Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viata departe de casa

#21
heloo
Se pare ca a aparut capitolul patru, ce bucurie pentru mine si ceilalti fani. Descrierea mi-a placut. Ai spus ca nu intelegi cum anume trebuie sa exprimi sentimentele, eu o sa scriu aici, asa cum pot, nu sunt specialista in naratiunea obiectiva, cum anume ra trebui sa fie : \\\" Rozalia se uita cu ura la senseiul sau, autoritatea lui o enerva de fiecare data, se credea superior ei. Sangele ii urla prin vene la fiecare conexiune a privirii. In inima ei se regasea un sentiment intunecat, de parca acolo ar exista o umbra plina de pacate care n-o lasa sa-l accepte. Fiecare vorba era intoarsa impotriva celuilalt plina cu spini veninosi, iar simplu fapt ca trebuie sa se inteleaga o transforma pe mica rozalie intr-un pachet de nervi\\\". Cam asa ceva, nu prea sunt eu buna, dar cred ca ai inteles. Cat atat.

bye bye
:bye:
:x: >:d< :x

#22
Asa deci...Fic SasuSakuNaru nu? :-? Very cool ^^
Deci ce imi place la acest fic? Ca este lung =p~, ca il are pe Naruto, e ceva simatic intre Sasuke si Sakura, si e si Itachi. OMG, mama Itachi-kun:x. Deci am zis ca imi place foarte mult, mi-a luat o ora sa il citesc dar a meritatat din plin, si te-as ruga cu ciresica in varf sa ma anunti cand pui nextul ca sa vad ce se mai intampla!
Tai Tai :bye:
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#23
Ahoy!>:D<
In sfarsit mi-am mai amintit si eu ca am cont si am aterizat sa-ti las comm asa cum a promis...sper sa nu te superi de intarziere, dar lenea e mareeee...iar cuvintele vin greu pe caldura asta:)))
In fine,fara sa ma mai invartesc in jurul cozii....sa trecem la ficul tau.Capitolul a fost buunn...mi-a placut ca a fost mare si am avut ce citi,ideea e foarte originala,descrierea e fost destula si la locul ei,cred ca ai pus un picc cam mult dialog...dar merge si asa: D...nu e inca o problema dar pe viitor sa incerci sa-l stapanesti sa nu se raspndeasca si mai mult.
Altceva nu stiu ce sa mai zic, astept next-ul....spor la scris...Byee:*

#24
Mda... Poi ce sa zic... In sfarsit am avut si eu timp sa intru pe Anime Zup ca sa-ti las comentariu, asa cum ti-am promis atunci cand te-ai apucat sa postezi primul capitol... ^_^ si ca sa nu mai lungesc vorba, am sa incep sa scriu cateva lucruri, bune sau rele, despre capitolul tau, despre fic si poate si ceva in legatura cu tine... ;))


Deci... Sa vedem... :-? Capitolul a fost destul de lung si cred ca te-ai depasit pe tine insuti... n_n chiar ai avut cam mult dialog de data asta... Dar sper ca poti sa mai renunti la el pe viitor ca-ci altfel s-ar putea ca ficul tau sa fie abandonat de aproape toti cititorii... :| si eu stiu ca tu nu vrei asta... ;)) cum am mai spus si in comentariile celelalte, ideea in primul capitol pare sa fie furata direct din film, dar pe parcurs am observat ca ideea iti apartine doar tie si pot spune ca este o idee foarte buna... Sper sa evoluezi cu bine pe parcursul ficului tau... ;))
Iar acum ceva despre tine... :P mereu ai spus ca vrei sa renunti... De ce? Uite ca totusi ai cativa vizitatori care se indura sa-ti lase si comentarii ... :)) dar in curand vei avea mult mai multi vizitatori... Iti garantez yo... :-bd


Cam atat pentru acum... O sa-ti spun mai multe dupa ce vei posta capitolul cinci al ficului tau... ;) multa bafta si multa inspiratie in continuare! Sa auzim numai de bine... ^_^

Bb! :-h

#25
In sfarsit am venit si eu cu capitolul urmator, capitolul 5 si sper sa va placa si sa-mi lasati multe comentarii... ;)) Ca de fiecare data, am sa va urez "Lectura Placuta!" si am sa va raspund la fiecare comentariu. Deci, sa incepem!


@♈Miss Dark♈: In primul rand, multumesc pentru ca in sfarsit te-ai gandit sa-mi lasi si mie un comentariu la ficul meu si imi pare bine ca ai postat prima! >:D< ;)) Nu stiu daca ai observat, dar mie imi place foarte mult dialogul si de aceea am pus atat de mult la capitolul 4, insa capitolul 5 nu va avea chiar atat de mult dialog, ci va avea in schimb actiune si descriere. Am facut astfel ca sa fiu pe plac tuturor. In al doilea rand, o sa intelegi pe parcursul ficului tehnica mea de scris si sper sa-ti placa. Inca o data iti multumesc, insa de data asta iti multumesc fiindca iti place ideea ficului meu si vreau sa-ti spun, mai bine zis sa te rog, sa treci dupa fiecare capitol al ficului meu, de acum in colo, si sa lasi comentariu. Multumesc anticipat! Buh bye! :-h

@Kitsu: In primul rand, iti multumesc pentru ca ai trecut din nou pe la ficul meu si imi pare bine ca este pe gustul tau. In al doilea rand, vreau sa spun ca o sa incerc sa mai reduc din dialog, fiindca vad ca nimanui nu-i place acest mod de a scrie... si nu-ti face griji! Am sa te anuntz ca urmatorul capitol, acesta, adica cinci, a aparut si te astept sa-mi lasi comentariu. Multumesc anticipat! Pe data viitoare! ^_^

@Death_Miranda: In primul rand, iti multumesc pentru ca ai trecut din nou pe la ficul meu si ca ti-a placut capitolul 4. In al doilea rand, iti multumesc pentru ajutor si sper ca in capitolul 5 sa fi inteles care a fost treaba cu exemplul tau. Vreau sa ma anunti daca am facut vreun progres, din orice punct de vedere! Multumesc anticipat! Mai vorbim... ;)) :-h

@Duffy: Wow... Comentator nou la ficul meu! Ce bucurie pentru mine! Multumesc! :)) Imi pare bine ca iti place ficul meu si cu cea mai mare placere am sa te anuntz ca azi a aparut si capitolul 5 al ficului meu. Tai Tai :-h ;))

@~Ade~: Mda... Ai trecut in sfarsit si tu pe la ficul meu... Multumesc! Si lenea asta... Probabil si tu ai prea multa treaba si cand aprinzi calculatorul nu mai ai nici tu chef decat de mess... Intr-adevar, dialogul si mie mi se pare putin exagerat in acest capitol, dar am incercat cat am putut de mult sa-l mai limitez. Sper ca in capitolul 5 am mai facut vreun progres, din orice punct de vedere. As vrea sa ma anunti daca am evoluat! Multumesc anticipat! Multumesc inca o data pentru ca ai trecut pe la ficul meu din nou si te astept si data viitoare! Buh bye! :* :-h

@PSA: Salutare, varutul meu cel scump si drag! Ce mai faci? Imi pare bine ca in sfarsit ti-ai adus si tu aminte sa treci cu un comentariu pe la ficul meu... dar ce treaba ai avut de ai intarziat atata timp??? [ raspunde-mi prin PM ] OK... OK... Am sa mai schimb ceva pe la dialog!!! Se pare ca nimanui nu-i place dialogul meu... =(( *sad* as fi vrut sa renuntz fiindca toti cei care imi viziteaza pagina cu ficul si lasa si comentariu mereu imi spun sa-i anuntz cand postez... Mie asta imi pare ca un fel de obligatie a lor fata de mine, obligatie ce intra in functiune dupa ce eu le dau comentariu la profil ca a aparut un nou capitol, ceea ce mie nu-mi place, fiindca stii ca mie niciodata nu mi-a placut sa oblig oamenii sa faca ceva daca respectivii nu doresc asta. Sper ca m-am facut inteleasa! Inca o data iti multumesc ca ai trecut pe la ficul meu si iti urez multa bafta pentru acolo unde esti tu acum! C'ya! :-h :* >:D< ;))






Misiunea ( Partea I )






Il chemara si pe Naruto si se distrara toata noaptea: au spus bancuri, glume, si-au spus unul altuia k le este dor de satul natal si de toti oamenii de acolo, in fine, isi vorbira de toate lucrurile intamplate ca intre niste frati. Dimineata, Sakura se trezi denoapte, de la ora 07:00, isi pregati rucsacul pentru antrenamentele ce trebuia sa le faca cu Itachi, merse la program plecand la ora 7:30, admirand imprejurimile Academiei din Satul Sunet. Era o dimineata racoroasa de toamna si de aceea fata se imbraca in niste pantaloni lungi negri, mulati, un tricou alb peste care isi lua o bluza de trening mai groasa de culoare rosie, iar in picioare niste cizme negre, haine ce ii scoteau in evidenta formele bine lucrate ale corpului ei firav. Pana la urma, Sakura ajunse in padure, acolo intalnindu-se cu Itachi, care o enerva atat de tare incat se luptara toata dimineata. "Doamne! Cata energie poate sa aiba fata asta..." isi spuse baiatul dupa care disparu obosit intr-un nor de fum.
-Ha?! Unde s-a dus?! se intreaba confuza rozalia. Bine ca am scapat de el... ca nu mai pot nici macar sa vorbesc de obosita! isi apuse fata in timp ce pica din picioare, rezemandu-se de unul din copacii din acea padure.

Era ora 12:30 cand Itachi se evaporase din peisaj. La ora 13:00 trebuia sa mearga la Minato acasa pentru misiunea de dupa amiaza. Se linisti o clipa, cat sa se poata teleporta, apoi merse direct acolo, unde fu intampinata galagios de Naruto.
-Sasuke este cu Itachi in biroul directorului, deci vom merge doar noi trei astazi in misiune! Ati inteles, copii? afirma Minato autoritar.
-S-a facut, tata! replica Naruto.
-Inteles, sensei! raspunde Sakura.
Pentru cateva clipe, liniste. Apoi Minato:
-Bine! Deci acum o sa va spun ce aveti de facut: mai intai, alegeti unul din voi ce tip de misiune vreti sa aveti: A, B, C sau S? Apoi va voi spune mai multe detalii, in functie de alegerea voastra.
Naruto si cu Sakura stau putin, se gandesc, apoi intreaba nedumeriti:
-Bine, dar noi stim doar despre misiunile de tip C... Ne puteti informa si despre celelalte tipuri de misiuni? spune Sakura.
-Da, cu cea mai mare placere! Am sa va prezint toate detaliile fata de toate tipurile de misiuni! Sunteti atenti ca sa intelegeti?
-Da! raspunde Naruto.
-Atunci pot incepe! Deci misiunile de tip C sunt cele mai usoare misiuni si pot fi facute de oricare dintre activantii Academiei sau Hokage-ului satului. Acestea permit oamenilor ninja sa-si perfectioneze bazele artelor ninja, incepand cu toate tipurile de taijutsu si terminand cu cea mai slaba tehnica jutsu, Clonele Ninja. In cadrul acestor misiuni se poate observa cel mai bine caracterul fizic si moral al oricarui ninja. Cine nu trece de aceste misiuni cotate la un nivel foarte usor ori sufera de o boala a creierului ce nu-i poate permite sa gandeasca limpede si actioneaza de capul lui, chiar daca nu are voie sau nu poate trece peste respectivul obstacol, ori sufera de o boala a fizicului ce nu ii da posibilitatea de a se misca in voie acolo unde este trimis ori corpul respectivului ninja detine ambele tipuri de boli, fiecare dintre aceste probleme fiind observate de la inceputul misiunii, de la prima miscare a trupului in cauza. Misiunile de tip B sunt misiunile ce prezinta o dificultate mai mare decat a misiunilor de tip C si in cadrul acestor misiuni, oamenii ninja sunt testati daca pot sa-si stapaneasca foarte bine tehnicile de tip ninjutsu invatate pana atunci. Aici, problemele despre care v-am vorbit mai devreme nu-si mai au locul, insa apar imediat altele ce poate nu se pot rezolva ori cu greu se poate trece peste ele. Aceste noi probleme pot fi din cauza lipsei de antrenament al chakrei ori a cunostiitelor despre tehnicile ninjutsu. Unii luptatori pot scapa usor doar cu cateva antrenamente zilnice ale chakrei pe timp de un an, altii se pot alege si cu concedieri de peste doi ani consecutivi, timp in care sunt obligati sa-si antreneze creierul cu orice informatii sau detalii, noi sau vechi si nu au voie sa mai participe la nici una dintre misiunile in vigoare ale satului. Din aceasta cauza multi ninja aleg calea cea rea, aceea de a renunta la familie, prieteni, cunostinte, aceea de a renunta la tot ceea ce se leaga de el, renunta chiar si la trecutul sau si alege sa mearga de partea raului, a hotilor si a rivalilor satului sau ori chiar se sinucide pretinzand ca s-a nascut degeaba, ca este inutil pretutindeni, lasand in urma lui mii de lacrimi si suspine ce nu cred ca se vor opri prea curand. Pe langa toate astea mai exista si o cale buna, aceea de a avea incredere in tine insuti, de a spera ca vei fi din nou admis printre vechii tai prieteni, coechipieri ori sefi. De la acest nivel de misiuni se vor vedea cu adevarat care dintre toti luptatorii satului sunt capabili sa vina in ajutor conducatorilor lor si care nu vor putea face fata cerintelor stricte ce vor fi primite fara sa se tina cont de fiecare om in parte. La aceste misiuni pot participa in special geninii si chuninii, arbitrati de jouninii echipelor respective ori ale altora sau tinerii pot fi condusi chiar de catre generalii de razboi ai Hokage-ului. Despre misiunile de tip A va pot spune ca acestea sunt cotate la o dificultate mai mare decat a misiunilor de tip C si B, iar in aceste misiuni pot participa toti cei care au trebut cu bine peste misiunile de tip B, dar si jouninii, generalii ori conducatorul satului. In misiunile de tip A au loc lupte intre ninja satului sau, de cele mai multe ori, aceste misiuni sunt semnul unei actiuni nechibzuite ale unui sau unor ninja ce probabil si-a pierdut mintile din cauza programului strict pe care trebuie sa-l urmeze alaturi de ceilalti coechipieri, ori a fost concediat si nesuportand aceasta actiune, venita din partea conducerii, si-a abandonat satul si tot ceea ce se leaga de persoana in cauza, inhaitandu-se alaturi de rivalii respectivului teritoriu al conducerii. A mai ramas sa va vorbesc despre misiunile de tip S, insa despre aceste nu stiu sa va spun prea multe fiindca in primul rand, nu am participat, iar in al doilea rand, daca nu am ajuns la nivelul acelor misiuni, domnul director a spus ca nu are rost sa-mi vorbeasca prea multe despre aceasta problema. Va pot spune insa ca in aceste misiuni pot participa doar Saninii, cunoscuti ca cei mai puternici oameni ai satului ce cunosc cele mai multe si cele mai puternice jutsuri descoperite pana in prezent, acestia avand in posesia lor sefii diferitelor tipuri de animale, in functie de elementele ninja pe care le detin. Spre exemplu, pentru un sanin medic, acesta este posibil sa detina controlul lumii melcilor ninja, pentru cei ce s-au nascut cu elementele pamant si vant este posibil sa controleze lumea broastelor ninja, iar pentru cei care s-au nascut cu elementele foc si traznet, acestia detin lumea serpilor ninja. Astea sunt cele mai importante insemnari ale saninilor de pana acum, insa exista posibilitatea sa mai fie si alte tipuri de sanini cu alte tipuri de lumi animale ninja controlate. Acum ca v-am prezentat fiecare tip de misiune, va rog frumos sa va hotarati si sa-mi spuneti gradul de misiune pe care il ve-ti alege: C, B, A sau S?
In tot acest timp in care Minato le-a explicat toate aceste lucruri importante, Naruto si Sakura au ascultat cu mare atentie tot ceea ce li s-a spus, apoi, chiar daca nu au inteles ei chiar tot, au inceput a se sfatui in legatura cu ce tip de misiune sa urmeze.
Deja se facuse ora 14:45 si echipa nu plecase inca in misiune. Uitandu-se la ceasul din incaperea unde au stat cu totii mai bine de trei ore, Naruto se ridica de pe canapeaua confortabila pe care statea si afirma autoritar celorlalti:
-Sa facem cum este mai bine pentru toti, altfel s-ar putea sa ne irosim timpul degeaba stand aici si povestind! spune privindu-i in ochi pe fiecare in parte.
Minato, uimit, tresare replicand fiului sau:
-Bine, Naruto, dar eu vreau sa stiu daca sunteti in stare sa va calculati puterile fizice si mintale! Pana la varsta asta trebuia deja sa va cunoasteti pe voi insiva, sa va cunoasteti propriul interes, sa stiti cu adevarat ceea ce ve-ti face de acum inainte cu viata voastra. Voi sunteti capabili sa-mi vorbiti despre asa ceva?
Tinerii ramasera ca trazniti. Nu stiau ce sa mai spuna, doar clipeau din ochi asemeni nou-nascutilor cand isi deschid ochisorii de catifea pentru a vedea ceea ce se intampla in jurul lor si pentru a vedea fiinta care le-a dat viata. Pana la urma Sakura isi scutura capul pentru a-si reveni si afirma bucuroasa:
-Eu stiu deja ceea ce se intampla si ceea ce se va intampla cu mine! Voi urma aceasta scoala, iar atunci cand dragul meu iubit, Sasuke, va dori sa ne casatorim, voi accepta cu cea mai mare placere, urmand sa-i fiu alaturi si la bine si la rau, oriunde, oricand, oricum, oricat. Voi avea grija de mica mea familie si voi trai fericita pana cand voi fi nevoita sa parasesc aceasta lume, lasand in urma tot ceea ce voi cladi pana atunci. Asa imi vad eu viitorul. Cu siguranta ca asa se va si intampla!
Naruto ramane ca traznit. Nu stia ce sa mai zica. Era uimit de coechipiera lui si de aceea ramasese fara cuvinte, insa tatal sau il trezeste imediat:
-Bine, Sakura! La tine am inteles cum sta treaba! Iti urez multa bafta in tot ceea ce ai sa faci in viitor! Insa tu, Naruto, vad ca inca esti confuz... Ce s-a intamplat? Tu nu-ti doresti nimic de la viata? Tu nu te-ai gandit ce vei face in viitor?
-Ba da, m-am gandit... insa stii foarte bine ceea ce imi doresc eu sa devin sau ceea ce vreau eu de la viata.
-Sa devii Hokage in Satul Frunza, asa-i Naruto? intreaba bucuroasa Sakura. Sa-ti cunosti familia? Am dreptate, Naruto?
Baiatul ezita. Minato incearca sa-l faca sa treaca peste acest obstacol:
-Naruto, spune-ne si noua ceea ce iti doresti de la viata! Vad ca Sakura nu stie chiar totul despre tine... Ati fost coechipieri si nu va cunoasteti deloc! Pacat...
-Da, tata, pacat... fiindca fata asta nu m-a inteles niciodata. Echipa in care am fost uniti nici nu pot s-o mai numesc echipa dupa ce mi-am dat seama ca eu am fost ca un ghimpe in talpa unui elefant mai tot timpul! Sakura nu a avut ce sa se faca dupa plecarea lui Sasuke din Academia Satului Frunza si fiindca misiunile lui Anko erau prea grele pentru o singura fata, pana la urma m-a acceptat. Credeam ca ma iubeste, ca va ramane alaturi de mine, dar nu... ea a ales exact ceea ce a ales cand a intrat pentru prima data in Academie: Sasuke! Sasuke-n jos, Sasuke-n sus! Iar eu muream dupa ea ca un prost... Ce as putea sa-mi mai doresc de la viata? Sa-mi cunosc familia? Uite-o! Sa devin Hokage in Satul Frunza? Singur nu voi putea niciodata sa ajung acolo unde vreau fiindca nimeni nu vrea sa ma ajute, fiindca tuturor inca le mai este frica de mine si de ceea ce sunt eu... Ce as putea sa mai fac eu acum, tata? se plange Naruto ca un bebelus fara posibilitati de crestere cu cele mai mici sanse de viata.
De data aceasta Sakura era in pom si pomul in aer. Naruto i-a inchis gura. Rozalia niciodata nu a stiut ceea ce gandeste blondul despre ea, iar acum cand a aflat ii este greu sa mai renunte la ceea ce a inceput deja: drumul alaturi de Sasuke. Minato ii priveste pe fiecare in parte si se gandeste la vremea cand era si el la varsta elevilor sai si ii placea si lui de o fata asemeni Sakurei, ca intre ei a intrat un alt ninja, coechipier al sau, Fukaku, tatal lui Sasuke, dar pana la urma fata si-a dat seama ca nu este de rangul clanului Uchiha si a renuntat la marea ei iubire pentru Minato, singurul baiat care a mai acceptat-o dupa ce se aflase de nebuniile ce le facuse ea cu Fukaku. "Sper ca Domnul sa-i duca pe calea cea buna pe toti trei!", isi spune Minato in gand, apoi a firma autoritar:
-Bine, copii! V-ati hotarat ce tip de misiune vreti sa urmati astazi? Deja este tarziu pentru o misiune de tip B, iar eu va sfatuiesc sa incepeti cu ceva mai usor, cu o misiune de tip C, o misiune pe care s-o terminati mai repede pentru a putea sa va clarificati problemele dintre voi. Ce credeti? Am zis bine?
Tinerii se uitara unul la altul, apoi la senseiul lor, dupa care linistea fu tulburata de glasul gingas al Sakurei:
-Vom merge intr-o misiune de tip B! Eu stiu sigur ca pot stapani foarte bine toate jutsurile invatate pana acum, iar despre chakra nici nu se mai pune discutia! Hai, Naruto! Acum poti sa-ti demonstrezi vitejia cu care vrei sa devii Hokage! Hai!
-Da, Sakura! Vom merge intr-o misiune de tip B, dar eu sigur voi pierde fiindca am pierdut aproape o zi de antrenamente, ceea ce conteaza foarte mult!
-Deci s-a decis, asa-i? afirma dupa putin timp Minato. Misiune de tip B. Sa vedem ce avem pe aici..., spune incepand sa caute prin niste dosare.
Minato gasi pana la urma o misiune potrivita pentru cei doi elevi, le spuse despre aceasta, dupa care se indreptara spre locul de unde trebuiau sa inceapa actiunea. Urmatoarele patru sau cinci ore sigur o sa le aduca probleme tuturor celor din echipa, dar daca aceasta a fost alegerea lor, aceasta le este si soarta.
Soarta sta mereu in mainile oamenilor!





Sper ca este de ajuns pentru acum avand in vedere ca am avut atata treaba si nu mi-a mers nici netul prea bine. Va urez "Lectura Placuta!" si va astept cu multe comentarii la ficul meu. Multumesc anticipat! ;))
Buh bye! :-h


Feel...Hurt...Love


[Imagine: pisi0.jpg]


You don't know how I feel when you talk like that!
You don't know how I hurt when you talk like that!
You don't know how I love you because you're there!


Valutzu' meu: PSA
Sysu' meu: ~Ade~
BBFu' meu: Miranda^_^

Va luati de ei?! 23 Va luati de mine! :-l

#26
Helau:> merci ca m-ai anuntat:*.

Capitolul a fost dragut. Mare ca deobicei:)). Ai avut descriere, naratiune si dialog [mai putin de data asta:))]. Imi place stilul tau de scris. Nu ne "ingropi" in descriere, sar nici nu ne plictisesti cu dialogul;)). Sincer, eu m-am cam pierdut la partea in care a inceput sa Minato sa "povesteasca" fiecare misiune in parte. A fost cam mult si cum sunt eu mai aeriana [baka de mine], a trebuit sa citesc de doua ori sa inteleg ceva:)).
Inca ceva, la inceputul ficului, ai zis ca ei sunt orfanii [daca imi amintesc bine], acum ai zis ca MInato este tatal lui Naruto:-?. Aici chiar nu am inteles [baka, baka, baka], sper sa ma lamuresti in capitolele urmatoare;;).

Cam atat am avut de spus, spor la scris si multa inspiratie>:D<. Sa ma anunti cand vine nextul;;) [sa speram ca v-a fi mai repede de data asta;))]

P.S: prima dinou :ha:
:bye:
[Imagine: YWk6O.jpg]

#27
Param pam paaaammmm

Am trecut, retrecut, defapt venit:)) si eu pe aici, si raman stupefiata, OMG cat a nextu:)) Mi-am potolit si eu foamea...momentan [desi eu mananc ficuri perverse pe paine -.-'']
Asa mi-a plkt sa Naru i-a inchis gura mironositei de Sakura :yes:, asa ii trebuie, nu o prea suport:)) Sasuke si Itachi, acolo? La director O_O Wow...s-o fi lasat cu scantei=)).
Mi-a place ca Saku sa nu mai fie asa copilaroasa, ma enerveaza:))....E exact ca in Anime, topiiita dupa Sasuke 8-|....tff...ce om=))
Repejor cu next, ador acest fic, anunta-ma si pe mine por favor!

Tai Tai :Bye:
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#28
hellooo

Imi pare rau ca nu am venit mai devreme, ma tot apucam sa citesc si apoi nimic, trebuia sa fac ceva urgent... iar acum am terminat. Mi-a placut capitolul, cred, de fapt sunt sigura, ca este cel mai reusit. Descrierea este mult mai buna... Dar acum, spre mirarea mea, mi-a placut mai mult dialogul. Faza cu Sakura, cand vorbea de viitorul ei cu Sasuke, dar cel mai mult, vorbele lui Naruto pe aceeasi tema. Tu nu cumva ai batut apropouri cand vorbeai de Minato si Fukaku ? Cat a vorbit Manato... ce paragraf lunuuuug, parca nu se termina.

:bye:

#29
Aoleoooo valutza!!! #-o :)) cata capitolul... :)) te-ai intrecut iar... =)) eh hai k e bn ^_^ chiar imi place ca este un capitol mai lung decat toate celelalte, dar si unul destul de reusit... ~_O
Dialog ai destul si e pus bine acolo unde e... Actiune nu am prea vazut... :-?? Dar cred ca e cva p acolo... :]
Descrierea a fost peste tot din plin... Mi-a placut cel mai mult partea cand Minato a explicat treaba aia cu misiunile... Vorba celorlalti comentatori: cat de mare a fost paragraful!!! X_X n_n
Ma rog... Yo iti urez multa bafta si multa inspiratie in continuare si sper sa revii cu nextul mult mai repede decat data trecuta... ^_^
In legatura cu mine totul este bine aici unde sunt eu... :] insa abia astept vacantza de iarna pentru a ne revedea... >:D< pupici multi tie si la toate prietenele tale!!! Mai vorbim...
Bb! :-h

#30
Salut! Am revenit, din nou aici.
Da chiar ai un capitol frumos si lung. Frumos aranjat si structurat.Are tot ce ii trebuie, descriere, actinune care nu e grabita, dialog care nu e sec, de toate. Nici nu stiu ce as putea sa mai spun. Greseli de tastare nu cred ca am vazut, anyway,nici nu le-am cautat sincer. Ai putea sa schimbi,totusi,personalitatea Sakurei,care a ramas la fel ca in anime(si nu prea o suport).
Spor la idei si la scris.Atat deocamdata sau nu,anuntama cand coboara nextul ,I finish the comment and bye!(smile)
[Imagine: Angel-of-the-twilight.jpg]
“Dragostea şi muzica sunt cele două aripi ale sufletului.”




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Suntem asa de aproape ,dar totusi departe Yin 12 9.553 14-09-2010, 05:50 PM
Ultimul răspuns: Debb.'
  Casa din vis [+15] sunshine 5 5.172 12-04-2010, 10:05 AM
Ultimul răspuns: sunshine


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)