Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Un pic de ajutor, please?

#1
Well, nu am o problema foarte grava, dar totusi, cred ca am nevoie de un sfat. In timp ce altii sunt super-narcisisti si sunt multumiti de ei, eu sunt opusul. Pur si simplu nu am incredere in mine, ma consider urata(urasc aspectul meu fizic, mai ales fata). Cand trebuie sa cunosc face-to-face o persoana, incerc sa ma 'ascund' si sa evit asta cat mai mult posibil. Pe net nu am vreo problema, fiindca pot sa ignor usor persoana respectiva, dar in realitate...sunt un adevarat dezastru in a cunoaste persoane noi sau in a ma prezenta. Nu sunt sigura pe mine, mereu cred ca o sa o dau in bara, ca o sa devin subiect de barfa sau ca o sa rada lumea de mine. De aceea, nu prea am avut prieteni baieti, fiindca de multe ori am considerat ca ma considera urata si ca nu vor sa fie in compania mea.(bine, asta nu e mare tragedie, dar totusi.) Din aceasta cauza, folosesc foarte des make-up, pentru ca mi se pare ca arat mai bine asa, chiar daca stiu ca dauneaza fetei.
Help, please!
[center][Imagine: 140ae5t.png][/center]
Mersi Mimisor!
[center]Ahaha.Nu.
[/center]


#2
Ca si mine22

Ma rog...sa incep
Eu zic ca trebuie sa ai mai multa incredere in tine.De ce nu iti place fata ta?nu arata ca a altora...frumos sau mai stiu eu cum?
UIte:am 5 degete la o mana,seamana intre ele?nu...asa si oamenii
Nu trebuie sa te ascunzi doar pentru ca nu ai incredere in tine.Sunt oameni care ii accepta pe altii doar daca sunt ca ei:drogati,retardati etc ,dar tu trebuie sa fi tu insuti. Nu trebuie sa te schimbi doar pentru ca iti e teama sa te bagi in discutii pe strada cu altii.
Eu zic sa te lasi...fa un echilibru intre tine 39
[lol asta de unde a venit?(ultima propoziti)]

sper ca te-am ajutat
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#3
Ai mai mult o problemă psihologică. Şi eu eram aşa. Dar am învăţat că viaţa nu se rezumă la frumuseţe. E bine să înveţi să crezi în tine pentru că frumuseţea vine din interior. Chiar mă uitam la aviul tău şi pot spune că ai ochi foarte frumoşi. Chestia e că vine din interior tot ce simţi. Poate ar trebui să înveţi să nu mai fi aşa complexată de aspect pentru că arăţi foarte bine, doar că trebuie să înveţi să te autoapreciezi mai mult.
Viaţa nu înseamnă doar frumuseţea exterioară ci cea interioară. Alţii dacă tu te consideri aşa te vonr considera şi ei la fel. Dacă nu dai importanţă acestui lucru vei vedea că vei reuşi să ai o groază de prieteni şi nimeni nu-ţi va da seama de aspect, ba chiar te vor vedea mai frumoasă.
Eu personal am aparat dentar şi când am pus piciorul în liceu ştiam că vor fi elevi ce vor face glume şi alţii nu, dar ştiam că nu mnă interesa cum arătam şi aveam încrederea aia în mine. Nici eu nu arăt grpozav, am un aparat dentar dar chiar şi aşa sunt alţii care fac mişto de cei care paortă ochelari, dar de mine nu se ia nimeni pentru că îmi păstrez încrederea aia în mine şi ştiu că aparatul dentar nu înseamnă absolut nimic şi că eu ştiu că sunt frumoasă pe interior şi nu am nevoie să ştiu că sunt frumoasă pe exterior. De aceia cei de la mine din liceu, ţigan, cocalar, piţipancă nu îmi spun nimic pentru că prin atitudinea mea le dau de îneţels că nu îmi pasă cum arăt şi că viaţa merită trăită şi fără a avea o faţă frumoasă.

Viaţa e deja frumoasă în sensul ei nu mai are nevoie ca eu să fiu aşa. Încearcă să vezi dincolo de aceste prejudecăţi şi aceste autocriticări pentru că în realitate vei descoperi că ceilalţiu nu te văd deloc urâtă şi ba eşti foarte frumoasă. Nimeni nu e urât atâta timp cât pe interior e frumos şi e un prieten bun cu care poţi împărţi sfaturi. Aşa eşti şi tu. Eşti frumoasă pe interior şi frumuseşea aceia din interior se revarsă asupra chipului de la exterior.

edit : listen : http://www.youtube.com/watch?v=P0Po_UIeeGs
-

#4
E bine să-ţi pese de părerea celor din jurul tău, nu prea mult însă, că aşa cazi în cealaltă extremă.
Părerea mea este că orice om sănătos la minte se poate integra într-un grup, trebuie doar să cauţi mai mult, timp ai, e singurul lucru pe care-l ai, eşti tânără, nu te mai stresa.

O să vezi că pe parcurs lucrurile se vor schimba, o să intrii la liceu, o să cunoşti lume nouă 10 Nu trebuie să te intereseze ceea ce spun ceilalţi, fii cât se poate de feminină şi dă-le peste nas cu atitudinea ta, dacă ei văd că te stresezi o să facă asta în continuare, trebuie să ai coloană vertebrală şi să ştii când şi pe cine să pui la locul său.

Cât despre iubit, tot aşa, este timp, ştiu că-i vârsta şi că toţi îşi doresc partea de iubire însă de ce să te grăbeşti, pun pariu că o să ai parte de destulă mai încolo.

Cât despre make-up, poţi să-l foloseşti dacă te simţi bine cu el, măcar să nu fie exagerat, dacă ţi se pare că nu ţi se potriveşte, dă-l jos 10
[center]If you f**k with me, you get burned Smile

Bleach România | Sannins - traduceri manga

[Imagine: webmaster.png]
[/center]

#5
Ei bine, am trecut şi eu pe aici să-mi las părerea.
Aşa, nu cred că ai de ce să te consideri urâtă pentru că nu eşti [ şi chiar am văzut o poză cu tine ] . Multe fete sunt preocupate în special de aspectul fizic, crezând că dacă arată foarte bine, o să atragă băieţii precum un magnet. Ei bine, nu este foarte adevărat [ şi o spun fiindcă sunt băiat ] . Nu toţi băieţii sunt atraşi numai de aspectul fizic, ci şi de cum este fata în interior, de sufletul ei. Dacă eşti o fată de gaşcă şi plină de viaţă, ei nu o să te creadă urâtă căci, când stai în preajma cuiva, mai mult contează cât de bine te simţi cu acea persoană. Îţi sugerez să fi tu însuţi şi să nu te ascunzi când vine vorba să cunoşti pe cineva nou. Personalitatea contează mai mult decât aspectul. Nimănui nu i-ar plăcea prea mult să stea în preajma unei fete ce arată bine, dar se comportă prost ori e lipsită de viaţă. Trebuie să fi optimistă şi să speri până când o să izbuteşti ce ţi-ai dorit. Uneori, speranţa e singura care ţi-a rămas.
Şi eu cred că sunt plin de defecte and so on şi credeam asta. Am trecut mai de mult printr-o perioadă ca a ta, dar am reuşit să trec peste ea. Cum? Dacă mă simt bine în corpul meu şi cred că arăt bine, atunci chiar aşa o să fie. Am început să cred lucruri frumoase despre mine: că arăt bine, că sunt amuzant and stuff şi până la urmă chiar s-a întâmplat asta. Şi celelalte persoane au ajuns să creadă aceste lucruri.
Te-aş sfătui să te gândeşti că arăţi bine şi să te simţi bine în corpul tău şi aşa şi ceilalţi vor crede acelaşi lucru. Totul constă în încrederea în propria persoană. Când te simţi bine în trupul tău, atunci şi ceilalţi o să se simtă bine cu tine. În plus, să nu uiţi niciodată că nimeni nu este perfect.
Deci, dacă ai încredere în tine şi înfrunţi fiecare greutate cu capul ridicat, ai să izbuteşti ce ţi-ai propus.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#6
Si eu am trecut printr-o perioada de genul acesta. Am avut exact aceeasi problema .___.
Din pacate, eram atat de timida incat nici macar nu puteam sa expun aceasta problema cuiva. Insa cu timpul, obeservandu-i pe ceilalti din jurul meu, mereu amabili si gata sa porneasca un subiect m-am gandit ca ar fi cazul sa ma schimb. 106. Sincera sa fiu, nu am facut nimic in legatura cu aspectul fizic. Pur si simplu am avut mai multa incredere in mine si cred ca asta ar trebui sa faci si tu. Nu te gandi la defectele pe care le ai, fii mereu optimista si cauta-ti calitatile. Te sfatuiesc sa-ti faci o prietena in care sa ai incredere, reala nu pe net. Vorbeste cu ea despre toate lucrurile care iti trec prin cap, si nu te mai gandi la felul cum arati. 106. Cred ca stii si tu. Nu aspectul fizic conteaza, ci acela care il ai in interior. Inca ceva, incearca pe parcurs sa renunti si la machiaj. Nu de tot, insa sa stii ca atunci cand folosesti putin, ai mereu tendinta spre mai mult. Si dupa aceea o sa fie in exces.
Stii cum e... mai intai trebuie sa te accepti tu pe tine, ca mai apoi sa te accepte si ceilalti.
In plus, mergi pe principiul: Cui nu-i place sa nu se uite! [ la mine chiar a functionat :X].
Ok. Sper ca te-am ajutat. hug.
[Imagine: asdsadfu.jpg]
Sank you, Valkyrja *hug*


#7
Nu stiu cat te pot ajuta, dar voi incerca [ fac parte din categoria persoanelor narcisite 9 ]

Citat: mereu cred ca o sa o dau in bara, ca o sa devin subiect de barfa sau ca o sa rada lumea de mine.
Toata lume o da in bara, nu iti fa de asta griji 78 , eu cred ca problema e cum reactionezi daca-o dai in bara. Daca gresesti, si incerci disperata sa nu observe nimeni, sau sa ascunzi acel lucru, cu atat mai mult va iesi in evidenta, si ei vor rade de tine. In schimb, daca abordezi problema cu un zambet, si incerci sa faci haz de necaz, ei nu vor mai rade de tine, ci vor rade cu tine. Eu cred ca aici e diferenta.

Citat:Pur si simplu nu am incredere in mine, ma consider urata
Pana acum ceva vreme credeam ca eu am o problema, dar am observat chestia asta si la alte persoana 39 . Cu cat te crezi mai frumoasa [ frumusetea e in ochii privitorului, nu vei putea multulmi pe toata lumea ] , cu atat ai mai multa incredere in tine, iar automat, cand ai incredere in propria persoana, mergi cu capul sus, si privesti oamenii direct in ochi, ceilalti vor avea o alta parere despre tine.

Citat:urasc aspectul meu fizic
Incearca sa fi optimista, sa nu te uiti la defecte si sa incerci sa le acoperi, si sa iti scotii in evidenta calitatile. Uita-te in oglinda si fa-ti in fiecare zi cate un compliment [ suna stupid, dar ajuta, pentru ca uneori ceilalti nu isi dau seama ca ai nevoia de o incurajare, asa ca nu ii astepta pe ei, fao singura ]. Poate vor fi persoane care te considera urata, dar vor fi cel putin la fel de multe care te considera frumoasa.

Citat:nu prea am avut prieteni baieti
Cum ai spus si tu, esti ceva de genul "opusul" , pe langa tine eu am mai multi prieteni baieti decat fete, pentru ca pur si simplu nu le suport sa le aud pe unele cum se plang ca sunt grase, sau ca nu le sta bine parul, sau ca si-au rupt o unghie etc. Cred ca nici baietilor nu le plac fetele care se plang intruna de defectele lor, si isi uita calitatile [ daca e vreun baiat pe aici, si ma insel, te rog sa ma corectezi, asta e doar parerea mea ^^ ]

"In concluzie", incearca sa fi mai optimista, sa vezi si partea plina a paharului, si chiar daca ai dat-o in bara, tine capul sus si arata ca nu iti pasa de barfe, pentru ca daca tu nu accepti sa fi criticata, atunci nu are ce sa te afecteze.
Cum am mai spus, e parerea mea, la mine functioneasa ^^ .

_____________
[edit] cand am inceput sa scriu nu era nici un comm :]]
[Imagine: teru.png]


#8
Mie nu imi mai raman prea multe de spus , am zis destule cei dinaintea mea 71 .Insa, iti pot spune ca nu esti singura persoana care are aceasta problema. Si eu sunt asa...poate chiar mai rau. Cu toate ca am prietene si un iubit super, care ma adora, eu pur si simplu ma detest ,pentru ca pana acum toti mi-au zis ca sunt prea dezvoltata pentru varsta mea, sau prea grasa . Ma impacam oarecum cu ideea aceasta , dar au aparut si unele probleme de sanatate, si acum pur si simplu am ajuns sa-mi fie sila se corpul meu . Am vorbit despre chestia asta cu prietenele mele, dar nu m-au inteles, pentru ca ele sunt chiar foarte frumoase si sunt constiente de lucrul acesta...si refuza sa accepte felul in care ma simt eu .
O sa iti zic si eu acelasi lucru care mi s-a spus si mie :Cu putina vointa, putem fi ceea ce vrem .
Daca tu crezi ca ai probleme cu tenul, nu mai folosi make-up in exces, cauta o crema care sa iti fie folositoare acum cat esti tanara, sau incearca aloe vera .Este o planta foarte buna , si nu este scumpa. Poti sa iei singura gelul din frunze si sa il folosesti pentru piele . In legatura cu baietii... nu toti cauta frumuseti , pentru ca nu toti gandesc cu parea din mijloc (intelegi tu ^^ ) .Ai tot timpul din lume sa iti faci prieteni .
Succes hug

#9
Cu totii am trecut sau trecem prin lucruri de genul asta. Sper sa nu repet nimic din ceea ce s-a mentionat mai sus, insa oamenii sunt diferiti si stii si tu asta. Gandeste-te bine: daca o dai in bara, devii subiect de barfa sau rad unii de tine ( in cele mai rele cazuri) patesti ceva concret ? Nu va sta nimeni in locul tau mai tarziu cand vei folosi make-up de nevoie. Lasa-i pe ei sa fie asa cum vor, pentru ca si tu ai personalitatea ta si nu mai fi nesigura pe tine. Gandeste-te ca nu esti nici prima, nici ultima persoana careia i se intampla lucruri de acet gen. Incearca sa iti vezi calitatile si nu defectele si pune o doza mai mare de incredere in ceea ce faci, pentru ca poti.
[Imagine: 9r3myo.jpg]
Thank you VeVe :3

#10
Te complici prea mult.
Fa un mic exercitiu: Uita-te in oglinda, inainte de a te aranja dimineata, si intreaba-te pe tine insa-ti ce-ti place si ce nu la fata ta, la persoana ta, la tine si de ce nu-ti place.
Gandeste-te ca sunt persoane mai rau ca tine si gandeste-te ca daca pe net te poti exprima pur si simplu ce-ti provoaca inhibitia in viata reala? Gandeste-te totusi ca aspectul nu e totul si daca aspectul te determina sa te simti inferioara, fa o schimbare. E greu, stiu. Cel mai important e sa nu te mai complaci in starea aceastaSmile
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  ajutor help me zumy-chan 3 2.752 20-11-2010, 09:53 PM
Ultimul răspuns: zumy-chan
  Putin ajutor ?! kame. 3 2.789 03-05-2010, 10:09 PM
Ultimul răspuns: kame.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)