13-10-2009, 02:03 PM 

[ khadaj ]Merci  Bine te-am gasit ^^ Multumesc pentru toate cele xD Hmm ... nick-ul ... sa vedem
 Bine te-am gasit ^^ Multumesc pentru toate cele xD Hmm ... nick-ul ... sa vedem  Pai vine de la ceva super banal -_-" Eram odata la scoala in ora de chimie si ne spunea profa nu stiu ce e toxic bla bla , iar in pauza un coleg a facut o gluma "cum ar fi sa fi un copil toxic"
 Pai vine de la ceva super banal -_-" Eram odata la scoala in ora de chimie si ne spunea profa nu stiu ce e toxic bla bla , iar in pauza un coleg a facut o gluma "cum ar fi sa fi un copil toxic"  Nimic special ... si m-am gandit sa-mi pun nick-ul asa xD
 Nimic special ... si m-am gandit sa-mi pun nick-ul asa xD
[ nolazy ] 1. Ei bine fiecare cu parerea lui Asta e parerea mea
 Asta e parerea mea  Eu stau in cartierul vitan si miroase ingrozitor prin anumite locuri
 Eu stau in cartierul vitan si miroase ingrozitor prin anumite locuri  Vad numai gunoaie pe jos o.O Cand eram in generala , aveam scoala printre nu stiu ce strazi si pe acolo erau numai gunoaie -_-" Nu e ingrijit deloc -_-" Si aglomeratie multa -_-" Tigani o.O Ma rog asta e parerea mea xD Stiu nicaieri nu e ca acasa xD Ai zis-o bine , dar nu stiu
 Vad numai gunoaie pe jos o.O Cand eram in generala , aveam scoala printre nu stiu ce strazi si pe acolo erau numai gunoaie -_-" Nu e ingrijit deloc -_-" Si aglomeratie multa -_-" Tigani o.O Ma rog asta e parerea mea xD Stiu nicaieri nu e ca acasa xD Ai zis-o bine , dar nu stiu  Bucurestiul poate deveni mai frumos daca ne-ar pasa , dar noua nu ne prea pasa
 Bucurestiul poate deveni mai frumos daca ne-ar pasa , dar noua nu ne prea pasa 
2. Invat la liceul Sincai , sunt a9a 

3. Imi place mult yaoi Ador genul acesta . E foarte misto , sunt o mare fana . Ce conteaza daca e iubire intre baieti , conteaza ca e iubire xD Mi se pare ca genul yaoi e cel mai romantic dupa parerea mea .
 Ador genul acesta . E foarte misto , sunt o mare fana . Ce conteaza daca e iubire intre baieti , conteaza ca e iubire xD Mi se pare ca genul yaoi e cel mai romantic dupa parerea mea .
4. Da am plans la un anime , la Aishiteruze Baby . Nu stiu daca ai vazut anime-ul dar are o gramada de faze triste cu fetita aia mica Yuzuyu Tu ai plans la vreunu ?
  Tu ai plans la vreunu ?
Mulumesc ^^

Bine te-am gasit ^^ Multumesc pentru toate cele xD Hmm ... nick-ul ... sa vedem
 Bine te-am gasit ^^ Multumesc pentru toate cele xD Hmm ... nick-ul ... sa vedem  Pai vine de la ceva super banal -_-" Eram odata la scoala in ora de chimie si ne spunea profa nu stiu ce e toxic bla bla , iar in pauza un coleg a facut o gluma "cum ar fi sa fi un copil toxic"
 Pai vine de la ceva super banal -_-" Eram odata la scoala in ora de chimie si ne spunea profa nu stiu ce e toxic bla bla , iar in pauza un coleg a facut o gluma "cum ar fi sa fi un copil toxic"  Nimic special ... si m-am gandit sa-mi pun nick-ul asa xD
 Nimic special ... si m-am gandit sa-mi pun nick-ul asa xD[ nolazy ] 1. Ei bine fiecare cu parerea lui
 Asta e parerea mea
 Asta e parerea mea  Eu stau in cartierul vitan si miroase ingrozitor prin anumite locuri
 Eu stau in cartierul vitan si miroase ingrozitor prin anumite locuri  Vad numai gunoaie pe jos o.O Cand eram in generala , aveam scoala printre nu stiu ce strazi si pe acolo erau numai gunoaie -_-" Nu e ingrijit deloc -_-" Si aglomeratie multa -_-" Tigani o.O Ma rog asta e parerea mea xD Stiu nicaieri nu e ca acasa xD Ai zis-o bine , dar nu stiu
 Vad numai gunoaie pe jos o.O Cand eram in generala , aveam scoala printre nu stiu ce strazi si pe acolo erau numai gunoaie -_-" Nu e ingrijit deloc -_-" Si aglomeratie multa -_-" Tigani o.O Ma rog asta e parerea mea xD Stiu nicaieri nu e ca acasa xD Ai zis-o bine , dar nu stiu  Bucurestiul poate deveni mai frumos daca ne-ar pasa , dar noua nu ne prea pasa
 Bucurestiul poate deveni mai frumos daca ne-ar pasa , dar noua nu ne prea pasa 
2. Invat la liceul Sincai , sunt a9a

3. Imi place mult yaoi
 Ador genul acesta . E foarte misto , sunt o mare fana . Ce conteaza daca e iubire intre baieti , conteaza ca e iubire xD Mi se pare ca genul yaoi e cel mai romantic dupa parerea mea .
 Ador genul acesta . E foarte misto , sunt o mare fana . Ce conteaza daca e iubire intre baieti , conteaza ca e iubire xD Mi se pare ca genul yaoi e cel mai romantic dupa parerea mea .4. Da am plans la un anime , la Aishiteruze Baby . Nu stiu daca ai vazut anime-ul dar are o gramada de faze triste cu fetita aia mica Yuzuyu
 Tu ai plans la vreunu ?
  Tu ai plans la vreunu ?Mulumesc ^^
Don't try to be perfect . Just be yourself .