine a intrat la Universitatea de Drept si a iesit sef de promotie?
L-am privit uimit, imi zambea cu gura pana la urechi. Mi-am simtit ochii umezi si am sarit pe el imbratisandu-l strans. Ce putea fii mai bine? Instinctiv gandul mi s-a dus iar la Alex, daca si el s-ar putea bucura de aceleasi sentimente...
[Imagine: vriska_serket_signature_by_sardonicincubus-d5kkvn3.png]
You don't have to 8e a good person to 8e a hero.

#67
Ura,capitol nou!Nu imi vine sa cred ca Jas a intrat in depresie din cauza mortii pisicului,adica si mie imi pare extrem de rau ca a murit dar nu atat de tare incat sa urasc lumea,totusi il inteleg,l-a iubit emorm pe pisic.Un lucru si mai incredibil s-a petrecut,chiar nu pot sa mi-l imaginez pe Mike facandu-i masaj la picioare lui Jas,nu pot,pur si simplu nu pot.Stiu ca ma repet dar Jas chiar este un adevarat prieten pentru Alex.Ma bucur pentru ca ai intrat la Universitatea de Drept (felicitari micutule Jas).In final ,sper sa aduci repede next-ul,spor la scris si bafta in continuare.P.S:Tot nu mi se pare aceea faza romantica.
[Imagine: Touken.Ranbu.full.2064981.jpg]

#68
Neeext~ M-am cam incurcat cu numaratoarea capitolelor, sorry. :pheew-crazy-rabbit-emoticon:

Capitolul 17
Mike P.o.V

Acum puiut era bine. Pe langa balul tampit pe care l-a organizat scoala, dupa examene am hotarat toti liceeni sa oranizam o petrecere. Zis si facut, tatal lui Jake avea un club, si idiotului nu ia fost greu sa-l convinga sa ni-l dea o noapte moca. Eu si Jay am facut rost de bautura pentru jumatate din absolventi, din rezervele propii. Restul s-au oferit X si Y sa aduca. Eram gata de plecare. Nu ma imbracasem cu ceva special, doar un tricou si niste blugi pe care i-am gasit cel mai repede. Jason veni langa mine imbracat intr-un tricou alb in partea de sus, transformandu-se in rosu in partea de jos, si o pereche de jeansi mulati. L-am prins de talie si l-am sarutat, apoi am iesit amandoi pe usa. Am incuiat-o si mi-am bagat cheile in buzunar. Am coborat jos si am luat un taxi pana la club. "Diamontz" scria sus prea sclipitor pentru gusturile mele. La prima vedere parea un club de pitipoance, insa odata ce am intrat muzica data tare m-a izbit. Nu eram eu genul care sa se rupa pe ringul de dans, dar daca Jason va vrea, ceea ce e putin probabil, o voi face. Am mers la Jay si Jake, care erau la bar. I-am salutat batand palma cu ei, Jason doar a inganat un buna si privi in jur.
- Pui, vrei ceva? l-am intrebat gandindu-ma ce sa iau.
- Doar Cola, mi-a raspuns cautand pe cineva cu privirea.
Barmanul era un tip platit de Jake.
- Un whiskey si o cola, am cerut cand Casey veni langa noi. Era imbracata intr-o rochie dreapta cu aproximativ zece centimetri deasupra genunchiului. Hai ca inca nu mi-am pierdut dexteritatea.
- Hei, baieti, ne-a salutat pe toti si l-a luat pe Jason de brat. Jason, hai cu mine!
- Bine, doar asteapta o secunda.
I-a zambit si s-a intors spre mine, soptindu-mi la ureche sa nu beau prea mult, m-a sarutat scurt pe buze, si-a luat Cola si a plecat. Am ramas cu baietii, care cred ca faceau economie de spatiu, tinand cont ca Jake era acum pe picioarele lui Jay. I-am privit ciudat insa amuzat in acelasi timp.
- Ce? m-a intrebat Jay.
- Nimic, nimic... Apropo, Alex nu-i pe aici? i-am intrebat amintindu-mi ca nu-l vazusem.
- Nu l-am vazut, a spus Jay urmat de Jake care si-a dat o palma peste frunte, ca si cum si-ar aminti ceva ce nu ar fi trebuit sa uite.
- Mi-a spus ieri ca nu poate sa vina... O problema personala... sau nu stiu ce a tot spus pentru ca se balbaia intruna.
- Te-ai intalnit cu el? l-am intrebat curios si cred ca si ingrijorat. Ar fi trebuit sa am mai multa grija de el.
- Nu, m-a sunat.

Au fost ultimele cuvinte pe care mi le-am amintit inainte sa ma trezesc intr-un pat cu o roscata goala pe mine. Am privit-o uimit si am dat-o de pe mine, ridicandu-ma in picioare. Nu mai aveam tricoul pe mine, iar blugii imi erau descheiati. Ce dracu' facusem de ajunsesem asa? Mi-am trecut mana prin par si am inghitit in sec. Cat era ceasul?
Gandurile mi-am fost intrerupte cand am auzit usa. Mi-am intors privirea si l-am vazut. Era Jason. Ma privea uimit, a privit patul si pe roscata al carui nume nici macar nu il stiam, m-a privit din nou si i-am vazut lacrimile in ochi. Am vrut sa ma apropii de el, am vrut sa spun ceva, insa eram paralizat. Ma privi ranit, fugind din fata usii. In urma lui ramase Casey, care ma privi cu repros, apropiindu-se de mine. In urmatoarea secunda fata mea facu impact cu palma ei. Nu am spus nimic, doar mi-am dus mana din instinc pe obrazul fierbinte.
- De ce a trebuit sa dovedesti ca esti la fel ca ceilalti? m-a intrebat privindu-ma incruntata, plecand alergand si stigand dupa Jason.
Mi-am muscat buza. Roscata se trezi din cauza tipatului lui Casey, veni langa mine si isi puse mana pe pieptul meu. Am impins-o. Mi-am muscat buza si am lovit peretele cu pumnul, iar si iar, pana cand o pata rosie aparu. Nu ma puteam oprii, eram un idiot ca ma imbatasem si uite unde ajunsesem. Mi-am trecut mana prin par si mi-am inchis blugii, mi-am luat tricoul de pe pat si am plecat cu nervii incordati de acolo. Pe cine eram nervos? Pe mine. Pe mine pentru ca nu am fost in stare sa rezist. Trebuia sa fac ceva. L-am sunat, insa mi-a raspuns robotul.
- Apelatul apelat nu poate fi contactat, lasa-ti un mesaj dupa ton, am auzit vocea si imediat un bip.
- Pui... Pui, te rog, raspunde-mi! Trebuie sa vorbim, imi pare rau, trebuie sa lamurim lucrurile... Te rog. Te rog, raspunde-mi.

Toata noaptea, pana in zori l-am cautat si sunat pe Jas, iar cand nu am facut-o am hoinarit pe strazi. Am fost la apartament, insa nu am intraznit sa intru. Imi aducea aminte de el si de cat idiot am putut fii. Era ora 8 dimineata cand am sunat-o pe Casey. Mi-a raspuns recalcitranta:
- Ce vrei? Nu ti-a ajuns?
- Casey, te rog, asculta-ma. Te rog, macar atat. Trebuie sa-mi spui mai intai de toate: Jason e bine?
Nu a raspuns din prima, insa intr-un final veni raspunsul:
- De ce ti-ar pasa? Dar da, e bine. A dormit la mine.
Am rasuflat usurat stiind ca e bine si ca a avut ea grija de el.
- Te rog, asculta-ma, macar tu. Lasa-ma sa-ti explic.
- Ce mai e de explicat, Mike?
- Trebuie sa-ti explic! Nu am nici o scuza, stiu. Nu am o scuza prin faptul ca m-am imbatat sau ca eram inconstient, stiu, insa Jason e pur si simplu viata mea. Nu pot sa dau cu piciorul, si nici el nu poate, la tot ce s-a intamplat. Ajuta-ma, te rog. Trebuie sa vorbesc cu el, trebuie sa fac asta cu orice pret.
- O-Ok,a spus. Cred ca am induplecat-o. Cum as putea sa te ajut? Dar te previn ca daca il ranesti iar, nu stiu ce-o sa patesti.
- Du-l azi in mall, atat trebuie sa faci. Promit ca nu o sa-l ranesc.

Mi-a confirmat si a inchis, pentru ca se trezea Jas. Am rezolvat. Am fugit pana acasa, mi-am facut un dus si m-am schimbat cu o pereche de pantaloni scurti si un tricou gri. Mi-am sters parul doar cu prosopul, nu imi mai pasa cum arat. M-am uitat la rana de la mana, insa nu imi mai pasa. Mi-am luat portofelul si telefonul si am plecat. Am trecut pe la un fast food si mi-am luat o Cola. M-am uitat la ceas, aproape zece. Casey a spus ca la unsprezece e acolo cu el. Am trecut pe la o florarie, am luat un trandafir si m-am indreptat spre mall. Pe drum m-am intalnit cu Doli, avea doua zile libere.
- Mike, ce faci?
- Bine, Doli, dar acum nu pot sa vorbesc, am spus grabindu-ma.
Ma privi si isi duse privirea la mana in care aveam trandafirul, vazandu-ma ranit.
- Ce ai patit aici? a spus luandu-mi mana in a sa.
- M-am lovit, am spus incercand sa scap cat mai repede.
In zadar, nu m-a lasat sa plac pana cand nu m-a tras langa un perete si mi-a ingrijit rana, acoperind-o cu tifon alb. Dupa ce a terminat, m-am uitat iar la ceas, am pupat-o pe obraz si am fugit spre mall. Am urcat la etajul doi, unde vorbisem cu Casey ca trebuie sa fie.
M-am uitat in jur, l-am vazut. Acum era momentul.


Acum :bye-crazy-rabbit-emoticon: , ma duc sa ma :sleeping-crazy-rabbit-emoticon: .
[Imagine: vriska_serket_signature_by_sardonicincubus-d5kkvn3.png]
You don't have to 8e a good person to 8e a hero.

#69
Yaii,capitol nou! In sfarsit!Pai incep prin a spune ca Mike este un MARE idiot.Nu imi vine sa cred ca s-a culcat cu...aia(ca sa nu zic mai mult,ca ma enervez rau si s-ar putea s-o omor prin cuvinte).Desi este greu pentru Jas,sper ,totusi, sa il ierte si sa inteleaga ca Mike a fost inconstient si beat manga,altfel nici mort sau torturat nu l-ar fi inselat.Sincer,sunt de partea lui Mike! Nu as vrea sa se strice o asemenea poveste minunata deoarece a aparut in peisaj fata aia (iar ma abtin).Casey s-a purtat admirabil,a fost o adevarata prietena pentru Jas,l-a aparat cum a putut ea si a avut grija de el,tot respectul pentru ea.Ma bucur ca a acceptat sa il ajute pe Mike sa se impace cu Jas.Cred ca nu mai are rost sa iti spun cat de nerabdatoare sunt sa citesc capitolul viitor.Spor la scris si bafta in continuare!P.S: Hmmm...Ce romantic incurabil e Mike,un trandafir deci!
[Imagine: Touken.Ranbu.full.2064981.jpg]

#70
Penultimul capitol a fost asa de emotionant. Bietul Jason. Si eu as fii fost la fel. Cand mi-a murit motanul abia mi-am revenit din soc. Nu am vrut sa mananc, nu faceam decat sa plang. Stiu cum se simte.
Ce dragut a fost Mike cu el. A stat cu el tot timpul. Oh, ce rau imi pare de Alex. Ma intreb ce va face.
Ultimul capitol a fost...Nu prea am cuvinte. Cum a putut Mike sa faca asa ceva? Bine, stiu ca nu a facut-o intentionat. Dar s-ar fii putut abtine sa nu bea atat de mult. Oare Jason o sa-l ierte?
Astept next cu nerabdare.
Spor la scris!
[Imagine: tumblr_lxg6bliYGm1qej54bo1_500.gif]

Stalk me, bite me and kill me with your love ~



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Pariu cu moartea Clau~ 13 7.809 05-07-2013, 04:53 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Punem pariu [16-18+] Psike 60 23.066 26-07-2011, 10:29 PM
Ultimul răspuns: HanniGram


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)