Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Top personaje Kaleido Star

#11
1. Leon Oswald - Dap, am o pasiune pentru omul asta. Desi la inceput l`am urat si l`am injurat si vai de viata lui cate am spus despre el am ajus sa il iubesc de`a dreptul. Imi place ca e misterios si wai..cat ador parul acela lung si argintiu. Este foarte bun la trapez si imi place la sfarsit ce iese intre el si Sora :3
2. Sora Neagino - Si ea e foarte draguta (dar locul 1 tot lui Leon ii apartine). Imi place ca este foarte ambitioasa si ca in cele din urma si`a implinit visul.
3. Layla Hamilton - Si ea e foarte draguta. Frumoasa si talentata, imi place cum evolueaza pe scena. Desi cateodata e cam prea dura, ramane foarte draguta.
4. Yuri Killian- La el, imi place numai aspectul :3. Caracterul il cam detest. La inceput mi s`a parut o bomboana de baiat, dar dupa ce a cumparat el Kaleido Stage si a mai si omorat`o pe sora lui Leon, am inceput sa ii detest personalitate. Eee dar infatisarea nu i`o ia nimeni, deci tot frumos ramen ( dar nu se comapara cu Leon)

Asta a fost...Zbye :3
KyuMin.

#12
1. Sora Naegino este personajul principal al anime-ului. Când a fost mică, a fost adusă de parinţii ei la Kaleido Stage să vadă spectacolul Alice în Ţara Minunilor. Deşi au murit puţin dupa acea vizită, Sora e inspirată de această amintire să devină membră al Kaleido Stage când devine matură. La începutul seriei, Sora e singura persoană care îl poate vedea pe Fool, Spiritul Scenei. Acesta îi va dezvălui că este născută pentru a fi pe scenă; în prima serie îi dezvăluie că va realiza Manevra Legendară, iar în seria a doua îi spune că are potenţial să devină o adevarată Kaleido Star.
2. Mia Guillemeste o prietenă apropiată a Sorei. În al doilea episod, ea acceptă prezenţa Sorei la Kaleido Stage după executarea Phoenixului de Aur. Mai târziu devine persoana care va introduce mai multă literatură în Kaleido Stage, fiind scenaristă.
3. Jonathan este un pui de focă adus de Sora, însă neputând ţine animale, încearcă să îl ascundă. Secretul e dezvăluit şi, prin intermediul lui Jean, Kalos e de acord să îl ţină la Kaleido Stage. Devine mascota Kaleido Stage şi de-a lungul seriilor, Jonathan va lucra doar cu Marion.
Viata nu e mereu ceea ce ne dorim.
[Imagine: 686175405_303846.gif?4]

#13
1.Sora Naegino-imi place mult.Are ceva special,si doar uitandu-te la ea,nu poti sta locului.Cel mai mult,mi-a placut intorsatura serialului.La inceput,era cea mai buna,personaj principal,talentul ei,indemnandu-i pe altii sa o ajunga..si astfel apar noile personaje.
2.Layla Hamilton-este un personaj diferit,deoarece ea a fost prima care a respins-o pe Sora.La inceput,nu a putut accepta ca cineva o poate intrece,considerand-o adversarul,apoi partenerul,si in cele din urma prietena ei.Are un trecut destul de zbuciumat,dar la sfarsit isi arata adevaratele sentimente.
3.May Wong-la inceput,era o nesuferita,vorbea prea mult,si prea se dadea in spectacol,dar cumva o intelegeam.Probabil si eu as fi facut orice sa o inving pe Sora..Pe parcursul serialelor,am inceput sa o vad cu alti ochi,impresionandu-ma ambitia si talentul ei..
[Imagine: Pureloid.jpg]


[Imagine: 5448822.png]

#14
Hmm mie foarte greu sa aleg xDD

1. Sora Naegino - Imi place foarte mult de ea si uneori ma regasesc in caracterul ei . Este o tipa destul de puternica care lupta pentru ceea ce isi doreste si in acelasi timp o prietena adevarata . Deasemenea este foarte frumoasa si a avut taria de a merge mai departe pana la final , aratandu-i Laylei de ce este in stare .
2. May - La inceput nu prea mi-a placut de ea , deoarece ma cam enerva , dar cu timpul am ajuns sa o inteleg si chiar sa o indragesc o_o Imi place , deoarece seamana cu Sora , lupta si nu se da batuta niciodata >.<
3. Layla - La inceput nu puteam sa o sufar =]] Mi se parea atat de mandra si nu putea suporta persoanele de genul Sorei o_o Dar dupa cateva episoade am inceput sa o admir , imi place foarte mult ce face pe scena .

Lista ar mai continua cu Leon , Mia , Rosetta si restul personajelor , deoarece toate imi plac =]]
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#15
1.Sora - Imi place mai ales la ea personalitatea si mai ales acel lucru cu care ii atrage pe spectatori si uneori chiar si pe cei cu care concureaza.Frumoasa si ambitioasa un adevarat Kaleido Star!
2.Layla - O fata destul de puternica prin faptul ca a suferit foarte mult dupa moartea mamei sale si totusi a ajuns un star in Kaleido.Frumoasa si talentata isi merita pe deplin stadiul de star
3.May - Desii e cam rea si destul de neprietenoasa mi se pare draguta si foarte competitva,nu se lasa pana nu-si atinge telul.Are un caracter deosebit care o pune in valoare
4.Leon - Talentat si foarte cool,la inceput cam dur dar foarte fermecator
5.Rosetta - Campioana la deabolo inca de la o varsta frageda,mi se pare o fata umitoare cu multe calitati de care da dovada
[Imagine: Untitled-1.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Leon vs. Yuri(Kaleido Star) Lye 28 20.936 10-09-2014, 06:48 AM
Ultimul răspuns: DreamGirl


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)