Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Indragostit de o greseala

#1
Pai sa vedeti de ce il postez. E un fic care are mare legatura cu "Pariu ca te fac?!", defapt are aceleasi personaje, numai ca altcineva e in centrul interesului. Ma gandeam ca daca stau sa termin "Pariu ca te fac?!", si dupa il incep pe asta, mai mult va derutam. Actiunea din cele doua fic-uri de petrece in acelasi timp, aproximativ.

>>
Varsta minima: +18
Gen: yaoi, romance, drama
Limba: romana
Observatii cu privire la continut: Limbaj vulgar, multe scene pervy, dar v-ati dat singuri seama din +18, nu?
Tipul de comentariu solicitat: Oricare
<<



Capitolul 1
Alex P.o.V

De dimineata m-am trezit cu un chef maxim de caterinca. Am iesit numa' in boxeri din baie si m-am urcat cu fundu' pe balustrada scarilor, lasandu-ma in jos sa alunec. Cand am ajuns jos am simtit o usoara usturime, insa nu am mai bagat-o in seama cand am simtit mirosul de mancare din bucatarie. Ghidat exact ca personajele din desene animate m-am dus la bucatarie, urmandu-mi nasul. Acolo bucatarul tocmai turna dulceata de zmeura peste pancakes. Mi-am trecut varful limbii peste buza de sus.
- Buna dimineata, domnule Alexander. V-am pregatit micul-de-jun, a spus bucatarul cu un accent frantuzesc care imi perturba fanteziile cu mancarea.
- Bine, bine, lasa asta, i-am spus si mi-am luat farfuria cu mancare.
Cand sa ies din bucatarie l-am auzit pe bucatar in spatele meu cum ca as putea sparge farfuria, dar nu l-am bagat in seama. M-am dus in living, fix in fata plasmei uriase si am pornit televizorul la desene animate, incepand sa mananc uitand de tacamuri. In timp ce mancam isi face aparitia cea-mai-mare-greaseala-a-mamei-mele junior.
- Hei, Alex, imi dai si mie clatite? A spus strangand in brate ursuletul albastru si tragandu-si fesul care era cat pe ce sa-i cada de pe cap din cauza parului carliontat.
- Nici nu ma gandesc! Am spus cu gura plina. Poate era adorabil pentru altii, insa pentru mine era doar un alt plod care se foloseste de ochii mari si verzi sa primeasca ce vrea. Si plus de asta, in mancarea, nu exista noi, exista numai eu!
- Eci lauu! A tipat copilul si a plecat suparat la bucatarie.
L-am privit si am ridicat din umeri, intorcandu-ma la desenele mele animate. Cand terminasem de mancat, m-am ridicat de pe jos si in timp ce mergem spre bucatarie am calcat pe o posibila jucarie a greselii amintita mai sus si am cazut in bot.
- Ai spart farfuria? A tipat bucatarul speriat din bucatarie.
- Nu, mi-am spart eu ouale! A tipat nervos si am dat cu piciorul jucariei.
- Ce oua s-au spalt? L-am auzit pe plod intrebandu-l curios pe bucatar inainte sa pasesc pe trepte.
Am injurat printre dinti si am urcat scarile.
- Atentie la limbajul vulgar, Alexander, l-am auzit pe cea-mai-mare-greseala senior. L-am privit plictisit si i-am intors vorba.
- Ca de nu, ce? Am cascat si am intrat in camera mea.
Acolo m-am uitat la ceas, care imi indica inca o ora pana cand sa inceapa scoala. M-am dus la oglinda atasata usii dulapului si m-am privit. Ce vedeam era un tip extrem de futabil si futabilicios. I-am zambit mandru si m-am uitat prin camera. Mi-am cautat o pereche de blugi, pe care ii gasisem aruncati pe pat si am topait prin camera incercand sa ii iau pe mine. Cu greu reusisem. Mi-am cautat si un tricou, pe care il gasisem prin dulap. Era gri, iar pe el scria cu rosu strident "F**K ME, I'M A FABULOUS BITCH". Il primisem de ziua mea si eram mai mult decat mandru de el. Mi-am luat sosetele in picioare si geaca de la football pe mine. Mi-am trecut mana prin par si m-am privit din nou in oglinda. Acelasi tip futabil, insa mai imbracat. M-am uitat iar la ceas si am iesit din camera cu tot cu geanta. Am coborat in aceasi mod, evitand contactul cu scarile si cand am ajuns jos m-am dus la mama sa-mi fac aprovizionarea.
- Bani, am spus intinzand mana spre mama. A oftat.
- Cere-i lui Patrick, portofelul meu e in bucatarie.
- Eu nu ii cer bani celei mai mari greseli a universului, sa stii, asa ca da-mi bani.
Am repetat si de data asta mama s-a supus. Mi-a inmanat o suta de dolari, si am plecat de acolo multumit. M-am incaltat cu tenisii si am iesit pe usa, trantindu-i-o in fata plodului cret care vroia sa imi ureze o zi buna. Nu aveam nevoie, multumesc.
*~*
- Alex! A tipat tipul din fata mea si am sarit ca o pisica speriata de pe banca.
- Idiotule, nu tipa asa! M-am rastit la el si mi-am desfacut batonul de ciocolata, muscand din el.
- L-ai vazut pe Mike, tip extrem de futabilicios? M-a intrebat si si-a dus un brat dupa umarul meu.
- Nu. Si daca nici Jason nu-i la scoala, ma duc sa-i invoiesc, am spus si i-am dat bratul la o parte.
- Nu e. Bine atunci, ne vedem la antrenament, a spus si pleca. Apropo, a adaugat intorcandu-se spre mine, deseara hai la Jay pentru o tura de adevar sau provocare, a spus si a zambit pervers.
Stia ce vorbeste. Mi-am lins buza de sus in semn de aprobare si m-am intors la mancatul batonului, in timp ce mergeam spre biroul directorului. Cand am intrat nu am mai batut, am intrat direct si m-am asezat pe scaun, incepand sa vorbesc cu gura plina de ciocolata. Dupa ce i-am explicat si omul a inteles ce era de inteles de la un idiot care vorbea si in acelasi timp si manca, am aruncat ambalajul in cosul de gunoi de langa biroul lui si am plecat de acolo. Cand am ajuns pe hol se sunase, mi-am bagat mainile in buzunar si m-am dus in sala. Liniste si pace. Era a doua ora si deja sala era goala? Am oftat si m-am intins pe o banca, punandu-mi ambele maini sub cap si inchizand ochii.
- Alo, gara! Am auzit o voce cunoscuta care mi-a spart somnul. L-am privit.
- Ce dracu' vrei? L-am intrebat fara sa ma mai ostenesc sa ma ridic de pe banca. Tu nu stii sa lasi lumea sa doarma?
- Mda, sigur. S-a asezat langa mine si fara sa spuna nimic, mi-a acoperit buzele cu ale lui.
Am deschis ochii instant si l-am muscat tare de buza de jos. L-am impins de pe mine si m-am uitat urat la el ca un copil cand nu primeste bomboane.
- Sugi p***, Tom! I-am reprosat si m-am ridicat de acolo, stergandu-mi gura cu maneca. Stii cat ma enervez cand sunt sarutat fara sa vreau!
L-am mai privit o ultima data si am iesit din sala. M-am dus la automatul cu dulciuri si mi-am luat o ciocolata cu zmeura sa-mi indulcesc gura, amara din cauza boului ala. Am oftat, iar in timp ce ma plimbam pe holul gol al liceului s-a auzit soneria. Poate era timpul sa trec si eu pe la ore...
*~*
Imediat cum am plecat de la scoala nu am mai trecut pe acasa, am lasat geanta in masina lui Jake si am intrat in subsolul meu preferat. Ca sa ajungi acolo coborai un sir de scari inguste, luminate doar e un bec, si ala instabil, iar dupa ajungeai intr-o camera mica, din toate punctele de vedere. Ca sa stai acolo trebuia sa stai neaaparat turceste, pentru ca inaltimea era in jur de 1 metru. Camera asta, daca o poti numi asa, o foloseam atunci cand fumam iarba. Imediat cum am intrat in cutia aia ne astepta Jay, langa sticlele de Jack Daniel's. Mi-am ocupat locul langa Jay si amicul meu Jack. A intrat si Jake, urmat de ceilalti baieti. In scurt timp deja o sticla se golise, si am inceput jocul. Dupa ce facusem deja jumate din baieti sa se sarute unul cu altul, venise randul meu sa fiu pedepsit. Jake, ca un diavol ce era, m-a pus sa mimez sexul cu Jay. Am luat o gura mare de whiskey si mi-am dat jos geaca. In cateva secunde eram pe Jay, cu fundul pe p*** sa sarutandu-l erotic. Voiau sa fie toti tepeni ca dracu'? Bine atunci.
Mi-am pus mainile pe pieptul lui si l-am lasat sa alunece pe spate, in timp ce am inceput sa ma frec de umflatura din pantaloni. Mi s-a spus ca am efectul asta, si chiar observasem si eu, insa niciodata nu mi se mai dovedise atat de repede.
- Daca mai continui, te fut aici si acum, mi-a spus Jay printre pauze.
L-am zambit pervers si l-am muscat de buza. M-am dat jos dupa el si i-am privit pe ceilalti mandru. Eram singurul care nu o avea ridicata. Toti s-au mai linistit, si parca prin magie, acolo aparura Seki si Kayden. Mi s-a parut ciudat ca au ajuns impreuna, asa ca i-am pedepsit sa se sarute. Kayden nu a mai stat pe ganduri, ca un caine in calduri l-a prins de talie pe Seki care si asa statea in poala lui si a inceput sa se joace cu buzele sale. Cand le-am spus sa rupa sarutul, ca incepeau deja sexul, Seki s-a umflat in pene exact la o gaina si si-a pus picior peste picior, tuguindu-si buzele si intorcandu-si privirea. Jake s-a apropiat de mine soptindu-mi la ureche cat de doamna e Seki. Mi-am dus mana la gura, incercand sa nu rad si i-am raspuns.
"Nu stii ca Seki e mai doamna ca mama?", baiatul a inceput sa rada zgomotos, si eu odata cu el, restu uitandu-se ciudat la noi. Am ridicat din umeri si invartit iar sticla.

*urmand exemplul, poze la PM*
[Imagine: vriska_serket_signature_by_sardonicincubus-d5kkvn3.png]
You don't have to 8e a good person to 8e a hero.

#2
"lasandu-ma in jos sa alunec. Cand am ajuns jos" deci... s-a lasat in jos ca sa ajunga jos, nu? Misto.
"dulceata de zmeura peste pancakes" nu, nu, nu! Este "dulceata de raspberry peste pancakes".
"mic-de-jun" eu stiam ca este "micul dejun".
"- Ai spart farfuria? A tipat bucatarul speriat din bucatarie" cu litera mica "a tipat".
Am luat-o pe sarite, nu mai doresc sa continui... vorba ta "aveam chef de caterinca", pai, felul in care ai scris chiar mi se pare asa. Nu doresc sa te jicnesc, dar asa mi s-a parut. Si nu mi s-a nazarit mie sa te critic daca ai fi scris ceva mai... acceptabil.
Succes in continuare.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#3
Wow...e chiar interesant. Alex....nu era cel care a profitat de Jason in ficul pariu ca te fac?? Wow o.O. Ma rog.
Din curiozitate, cati ani are micutul?? Nu cred ca am fost atenta.
Cea mai tare faza ,,Eci lauu'' :))))
Cam atat am avut de spus.(Sar peste partea : cat de hot a fost faza din camera aia inghesuita)
Astept next!
Spor la scris!
[Imagine: tumblr_lxg6bliYGm1qej54bo1_500.gif]

Stalk me, bite me and kill me with your love ~

#4
In sfarsit!De cand asteptam sa-l postezi!Ficul are un nume tare,este sugestiv si imi place.Il ador pe Alex,este simpatic.In primul rand,sustin bucatarul francez care face clatite englezesti!Faza cu:cea-mai-mare-greaseala-a-mamei-mele junior si senior;este super amuzanta,se pare ca mamei sale ii place sa faca greseli.Imi place ca l-ai facut pe fratele vitreg a lui Alex rarait,a fost tare dragut cand l-a intrebat pe Alex ce oua s-au spart(sau ,mai bine, spus spalt).Deci in concluzie:sus cu Jack Daniel's! Ce mai joc de adevar sau provocare.Jay,saracul ,mai avea putin si sarea pe Alex(ce minte perversa are Alex).Chiar ca Seki este mai doamna ca ma-sa,deci Seki si Kayden erau intr-un copac si s-au sarutat...Debea astept continuarea,bafta la scris!P.S:Te iubeste Mada!Apropo, inca mai astept ciocolata aia!
[Imagine: Touken.Ranbu.full.2064981.jpg]

#5
Wow, wow draga. Alex este exact tipul de personaj pe care-l plac si care se va imblanzi mai tarziu in fic, dar nu spun nimic mai mult. Sper ca va evolua dragut ca toate personajele tale. Eu nu vreau sa ma uit la greseli, dar cand citesti iti dai seama. Un exemplu ar fi propozitia in care ai scris "s-a dat dupa el", cand trebuia sa fie ceva de genul "s-a dat de pe el" daca vroiai sa scrii chiar asa "s-a dat". Mie mi se pare putin ciudat si as fi scris "s-a ridicat de pe el", in fine. Au mai fost niste greselute, dar nici eu nu sunt perfecta, am si eu inste momente... Abia astept sa vad ce vei scrie incontinuare in toate ficurile nu doar in acesta. Chuu~
[Imagine: Sugizogif.gif]

http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=30338 Cel mai nou fic "Furtuna numita adolescenta"

#6
Capitolul 2

Cand m-am trezit, dandu-ma cu capul de usa masinii lui Jake, era deja dimineata. Am cascat si am privit in jurul meu. Pe scaunul din fata era Jake, cu capul rezemat de geam, si Jay lungit de pe scaunul de alaturi pana in poala lui Jake. M-am ridicat in sezut si m-am scarpinat pe spate, cascand si dupa lungindu-ma pana la volan si apasand pe claxon, incorporat in volan. Jay s-a dat cu capul de volan in incercarea sa se ridice, iar Jake s-a lovit de geam. Am inceput sa rad de fetele amandurora, ambii buimaci si cu ochii carpiti de somn.
- V-am deranjat? Am intrebat printre hohote.
- O sa te fut si o... a inceput Jay insa l-am intrerupt
- O sa ma pupi undeva, am scos limba la el si mi-am luat geanta de langa mine si sapca pe care o avea Jay pe cap.
Am iesit din masina si mi-am scos telefonul din geanta. Cinspe' apeluri... Am cascat ochii mari si m-am uitat cine m-a sunat. 'Andy'. Mi-am dat o palma peste frunte si mi-am muscat buza. Ce idiot sunt. L-am sunat, si pana sa raspunda am inceput sa ma joc cu bretonul. Ma comportam ca o scolarita.
- Aloo... Andy! Am prelungit 'y'-ul mult, alintandu-ma.
- Alex, unde dracu' ai fost? Stii de cate ori te-am sunat? Tu esti nebun? Stii cat de ingrijorat am fost?
Intrebarile au inceput sa curga una dupa alta. Am suspinat.
- Am avut telefonul mo...
- In fine. Vreau sa vorbesc cu tine. Ne intalnim la statuia din centru. Acum.
A spus si a inchis telefonul. Asa era el. Nu se putea supara, mai ales pe mine. Am zambit si mi-am aruncat geanta inapoi in masina lui Jake, care adormise din nou cu Jay in poala lui. Nu eram departe de centru, asa ca pe drum intr-acolo mi-am luat un hamburger de la un fast food, pentru a-mi potoli stomacul. Dupa ce l-am terminat, am privit cerul. Venea a ploaie. Cand am ajuns langa statuie m-am holbat in stanga si in dreapta, pana cand l-am vazut pe Andy. I-am strigat numele tare si am sarit agatandu-ma de gatul lui. Mi-am tuguiat buzele si am vrut sa mi le unesc de ale sale, insa eram resprins. Andy m-a impins de pe el si si-a intors privirea.
- An... dy? Andu, ce s-o intamplat?, l-am intrebat alintandu-ma.
- Alex, stii ce? Nu-ti mai merge. M-am saturat, a spus si a facut un pas inapoi.
- Te-ai sarutat de ce, Andu?, l-am intrebat facand botic, inca nu constientizam de ce e asa de suparat.
- Nu te mai prosti atat, Alex, sunt serios. M-am saturat sa te lingi cu toti, iar apoi sa te intorci la mine. Ne despartim.
Cand am auzit ultimele doua cuvinte am simtit ca cerul imi pica in cap. Eu? Sa fiu parasit? Buza de jos a inceput sa-mi tremure. Am vrut sa-i mai spun ceva, insa gura mi-a fost inchisa cand s-a intors cu spatele si a plecat. In scurt timp am inceput sa plang. Incercam sa ma mint ca asta nu s-a intamplat, ca era un vis, ca era 1 aprilie, insa nu reuseam decat sa plang mai tare. De ce eram atat de prost? Asa se intampla mereu. Futeam si dadeam dracu' tot ce iubeam. Am simtit picaturi reci cum imi biciuie corpul. Prima data am crezut ca e numai imaginatia mea, insa dupa observasem ca pana si natura ma abandonase. Am plecat si eu de acolo, inca plangand. Cum... Cum am fost atat de idiot? Nu era prima data cand Andy ma atentionase de comportamentul meu. Am fost prea idiot si mandru ca sa il iau in seama. Am fost prea idiot sa fiu constient de ce fac. Am fost intr-o stare de euforie totala toata relatia, de ce sa ma schimb?
In timp ce imi taram picioarele spre casa, ud leoarca, m-am oprit in fata unei vitrine. Pe chipul meu nu ajunsese ploaia, din cauza sepcii, insa fata mea era imbibata cu lacrimi. Aratam groaznic. Nu plangeam pentru ca am fost respins, din ambitie, plangeam pentru ca... Andy era prea bun. Si acum mi-am dat seama de asta. Plangeam pentru ca nu am reusit sa-l tin langa mine. Nu am reusit sa ma schimb pentru el, si asta durea. Al dracului de tare. Ajunsesem in sfarsit acasa. Cand am intrat in casa, ud leoarca, mama a fost prima care m-a vazut.
- Alexander, ce Dumnezeu?! Uita-te in ce hal esti!, a tipat femeia din hol.
- Du-te dracu', abia am deschis gura si am urcat sus.
Ajuns in camera mea, am izolat usa cu banda adeziva. Stiam eu ca aruncatul cheii pe geam o sa ma afecteze odata si odata. M-am trantit pe pat. Pana si el era neprimitor cu mine. Acum tot ce vroiam sa fac era sa plang. Sa stau acolo si sa plang. Nu mai pot trai cu mine daca sunt atat de prost. Am luat perna si am strans-o la piept. Prost. Prost. Prost. Imi repetam in timp ce strangeam perna mai tare. Mi-am ridicat usor privirea pana cand am zarit noptiera de langa pat. M-am intins usor si am tras de manerul sertarului. Am scotocit pana am dat de un ambalaj portocaliu. Am desfacut ambalajul si am scos metalul ascutit si lucios. Am luat lama in mana si mi-am dus-o in dreptul fetei. Mi-am privit reflectia si am inceput sa ma joc cu ea, rotind-o in mana fara frica. Mi-am apropiat-o de palma stanga, incepand sa ma joc cu coltul ei pe piele. Usor am patruns pielea si am dat drumul la sange. Taieturi in linie imi umpleau palma de sange, insa nu mai simteam nimic. Am strans pumnul si apoi l-am desfacut din nou.
Mana mi-era amortita. Am inchis ochii, lasandu-mi bratul sa cada ofilit pe langa mine. Imi aparura in minte ochii lui Andy, albastrii-verzui, ca oceanul ce ne mangaia corpurile infierbantate candva. Mi-am trecut varful limbii peste buza de sus.

Ii simteam mainile moi ca matasea plimbandu-se pe corpul meu infierbantat de parca a fost lasat in soare. In timp ce el imi saruta gatul, agatand usor pielea cu dintii, imi muscam buzele sarate ca marea. Mi-am trecut mana prin parul lui si l-am tras pana cand l-am adus cu buzele in dreptul alor mele. L-am apropiat de fata mea si mi-am incolacit picioarele in jurul taliei sale. Mi-am unit buzele cu ale sale, incepand sa ma joc pervers cu limba si buzele sale. Faceam opturi cu bazinul presat de penisul sau deja gata de atac, care pulsa prin boxeri. M-a scapat de boxeri sfasiindu-mi. Am gemut, geamat urmat de cuvintele mele excitate:
- Fute-ma! Fute-ma ca un animal!, i-am spus cand mi-a lasat buzele libere.
- Te deranjeaza daca maine vei fi imobilizat la pat?, a chicotit.
Mi-a lins muchia fetei si m-a patruns cu un deget. A inceput sa se miste incet, in scurt timp ajungand la deja trei degete. Nu mai suportam amageala, il vroiam in mine. A scos degetele incet si si-a dezgolit madularul. M-a patruns incet si putin dureros, dar deja la a doua patrundere durerea s-a estompat. A inceput sa pompeze in mine exact asa cum i-am cerut, dur si repede. Mi-am dus mainile deasupra capului si am apucat asternutul, strangandu-l tare in pumni. Mi-a prins o mana intr-a sa, iar pe cealalta si-a dus-o aproape de capul meu, sprijinindu-se de pat pentru a ma patrunde mai bine. Incepusem sa gafai eu, si pentru el. Printre gafaituri scapam gemete, care inundau camera. I-am zarit dintii albi stralucitori, cu gura arcuita intr-un zambet. Picaturi de sudoare de pe fata lui cadeau pe fruntea, obrajii si buzele mele. Le lasam sa alunece si imi continuam recitalul. Eram pe cale sa explodez. M-am cambrat si mi-am lipit baziul de al sau, prinzandu-mi penisul intre noi. Am inceput sa fac miscari din solduri inaintre-inapoi, alunecand mai mult pe madularul sau si in acelasi timp excitandu-l mai tare pe al meu. Am tras puternic de asternuturi cand mi-am dat drumul. El nu a slabit ritmul, a continuat sa pompeze pana cand jetul lui cald ma inunda. A cazut dupa pe mine, frant. Aveam inca picioarele incolacite in jurul taliei sale, iar penisul sau inca mai pulsa inauntrul meu.
- Te iubesc, mi-a soptit si s-a ridicat de pe mine, luandu-ma cu el.
S-a rezemat cu spatele de perete si m-a asezat pe penisul sau. Nici bine nu terminasem prima tura ca deja era gata de a doua. Eram deja lubrifiat si largit, asa ca nu a fost greu sa alunec de-a lungul madularului sau.


Suftelul mi-era ofilit. Am inghitit, insa aveam un nod in gat. Mi-am privit mana, sangele inca curgea. Nu era mare pierdere. Am suras si m-am ridicat de pe pat, ducandu-ma la oglinda de la dulap. Mi-am presat palma de ea, manjind-o cu sange. In povesti, cand asta se intampla, aparea eroul si salva adolescentul de la gestul asta. Aici eu sunt eroul, nu am nevoie sa fiu salvat. Ma auto-salvez de cate ori am nevoie. Mi-am privit din nou mana, sangele inca mai curgea insa viteza lui scazuse vizibil. Mi-am intors incet privirea pana cand am zarit patul, am mers cu pasi marunti pana acolo si am luat cearsaful in mana. O pata rosie vizibila aparu in doar cateva secunde. Mi-am privit palma, zambind. In niciun caz nu ma compar cu un emo, eu nu sunt asa. Daca ajung atat de disperat incat sa fac asta, inseamna ca sunt cel putin la fel de puternic incat sa trec peste. Cu sufletul mort sau nu, o sa calc pe cadavre, pentru ca orgoliul nu ma lasa sa fiu o epava. Eram nascut sa fiu mare, indiferent de starea mea sufleteasca. Am sarit pe geam, mana inca sangerandu-mi, insa era infasurata intr-o bucata de cearsaf. Camera mea era la etajul unu, insa am cazut fix in gradina, iar la dexteritatea pe care au prins-o in toate iesirile mele prin efractie, era un fleac. Am mers pe langa gard pana cand am ajuns la Jay acasa, pentru ca eram sigur ca el trebuie sa fie acasa, Jake e mai plimbaret. Am sarit gardul si am intrat in curte, ducandu-ma fix la geamul lui Jay, batand cu pumnul in el. Baiatul, care era lungit in pat, atunci cand ma privi se sperie si veni imediat sa vada ce am. Imi deschise geamul si ma ajuta de intru.
- Alex, ce dracu' ai patit la mana si la ochi?
Se referea poate la faptul ca erau rosii.
- M... M-am despartit de Andy... Defapt el s-a despartit de mine, am oftat si mi-am lasat capul pe pieptul lui. Am nevoie de baia ta, nu am chef de ai mei si de explicatii acum.
Baiatul aproba imediat si, profitand de faptul ca ai lui nu erau acasa, ma duse in baie.
- Intra in cada, ma intorc cu haine, a spus dandu-mi drumul la apa si iesind.
M-am dezbracat lasandu-mi hainele pe jos si am intrat in cada incapatoare. Imediat ce am bagat mana in apa, sangele incepu sa curga mai mult, inrosind apa, facand-o o adorabila nuanta de roz. Inca ma ustura. Cand Jay veni, inca imi priveam palma. Veni langa cada si se puse in genunchi langa. Se apropie cu buzele de ale mele, mi le acapara si incepu sa ma sarute. I-am raspuns la sarut, ba chiar am avut cateva momente in care l-am dominat, pana cand se ridica si, intrand la randul lui in cada, ma imobilizase.
- Dezbraca-te, i-am spus scurt si am inceput sa trag de tricoul sau.
Asa si facuse, se debarasase de haine in doar cateva secunde si incepu sa-mi mangaie corpul. Nu imi lasa buzele in pace, le saruta si le musca ritmic, in timp ce cu mainile imi "lucra" metodic coapsele. M-am lasat in voia lui, lasandu-l sa ma mute asa cum vrea el. S-a pus in pozitia pe care am avut-o eu la incepul, punandu-ma rezemat de pieptul lui, insa oarecum intors ca sa nu piarda contactul cu buzele mele. Incepu sa-mi frece penisul, masandu-l si apucandu-mi testiculele cateodata. Eram tare, nu puteam sa mint ca Jay nu se pricepea si el. Era un brunet sexy si inalt, plin de masa musculara. Avea un inceput de barba care ma inhiba.
- Lasa-ma sa intru in tine... Daca nu, mai mult ca sigur te violez.
L-am muscat de buza, insa nu ma lasa si ma musca el mai tare. Mi-a bagat doua degete in gura si am inceput sa le sug, dupa cum imi ceruse. Imi plimbam limba peste degetele sale acoperindu-le cu saliva. Ma ridicase si ma puse capra, incepand sa imi faca rimming, timp in care eu continuam sa-i sug degetele. Dupa ce s-a oprit, m-a patruns cu degetele de care avusesem eu grija, si, incepand sa intre tot mai mult in mine, incepu sa imi sarute spatele. Nu dura mult, ma patrunse dintr-o singura miscare ce ma facu sa-mi arcuiesc spatele. Incepu sa pompeze in mine cu nesat, ca un taur in calduri. Era prima data cand il lasam sa ma posede, ravnise la mine din prima clipa cand ma vazu, insa adoram sa-l tot aman.
A terminat in mine, deabea dupa ce se satisfacu pe el se gandise la mine, ma trase din nou in bratele lui si imi saruta rana din plama.
- Andy e un prost.
Da, la fel ca tine.
[Imagine: vriska_serket_signature_by_sardonicincubus-d5kkvn3.png]
You don't have to 8e a good person to 8e a hero.

#7
Capitol nou,ura(in sfarsit,as putea spune)!Saracul Alex,nu imi vine sa cred ca idiotul ala s-a despartit de el,cine ar parasi un baiat ca el?!Eram sigura ca o sa incerce sa se sinucida.Ma bucur ca a decis sa mearga la Jay pentru a-l ajuta cu rana.Bravo lui Alex ca a reusit sa nu se lasa prada disperarii(nu merita mamica pentru un golan ca ala sa iti iei tu viata)!Despre ce s-a intamplat in cada pot sa spun ca am ramas cu gura cascata cand am citit.Nu cred ca Alex il va placea vreodata pe Jay,.Cred ca l-a lasat sa faca cea ce i-a facut pentru a incercat sa il uite pe domnu' bou care s-a descotorosit de el.Si cica la Alex ca era prea buna,prea bun pe naiba,din contra Alex este prea bun pentru Andy.Debea astept next-ul,spor la scrs.P.S:Tu ai ceva cu mancarea:mai intai prajitura acum hamburger-ul,jur ca acum ma duc sa mananc .
[Imagine: Touken.Ranbu.full.2064981.jpg]

#8
Deci wow. Super capitol. Nu ma asteptam ca sa-si taie mana. Sincera sa fiu, ma bucur ca s-a despartit de Andy si ca dupa aceea s-a dus la Jay. Si wow...cata descriere incendiara. Esti cu adevarat un geniu. M-ai lasat masca cand am vazut partida cu Jay. Jay e dragut. :X Deci...ce sa mai? Ador capitolul si astept next.
Spor la scris! ^^
[Imagine: tumblr_lxg6bliYGm1qej54bo1_500.gif]

Stalk me, bite me and kill me with your love ~

#9
Uuu, wow. O_O
Super noul fic, m-am indragostit de Alex.
Apropo, ador finalul.
''- Andy e un prost.
Da, la fel ca tine.''
Spor la scris, astept next-ul. :D

#10



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Indragostit de inocenta ucigasa A'Svear 7 9.746 26-01-2010, 01:27 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Vanatorul s-a indragostit de prada Elina 24 15.756 08-12-2009, 07:05 PM
Ultimul răspuns: BloodyInnocence
  O mica greseala Jessi 2 3.206 22-10-2009, 08:27 AM
Ultimul răspuns: Jessi
  Detectiv indragostit(L&Light)(shonen-ai,yaoi) Ice_angel_234 42 28.550 23-04-2009, 09:41 PM
Ultimul răspuns: chrissta


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)