Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Trecutul reinvie

#1
Am si eu un Fic Yaoi. Sper sa va placa :">. A si sa nu uit :
Nu detin niciunul din personaje. tot ce poate se intampla in realitate e pura coincidenta

Sa imi dati sfaturi pentru imbunatatiri :D

- Imi pare rau Mike dar nu pot face nimic trebuie sa renuntam acum cat inca totusi nu suntem foarte legati unul de celalalt…se auzi vocea tanarului cu par roscat scurt lasat rebel pe fruntea lui care vorbea razmat de un zid de beton al unui bloc vechi
- De ce sa renuntam? De ce spui asta acum Alan… dupa tot ce sa intamplat vrei sa renunti…De ce? Ii raspunse tulburat si cu ochii plini de lacrimi un baiat slabut cu parul saten lung pana la umeri privindu-l speriat.
- Nu intelegi eu o sa ma intorc acasa la mama si nu o sa ne mai vedem vreodata.Tata sa recasatorit iar eu sunt in plus aici mai ales acum ca sa nascut fetita lui cu noua sa sotie.Trebuie sa te obisnuiesti cu idea, sa terminat intre noi doi totul, maine plec deci iti zic de acum Adio! Spuse roscatul si incet incet se indeparta nearatand pic de mila fata de baiatul care plangea in spatele lui si il ruga sa nu faca asta



- Iubitule esti bine? S-a intamplat ceva? Se auzi vocea tinerei care statea intinsa in pat langa tanarul saten care se trezi din visare parca si o saruta lung pe buzele rosiatice ale acesteia privind-o mai apoi cu ochii lui de o culoare verde deschis in ochii albastri ca cerul ai ei zambindu-i.
- Sunt bine, ma gandeam doar,dar sa lasam ganditu laoparte,ce fata am eu langa mine care ma provoaca nu trebuie sa ma gandesc decat la ea.spuse acesta pe fata aparandui un zambet pervers privind trupul fetei frumos conturat care era acoperit doar de micile bucatele de material ale sutienului si a chiloteilor.
- Ce ai tu in capusorul tau frumos de ai acest zambet pe fata? Il intreba fata privindul ridicand dintr-o spranceana si zambindu-i in acelasi mod in care ii zambea si el.
- Daca ma lasi iti arat ce gandesc eu iubito. Ma lasi ?
- Te las ca m-ai facut curioasa. Aceste cuvinte ii fura de ajuns baiatului care imediat se puse deasupra fetei si ii cuprinse buzele intr-un sarut lung incepand sa isi plimbe mainile peste tot pe trupul fetei.Isi introdu-se limbuta in gura fetei incepand sa o cauta pe a ei care I se alatura curand intr-un joc frenetic. In acest timp el isi vara mana pe sub materialul subtire al sutienului de baie pe care il purta tanara si stranse usor carnea acea care se afla sub el provocand-o pe fata sa geama infundat datorita senzatiei pe care io oferea atingerile acestea.Pentru el modul cum gemea fata il excita asa ca continua sa faca acest joc pe sub material sarutand-o mereu.Cand se satura sa fie incurcat de material, baiatul isi strecura tacticos mana pe spatele fetei cautand inchizatoarea de la sutien pe care imediat cum o gasi o si desfacu indepartand materialul de pe trupul fetei punandu-si dupa ambele maini pe sani voluminosi ai fetei incepand sa ii maseze provocand-o din nou sa geama
- Ce imi place cum gemi! Ii sopti acesta la urechea fetei sarutand-o apoi pe gat coborand mai jos si tot mai jos pe umar apoi putin deasupra sanilor sarutand-o usor apoi muscand pielea si sugand-o lasandu-I un mic semn rosu, isi continua drumul in jos cu o mana masand un san iar pe celalalt sarutandu-l muscand usor mugurasul care se intarea si sugandul,aceste fapte ale lui facand-o pe fata sa fie mai galagioasa ceea ce il facea si pe el sa se intareasca acolo jos.
Dupa un timp lasa sanul in pace si continua cu sarutarile mai jos pe abdomen, si mai in jos pana dete cu buzele de materialul chiloteilor si incepu sa muste elasticul jucaus apoi tragand usor cu dinti de ei dandu-i jos lasand-o pe fata in costumul Evei privind-o cu acelasi zambet pervers pe fata, in ochii lui citindu-se dorinta.Urca iarasi cu sarutarile pe sani fetei dupa gustandu-I din nou buzele dulci dar in acel moment fu Muscat de buza de jos de catre fata care zambi si se rasuci in asa fel incat el sa ajung sub trupul gol al ei.Il privi zambind si apoi isi duse usor mana pe locul lui intim masand zona sarutandul in acelasi timp pe buze.
Baiaul Gemu usor atunci cand fata ii trase jos boxeri si ii prinse membrul in mana sa miscand-o usor de-a lungul lui.Isi dezlipi buzele de ale lui si ii zambi apoi il saruta pe gat coborand la fel cum facuse si el cu ea, sarutandu-l pe piept, pe abdomen si coborand tot mai jos pana ajunse in locul unde avea mana.Isi trecu usor limba peste capul penisului continuand in acelasi timp miscarile maini.Saruta odata acel loc indepartandu-si mana si luand in gura ceea ce fusese in mana ei sugand.Tot ceea ce facea ea il facea pe baiat sa geama satisfacut eliberanduse dupa un timp in gura fetei gemand puternic in acel moment.
Fata isi ridica chipul scuipand intr-o parte lichidul din gura ei sarutandu-l dupa pe baiat care fiind nerabdator sa treaca la actiune o rasuci punandu-se deasupra ei dar cand dori sa o patrunda fu oprit de aceasta, lucru care il facu sa fie confuz
- Nu uita de protectie! Nu vreau inca un copilas. Ii spuse fata facandu-I cu ochiul, atunci baiatul se uita in jur si se ridica de pe fata ducandu-se in baie unde cauta intr-un raft in coltul ascuns acestuia unde, de sub cateva servetele, lua un prezervativ pe care si-l puse injurand usor acel instrument care nuprea il indragea.Se intoarse rapid in camera unde fata il astepta si isi relua rapid pozitia pe care o parasise cand please si o patrunse nerabdator in acel moment fata gemand puternic si arcuindu-se de spate lucru care il facu pe el sa zambeasca satisfacut
Incepu sa se miste usor inainte si inapoi in interiorul fetei aplecandu-se si sarutand-o apasat pe buze patrunzand-o din ce in ce mai adanc si mai rapid la un moment dat incepand si el sa geama datorita placeri pe care o simtea cum il cuprinde in valuri in intreg corpul.
In scurt timp ii elibera buzele fetei lasand-o pe aceasta sa scoata sunetele care il excitau atat de tare si incepand sa se miste din ce in ce mai rapid, trupurile amadurora acoperindu-se cu mici stropi de transpiratie.
Mari iarasi viteza simtind ca momentul se apropie si intradevar in scurt timp ejacula dupa care se lasa pe patul moale langa fata punandu-si o mana pe obrazul acesteia si sarutand-o cu foc respirand greoi dupa partida avuta cu ea.
Ceva timp trecu de atunci si baiatul se ridica in sezut uitandu-se la ceasul de pe telefonul lui mobil care indica ora 18 si cateva minute.
- Hai sa te duc acasa, parinti tai isi fac probabil griji pentru tine de ce stai atat la plaje cu mine. Zise el aplecandu-se deasupra ei sarutando pe gat apoi pe buze trecandu-si limba printre ele cautandu-io pe a sa pe care curand o si gasi.Dupa ce rupse sarutul care ii placuse asa de mult se ridica de pe fata si se duse la dulap de unde isi scoase o perche de blugi negri taiati si un tricou de asemenea negru cu mai multe inscripti de culoare move si albe pe el, se imbraca intre timp imbracandu-se si fata dar afara fiind mai frig Mike lua din dulap o geaca pe care i-o intinse fetei care il privi sceptica
- Ia-o pe tine e totusi frig afara ca sa mergi cum ai venit. Ii spuse baiatul pe un ton bland punandu-i geaca pe umeri. Dupa ce fura gata de plecare cei doi parasira camera si apoi casa mergand pe strada de mana.Insa baiatul incepuse iar sa cada pe ganduri
,,De ce mi-am reamintit acea seara? De ce tocmai acum? A trecut un an de atunci si totusi….totusi se pare ca nu-l pot uita pe el… Ce a avut el asa de special de nu il pot uita?” se tot intreba baiatul in mintea sa continuand sa mearga pe strada cu fata de mana pana ce ajunsera in fata blocului unde aceasta statea.Se trezi din visare si o saruta de mai multe ori pe fata apoi luandu-si la revedere unul de la celalalt si urandu-si noapte buna.
Dupa ce fata intra in bloc baiatul incepu iarasi sa se gandeasca profund inaintand singur pe strada ce parea pustie pentru el desi erau multe personae prezente.
Soneria unui telefon se auzi ceea ce il facu din nou pe baiat sa se trezeasca din visare si sa scoata telefonul din buzunar raspunzand fara pic de interes
- Da.
- Pe unde umbli Mike? Avem ceva probleme la periferie cu banda aia din nou!
ii raspunse vocea alarmata a unui tanar din partea cealalta a apelului
- Iar!? Dar parca o rezolvasem cu ei?[/]zise baiatul fiind intrebator
- [i]Asa credeam si eu dar l-au prins pe unu de-al nostru si l-au bagat in spital in coma si azi sa trezit si ne-a transmis un mesaj de la ei.
- Ce mesaj?
Intreba alarmat acum si el ,,Oare ce mesaj au trimis…si l-au atacat pe unu de-al nostru…de ce nu mi sa zis mai devreme”
- Pai mesajul suna cam asa ,,De acum in colo nu o sa ne mai dominati voi pe noi ci va fi invers asta e o promisiune si ce sa intamplat cu el e doar inceputul daca nu va supuneti”.Iar acum suntem ambele gasti adunate aici singurul care lipseste ester seful nostru, adica tu. Unde esti spune-mi sa vin sa te iau sa rezolvam odata problema asta.
- Vino in apropiere de casa lu Ana.. tocmai am dus-o acasa.Grabeste-te!
Spunand asta inchide telefonul baiatului iar in mai putin de 5 minute un Mercedes negru opri langa el.Urcandu-se in el masina demara rapid de pe loc mergand cu o viteza grozav de mare depasind toate masinile de mai erau pe drum in drumul lor grabit spre un loc doar de ei stiut.


[scuzati posibilele greseli, e din cauza word-ului si nu am mai stat sa corectez :">]
[center]We all have an angel that takes care of us
[Imagine: x4enaw.jpg][/center]


#2
Fic nou. Nice. :3
Dar sincer greşeli cu tona. :|:| Şi eu am probleme cu Word-ul meu, face cam la fel... dar măcar mă mai corectez. Te rog eu frumos data viitoare şi chiar şi acum dă un edit, corectează acest amalgam de greşeli gramaticale, de cuvinte ataşate între ele şi tot aşa mai departe, fiindcă nu se înţelege mai nimic.
Cu toate că se poate a fi primul tău fic, să spunem... oricum se vede că eşti începătoare, aşa, trebuie să ai capitole câtuşi de puţin impecabile şi bine aşezate.
Nu te mai grăbi să postezi că lumea nu pleacă, corectează capitolele, punete la punct cu totul - nu fugi şi posta fără să te uiţi măcar încă odată pe ce ai făcut.
Te sfătuiesc aşa ca să reuşeşti să corectezi greşelile acestea:

Înainte să postezi de tot, ia textul din Word şi pune-l în căsuţa de la post şi nu dai încă postare, ci corectezi acolo. Că sigur vei reuşi. Dar să fi atentă.

Cam asta ar fi toată problema de aici... sincer m-a cam călcat pe nervi toate greşelile acelea. :|
Nu mai lăsa vraişte capitolele.
În rest aşa cred că idee e bună, nu prea am ce să spun. A încă ceva:
Acţiunea - e destul de grăbită, încearcă să o iei mai domol şi nu repezii totul.
Descrie mai profund şcenele de hentai, la fel şi mişcările ca să ne formăm o imagine în cap.

That`s all i think... but i will see more in the next chapter.

#3
Am adus continuarea...si multumesc de sfaturi sper ca de data asta sa fie mai bine :">


Masina neagra gonea cu o viteza uluitoare pe stradutele orasului intrand mai apoi pe autostrada unde prinse mai multa viteza, in masina insa domina o atmosfera foarte tensionata niciunul dintre tineri nezicand un cuvand dar observandu-se pe chipul lor incordarea si nervozitatea pe care o simteau. Deodata linistea fu sparta de satenul care era foarte nervos
- Care e totusi seful lor ca nu am avut ocazia sa il intalnesc? Intreba acesta privind cu coada ochiului pe tanarul blond de langa el care era foarte atent la drumul pe care mergeau avand grije ca in viteza lor sa nu dea peste vreo masina provocand vreun accident.
- Nu l-am vazut, nu a coborat din masina lui, un Ferari rosu ca sangele cu geamurile fumuri si are pe laturi pictat focul ca si cum ar porni de la roata intinzandu-se pe intreaga parte laterala a masini, dar din cate am auzit de la ceilalti din gasca e un tip nou venit aici in oras, se spune ca ar fi roscat cu ochii de o culoare ciudata, alba, probabil din cauza unei probleme de vedere sau poarta lentile de contact, nu stiu exact. Dar oricum trebuie sa ne gandim ce sa facem pentru ca tipi aia nu glumesc am vazut pe cativa care aveau pistoale la ei si uni aveau manusi de piele dar aveau crestaturi ciudate cred ca au fier in ele deci sunt periculoase
- Inteleg cu ce avem de-a face. Dar acel baiat, seful celeilate bande, a fost cumva inainte in oras, eu cred ca asta e mai mult ca sigur altfel nu avea cum sa ajunge seful unei gasti asa de rapid. Totusi descrierea ta imi pare cunoscuta s-ar putea sa il stiu pe tip. Spuse baiatul cazand pe ganduri incercand sa isi dea seama ce ii parea asa de cunoscut la descrierea facuta de amicul lui.
- Nu stiu daca il sti sau nu Mike dar ar fi bine sa te gandesti ce facem cand ajungem ca numai avem mult. Spuse aratand cu degetul spre un loc care se vedea de pe autostrada unde se aflau mai multe depozite abandonate si se puteau vede o gramada de masini si o multime de oameni stransi acolo.
Masina neagra parasi in scurt timp autostrada intrand pe un drum prafuit neasfaltat care ducea direct la multimea adunata.De la depozite se zarea un nor de praf apropiindu-se in curand din nor aparand o masina neagra care puse imediat frana intorcandu-se ca in filme pe laterar improscand praf in jur.Cand praful se mai risipi cei doi baieti coborara din masina in multime facandu-se ca un coridor lasandu-i pe cei doi sa treaca…in mijloc se afla masina cea rosie parcata cel dinauntru avand geamurile usor date jos dar nu puteai sa ii distingi figura.
Blondul se opri in loc cand ajunsera de partea cealalta a multimi, in cercul format de toti baieti prezenti, dar satenul continua sa mearga pana in mijloc
- De ce nu indraznesti sa cobori din masina, sau aveti de gand sa provocati vreun masacru de aveti pistoale cutite si sabi cu voi, nu aveti incredere in puterea propriilor pumni sau de ce va bazati pe arme, incepu acesta sa vorbeasca adresandu-se tuturor celor din banda rivala dar din masina se auzi o voce care parea oarecum cunoscuta satenului
- Nu e nevoie sa cobor din masina si nu vom provoca masacru armele sunt doar pentru a ne asigura ca ne intelegeti mesajul, voi nu o sa mai fiti cea mai tare banda din acest oras acum ca eu m-am intors. Mike ai invatat bine de la mine cum sa te comporti ca un lider si totusi nu cred ca numai esti acelasi pustan rasfatat si plangacios pe care il stiu eu.
- De unde imi sti numele? Si ce vrei sa spui prin faptul ca am invatat de la tine? Cine esti tu? Aratati fata! Zise acesta cu o oarecare nedumerire si surprindere in glas dar care abia se putea observa pastrand aceasi aparenta calma si sigura.
- E mai bine sa nu stiti cine sunt dar doar atat iti spun ar fi mai bine sa respecti mesajul si sa terminati cu toata incercarea asta de a fi cei mai tari pentru ca in curand veti fi doborati jos si nu va fi o cadere prea placuta. Se auzi din nou vocea baiatului din masina dar de data asta parea mult mai grav si mai serios ca inainte sunand mai mult ca o amenintare decat ca un sfat cum incerca el sa para a fi prin cuvintele adresate.
Cei prezenti acolo se detera intro parte masina rosie pornind motorul facand o intoarcere brusca iesind din multime si parasind decorul pustiu oferit de depozitele abandonate si de pustiul care le inconjura doar autostrada fiind vizibila in zare.
Dupa ce masina disparu in zare si cei din gasca adversa incepura sa se care dar nu inainte ca unul dintre ei sa se intoarca si avand un zambet pe fata si un cutit in mana sa exclame:
- Rugativa pentru mila sau veti avea parte de o moarte cruda, isi duce cutitul la gura dand cu limba pe el afisand apoi un zambet diavolesc si continuand, si foarte foarte lenta.Uni poate ve-ti fi chinuiti si erotic, uni din noi cam tanjesc dupa trupurile voastre in special dupa al tau blondule si al sefului tau. Zicand asta se intoarse urcandu-se pe o motoreta pe care o avea si plecand imediat de acolo.
- Ce scarbos e. Mike sa ma lasi pe mine sa il bat pe ala, ii dau eu lui numai tanjit dupa trupul meu. Spuse blondul in glas sintindu-se dezgustul pe care il avea pentru cele spuse de acel om.
- Calm Jeff, calm. Niciunul nu va pune mainile pe trupurile noastre. De asta am sa ma asigur eu. Acum Jeff ma poti duce acasa as vrea sa ma odihnesc maine e luni totusi si inca mai am un an de liceu de facut.
- Bine sefule cum doresti. Gata baieti adunarea a luat sfarsit. Se auzi rasunand in jur vocea blondului care se adresa colegilor sai de gasca care incepura si ei sa se care spre casele lor.
Blondul insotit de saten se urcara iarasi in masina neagra care astepta pregatita sa alerge din nou cu viteza naucitoare pe drumurile orasului. In masina atmosfera fu linistita, blondul parea a fi linistit dar satenul era ingandurat.
Dupa un drum care nu dura mult, masina se opri in fata unei case aflate intre doua blocuri. Atunci blondul il privi pentru prima data pe Mike care continua sa fie ingandurat.
- Hei, te simti bine? Il intreba ingrijorat punandui o mana pe picior si cealalta si-o puse osur pe obrazul satenului intorcandu-i chipul spre al sau ca sa il poata privi direct in ochii
- Sunt bine nu iti fa griji pentru mine ma gandeam oare cine ar putea fi acel sef ,,vocea lui imi pare prea cunoscuta” isi continua sirul vorbelor in gand.
- Mike, nu iti mai bate capsorul cu asemenea intrebari oricum o sa si-o incaseze daca o sa mai continuie in ritmul asta.
- Pari cam prea sigur pe tine Jeff. Spuse Mike zambind
- Asa si trebuie sa fiu. Ii raspunse blondul. Acum dute sus fa un dus si la culcare ca maine vin eu si te iau sa te duc la scoala ,bine?
- Bine, bine. Mama.spuse satenul bosunflandu-se putin amintindusi de groaza de a merge la scoala.
- Fara bosunflari puiule ii spuse jeff si in momentul urmator isi apropie fata de a satenului furandu-i un sarut de pe buze
- Nu ti se pare ca ti sa cam urcat la cap de ma saruti asa? O noapte impreuna si deja ma crezi al tau?il intreba baiatul radicand o spranceana dar vazandu-se clar pe chipul sau ca sarutul nu il deranjase deloc.
- Nu dar pur si simplu nu ma pot abtine arati prea bine.ii raspunse facand cu ochiul.
Dupa aceasta conversatie baiatul cobora din masina cea neagra care pleca imediat ce acesta intra in casa.
Mergand in sufragerie baiatul isi dete jos tricoul aruncandul pe canapea ramanand doar cu blugi pe el si se indrepta spre bucatarie unde infuleca ceva si apoi direct in camera lui ii fu directia, era destul de oboist incat nici nu mai facu un dus, se tranti in pat si adormi in cateva minute.
[center]We all have an angel that takes care of us
[Imagine: x4enaw.jpg][/center]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O pată de sânge în trecutul meu Rena 14 4.253 23-07-2011, 06:17 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Trecutul nu se intoarce... Ash. 7 4.566 28-08-2010, 12:38 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Trecutul e trecut, prezentul e prezent The Kraken :X 5 4.434 14-04-2010, 10:29 PM
Ultimul răspuns: The Kraken :X
  Trecutul nu moare Jigoku 16 8.471 25-11-2008, 10:09 AM
Ultimul răspuns: Sadic_Soul


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)