Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viata cu Louie/Life with Louie

#1
Am cautat, chiar in toate paginiile, insa n-am gasit nimic. 106 Una mie mi-a placut acest desen animat si mi s-a parut foarte amuzant.
E bine gandit, iar ideeile is originale (presupun). Unele lucruri sunt... profunde (?) -daca le pot numi asa.
Episoadele se leaga intre ele, iar antrenorul cu repliciile lui mortale este unul dintre personajele care nu ar trebui sa fie excluse dintr-un top (acum depinde). "Pe vremea mea", da, ce vreme, ce vreme. Va mai aduceti aminte acel episod cu referatul? Ohoo~! Bietul Louie, se pregatea pentru bac, se pare. 65 As mai zice, dar... sper sa nu mai existe un asemenea topic. Sper sa mai fie cineva interesat de acest desen animat. xd

@DeDal N., sunt de acord cu tine.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#2
Woho, viata cu Louie. Adoram desenele astea. Si atunci si acum imi plac. Ceva mai mult decat celelalte, poate pentru ca viata lui se aseamana cu a mea.
Si mai tin minte ca erau episoade in care Louie, cel real aparea si atunci el isi aducea aminte de el si tatal lui si aventurile pe care le traiau impreuna. Nu am prins multe episoade de acest gen, dar tin minte ca erau. Si Louie a aparut si in cel putin un film pe care il stiu eu.
Louie era genial in general. Nu exista un episod care sa nu imi fi placut, mai alea acela in care din greseala, mama lui era insarcinata. Saracul, credea ca avea sa fie dat afara din casa. Si pana la urma totul era in regula.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#3
Wahaaa, chiar, cum de nu era deja un topic cu Louie. Iubeam desenele astea. Îl iubeam pe tatăl lui Louie!
Erau atât de funny, anul trecut căutam ca disperata pe net episoadele să le revăd. Cred că episodul meu preferat dintotdeauna a fost acela de Crăciun, cu vecina care încă avea instalaţia de Crăciun pe casă, deşi era vara, cu tatăl lui Louie şi prietenii acestuia decorând casa. Faza cu scara. "Ambuscada! M-au nimeriiit!"
Lol, amintiri. ÃŽmi e dor de FoxKids.
Anyways, 'Viaţa cu Louie" rămâne unul din desenele mele preferate.

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#4
Wow, mi-ati amintit de "Viata cu Louie"... That makes me sad. 20 I miss it...
Desenul acesta era unul dintre preferatele mele si nu m-am mai uitat de cativa ani si nici parca nici nu mai e la tv, nu? 39 (nu prea sunt sanse, cel putin din cat sunt eu informata despre programul Disney Channel...) Imi placea foarte mult, dar chiar nu imi prea amintesc bine episoadele. Imi vine acum in minte episodul in care el si fratiorul ei au ramas singuri acasa intr-o seara de iarna si erau speriati sau cel in care a jucat in "Romeo si Julieta" cu fata pe care o placea si nu se intelegea nimic din ce spunea pt ca fusese la dentist si era umflat. 21 Si mai erau si altele... Chiar uitasem ca mai aparea si Louie cel adevarat din cand in cand. 39 Oricum, personajul era foarte simpatic si facea si niste mutre foarte funny. 10 Iar tatal lui ma distra cel mai mult cu povestile lui din razboi, avea niste replici uneori... 21
Daca as avea intr-o zi ocazia sa revad un episod, chiar m-as uita cu drag...
[Imagine: sig_reinoir.png]

#5
Viaţa cu Louie, Louie, Louie... cum să nu ţin minte desenele astea? Îmi rullau viaţa! Stăteam mereu cu ochii în televizor şi butonam toate canalele până începea Viaţa cu Louie... un desen plin de amuzament şi idei originale. Tatăl lui Louie mă enervea când începea cu " pe vreme amea.." dar urmau povestiti amuzante şi îmi trăceau 'nervii' 21. Ştiu că mamei nu prea îi plăcea desenul ăsta, mai ales că avema un singur televizor şi o ţineam ocupată 19. Oricum, cred că zilele astea mă apuc să mă uit din nou la Viaţa cu Louie pe YT. Cine ştie ce idei îmi mai vin şi mai dau şi un edit..
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "


Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.

#6
Nu pot să cred că le-au scos de pe CN e strigător la ceer! [ vorba lui Andy. ]
Vai, cât de mult am putut eu iubi familia Anderson. A fost desenul meu favorit. Am crescut împreună cu Louie și învățam din geșelile lui *laughs*.
Când eram micuță voiam să fiu judecător, voiam să semăn cu câinele judiciar : )).
Episodul cu bomboana furată m-a învățat că nu e frumos. Și de câte oridau din greșeală pe știri și văd un hoț, mă gândesc că totul a început de la o bomboana *laughs*. Desenele astea chiar ne învățau ceva, nu ca Hannah Montana.
Apropo, v-am zis că voiam și eu un tată ca a lui Louie ? E genial, amuzant și obsedat de armată.

Citat:andy: azi copii ne viziteaza la serviciu, e cea mai stupida idee posibila ! de ce nu e si o zi in care sa-i trimitem pe ei sa munceasca in locul nostru ?!?

Ah, miss you FoxKids and Life with Louie [and his dad.:]].] !
[Imagine: tumblr_lmvc2mI9Fg1qcr1eb.gif]
Ohana means family. Family means nobody gets left behind, or forgotten.

#7
Puteam sa pun pariu ca am trecut pe aici o_o Nu pot sa cred ca la acest desen au comentat asa putin useri :]] I mean, pe bune, desenul e fantastic, superb din toate punctele de vedere. Este si va fi in continuare desenul meu preferat. Chiar si cand voi fi batrana imi voi aduce mereu aminte cu bucurie de Viata cu Louie :]] Am copilarit cu el si continui sa fac acest lucru :]] Si acum ma mai uit la unele episoade pe internet. Cred ca am vazut toate episoadele de cel putin zece ori si inca nu m-am plictisit de el.
Personajul preferat:cu siguranta este Andy, tatal lui Louie :]] Este atat de amuzant, atat de idiot si foarte nervos >.< Imi place ca mereu vorbeste de razboi si ca mereu are o alta opinie fata de ceilalti membri ai familiei :]]. E tare tipul, mai ales in episodul acela cu Potopul :]]
Ca tot veni vorba, cred ca acela este episodul meu preferat cu inundatia, cand tot orasul se stransese la casa lor :]] Si mama lui Louie cu "Mai vreti cartofi dulci? " :]] Acolo au fost o groaza de faze amuzante, cred ca nu am mai ras in viata mea cum am ras atunci :]] Cand mama lui Louie a spus ceva de genul "Sti cine nu e aici? ", iar Andy a izbucnit asa deodata, foarte nervos, zicand ceva de genul "Nimeni. Toti sunt aici. TOT CARTIERUL E AICI " 24)
Sau un alt episod...acela cand era bunica aia bolnava si parintii lui Louie s-au dus sa o viziteze. Era iarna si a racit si mama lui Louie(mereu uit cum o cheama). Si cele doua femei ii tot cereau lui Andy lucruri: "Andy, imi dai te rog servetelele" ; "Andy, imi dai apa? " etc. i Andy" Imi da cineva munitia? " 24)
Desenul este chiar foarte tare, fiecare episod e special in felul lui si plin de amuzament
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#8
Nu pot să cred că nu mai difuzeză aşa ceva. Mă iau cu toate porcăriile de pe posturile de desene animate.
Cel mai frumos desen posibil, părerea mea. Adică, un adult care îşi povesteşte copilăria nu o fi ea o poveste prea originală dar sigur e specială. Noroc că mai există Youtube, că de nu, îi dădeam în judecată pe toţi pentru că nu mai difuzază desenele astea. *kidding o.o*
Mai primiţi un fan înrăit în grup?
Sincer şi eu îl ador pe tatăl lui Louie. Întotdeuna repricile lui mă amuzau, câteodată chiar peste limite. 21 Doamne când a cântat în episodul de Crăciun. Muream de râs. Adică, îşi spunea toată povestea de viaţă pe acolo. - Şapte treburi casni-ice . . . 24-
Sau când erau la vânătoare. Căprioarele treceau prin spatele lor şi ei era siguri că în partea opusă sunt căprioarele. Tot câmpul era plin de căprioare şi ei se duceau în partea opusă, că doar cine îi îndruma? Andy. 24
Obsedatul de rabla lui.
Şi mie îmi place mult episodul ăla cu inundaţia. ( Dar cine sunt eu? Ah? Noe? ) 24
Sau : Ce? 3 dolari pentru puiul cu bambus? Dar ce faci? Ni-l bagi tu în gură?
Tipul ăsta e penal. 21
Cele mai tari desene evăr. 21
I always gather everybody's attention.



[Imagine: snsdside2.gif]

#9
Citat:Pentru 25 de dolari, pomul asta ar trebui sa danseze!

Andy era personajul meu favorit, cu sarcasmul si faptul ca si-ar vinde sotia, dar nu masina.21 Ma intreb cum s-a indragostit Aura de el.
[Imagine: LT_Shirena.gif?1239845173]

#10
Vai cat am iubit desenul acesta, si inca imi place, am toate epioadele in calculator si nu ma satur sa ma uit la ele in fiecare seara. Ce am iubit aces desen, radeam de Andy in hohote, si cu povestile lui din razbi cu tot.
Ce mia placut episodul acela la golf cica la Grunuold: Tot asa domnule Andersen, cred ca vad China24
Cat am iubit serioaul asta.
Imi e dor de FoxKids,2




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)