Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Un nou început

#31
Citat:Ideea de comunicare extinsă a ideilor pe un format mai modern există pe platforme ca Reddit-ul, de exemplu, dar ceva care să satisfacă nevoile forumiștilor de altă dată și celor care-și petrec vremea pe rețele sociale ar fi probabil o combinație între ele.


Ideea de comunicare extinsa... nu stiu ce sa zic, chestia a prins ca era un trend, dar din punctul meu de vedere toate platformele au aceasi baza ca un forum. Chestia ar fi fost interesanta, daca zup se adapta. Dau un exemplu de comaparatie. cum se adauga un video/ poza (link) pe FB , MeWe, reddit (nu stiu sigur) vs un forum (in cazul meu). 
Adica una e sa adaugi linkul youtube in zona  (insert video) si alta e sa lasi linkul de la youtube direct in postare.

Eu cred ca va renaste daca s-ar lucra o saptamana la el.

De dat coltu va da atunci cand nu se va mai platii hostarea.

#32
Dacă structura unui forum nu e cu nimic diferită față de modul în care am ajuns să comunicam online pe platforme de social media cum e Facebook-ul, atunci n-am experimentat nici pe departe același lucru când forumurile încă zici că erau un trend.
N-o să mai stau să elaborez.

#33
(22-12-2020, 09:02 PM)NightRider A scris: Dacă structura unui forum nu e cu nimic diferită față de modul în care am ajuns să comunicam online pe platforme de social media cum e Facebook-ul, atunci n-am experimentat nici pe departe același lucru când forumurile încă zici că erau un trend.
N-o să mai stau să elaborez.

Salutare si sarbatori fericite !

Nu mai folosesc facebook de mult, contul e inactiv, pe langa faptul ca am cerut sa fie sters, chiar si dupa 3 ani primesc mesaj ca "prietenii mei ma cauta"
Sincer ai incercat si alte platforme care au continut diversificat ?
De exemplu am folosit WT.Social un an de zile, pe langa faptul ca e o retea de socializare special pentru jurnalisti, nu prea e adaptat folosirii. pe scurt se posteaza greu si ciudat din punctul meu de vedere.

In afara de facebook ai incercat (mewe .. si daca da ce nu ti-a placut?) ko-fi , kakao.story, liveblog, pintrest, .
Asta e trendul... gata facebook , bine ai venit discord ... mie lene sa ma uit pe youtube, bine ai venit pe tik-tok.

Oricum istoria se repeta 21) si vreau sa spun este faptul ca din cauza noastra a membrilor zup , adecazut forumul... si desigur si a adminilor, care au aceptat asta.

#34
(28-12-2020, 02:30 PM)Miauti A scris: Oricum istoria se repeta 21) si vreau sa spun este faptul ca din cauza noastra a membrilor zup , adecazut forumul... si desigur si a adminilor, care au aceptat asta.

Singura ta contributie la Zup a fost sa fii limita superioara pentru cate prostii poti sa debitezi fara sa iei ban.
[Imagine: tumblr_m0b1jsILTh1qg582mo1_r1_500.gif]

#35
(28-12-2020, 10:50 PM)Syryus A scris: Singura ta contributie la Zup a fost sa fii limita superioara pentru cate prostii poti sa debitezi fara sa iei ban.

Pai este parerea mea din unghiul meu, poate tu/voi ca admin. chiar incercai sa rezolvi problemele cu forum, dar tin minte cand am pus intrebarea "mai e cineva pe aici? " am primit un raspuns de genul "majoritatea suntem pe fb"

Stiu ca nu am contribuit cu nimic pe zup, poate din cauza ca nu ma pricep la php, sau la photoshop, sau la alte chestii din acest domeniu. Dar sincer chiar m am bucurat de forum de cand se numea Yumeria..., de mangazup, si celalate site-uri apartind de zup. Chiar si de festivalurile unde ne adunam. ...

#36
What the...? Nu e o problemă ce ține strict de Zup aici. Sau prezentă doar pe Zup. Au existat zeci de comunități care au avut aceeași soartă de-a lungul timpului, nu e vina staff-ului și nici modului în care s-au administrat lucrurile.

Era inevitabil.

#37
primul pe anul acesta



un an nou fericit !

#38
(28-12-2020, 10:50 PM)Syryus A scris:
(28-12-2020, 02:30 PM)Miauti A scris: Oricum istoria se repeta 21) si vreau sa spun este faptul ca din cauza noastra a membrilor zup , adecazut forumul... si desigur si a adminilor, care au aceptat asta.

Singura ta contributie la Zup a fost sa fii limita superioara pentru cate prostii poti sa debitezi fara sa iei ban.

24 mah godh 24 24 Mor acilea!!! Replica asta e de pus în rama!!! 24 24
Also,draga Dreams dacă n-ai mai pastrat legatura cu nimeni cum puteam sa te anuntam? Cu porumbelu? Cu fum? 24
Enfine, bine ca ai revenit! ^.^
Moving like the speed of sound
      Feet can`t keep on the ground
                        Can`t stay in one place
                              Keep moving like a bullet train...

#39
(27-01-2021, 02:30 AM)yzyy A scris: Also,draga Dreams dacă n-ai mai pastrat legatura cu nimeni cum puteam sa te anuntam? Cu porumbelu? Cu fum? 24
Enfine, bine ca ai revenit!


un simplu e-mail   Crazy-monkey-emoticon-189
 Pai nu tineam legatura cu tine?... apoi ti ai schimbat numarul de tel.. oricum e bine ca mai supravietuieste cate cineva pe aici. o zi buna.

#40
Iar ne certam?  Crazy-monkey-emoticon-001
Nu stiu cati din oamenii care au fost pe aici se vor mai intoarce sa fie activi. Totusi sper sa ramana arhiva, I'm sentimental like that and Zup meant a lot to me.  Crazy-monkey-emoticon-029
[Imagine: vriska_serket_signature_by_sardonicincubus-d5kkvn3.png]
You don't have to 8e a good person to 8e a hero.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)