Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Useri si Moderatori

#41
Hiperbolizat? Revolutie inseamna ceva violent, o instigare la rascoala drept titlu, tie ti se pare ceva pasnic? Hai, te rog, nu incerca sa iesi cu basmaua curata.

Spune-mi cati useri din cei normali au venit sa se revolte aici pe Zup. Si de ce tocmai tu, ce agenda ascunsa ai?

Ai vazut vreun user cu care ne-am certat sa fi trecut pe aici? Pe cei recenti ca Fiction si Zwai?

Daria si-a PRIMIT WARN pentru asta, iar eu si ceilalti moderatori am criticat-o pentru ce a zis si facut. Era sa-si piarda functia, dar noi iertam pe toata lumea si dam sanse.

Crazy. Fani aka Rain aka Kankrosas, tie iti era frica de mine, asa-i? Si nu ne intelegeam deloc, asa-i? La fel si Ryuu ma detesta. Si Daria. Si Wunderbar. Iar eu si James Dean nu ne intelegeam pe m-a acum eoni :))

Si acestia au fost simpli useri, eu sunt probabil singura din staff care a fost moderator din prima saptamana pe Zup. De ce? Pentru ca administratorii (Flaw si Aly) ma stiau de pe celelalte forumuri ca moderator veteran. Si am fost la o sectiune micuta la inceput si prin dedicatie fata de comunitatea care mi-a oferit atatea am zis sa fac mai mult.

Sunt admin de doua luni si nici macar nu stiu decat cativa membri. Daca mi-ar pasa de functie, mie sau celorlalti v-am flutura-o pe sub bot mereu.

Si ca sa stii si tu, Daria a fost printre cei care au lucrat la fan fiction sa va stearga voua spamurile.

Si noi suntem useri normali, dar useri normali care vor sa faca din locul asta un mediu mai bun. Si avem nevoie de functii ca sa ne ocupam de organizare, inchis, deschis threaduri, mutat, sters, facut sticky, nu ca sa va tinem pe voi in puscarie.

Daca ati stii cata munca e necesara pentru tot ce e pe Zup... nu ati mai vorbi, sau vreti sa va facem printscreenuri la zecile de pagini din moderator logs? Sau din admin logs?
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#42
Realizezi cat de genial suna ca nu te intelegeai cu James Dean?Cine te-ar crede? :))))

#43
There, the title is changed, eu am inghetata si sunt fericita, lumea exagereaza si James Dean e sarcastic. All's right in the world now.

Also, give it a break Miky sau cum ti se zice, ca imi e lene sa ma uit. Nu esti nici tu o sfanta si nimeni n-a venit cu furca la tine sa te impunga. Ai primit atentia care o vroiai. Gata acum.
[Imagine: tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif]

#44
Serios ma, voi nu aveti viata voastra proprie? Nu pot sa-mi dau seama de ce fel de persoane sunteti voi - userii astia angajati in asa-zisa si hiperbolizata revolutie zupista - de va topiti in halul asta pentru ca VOI AVETI IMPRESIA ca vi se vorbeste nu stiu cum si ca sunteti luati peste picior sau care mai sunt acuzatiile aduse staff-ului. Sincer, cum poti sa-ti dai seama cum te trateaza cineva doar citind lucrurile spuse de persoana respectiva?

Si ce va fac ma oamenii astia? De 4 ani de cand sunt aici aud aceleasi si aceleasi si aceleasi SI ACELEASI texte cum ca oamenii astia, care nu sunt cu mai nimic diferiti de voi exceptand culoarea aia afurisita care, va asigur eu, nu ii transforma in mici Dumnezei sau mai stiu eu ce, se iau de voi, va persecuta si nu stiu ce va mai face. Nu m-am bagat niciodata, dar chiar ti se ia la un moment dat. Realizeaza unul dintre voi ca oamenii astia - fiindca majoritatea sunt majori - sunt studenti, muncesc, au viata lor proprie si, pe langa toate astea, inca mai au rabdarea - si daca nu o au ce? isi mai permit sa fie stresati -puterea si ambitia sa tina forumul asta in viata, asa, cu tot ce pot ei? Voi sunteti majoritatea elevi in gimnaziu sau liceu si tot va plangeti/scuzati ca nu aveti timp de nimic. Dar ele - pentru ca au mai ramas doar doua pe a caror umeri cade toata munca si in acelasi timp in capul carora se sparg toate oalele - cum sa se mai planga?

Si pentru cizmele cu toc ale lui Napoleon, ce sariti ma in halul asta si va razvratiti pentru nimic? Pentru ca nu vad rostul acestor dezbateri/revolutii/razvratiri ca nu forumul asta va tine in viata, nu va da bani si nici de mancare. Daca viata voastra ar depinde de forumul asta intelegeam si eu. Dar nici atunci nu mi-ar parea normal...

Nu mai stiu cine zicea, parca DiZ, de reguli pe care nu se oboseste nimeni sa le citeasca si care, intocmai spuselor ei, reprezinta un alt motiv - si cred ca singurul cu adevarat - pentru care vi se face observatie si intr-o maniera cat se poate de pasnica mi s-a parut mie. Ei, si daca VI SE PARE ca exista o oarecare atitudine mai-nu-stiu-cum in spatele ACELOR LITERE TASTATE nu inseamna neaparat ca isi iau atitudinea aia fiindca au nu stiu ce functie. S-a gandit oare cineva ca poate ii prindeti intr-un moment prost, in care sunt stresati sau obositi sau pur si simplu storsi si extenuati si terminati psihic?

Vrei sa-ti zic eu cine e Lia? Lia este o persoana - un om normal adica - pe care fara sa vreau si fiindca eram intr-o stare depresiva si cu o moralul la pamant si absolut si iremediabil de hopeless am incarcat-o cu problemele mele, destul de grave. Si acum ma simt aiurea si imi pare rau ca i-am pus toate astea in cap. Eh, si ce a facut ea? Mi-a zis ca oricand am nevoie sa vorbesc cu cineva ea este aici pentru mine. Si a fost! Si banuiesc ca mai este, dar nu am mai avut eu timp... Si in seara in care am vorbit, vineri parca, am intrebat cum face fata la toate - imi cer scuze Daiana ca "dau afara din casa" - munca, studiile, zupul si viata proprie? Si am ramas destul de prostita cand am citit "care viata proprie? " Pe Aly nu am avut inca placerea sa o cunosc, dar nu cred ca e vreo diferenta.

Sinceri, potoliti-va. Sau potoleste-te tu, Miky... Ca pana acum nu a sarit niciun user normal - cum le zici tu, desi mie asta mi se pare jignitor - sa se planga de tratamentul staff-ului sau sa-ti sustina parerea.

.
.
.

Mda, Lia stiu ca am spus ca din cauza acelei probleme o sa ma retrag o buna perioada de timp, dar nu m-am mai putut stapani. Imi cer scuze pentru caps - a fost folosit pentru accentuare, nu reprezinta vreo stare anume ca eu acum sunt cat se poate de calma - si nu stiu ce s-a mai spus intre timp de la pagina a patra asa ca ma scuz, iar, daca am sarit peste unele pareri. Imi mai cer scuze si in caz ca am intrecut masura pe alocuri, daca am intrecut-o si... nu stiu, daca am incalcat intr-o strachina, ceva.

#45
Okay... Vad user doritor de afirmare. Draga mami, fa si tu ceva mai constructiv si participa la un concurs sau scrie o poveste, ceva. Ca asa, cu cearta si acuzatii nefondate, numai pareri de ''bine'' despre tine o sa auzi. Si mai vazusem ceva gen: Userii care sunt vechi si au putine posturi n-au ce sa caute pe zup. (gen, am citit in graba) Eu sunt aici din 2008 si uita-te la numarul meu de posturi (cu cateva sterse), dar asta nu inseamna ca nu sunt activa sau ca m-a luat vreun mod la bataie. Ei incearca sa ii faca pe cei ca mine sa se implice mai mult, nu doar sa citeasca (comunicarea asta..).

Cine s-a legat de Daria? Ha? O apar eu cu pretul vietii. Nu degeaba am luat-o cu japca aseara.
Nu acuza mozii ca vrei tu sa atragi atentia.

edit: Vai mie, scuzeee. Am uitat complet. Eu fiind obisnuita sa scriu asa, cu diacritice. X_X Merci mult FreeToLove ca mi-ai spus.
[Imagine: 7nION.jpg?1]



#46
(04-06-2012, 04:00 PM)Lia A scris: O sa imi scot si eu titlul cand ajung acasa... Eu aseara pe Skype o invatam pe Aly sa-si impleteasca parul in stil cascada, si mai ziceti ca nu suntem prieteni cei de pe Zup...

Lol. Eu l-am scos. Vezi ca noi trebuie sa-l setam din admin ca altfel, it over rulls everything else. Aww, pe tine te stiu de cand aveam 16 ani si eram "omg sora si leon *dead*" si nah, copchile mici ce eram si noi.

(04-06-2012, 04:57 PM)Miky sweetie :3 A scris:
(04-06-2012, 12:37 PM)Daria A scris: data viitoare la o 'hackuire' a zupului iar n-o sa puteti sa intrati in conturi ca de, aveti cinci caractere ciudate, una apostrof pe-o litera, un accent pe alta, un ":3/<3" la sfarsit, diacritice si alte povesti, asa ca-i mai convenabil sa-l schimbe Aly sau Lia si sa puna interdictii la Michi-mausi in nume.


Inteleg ca Lia, Aly si inca vreo 2-3 useri se simt oarecum jigniti. Dar tu? Tu care pana acum iti schimbai numele din 5 in 5 zile si aveai la caractere ciudata ca te durea capul? Tu care mereu i-ai jignit pe useri pana cand sa te potoleasca ceilalti? Tu, care mereu ai crezut ca daca esti moderatoare esti in stare sa-i critici la sange si pe cei mai mari in varsta ca tine si cu mai mult creier oxigenat? Ma astept la oricine sa se simta cum se simt deja, dar nu la tine, tu care ai intrecut de multe ori limita bunului simt.


Apropo de titlu
pentru ca toti sunteti de-a dreptul "Piei SATANA!" cand vedeti ca se numeste Revolutia Zupista --> Ati auzit de hiperbola? Tot ce cer eu aici este ca useri NORMALI sa-si exprime ofurile, fara ca moderatorii sa-i judece. Faptul ca am gasit un titlu ce suna interesant, desi este hiperbolizat, este cumva o crima? God... O sa ma duc in Iad pentru asta? -.-"

Eu? HAHA. Nu ma simt jignita deloc. Ma simt chiar flatata, pentru ca si atunci cand nu am intrat la FF, nu am facut nimica care paote fi categorizat drept rau, ba chair am incercat sa scap de reputatie aiade scorpie care mi-ati facut-o voi, anumiti useri de la FF, si atuncea reusii cumva sa dau cu bata-n balta. Good work to me!

Daria a avut Derzy cu caractere ciudate si cand a fost eroarea si l-a schimbat singura, nu i-a spus nimeni sa il schimbe.

Apropo, topicul de Discutii de la Anunturi, unde e? Ala unde urlam eu de nebuna...

Citat:Si pentru cizmele cu toc ale lui Napoleon,

Epic!

@RazVan, chiar crezi ca stie cine a fost James Dean? Rebel without a cause? East of Eden? HA! S-o crezi tu!

@Eve, stii ca acuma realizai ca esti din 2008? Wow. Ca fapt divers, si tu aveai caractere ciudate in nick, nu ti-am zis si ti l-ai schimbat singura.

Lol, eu ma intrebam de ce nu e intuneric afara *face/palm* e doar 6. Asta se intampla cand te scoli prea de dimineata.

#47
Asta mai intai de toate e un forum si e 100% normal ca intr-un forum sa aiba loc conflicte (care apropo, au mereu acelasi subiect), certuri, acuze si tot tacamul. Cum am spus, vina este impartita iar adevarul e undeva la mijloc. Unii useri (printre care ma numar si eu) chiar nu isi pot tine gura iar altii sunt total tampiti. La fel si moderatorii, nu sunt niste sfinti dar au fot pusi acolo pentru un motiv. Daca nu ar fi ei unde am ajunge? Cat despre ce a spus Lia, nimeni nu mai vrea sa fie moderator pentru ca ajungi subiectul unor astfel de discutii si toata lumea are impresia ca ai ceva cu el, dar nu va temeti, or sa se gaseasca mereu tanci de 11 ani care vor vrea o functie inalta. Am sa fiu sincera, pe Lia o admir, are si ea defecte dar este unul din oamenii care tin forumul asta in picioare. Si am sa fiu sincera din nou, sunt unii useri de care chiar nu vreau sa aud dar am ales sa tac si sa accept pentru ca fiecare are defecte si nu poti fi pe placul tuturor.

Da, m-a deranjat faptul ca uneori se i-au decizii fara a le analiza dar Zup totusi nu este un forum unde daca scri Moamaaa, ce frumos e ficu, sa pui nextu!!! :x esti un user demn de admirat de aceea am ales sa raman aici. Poate nu am contribui asa mult comunitatii dar fiind aici de un an si sase luni, am vazut diferite situatii de pe urma carora am inteles ca e mai bine sa iti tii gura si sa ingrijiti. Nu din cauza functiei pentru ca, mai intai de toate, moderatorii, administratorii, userii, aia banati sunt oameni.

Scuzati eventualele greseli de tastare.
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt

#48
Dupa o tura de alergat in parc, dupa o tura de nervi ca niste 'romi' s-au luat de noi ca jucam pe sintetic fotbal am venit acasa pentru o jumate de ora maxim sa vad ce se mai vorbeste si gasesc asta.

Am fost nesimtita? Da, am fost si mi-am primis pedeapsa. In schimb, la Fan Fiction mi-am facut treaba cum am stiut eu mai bine, din decembrie curat spamul, dau avertizari si incerc sa tin sectiunea sub control. Nu esti tu cea in masura sa-mi zica ca sunt o moderatoare de rahat, ca asta ai facut mai pe sleau. Ok?
De patru luni nu am mai avut un nick ciudat, am avut numai Derzy si Daria si Daniela, ok?

Eu cu FreeToLove curatam diacriticele cu acel program. Inainte de asta eu cu Aly luam din Google Cache si curatam diacriticele. Nu-mi reprosa mie ca am criticat prea dur. AM lasat doua sau trei critici din care una nu a fost luata in seama de persoana cu respectivul fic si celalte doua mi-au multumit, ok?

Daca crezi ca ma dau rotunda, crezi ce vrei, dom'soara, sunt useri cu care te poti purta cu manusi si sa le vorbesti frumos si chiar sa legi prietenii frumoase, cu altii - ca tine - nu prea.
Aseara Eve. m-a luat prin surprindere si am ajutat-o. Ma mai rastesc pe mess la Matt dar nu se supara, azi l-am anuntat ca s-a deschis POTM si ce tema este. Matt, poate putin cam exagerat, imi da reputatii cu ' cea mai buna moderatoare '. Ca prin urmare mai lasa putin din orgoliul ala si vezi-ti de treaba ca nu ai ajutat forum-ul cu nimic, si gata, am spus-o!

Grr, Bunny, wanna talk! Asta diseara si Aly, wanna talk to you too, i need my big sisters T-T.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#49
Citat:Ăsta mai întâi de toate e un forum şi e 100 normal ca într-un forum să aibă loc conflicte (care apropo, au mereu acelaşi subiect), certuri, acuzatii şi tot tacâmul.

Nu e normal ca asta sa se intample atunci cand nu s-au luat decizii importante in ultima vreme si cand totul a fost linistit.

Cand v-a fost ceruta parerea... mda, zero useri au postat, si stafful si-a dat cu parerea, dovezi:
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=29445
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=29252 - ceream propuneri pentru moderatori
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=29814 - Temele de Forum
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=29903 - Ne rugam de moderatori
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=28336 - Ceream parerea la useri

Topicul cu Discutii. Ieri cand am sters posturile alea ale mele cred ca am sters si topicul.

Google cache

1: http://webcache.googleusercontent.com/se...clnk&gl=ro
2: http://webcache.googleusercontent.com/se...clnk&gl=ro
3: http://webcache.googleusercontent.com/se...clnk&gl=ro
4: http://webcache.googleusercontent.com/se...clnk&gl=ro
5: http://webcache.googleusercontent.com/se...clnk&gl=ro
6: http://webcache.googleusercontent.com/se...clnk&gl=ro
7: http://webcache.googleusercontent.com/se...clnk&gl=ro
8: http://webcache.googleusercontent.com/se...clnk&gl=ro
9: http://webcache.googleusercontent.com/se...clnk&gl=ro
10: http://webcache.googleusercontent.com/se...clnk&gl=ro
11: http://webcache.googleusercontent.com/se...clnk&gl=ro
12: http://webcache.googleusercontent.com/se...clnk&gl=ro
13: http://webcache.googleusercontent.com/se...clnk&gl=ro
14: http://webcache.googleusercontent.com/se...clnk&gl=ro
15: http://webcache.googleusercontent.com/se...clnk&gl=ro
16: http://webcache.googleusercontent.com/se...clnk&gl=ro
17: http://webcache.googleusercontent.com/se...clnk&gl=ro
18: http://webcache.googleusercontent.com/se...clnk&gl=ro
19: http://webcache.googleusercontent.com/se...clnk&gl=ro
20: http://webcache.googleusercontent.com/se...clnk&gl=ro
21: http://webcache.googleusercontent.com/se...clnk&gl=ro
22: http://webcache.googleusercontent.com/se...clnk&gl=ro
23: http://webcache.googleusercontent.com/se...clnk&gl=ro
24: http://webcache.googleusercontent.com/se...clnk&gl=ro
25: http://webcache.googleusercontent.com/se...clnk&gl=ro
26: http://webcache.googleusercontent.com/se...clnk&gl=ro
27: http://webcache.googleusercontent.com/se...clnk&gl=ro
28: http://webcache.googleusercontent.com/se...clnk&gl=ro
29: http://webcache.googleusercontent.com/se...clnk&gl=ro

29 de pagini si deja avem si topicul nr. 2 aici: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=29917

Sunteti sigur ca nu v-am cerut parerea? SUNTETI??? 31 de pagini dintr-un foc, fara celelalte topicuri, si nu v-am cerut parerea!

Sa conectez si celalalt ecran. mda, stiti, am ajuns sa lucram cu 2 ecrane! Sa fac printscreenuri si sa le salvez. In 3 luni dispar din google si am nevoie de dovezi!

#50
Din tot ce am citit aici vad doar ca ai o problema cu Daria. Nu puteti sa discutati frumusel despre asta in privat? Eu sunt aici din 2010 si am fost mod anul trecut cateva luni, am fost data jos pentru ca frecam menta si repusa ca sa ma ocup de concursurile de grafica si de aspectul site-ului - tema. Din 2010 pana acum nu am avut probleme cu niciun moderator cat nu am facut parte din echipa. Sa nu mai mentionez faptul ca echipa a fost schimbata de multe ori in ultima perioada. Si eu am fost prinsa in tot felul de conflicte, mai ales atunci cand eram mod si am lipsit o perioada pentru ca nu imi mergea calculatorul si s-au trezit nu stiu cati useri cu care nu aveam nicio tangenta sa ii spuna lui Aly sa ma faca mod global, ea crezand ca respectivii au fost pusi de mine, care nu mai intrasem de nu stiu cat timp si habar n-aveam ce se mai intampla pe Zup.

Ma amuza faptul ca ne acuzi pe toti dar nu ne dai dovezi concrete. Ma amuza faptul ca Lia ti-a cerut asta si tu i-ai spus ca nu suntem la tribunal. Stii, vrei sa arunci cu pietre in toti dar nu dai un motiv real. Spune concret: moderatorul X s-a luat de mine in privat/ in topicul Y pe nedrept altfel nu te astepta ca toti userii sa te preaslaveasca pentru ca ai incercat sa urci o treapta mai sus in ierarhie ca sa poti sa ne prinzi de picioare (ca tot ai zis ca ne credem superiori). Dar stai, esti prima persoana care ia initiativa deoarece celorlalti le-a fost teama.
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Inscriere pentru echipa de useri a sectiunii de fan fiction Flaw 12 8.070 06-08-2008, 09:16 PM
Ultimul răspuns: Sol


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)